Ухвала
від 28.08.2023 по справі 917/814/16
КАСАЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВЕРХОВНОГО СУДУ

УХВАЛА

28 серпня 2023 року

м. Київ

cправа № 917/814/16

Верховний Суд у складі колегії суддів Касаційного господарського суду:

Погребняка В.Я. - головуючий, Васьковського О.В., Огородніка К.М.,

розглянувши матеріали касаційних скарг арбітражного керуючого Кізленка Вадима Андрійовича,

Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Фінтакт",

Товариства з обмеженою відповідальністю "Ді.еР.Ай",

Товариства з обмеженою відповідальністю "Міжгалузева Машинобудівна Корпорація",

Товариства з обмеженою відповідальністю "Міжрегіональна транспортна компанія",

Товариства з обмеженою відповідальністю "Нові промислові технології",

Публічного акціонерного товариства "Підприємство по виробництву медичних виробів із полімерних матеріалів "Гемопласт",

Приватного акціонерного товариства "Кременчукм`ясо"

на постанову Північного апеляційного господарського суду

від 10.05.2023

у складі колегії суддів: Доманської М. Л. (головуючої), Отрюха Б. В., Пантелієнка В. О.

у справі за заявою Публічного акціонерного товариства "Державний ощадний банк України"

до Приватного акціонерного товариства "АвтоКраз"

про банкрутство

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду перебуває справа № 917/814/16 за касаційними скаргами арбітражного керуючого Кізленка Вадима Андрійовича, Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Фінтакт", Товариства з обмеженою відповідальністю "Ді.еР.Ай", Товариства з обмеженою відповідальністю "Міжгалузева Машинобудівна Корпорація", Товариства з обмеженою відповідальністю "Міжрегіональна транспортна компанія", Товариства з обмеженою відповідальністю "Нові промислові технології", Публічного акціонерного товариства "Підприємство по виробництву медичних виробів із полімерних матеріалів "Гемопласт", Приватного акціонерного товариства "Кременчукм`ясо" на постанову Північного апеляційного господарського суду від 10.05.2023.

Ухвалами Верховного Суду об`єднано в одне касаційне провадження касаційні скарги арбітражного керуючого Кізленка Вадима Андрійовича та Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Фінтакт", Товариства з обмеженою відповідальністю "Ді.еР.Ай", Товариства з обмеженою відповідальністю "Міжгалузева Машинобудівна Корпорація", Товариства з обмеженою відповідальністю "Міжрегіональна транспортна компанія", Публічного акціонерного товариства "Підприємство по виробництву медичних виробів із полімерних матеріалів "Гемопласт", датою проведення судового засідання визначено 07.09.2023.

Ухвалою Верховного Суду від 31.07.2023 касаційну скаргу Товариства з обмеженою відповідальністю "Нові промислові технології" залишено без руху, у відповідності з положенням статті 292 Господарського процесуального кодексу України, надано строк на усунення недоліків протягом десяти днів з дня вручення ухвали.

Ухвалою Верховного Суду від 01.08.2023 касаційну скаргу Приватного акціонерного товариства "Кременчукм`ясо" залишено без руху, у відповідності з положенням статті 292 Господарського процесуального кодексу України, надано строк на усунення недоліків протягом десяти днів з дня вручення ухвали.

У зв`язку з обранням судді Банаська О.О. суддею Великої Палати Верховного Суду автоматизованою системою документообігу суду для розгляду справи №917/814/16 визначено колегію суддів Верховного Суду у складі Погребняк В.Я. - головуючий, Огороднік К.М., Васьковський О.В., що підтверджується протоколом повторного автоматизованого розподілу судової справи між суддями та протоколами передачі судової справи раніше визначеному складу суду від 23.08.2023.

Положеннями частини 2 статті 232 Господарського процесуального кодексу України передбачено, що процедурні питання, пов`язані з рухом справи, вирішуються судом шляхом постановлення ухвал.

На підставі викладеного та керуючись статтями 232, 234 Господарського процесуального кодексу України, Верховний Суд у складі колегії суддів Касаційного господарського суду, -

У Х В А Л И В:

1. Прийняти справу №917/814/16 Господарського суду м. Києва за касаційними скаргами арбітражного керуючого Кізленка Вадима Андрійовича, Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Фінтакт", Товариства з обмеженою відповідальністю "Ді.еР.Ай", Товариства з обмеженою відповідальністю "Міжгалузева Машинобудівна Корпорація", Товариства з обмеженою відповідальністю "Міжрегіональна транспортна компанія", Товариства з обмеженою відповідальністю "Нові промислові технології", Публічного акціонерного товариства "Підприємство по виробництву медичних виробів із полімерних матеріалів "Гемопласт", Приватного акціонерного товариства "Кременчукм`ясо" на постанову Північного апеляційного господарського суду від 10.05.2023 до провадження.

2. Розглянути касаційні скарги арбітражного керуючого Кізленка Вадима Андрійовича та Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Фінтакт", Товариства з обмеженою відповідальністю "Ді.еР.Ай", Товариства з обмеженою відповідальністю "Міжгалузева Машинобудівна Корпорація", Товариства з обмеженою відповідальністю "Міжрегіональна транспортна компанія", Публічного акціонерного товариства "Підприємство по виробництву медичних виробів із полімерних матеріалів "Гемопласт" на постанову Північного апеляційного господарського суду від 10.05.2023 у справі № 917/814/16 у судовому засіданні 07 вересня 2023 року о 12:45 у приміщенні Касаційного господарського суду за адресою: м. Київ, вул. О. Копиленка, 6 в залі судових засідань №330.

Головуючий В.Я. Погребняк

Судді О.В. Васьковський

К.М. Огороднік

Дата ухвалення рішення28.08.2023
Оприлюднено29.08.2023
Номер документу113063936
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство

Судовий реєстр по справі —917/814/16

Ухвала від 13.05.2024

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Сотніков С.В.

Ухвала від 03.05.2024

Господарське

Господарський суд міста Києва

Яковенко А.В.

Ухвала від 02.05.2024

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Копитова О.С.

Ухвала від 30.04.2024

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Поляков Б.М.

Ухвала від 30.04.2024

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Сотніков С.В.

Ухвала від 18.03.2024

Господарське

Господарський суд міста Києва

Яковенко А.В.

Рішення від 08.04.2024

Господарське

Господарський суд міста Києва

Яковенко А.В.

Ухвала від 07.03.2024

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Копитова О.С.

Ухвала від 26.02.2024

Господарське

Господарський суд міста Києва

Яковенко А.В.

Ухвала від 26.02.2024

Господарське

Господарський суд міста Києва

Яковенко А.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні