Ухвала
від 24.07.2023 по справі 652/122/22
ВЕЛИКООЛЕКСАНДРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Справа № 652/122/22

Провадження № 2/650/170/23

У Х В А Л А

про прийняття справи до свого провадження

24 липня 2023 року смт. Велика Олександрівка

СуддяВеликоолександрівського районногосуду Херсонськоїобласті ХомикІ.І.,розглянувши матеріалицивільної справиза позовом ОСОБА_1 до Товаристваз ОбмеженоюВідповідальністю "Фінансова компанія управління активами",треті особи:Приватний нотаріусКиївського нотаріальногоокругу СолонецьТамара Миколаївна,Високопільський ВДВСу Бериславськомурайоні Херсонськоїобласті Південногоміжрегіонального управлінняМіністерства юстиції(м.Одеса),про визнаннявиконавчого написунотаріуса таким,що непідлягає виконанню

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Великоолександрівського районного суду Херсонської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ТОВ "Фінансова компанія управління активами", треті особи: Приватний нотаріус Київського нотаріального округу Солонець Тамара Миколаївна, Високопільський ВДВС у Бериславському районі Херсонської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса), про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню.

Згідно Рішення Вищої ради правосуддя № 566/0/15-23 від 30 травня 2023 року з 01.06.2023 року змінено територіальну підсудність судових справ: Бериславського районного суду Херсонської області, Високопільського районного суду Херсонської області, Іванівського районного суду Херсонської області, Скадовського районного суду Херсонської області, Каланчацького районного суду Херсонської області, Чаплинського районного суду Херсонської області Великоолександрівському районному суду Херсонської області, в зв`язку з чим канцелярія суду Відповідно до пункту 2.3.50. Положення про автоматизовану систему документообігу суду, здійснила повторний автоматизований перерозподіл даної цивільної справи відповідно до вимог чинного законодавства України.

Згідно протоколу повторного автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 21.07.2023 року, справу передано для розгляду судді Хомик І.І., що є підставою для прийняття справи до свого провадження.

Керуючись ст. ст.14,33,258-260 ЦПК України, суд-

У Х В А Л И В:

Прийнятидо свогопровадження цивільнусправу запозовом ОСОБА_1 до Товариства з Обмеженою Відповідальністю "Фінансова компанія управління активами", треті особи: Приватний нотаріус Київського нотаріального округу Солонець Тамара Миколаївна, Високопільський ВДВС у Бериславському районі Херсонської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса), про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню.

Розгляд справи проводити в порядку спрощеного позовного провадження з викликом сторін.

Призначити судове засідання на 04 вересня 2023 року о 10.00 год. в приміщенні Великоолександрівського районного суду Херсонської області за адресою: смт. Велика Олександрівка, вул. Ярмаркова, 11.

Про день, час та місце слухання справи повідомити учасників судового розгляду.

Копію ухвали надіслати учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://vo.ks.court.gov.ua.

Ухвала не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

Суддя Ірина ХОМИК

Дата ухвалення рішення24.07.2023
Оприлюднено09.08.2023
Номер документу112677020
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнаннявиконавчого написунотаріуса таким,що непідлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —652/122/22

Рішення від 03.10.2023

Цивільне

Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Хомик І. І.

Ухвала від 24.07.2023

Цивільне

Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Хомик І. І.

Ухвала від 18.02.2022

Цивільне

Високопільський районний суд Херсонської області

Дамчук О. О.

Ухвала від 21.02.2022

Цивільне

Високопільський районний суд Херсонської області

Дамчук О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні