Ухвала
від 24.08.2023 по справі 303/7494/23
МУКАЧІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 303/7494/23

2-а/303/59/23

УХВАЛА

24 серпня 2023 року м. Мукачево

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області у складі судді Полянчука Б.І., розглянувши адміністративний позов ОСОБА_1 до Управління муніципальної інспекції Мукачівської міської ради, Виконавчого комітету Мукачівської міської ради, третя особа: ОСОБА_2 про скасування постанови,

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернувся з позовом до Управління муніципальної інспекції Мукачівської міської ради, Виконавчого комітету Мукачівської міської ради, третя особа: ОСОБА_2 про скасування постанови про притягнення її до адміністративної відповідальності.

Адміністративний позов подано з додержанням вимогст.ст. 160-161 КАС України.

Підстави для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Враховуючи особливості вирішення адміністративних справ з приводу рішень суб`єктів владних повноважень щодо притягнення до адміністративної відповідальності протягом десяти днів з дня відкриття провадження відповідно до ст.286 КАС України, вважаю можливим розглянути справу в порядку спрощеного провадження, оскільки ця справа є незначної складності та не відноситься до справ зазначених в ч. 4ст.257 КАС України.

Оскільки жодною із сторін не подано клопотання про розгляд адміністративної справи у їх присутності, згідно ч.5 ст.262 КАС України, суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін.

Для об`єктивного розгляду справи вважаю необхідним витребувати завірену належним чином копію адміністративного матеріалу про притягнення ОСОБА_1 до адміністративної відповідальності (постанова про притягнення до адміністративної відповідальності Серія АЄ № 2308766).

Керуючись ст.ст. 171, 241-243, 286 КАС України, суд

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження по адміністративній справі за позовом ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 ) до Управління муніципальної інспекції Мукачівської міської ради (місцезнаходження: вул. Ужгородська, буд. 25, м. Мукачево, Закарпатська область), Виконавчого комітету Мукачівської міської ради (місцезнаходження: пл. Духновича, 2, м. Мукачево, Закарпатська область , третя особа: ОСОБА_2 (місце проживання: АДРЕСА_1 ) про скасування постанови.

Розглянути справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін.

Зобов`язати Виконавчий комітет Мукачівської міської ради надати суду протягом п`яти днів з днявручення ухвалипро відкриттяпровадження усправі завірену належним чином копію адміністративного матеріалу про притягнення ОСОБА_1 до адміністративної відповідальності (постанова про притягнення до адміністративної відповідальності серія АЄ №2308766).

Роз`яснити відповідачу його право надіслати суду до судового розгляду заяву із запереченнями щодо розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження та відзив на позов.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб - адресою сторінки на офіційному веб - порталі судової влади України: https://mkm.zk.court.gov.ua/sud0707/.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення, якщо інше не передбачено КАС України.

Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею (суддями).

Ухвала є остаточною і оскарженню не підлягає.

Суддя

СудМукачівський міськрайонний суд Закарпатської області
Дата ухвалення рішення24.08.2023
Оприлюднено28.08.2023
Номер документу113021993
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —303/7494/23

Рішення від 13.10.2023

Адміністративне

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

Полянчук Б. І.

Ухвала від 24.08.2023

Адміністративне

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

Полянчук Б. І.

Ухвала від 16.08.2023

Адміністративне

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

Полянчук Б. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні