Ухвала
від 14.08.2023 по справі 160/14981/23
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

14 серпня 2023 рокуСправа №160/14981/23

Суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Горбалінський В.В., розглянувши клопотання Дніпропетровського обласного відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю про продовження процесуального строку для надання доказів, -

УСТАНОВИВ:

В провадженні Дніпропетровського окружного адміністративного суду перебуває адміністративна справа за позовом Дніпропетровського обласного відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю до Товариства з обмеженою відповідальністю «ЦТОР», в якій позивач просить:

- стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю «ЦТОР» на користь держави в особі Дніпропетровського обласного відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю суму адміністративно-господарських санкцій за незабезпечення нормативу робочих місць для працевлаштування осіб з інвалідністю за 2022 рік у розмірі 50824,44 грн.

07.08.2023 року ухвалою Дніпропетровського окружного адміністративного суду витребувано у Дніпропетровського обласного відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю:

- інформацію центру зайнятості щодо подання відповідачем звітів 3-ПН протягом спірного періоду;

- інформацію щодо направлення осіб з інвалідністю для працевлаштування до відповідача;

- пояснення щодо підстав їх не працевлаштування;

- матеріали надання інформації, необхідної для їх працевлаштування.

Визначені докази та інформацію Дніпропетровському обласному відділенню Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю необхідно було подати до суду протягом 5 днів з дня отримання копії цієї ухвали суду.

Позивач отримав копію вказаної ухвали суду 08.08.2023 року, що підтверджується довідкою про доставку електронного листа, яка наявна в матеріалах справи.

10.08.2023 року Дніпропетровське обласне відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю звернулось до Дніпропетровського окружного адміністративного суду із клопотанням про продовження процесуального строку для надання доказів.

В обгрунтування вказаного клопотання позивач зазначив, що для отримання позивачем витребуваних судом документів позивачу необхідно додатковий час, оскільки витребувані судом документи не відносяться до компетенції позивача.

Відповідно до ч.1-3 ст.121 Кодексу адміністративного судочинства України суд за заявою учасника справи поновлює пропущений процесуальний строк, встановлений законом, якщо визнає причини його пропуску поважними, крім випадків, коли цим Кодексом встановлено неможливість такого поновлення.

Встановлений судом процесуальний строк може бути продовжений судом за заявою учасника справи, поданою до закінчення цього строку, чи з ініціативи суду.

Якщо інше не встановлено законом, заява про поновлення процесуального строку розглядається судом, у якому належить вчинити процесуальну дію, стосовно якої пропущено строк, а заява про продовження процесуального строку, встановленого судом, - судом, який встановив строк, у письмовому провадженні.

Враховуючи обставини, наведені позивачем у клопотанні про продовження процесуального строку для надання доказів, з метою повного та всебічного розгляду адміністративної справи, суд прийшов до висновку про продовження позивачу строку для подання витребуваних судом доказів на 5 днів з дня отримання копії даної ухвали суду.

Керуючись статтями 248, 258, 262 Кодексу адміністративного судочинства України, -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання Дніпропетровського обласного відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю про продовження процесуального строку для надання доказів задовольнити.

Продовжити Дніпропетровському обласному відділенню Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю строк для подання витребуваних судом доказів на 5 днів з дня отримання копії даної ухвали суду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.В. Горбалінський

Дата ухвалення рішення14.08.2023
Оприлюднено16.08.2023
Номер документу112807003
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи зі спорів з приводу реалізації публічної політики у сферах праці, зайнятості населення та соціального захисту громадян та публічної житлової політики, зокрема зі спорів щодо соціального захисту (крім соціального страхування), з них осіб з інвалідністю

Судовий реєстр по справі —160/14981/23

Рішення від 06.09.2023

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Горбалінський Володимир Володимирович

Ухвала від 14.08.2023

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Горбалінський Володимир Володимирович

Ухвала від 07.08.2023

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Горбалінський Володимир Володимирович

Ухвала від 14.07.2023

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Горбалінський Володимир Володимирович

Ухвала від 05.07.2023

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Горбалінський Володимир Володимирович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні