Рішення
від 25.08.2023 по справі 354/982/23
ЯРЕМЧАНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 

Справа № 354/982/23

Провадження № 2-о/354/29/23

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна та резолютивна частини)

25 серпня 2023 року м.Яремче

Яремчанський міський суд Івано-Франківської області в складі:

головуючої судді: Остап`юк М.В.

присяжних: Бойченюка В.В., Калинчука В.В.

при секретарі судового засідання: Бабаєвої Є.М.

з участю:

заявниці: ОСОБА_1

представника заявниці: адвоката Гандзюк І.Р.

заінтересованих осіб:

представника Органу опіки та піклування: Сметанюк М.М.

представника дитячого закладу: Чистіліної О.Ю.

розглянувши у закритому судовому засіданні цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Орган опіки та піклування Надвірнянської районної державної адміністрації в особі Служби у справах дітей, КНП Харківської обласної ради "Обласний будинок дитини № 2" про усиновлення малолітньої дитини, -

Керуючись частиною шостою статті 259 ЦПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Заяву ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Орган опіки та піклування Надвірнянської районної державної адміністрації в особі Служби у справах дітей, КНП Харківської обласної ради "Обласний будинок дитини № 2" про усиновлення малолітньої дитини - задовольнити.

Усиновити заявнику - ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , малолітню дитину ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Зобов`язати Яремчанський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Надвірнянському районі Івано-Франківської області внести зміни до актового запису № 3743 від 24.12.2021 року про народження дитини ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , вказавши її матір`ю ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , громадянку України, проживаючу у АДРЕСА_1 .

Дитині ОСОБА_2 змінити прізвище з " ОСОБА_3 " - на " ОСОБА_4 ", по батькові змінити з " ОСОБА_5 " на " ОСОБА_6 ", та місце народження дитини з «Харківська область, місто Харків» на «місто Яремче, Надвірнянський район, Івано-Франківська область».

Власне ім`я дитини, дату народження - залишити без змін.

Допустити негайне виконання рішення суду з 28 серпня 2023 року.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом 30 днів з дня його проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги усіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті провадження чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Повні найменування сторін:

Заявник 1 - ОСОБА_1 ІНФОРМАЦІЯ_1 , проживає у АДРЕСА_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 .

Заінтересовані особи:

Орган опіки та піклування Надвірнянської районної державної адміністрації в особі Служби у справах дітей, адреса: м. Надвірна, майдан Шевченка, 33, Івано-Франківська, 78400.

Комунальне некомерційне підприємство Харківської обласної ради "Обласний будинок дитини № 2", адреса перебування: смт. Ворохта, вул. Данила Галицького, 65 А, Надвірнянського району, Івано-Франківської області.

Повний текст рішення буде складено протягом десяти днів.

Суддя: М. В. Остап`юк

Присяжні: Калинчук В.В.

Бойченюк В.В.

Дата ухвалення рішення25.08.2023
Оприлюднено29.08.2023
Номер документу113028393
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про усиновлення, з них: усиновлення громадянами України, що проживають на території України

Судовий реєстр по справі —354/982/23

Рішення від 25.08.2023

Цивільне

Яремчанський міський суд Івано-Франківської області

Остап'юк М. В.

Рішення від 25.08.2023

Цивільне

Яремчанський міський суд Івано-Франківської області

Остап'юк М. В.

Ухвала від 12.07.2023

Цивільне

Яремчанський міський суд Івано-Франківської області

Остап'юк М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні