Ухвала
від 03.08.2023 по справі 612/364/23
БЛИЗНЮКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

612/364/23

2/612/113/23

УХВАЛА

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

03 серпня 2023 року смт Близнюки

Близнюківський районний суд Харківської області у складі:

головуючого судді Лобановської С.М.

за участю секретаря судового засідання Шевченко О.О.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в смт Близнюки цивільну справу за позовом керівника Лозівської окружної прокуратури Харківської області в інтересах держави, в особі Головного управління Держгеокадастру у Харківській області, до ОСОБА_1 , про припинення права власності земельної ділянки шляхом конфіскації,

в с т а н о в и в:

Керівник Лозівської окружної прокуратури Харківської області в інтересах держави, в особі Головного управління Держгеокадастру у Харківській області, звернувся до суду з позовною заявою до ОСОБА_1 , про припинення права власності земельної ділянки шляхом конфіскації, в якій просить припинити право власності відповідачки на земельну ділянку з кадастровим номером 6320683500:01:000:0032 площею 5,2549 га, яка знаходиться на території Близнюківської територіальної громади Лозівського району Харківської області шляхом конфіскації у власність держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Харківській області та стягнути судові витрати.

Ухвалою судді провадження у справі відкрито, з дня постановлення ухвали почате підготовче провадження.

Учасники справи, будучи належним чином повідомлені про час та місце розгляду справи, в підготовче судове засідання повторно не з`явились. Позивач надав заяву про проведення підготовчого судового засідання за його відсутності.

Згідно ч. 3 ст. 211 ЦПК України, учасник справи має право заявити клопотання про розгляд справи за його відсутності.

Суд вважає за можливе проводити підготовче засідання без участі сторін, що відповідає вимогам статей 197, 198, 223 ЦПК України.

Враховуючи, що підготовче засідання відбувається у відсутності сторін, відповідно до ч.2 ст.247 ЦПК України, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Судом встановлено, що спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає, клопотань про залучення до участі у справі відповідачів, третіх осіб та інших клопотань до суду не надійшло. Підстав для відкладення підготовчого судового засідання немає.

В справі в поряду ст. 198 ЦПК України проведено підготовче засідання, за наслідками якого судом з`ясовані та вирішені усі питання передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України, виконані усі завдання підготовчого провадження.

Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

З урахуванням вказаного, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання, підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 189, 196-198, 200 ЦПК України, суд,

у х в а л и в:

Підготовче провадження в справі за позовом керівника Лозівської окружної прокуратури Харківської області в інтересах держави, в особі Головного управління Держгеокадастру у Харківській області, до ОСОБА_1 , про припинення права власності земельної ділянки шляхом конфіскації закрити.

Призначити справу до розгляду по суті у судовому засіданні на 15 годину30хвилин 15серпня 2023року в приміщенні суду за адресою: вул. Свободи, 46А, смт Близнюки Харківської області.

Про час і місце судового засідання повідомити учасників справи.

Судовий розгляд справи буде здійснюватися у складі судді Лобановської С.М. одноособово.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили після її проголошення.

СуддяС.М. Лобановська

Дата ухвалення рішення03.08.2023
Оприлюднено04.08.2023
Номер документу112600049
СудочинствоЦивільне
Сутьприпинення права власності земельної ділянки шляхом конфіскації

Судовий реєстр по справі —612/364/23

Рішення від 07.09.2023

Цивільне

Близнюківський районний суд Харківської області

Лобановська С. М.

Ухвала від 03.08.2023

Цивільне

Близнюківський районний суд Харківської області

Лобановська С. М.

Ухвала від 27.06.2023

Цивільне

Близнюківський районний суд Харківської області

Лобановська С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні