Ухвала
від 22.09.2010 по справі 6-159-2010
СЛОВ'ЯНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 6-159-2010

УХВАЛА

22 вересня 2010 року Слов ' янский міськрайоний суд Д онецької області у складі:

-головуючого- судді Хаустов ої Т.А.

-при секретарі- Пілюга В.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі су ду міста Слов' янська Подан ня старшого державного вико навця відділу державної вико навчої служби Слов' янськог о міськрайонного управління юстиції, за участю зацікавле них осіб - ОСОБА_1, ОСОБ А_2 про тимчасове обмеження права на виїзд з території Ук раїни ,-

ВСТАНОВИВ:

Старший державний вико навець ВДВС Слов' янського м іськрайонного управління юс тиції О.І. Шконда звернул ась до Слов' янського міськр айонного суду Донецької обла сті з заявою про тимчасове об меження права на виїзд з тери торії України обґрунтувавши свої вимоги тим, що у Відділі державної виконавчої служби Слов' янського міськрайонн ого управління юстиції знахо диться виконавче провадженн я за № 6-155 щодо примусового вик онання виконавчого листа № 2-13 63, виданого 14.04.2006 року Слов' янс ьким міськрайонним судом Дон ецької області про стягнення аліментів на утримання дити ни з ОСОБА_1 по ј частині що місячно на користь ОСОБА_2 .

19.05.2006 року державним виконавц ем у відповідності до ст. ст. 3, 18, 24 Закону України « Про викон авче провадження», було вине сено постанову про відкриття виконавчого провадження що до примусового виконання вищ евказаного виконавчого лист а.

Боржник офіційно не працює , квитанції про сплату алімен тів державному виконавцю не надає, заборгованість по вип латі аліментів на 01.08.2010 року скл адає у грошовому виразі у сум і 7 671,00 грн.

Відповідно до відповіді на запит ВДВС Слов' янського м іськрайонного управління юс тиції, наданої управлінням у справах громадянства, імміг рації та реєстрації фізичних осіб Головного управління М ВС України в Донецькій облас ті від 11.08.2006 року ОСОБА_1, ІН ФОРМАЦІЯ_1 року народження, видано паспорт громадянина України для виїзду за кордон НОМЕР_1 від 28.03.2006 року, видан ий органом УВС 1400.

В судовому засідання заявн ик - старший державний викона вець О.І. Шконда заявлені вимо ги підтримала та просить тим часово обмежити право громад янина України ОСОБА_1,І НФОРМАЦІЯ_1 року народження , який мешкає - АДРЕСА_1, на виїзд з території України до виконання зобов' язання, вс тановленого рішенням Слов' янського міськрайонного суд у Донецької області № 2-1363 від 14 к вітня 2006 року про стягнення ал іментів з ОСОБА_1 на корис ть ОСОБА_2.

Зацікавлені особи - ОСО БА_1, ОСОБА_2 до судового з асідання не з' явились, про ч ас та місце розгляду справи б ули повідомлені належним чин ом.

Суд, вислухавши заявника, до слідивши матеріали справи, н абуває висновку, що подання с таршого державного виконавц я відділу державної виконавч ої служби Слов' янського міс ькрайонного управління юсти ції підлягає задоволенню з н аступних підстав.

Як встановлено в судовому з асіданні - рішенням Слов' ян ського міськрайонного суду Д онецької області від 14 квітн я 2006 року з ОСОБА_1 стягнуто аліменти розмірі ј частині з усіх видів його заробітку, а ле не менше 30 % прожиткового мі німуму на дитину відповідног о віку на користь ОСОБА_2, п ро що Слов' янським міськрай онним судом 14 квітня 2006 року ви дано виконавчий лист.

Постановою державного вик онавця ВДВС Слов' янського м іськрайонного управління юс тиції від 19 травня 2006 року відк рито виконавче провадження п о примусовому виконанню зазн аченого виконавчого листа.

В судовому засіданні також встановлено, що дане судове р ішення боржником не виконано , заборгованість по виплаті а ліментів станом на 01.08.2010 року с кладає у грошовому виразі у с умі 7671,00 грн.

Відповідно до відповіді на запит ВДВС Слов' янського м іськрайонного управління юс тиції, наданої управлінням у справах громадянства, імміг рації та реєстрації фізичних осіб Головного управління М ВС України в Донецькій облас ті ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1 року народження, видано пасп орт громадянина України для виїзду за кордон НОМЕР_1 в ід 28.03.2006 року, виданий органом У ВС 1400.

У відповідності до ст. 6 Зако ну України « Про порядок виїз ду з України та в' їзду в Укра їни громадян», громадянинові України може бути тимчасово відмовлено у видачі паспорт у, а громадянинові України, як ий має паспорт, може бути тимч асово відмовлено у виїзді за кордон у разі, якщо діють невр егульовані аліментні, догові рні чи інші невиконані зобов ' язання - до виконання зоб ов' язань, або розв' язання спору за погодженням сторін у передбачених законом випад ках, або забезпечення зобов' язань заставою, якщо інше не п ередбачено міжнародним дого вором України.

Враховуючи ті обставини, що боржником ОСОБА_1 не вико нано зобов' язання за рішенн ям Слов' янського міськрай онного суду Донецької област і від 14 квітня 2006 року, з метою п овного, всебічного виконання даного рішення суду, суд вваж ає за можливе задовольнити в имоги державного виконавця т а тимчасового обмежити ОСО БА_1 у праві виїзду з територ ії України.

На підставі викладеного, к еруючись ст. 5 Закону України « Про виконавче провадження », ст. 6 Закону України « Про пор ядок виїзду з України та в' ї зду в Україну громадян Украї ни», 208-210 ЦПК України, суд , -

УХВАЛИВ:

Подання старшого державного виконавця відділ у державної виконавчої служб и Слов' янського міськрайон ного управління юстиції задо вольнити.

Тимчасово обмежити право громадянина України ОСОБ А_1,ІНФОРМАЦІЯ_1 року нар одження, який мешкає - АДР ЕСА_1 на виїзд з території Ук раїни до виконання зобов' яз ання, встановленого рішенням Слов' янського міського суд у Донецької області № 2-1363 від 14 к вітня 2006 року про стягнення ал іментів з ОСОБА_1 на корис ть ОСОБА_2.

Виконання даної ухвали суд у доручити Адміністрації Дер жавної прикордонної служби;

Апеляційна скарга на ухва лу суду першої інстанції под ається протягом п' яти днів з дня її проголошення. У разі я кщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оска ржує, апеляційна скарга пода ється протягом п' яти днів з дня отримання копії ухвали.

Ухвалу постановлено та під писано в нарадчій кімнаті в о дному екземплярі.

Суддя Слов' янського

міськрайонного суду Т.А. Хаустова

СудСлов'янський міськрайонний суд Донецької області
Дата ухвалення рішення22.09.2010
Оприлюднено27.09.2010
Номер документу11290580
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —6-159-2010

Ухвала від 22.09.2010

Цивільне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Хаустова Тетяна Анатоліївна

Ухвала від 05.07.2010

Цивільне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Воробйова Ірина Володимирівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні