Ухвала
від 10.08.2023 по справі 212/4172/23
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Справа № 212/4172/23

2-а/212/29/23

У Х В А Л А

10 серпня 2023 року м. Кривий Ріг

Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області у складі: головуючого судді Ваврушак Н.М., за участі секретаря судового засідання Дущак К.О., розглянувши у судовому засіданні в залі суду міста Кривого Рогу, за відсутності осіб, які беруть участь у справі, та без фіксації судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу, адміністративну справу за позовом ОСОБА_1 до Департаменту патрульної поліції про скасування постанови про накладення адміністративного стягнення по справі про адміністративне правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксоване не в автоматичному режимі, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області перебуває вищевказана адміністративна справа.

14 липня 2023 року на адресу суду від представника відповідача надійшло письмове клопотання про заміну неналежного відповідача Департамент патрульної поліції на належного відповідача Головне управління Національної поліції у Кіровоградській області, посилаючись на те, що оскаржувана позивачем постанова винесена інспектором, який діяв від імені Головного управління Національної поліції у Кіровоградській області, і саме Головне управління Національної поліції у Кіровоградській області є належним відповідачем у справі.

Позивач, представник позивача у судове засідання не з`явились, позивачем подана до суду заява про розгляд справи за його відсутності та за відсутності його представника - адвоката Морозова В.Ю.

Дослідивши матеріали клопотання, матеріали справи судом встановлено наступне.

Відповідно до ч. 3ст. 48 КАС України, якщо позов подано не до тієї особи, яка повинна відповідати за позовом, суд до ухвалення рішення у справі за згодою позивача замінює первісного відповідача належним відповідачем, не закриваючи провадження у справі, якщо це не потягне за собою зміни підсудності адміністративної справи.

З матеріалів справи встановлено, що оскаржувана позивачем постановаприйнята інспектором, який діяв від імені Головного управління Національної поліції у Кіровоградській області, суд вважає необхідним замінити неналежного відповідача - Департамент патрульної поліції належним відповідачем Головне управління Національної поліції у Кіровоградській області.

Керуючисьст. 48 КАС України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

Замінити неналежного відповідача - Департамент патрульної поліції належним відповідачем Головне управління Національної поліції у Кіровоградській областіу справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Департаменту патрульної поліції про скасування постанови про накладення адміністративного стягнення по справі про адміністративне правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксоване не в автоматичному режимі.

Судовий розгляд адміністративної справи відкласти на 31 серпня 2023 року об 10.15 годині, який відбудеться у залі судових засідань № 101 Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області (за адресою: вул. Захисників Азовсталі, 3, м. Кривий Ріг, Дніпропетровська область, 50029).

Копію ухвали разом з копією позовної заяви та долучених до неї документів направити відповідачу.

Встановити відповідачу десятиденний строк з дня отримання даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву та доказів, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються його заперечення, а також документів, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів позивачу.

Відповідно до вимог ч. 3 ст. 162 КАС України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 6 ст. 162 КАС України).

Роз`яснити учасникам справи, що заяви та клопотання з процесуальних питань, в т.ч. відводів, можуть бути заявлені до дати та часу призначеного судового засідання для розгляду справи по суті.

Роз`яснити учасникам справи, що докази, не подані у встановлений судом строк, до розгляду судом не приймаються, крім випадку, коли особа, що їх подає, обґрунтувала неможливість їх подання у вказаний строк з причин, що не залежали від неї.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: https://court.gov.ua/sud0413/.

Учасники справи, які з поважних причин не можуть прибути до суду, зобов`язані завчасно повідомити про це.

Ухвала апеляційному оскарженню не підлягає,набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала суду складена та підписана 10 серпня 2023 року.

Суддя Н. М. Ваврушак

Дата ухвалення рішення10.08.2023
Оприлюднено14.08.2023
Номер документу112766040
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи щодо забезпечення громадського порядку та безпеки, національної безпеки та оборони України, зокрема щодо дорожнього руху, транспорту та перевезення пасажирів, з них дорожнього руху

Судовий реєстр по справі —212/4172/23

Постанова від 16.05.2024

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Головко О.В.

Ухвала від 09.05.2024

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Головко О.В.

Ухвала від 24.04.2024

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Головко О.В.

Ухвала від 13.12.2023

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Головко О.В.

Рішення від 01.12.2023

Адміністративне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Ваврушак Н. М.

Ухвала від 13.11.2023

Адміністративне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Ваврушак Н. М.

Ухвала від 12.10.2023

Адміністративне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Ваврушак Н. М.

Ухвала від 22.09.2023

Адміністративне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Ваврушак Н. М.

Ухвала від 31.08.2023

Адміністративне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Ваврушак Н. М.

Ухвала від 10.08.2023

Адміністративне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Ваврушак Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні