Ухвала
від 01.08.2023 по справі 761/21045/23
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа №761/21045/23 Слідчий суддя в суді першої інстанції - ОСОБА_1

Провадження № 11-сс/824/4201/2023 Суддя-доповідач у суді апеляційної інстанції - ОСОБА_2

Категорія: ст. ст. 170-173 КПК України

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

01 серпня 2023 року Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду у складі:

головуючого судді ОСОБА_2 ,

суддів ОСОБА_3 , ОСОБА_4 ,

при секретарі судового засідання - ОСОБА_5 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріали провадження за апеляційною скаргою, з доповненнями прокурора у кримінальному провадженні № 22023000000000025 - прокурора третього відділу управління процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання публічного обвинувачення Департаменту нагляду за додержанням законів органами безпеки Офісу Генерального прокурора ОСОБА_6 , на ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду м. Києва від 20 червня 2023 року, -

за участю:

прокурора ОСОБА_6 ,

представника ПрАТ «КЦКБА» - адвоката ОСОБА_7 ,

в с т а н о в и л а:

Ухвалою слідчого судді Шевченківського районного суду м. Києва від 20 червня 2023 року відмовлено у задоволенні клопотання прокурора третього відділу управління процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтриманням публічного обвинувачення Департаменту нагляду за додержанням законів органами безпеки Офісу Генерального прокурора ОСОБА_6 про накладення арешту на майно, що було вилучене 08.06.2023 в ході обшуку офісних нежитлових приміщеннях за юридичною адресою ПрАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування» (ПрАТ «КЦКБА», код ЄДРПОУ 33096208), а саме лабораторно-виробничого корпусу №1 за адресою: Київська область, м. Київ, вул. Полковника Шутова (Грушецька), буд. 9.

Не погоджуючись з прийнятим рішенням слідчого судді, прокурор Офісу Генерального прокурора ОСОБА_6 подав апеляційну скаргу, з доповненнями в якій просить скасувати оскаржувану ухвалу та постановити нову ухвалу, якою накласти арешт на майно заборонивши до завершення досудового розслідування та судового розгляду користуватися та розпоряджатися ним у будь-який спосіб.

На обґрунтування вимог апеляційної скарги апелянт зазначає, що у вказаній ухвалі слідчого судді є невідповідність висновків фактичним обставинам кримінального провадження, ухвала не відповідає завданням кримінального провадження, передбаченим ст. 2 КПК України, а тому підлягає скасуванню.

Апелянт вказує на те, що вході проведення 08.06.2023 обшуку в офісних приміщеннях ПрАТ «КЦКБА» за вищевказаною адресою, слідчим окрім речей і документів, дозвіл на вилучення яких надано згідно ухвали слідчого судді про обшук, виявлено речі і документи, які зберегли на собі сліди вчинення кримінального правопорушення та містять інформаціїю про обставини його вчинення і конкретних осіб, причетних до цього.

Слідчим виявлено комп`ютерну техніку, носії інформації та засоби зв`язку на яких збережено інформацію про обставини підготовки і вчинення кримінального правопорушення, зокрема листування між посадовими особами ПрАТ «КЦКБА» із представниками пов`язаних із ДК «Росатом» компаній, щодо узгодження порядку сертифікації, графіків виготовлення, відвантаження та відправки продукції для будівництва атомних електростанції в третіх країнах, скан копії документів з цього приводу, тощо.

На виконання вимог абзацу 3 частини 2 ст. 168 КПК України, слідчому із залученим спеціалістом ІСТЕ СБ України виготовити копії такої інформації, через особливості програмного забезпечення та необхідність подолання систем логічного захисту, не представилось можливим.

Враховуючи вказане, а також виняткову цінність вищевказаних речей і документів, інформації яка міститься на них для встановлення обставин вчинення кримінального правопорушення, осіб причетних до цього, а також можливість використання їх як доказів у кримінальному провадження, слідчий під час проведення санкціонованого обшуку, керуючись положеннями ч. 2 ст. 168 КПК України, прийняв рішення про тимчасове вилучення таких речей і документів.

У подальшому, 09.06.2023 вищевказані документи та предмети оглянуто, про що складено відповідний протокол огляду.

09.06.2023 постановою слідчого зазначені предмети (вилучені в ході обшуку речі та документи) визнано речовими доказами, оскільки вони містять відомості, що можуть бути використані, як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження.

Однак, слідчим суддею, при прийнятті згаданого рішення про відмову у накладенні арешту, вказані обставини та положення КПК України залишені поза увагою.

Слідчим суддею при винесенні вказаного рішення не враховано і той факт, що з урахуванням доказів здобутих в ході розслідування, в тому числі вилучених в ході обшуку у кабінеті ОСОБА_8 , 10.06.2023 повідомлено про підозру генеральному директору ПрАТ «КЦКБА» ОСОБА_9 , директору з продажів товариства ОСОБА_10 та директору з якості підприємства ОСОБА_8 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 111-2 КК України.

Таким чином, слідчим суддею при винесенні ухвали зроблено невірний висновок про те, що доводи прокурора відображені у клопотанні про накладення арешту на майно та додані до нього матеріали не містять достатніх відомостей, які б у відповідності до ст. 170 КПК України давали підстави на накладення арешту на речі і документи, що були вилучені в ході вказаного обшуку, а також висновки про те, що дозвіл на вилучення речей і документів був прямо наданий ухвалою слідчого судді про дозвіл на проведення обшуку і тому вони не потребують застосування такого заходу забезпечення кримінального провадження, як арешт майна.

При цьому в оскаржуваній ухвалі слідчим суддею жодним чином не наведено які саме ризики, визначені абз. 2 ч. 1 ст. 170 КПК України не довів прокурор, що слугувало підставою для винесення рішення про відмову у накладенні арешту на майно.

Крім того, слідчий суддя не відобразив мотивів, якими він керувався при ухваленні свого рішення, при оцінюванні доказів для встановлення наявності або відсутності обставин, на які прокурор посилався, як на підґрунтя своїх вимог.

Одночасно, слідчий суддя не взяв до уваги докази, зазначені у клопотанні прокурора, які могли істотно вплинути на його висновки та взагалі не вказав про причини чому саме додані до клопотання прокурора докази не взято до уваги.

Заслухавши доповідь судді, доводи прокурора, який підтримав апеляційну скаргу, з доповненнями та просив її задовольнити в повному обсязі, з наведених в ній підстав, думку представника власника майна, який заперечував щодо задоволення вказаної апеляційної скарги, з доповненнями прокурора та вважав оскаржувану ухвалу слідчого судді законною та обґрунтованою, дослідивши матеріали, які надійшли з суду першої інстанції, перевіривши доводи апеляційної скарги, з доповненнями прокурора, колегія суддів приходить до висновку, що апеляційна скарга, з доповненнями прокурора підлягає задоволенню, з наступних підстав.

Як вбачається з представлених в апеляційний суд матеріалів, Головним слідчим управлінням СБ України за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 22023000000000025 від 11.01.2023 за ознаками вчинення кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч. 1 ст. 111-2 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що посадовими особами, засновниками та кінцевими бенефіціарними власниками ПрАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування» (далі - ПрАТ «КЦКБА», код ЄДРПОУ 33096208) та інших українських суб`єктів господарювання, організовано ведення фінансово-господарської діяльності в інтересах держави-агресора та у тісній взаємодії з рядом українських та іноземних суб`єктів підприємницької діяльності, зокрема, здійснення постачання продукції українського виробництва через підконтрольні іноземні компанії, на виконання проектів держави-агресора, а саме компаній, що входять до структури російської державної корпорації з атомної енергії «Росатом», тобто, здійснення пособництва державі-агресору у завданні шкоди Україні, шляхом перерахування (передачі) матеріальних ресурсів та інших активів.

Відповідно до рапорту оперативного підрозділу ГУ «І» ДЗНД СБУ №5/7/2/2-10 від 02.01.2023, отримано відомості про вчинення службовими особами та кінцевими бенефіціарними власниками вітчизняних суб`єктів господарювання кримінальних правопорушень на шкоду державній безпеці України в умовах широкомасштабного наступу та збройної агресії російської федерації проти України за наступних обставин.

Так, державна корпорація з атомної енергії «Росатом» реалізовує ядерні проекти з будівництва 34 енергоблоків у 11 країнах світу (Індія, Бангладеш, Туреччина, Китай, росія, республіка білорусь, Угорщина, Єгипет, Іран, Пакистан та інші), використовуючи при цьому також промислові потужності українських суб`єктів господарювання. Однак, діючим законодавством України фактично заборонено здійснення господарської діяльності та виконання зобов`язань (поставка товару, сплата за поставлений товар чи послуги, позика та інші правочини) на користь країни-агресора та осіб, пов`язаних з нею.

Проте, службові особи та кінцеві бенефіціарні власники українських суб`єктів господарювання, незважаючи на вищевказані заборони та обмеження, усвідомлюючи протиправність своїх дій, розробили, організували та запровадили протиправний механізм ведення господарської діяльності в інтересах ДК «Росатом» та інших російських суб`єктів господарювання, чим фактично, з метою завдання шкоди Україні, здійснюють передачу матеріальних ресурсів та інших активів представниками держави-агресора.

Зокрема, посадовими особами, засновниками та кінцевими бенефіціарними власниками ПрАТ «КЦКБА» (код ЄДРПОУ 33096208, адреса реєстрації та фактичне місцезнаходження: м. Київ, вул. Полковника Шутова, буд. 9), з моменту заснування підприємства і до початку повномасштабного збройного вторгнення військ рф на територію України, вибудувано, започатковано, організовано та налагоджено сталі фінансово-господарські взаємовідносини з ДК «Росатом» і підприємствами рф, які діють у сфері російського атомно-промислового комплексу.

Станом на лютий 2022 року ПрАТ «КЦКБА» мало на виконанні контракти із виробництва та постачання продукції для потреб ДК «Росатом» з будівництва та обслуговування атомних електростанцій, розташованих як на території рф, так і за її межами.

Після 24.02.2022 службові особи та кінцеві бенефіціарні власники ПрАТ «КЦКБА», завчасно узгодивши з керівництвом ДК «Росатом» подальші дії щодо способу, обсягів та термінів виконання замовлень, продовжили постачати продукцію для потреб ДК «Росатом» з використанням ряду підконтрольних вітчизняних та іноземних компаній, з метою обходу діючих санаційних обмежень та приховання кінцевого споживача продукції - ДК «Росатом».

Разом з тим, на території України послуги з підтвердження відповідності якості продукції вимогам з ядерної та радіаційної безпеки (сертифікація, оцінка відповідності) в інтересах ДК «Росатом» та інших російських підприємств надає ТОВ «ООВ «Сертатом» (код ЄДРПОУ 37099930), яке є уповноваженою організацією російського АТ «ВО «Безопасность» (підпорядковане Федеральній служби з екологічного, технологічного та атомного нагляду та виконує роботи з контролю якості в сфері ядерної енергетики та атомної промисловості рф).

Відповідно до листа оперативного підрозділу ГУ «І» ДЗНД СБУ №5/7/2/2-7090 від 10.03.2023, встановлено, що основними напрямами діяльності ПрАТ «КЦКБА» є вироблення продукції, а саме: арматури для АЕС и ТЕС (розробка і виробництво трубопровідної арматури необхідної для систем забезпечення безпеки АЕС і ТЕС); агрегатів для космосу та авіації (розробка і виробництво малогабаритних пневмогідроагрегатів для різних систем космічної та авіаційної техніки); загальнопромислової арматури (розробка і виробництво трубопровідної арматури для підприємств нафтової, газової та хімічної промисловості, систем магістрального і місцевого водопостачання, вентиляційних систем); технічний контроль (проведення технічного контролю, діагностики та кваліфікаційних випробувань обладнання для АЕС та інших відповідальних об`єктів на базі діагностичного обладнання і спеціальних випробувальних стендів).

ПрАТ «КЦКБА» з початку створення є постійним виробником продукції, яка постачається для потреб ядерної енергетики та атомно-промислового комплексу російської федерації, республіки білорусь та інших іноземних країн, на території яких реалізовано або виконуються проекти ДК «Росатом» з будівництва атомних електростанцій.

З метою збільшення обсягів постачання продукції, оптимізації і налагодження діяльності з підприємствами, які входять в структуру ДК «Росатом» 17.10.2013 службовими особами та кінцевими бенефіціарними власниками ПрАТ «КЦКБА» було організовано створення на території рф ТОВ «Арматом-М» (рос. ООО «Арматом-М», ІПН 7721809915, КПП 770101001, юридична адреса: м. Москва, вул. Орджонікідзе, буд. 11, будова 44, пов. 7, прим. 12).

ТОВ «Арматом-М» є представництвом заводу ПрАТ «КЦКБА» на території рф з постачання трубопровідної арматури, в тому числі спеціальної, призначеної для використання на атомних електростанціях. На теперішній час ТОВ «Арматом-М» здійснює постачання трубопровідної арматури виробництва ПрАТ «КЦКБА» на атомні електростанції, що будує ДК «Росатом» за межами рф, серед яких АЕС «Куданкулам» (Індія), АЕС «Бушер» (Іран), АЕС «Аккую» (Туреччина), Білоруську АЕС, та на атомні електростанції, що знаходяться на території росії. Основним замовником продукції російського ТОВ «Арматом-М» є АТ «Концерн РОСЕНЕРГОАТОМ» (ІПН 7721632827, КПП 772101001, м. Москва, вул. Велика Ординка, буд. 24/26) ДК «Росатом».

Також, з метою підтвердження відповідності системи якості та управління вимогам, розробленим та визначеним Системою сертифікації Росатомрегістр ДК «Росатом, ПрАТ «КЦКБА» та ТОВ «Арматом-М» отримано 10.12.2020 сертифікат відповідності № РАР.0071.RR, виданого Асоціацією по сертифікації «Російський регістр» (обліковий номер бланку сертифікату 0000080, облікові номери бланків додатків до сертифікату 0000327, 0000328, 0000329).

В свою чергу, за наявними даними, з резидентом рф ООО «Арматом-М» (ІПН 7721809915, КПП 770101001, 115419, м. Москва, вул. Орджонікідзе, буд. 11, будова 44, пов. 7, прим. 12) також пов`язані українські ТОВ «Науково-дослідний інформаційний центр «Арматом» (код ЄДРПОУ 33226951, м. Київ, проспект Перемоги, буд. 53) та ТОВ «Арматом» (код ЄДРПОУ 40233150, м. Київ, вул. Полковника Шутова, буд. 9А).

Також встановлено, що з метою оптимізації і налагодження логістики з постачання продукції виробництва ПрАТ «КЦКБА» для виконання замовлень ДК «Росатом» для реалізації проектів з будівництва та обслуговування атомних електростанцій, як на території рф, так і за її межами, службовими особами створено наступні офіційні представництва за кордоном, а саме: KCDBV India Private Limited - представництво в Індії; Beijing Kieval New Energy Solutions Ltd - представництво в Китаї; Decon Industries LTD - представництво у Великій Британії.

Таким чином, службовими особами та кінцевими бенефіціарними власниками ПрАТ «КЦКБА» з моменту заснування підприємства до початку повномасштабного збройного вторгнення військ рф на територію України вибудувано, започатковано, організовано та налагоджено сталі та на постійній основі фінансово-господарські взаємовідносини з ДК «Росатом» та підприємствами рф, які діють у сфері російської ядерної енергетики та атомно-промислового комплексу.

Водночас, отримана оперативна інформація свідчить, що ПрАТ «КЦКБА» продовжує підтримувати господарські відносини з групою компаній ДК «Росатом», які є кінцевими споживачами продукції ПрАТ «КЦКБА», шляхом постачання вказаної продукції з використанням системи посередницьких поставок через суб`єктів господарювання української та іноземних юрисдикцій.

Так, за отриманими даними, ПрАТ «КЦКБА» виготовляє продукцію для будівництва атомних електростанцій на експорт, зокрема, на АЕС «Аккую» (Республіка Туреччина), АЕС «Куданкулам» (Республіка Індія), АЕС «Руппур» (Республіка Індія), Тяньванська АЕС (Китайська Народна Республіка), АЕС «Сюйдапу» (Китайська Народна Республіка), Курську АЕС (рф), Ростовську АЕС (рф). Відомо, що вказані АЕС будуються та обслуговуються компаніями, котрі входять до структури ДК «Росатом».

Водночас встановлено, що Указом Президента України від 05.02.2023 № 57/2023 введено в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) від 05.02.2023 «Про застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», відповідно до якого застосовано санкції до ДК «Росатом» та 199 юридичних осіб, що входять в структуру російської корпорації «Росатом», в тому числі до АТ «Атомстройекспорт» (ОДРН 1027739496014), яке є основним генеральним підрядником з проектування та будівництва атомних станцій у росії та світі. Вказане рішення РНБО прийняте на підставі того, що ДК «Росатом» та пов`язані з нею посадові особи своїми діями сприяють здійсненню збройної агресії рф проти України, розвідувально-диверсійній і терористичній діяльності російських спецслужб та підконтрольних їм незаконних збройних формувань на території України, а також в порушення правил ядерної та радіаційної безпеки створюють загрозу настання аварійної ситуації з подальшими незворотними наслідками у вигляді радіаційного зараження території України, що формує реальні загрози національним інтересам, національній безпеці, суверенітету і територіальній цілісності України, сприяє терористичній діяльності, призводить до майнових втрат та створює перешкоди для сталого економічного розвитку нашої держави.

Відповідно до листа Державної митної служби України №08-19/19-02/8.6/39дск від 20.02.2023, у період з 24.02.2022 по 16.02.2023 ПрАТ «КЦКБА» здійснило експорт продукції на адресу низки іноземних компаній, а саме: AA Enterprises (Республіка Індія), Beijing Kieval New Energy Solutions Limited (Китайська Народна Республіка); CHINA Nuclear Energy Industry Corporation (Китайська Народна Республіка); TONGRI (CHINA) ENERGY EQUIPMENT Co. LIMITED (Китайська Народна Республіка); RUNNER ULUSLARARASI TASIMACILIK LTD. STI. (Турецька Республіка); NEW LINE ENERGY ENGINEERING LIMITED COM. (Турецька Республіка); Sempell GmbH (Федеративна Республіка Німеччина); Shreyash Marketing (Республіка Індія); TITAN2 IC ICTAS INSAAT ANONIM SIRKETI (Турецька Республіка).

Окрім того, в ході огляду інтернет мережі, також встановлено, що ПрАТ «КЦКБА» має низку компаній-дилерів своє продукції, а саме: Decon Industries LTD (Tanfield Lea Business Centre, Tanfield Lea North Industrial Estate); Czech Energo Engineering Company s.r.o (Ruzova 972/1, Nove Mesto 110 00, Praha 1); KCDBV India (KCDBV India Private Limited, 32/494 A-8,1st Floor, Mary Matha Complex Pallinada, Palarivattom, Ernakulam, Kerala 682025 India); Beijing Kieval New Energy Solutions Ltd (P.R.China, Beijing, 100025, Room 2464, Level 24, Tower 3, China Central Place, No. 77 Jianguo Road, Chaoyang District).

08.06.2023 старшим слідчим в ОВС 1 відділу 1 управління досудового розслідування ГСУ СБ України підполковником юстиції ОСОБА_11 , на підставі ухвали Шевченківського районного суду м. Києва від 23 травня 2023 року (реквізити ухвали: справа №761/17519/23; №1-кс./761/11622/2023 (*2610*71828874*1*1*) про дозвіл на проведення обшуку, проведено обшук (проведення обшуку закінчено 09.06.2023 об 01 годині 40 хвилин) офісних нежитлових приміщеннях, які знаходяться за юридичною адресою ПрАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування» (ПрАТ «КЦКБА», код ЄДРПОУ 33096208), а саме лабораторно-виробничий корпус №1 за адресою: Київська область, м. Київ, вул. Полковника Шутова (Грушецька), буд. 9, належить на праві власності Регіональному відділенню фонду державного майна України по м. Києву (код ЄДРПОУ 19030825).

У ході вказаного обшуку виявлено та вилучено наступні речі і документи, які зберігли на собі сліди вчинення злочину, містять відомості, які можуть бути використані як доказ фактів і обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, а саме:

1.) Накладну № 46 від 29.05.2023, на 1 арк.;

2.) Накладну № 45 від 25.05.2023 на 1 арк;

3.) Накладну № 44 від 22.05.2023 на 1 арк;

4.) Накладну № 40 від 18.05.2023 на 1 арк;

5.) Накладну № 38 від 17.05.2023 на 1 арк;

6.) Накладну № 35 від 05.05.2023 на 1 арк;

7.) Накладну № 34 від 03.05.2023 на 1 арк;

8.) Накладну № 31 від 28.04.2023 на 2 арк;

9.) Накладну № 27 від 18.04.2023 на 1 арк;

10.) Накладну № 26 від 18.04.2023 на 1 арк,

11.) Накладну № 22 від 07.04.2023 на 1 арк,

12.) Накладну 21 від 07.04.23 на 1 арк,

13.) Накладну 20 від 07.04.23 на 1 арк,

14.) Накладну 13 від 15.03.23 на 2 арк,

15.) Накладну 12 від 07.03.23 1 арк,

16.) Накладна 9 від 28.02.23 на 1 арк,

17.) Накладна 8 від 23.02.23 на 1 арк,

18.) Накладна 7 від 14.02.23 на 1 арк

19.) Накладна 6 від 10.02.23 на 1 арк

20.) Накладна 4 від 07.02.23 на 1 арк

21.) Накладна 3 від 30.01.23 на 1 арк

22.) Накладна 2 від 18.01.23 на 1 арк

23.) Документ у вигляді Invoise#178-22М/18-M, на 1 арк;

24.) Документальні матеріали із відомостями щодо рахунків підприємства ПрАТ «КЦКБА», на 9 арк.;

25.) Акт надання послуг №32 від 28.04.2023, на 1 арк.;

26.) Документальні матеріали із відомостями щодо рахунків підприємства ПрАТ «КЦКБА», на 32 арк.

27.) накладні на відпуск тмц за наступними порядковими (реєстраційними)№№82,81,80,79,78,77,76,72/1,70,69,67,65,64,61,60,58,57,56,52,52,48,48,47,46,46,45,45,44,43,41,40,39,38,37,35,31,30,29,27,25,22,21,18,16,15,14,13,13,12,11,10,9,8,5,4,3,2,1 кожна на 1 арк. Всього 58 арк.

28.) документальні матеріали між «росенергоатом» та ооо « ,арматом-м», пао «КЦКБА» на 33 арк.,

29.) документальні матеріали «т2 титан 2» на 21 арк

30.) матеріали електронного листування на 17 арк.

31.) Документація ЧАО «КЦКБА» на 10 арк.

32.) Документація ООО «ЕНКО» на 25 арк.

33.) Документація АО «Концерн росенергоатом» та АО «Атомпроект» на 23 арк

34.) Документація АО «Инжиниронговая компания «АСЕ» та ПАО «КЦКБА» на 33 арк.

Далі виявлено:

35.) контракт«PROCUREMENT CONTRACT ON TAINWAN NUCLEAR POWER STATION UNITS 78» на 118 арк.

36.) Контракт «appendix a to contract of kba system safety valves for tnps units 78» на 158 арк.

37.) Документ «AppendicesB» на 82 арк.

38.) Документ «AppendicesB» на 82 арк.

39.) Документ«PROCUREMENT CONTRACT ON UDAPU NUCLEAR POWER STATION UNITS 34» на 118 арк.

40.) Документ «Appendix A to Contract of KBA system safety valves for xdpnps units 34» на160 арк.

41.) Документ «AppendicesB» на 74 арк.

42.) Документ «Appendix A to Contract of JNA system safety valves for TNPS units 78» на 194 арк.

43.) контракт«PROCUREMENT CONTRACT ON TAINWAN NUCLEAR POWER STATION UNITS 78» на 118 арк.

44.) Документ «Appendix A to Contract of JNA system safety valves for xdpnps units 34» на 194 арк.

45.) Документ«PROCUREMENT CONTRACT ON XUDAPU NUCLEAR POWER STATION UNITS 34» на 118 арк.

46.) Документ «AppendicesB» на 74 арк.

47.) Документ «CNNP Suneng nuclear power co ltd» на15 арк.

48.) Документ «Дополнение № 1 к дополнительному соглашению № 22 к контракту № 102-19М от 12.02.2019 на 35 арк.

49.) Документальні матеріали щодо програми забезпечення якості на 79 арк.

50.) Документ доповнення № 4 на 8 арк.

51.) Додаткова угода № 4 до договору № 173-22М з додатками на 65 арк.

52.) Документ «дополнительное соглашение № 41 к контракту № 024-17М от 27 июля 2017г» та 102-19м от 12.02.2019 г на 77 арк.

53.) Додаток № 3 к агентскому контракту от 01.02.2021 на 8 арк.

54.) Контракт № 173-22м на 4 арк.

55.) Дополнительное соглашение № 1 к контракту № 173-22м на 9 арк.

56.) Уточнення № к контракту № 102-19м от 12.02.2019 на 29 арк.

57.) Дополнительно соглашение № 43 к контракту № 024-17М на 17 арк.

58.) Документация щодо контракту 181-22М/033-2 от 23.08.2022 на 168 арк.

59.) Додаткова угода № 1 до договору № 173-22м на 4 арк.

60.) Дополнительное соглашение № 11 к контракту № 046-18м на 11 арк.

61.) Інвойс від 20-12-2022 на 8 арк.

62.) Act on acceptance and transfer of services performed від25.01.2023 на 13 арк.

63.) Чорнові записи на 16 арк.

64.) Пакет світло зеленого кольору з документами всередині на 51 арк.

65.) Приложение к дополнению № 1 к контракту № 046-18м от 12.02.2018 на 28 арк.

66.) Зошит зеленого кольору з чорновими записами на 80 арк.

67.) Документація ЧАО «КЦКБА» до Jiangsu nuclear power corporation на 14 арк.

68.) Документ «соглашение о сотрудничестве для аес пакш» на 16 арк.

69.) Рахунок № 071-15м/18-м від 02.04.2021 на 1 арк.

70.) Уточнення № 2 до контракту « 102-19м від 12.02.2019 на 2 арк.

71.) «Sumsung», IMEI1: НОМЕР_1 , ІMEI2: НОМЕР_3,

72.) Дополнительное соглашение №22 к контракту №024-17М от 27 июля 2017 г. та відповідну документацію, яка нею супроводжується, всього, на 82 арк.;

73.) Дополнение №3 к Дополнительному соглашению №22 от 02.11.2018 г. к контракту №024-17М от 27 июля 2017 г., датовану 28.12.2020 та відповідну документацію, яка нею супроводжується всього, на 33 арк.;

74.) Дополнительное соглашение №2 к контракту №024-17М от 27 июля 2017 г. та відповідну документацію, яка нею супроводжується, всього, на 88 арк.;

75.) Дополнительное соглашение №24 к контракту №024-17М от 27 июля 2017 г. та відповідну документацію, яка нею супроводжується, всього, на 85 арк.;

76.) Дополнение №3 к Дополнительному соглашению №24 от 02.11.2018 г. к контракту №024-17М от 27 июля 2017 г., датовану 30.12.2020 та відповідну документацію, яка нею супроводжується всього, на 37 арк.;

77.) Дополнительное соглашение №25 к контракту №024-17М от 27 июля 2017 г. та відповідну документацію, яка нею супроводжується, всього, на 19 арк.;

78.) Дополнение №3 к Дополнительному соглашению №26 от 17.09.2018 г. к контракту №024-17М от 27 июля 2017 г., датовану 30.12.2020 та відповідну документацію, яка нею супроводжується всього, на 64 арк.;

79.) Дополнение №27 к Дополнительному соглашению №26 от 17.09.2018 г. к контракту №024-17М от 27 июля 2017 г., датовану 05.09.2018 та відповідну документацію, яка нею супроводжується всього, на 4 арк.;

80.) Дополнение №1 к Дополнительному соглашению №28 от 27.09.2018 г. к контракту №024-17М от 27 июля 2017 г., датовану 27.10.2018 та відповідну документацію, яка нею супроводжується всього, на 13 арк.;

81.) Дополнительное соглашение №28 к контракту №024-17М от 27 июля 2017 г. та відповідну документацію, яка нею супроводжується, всього, на 7 арк.;

82.) Приложение №3 к Дополнительному соглашению №28 от 27.09.2018 г. к контракту №024-17М от 27 июля 2017 та відповідна документація, яка нею супроводжується всього, на 54 арк.;

83.) Приложение №6 к Дополнительному соглашению №28 от 27.09.2018 г. к контракту №024-17М от 27 июля 2017 та відповідна документація, яка нею супроводжується всього, на 62 арк.;

84.) Дополнение №1 к Дополнительному соглашению №29 от 27.09.2018 г. к контракту №024-17М от 12 ноября 2017 г., датовану 27.10.2018 та відповідну документацію, яка нею супроводжується всього, на 7 арк.;

85.) Приложение №2 к Дополнительному соглашению №29 от 10.09.2018 г. к контракту №024-17М от 27 июля 2017 та відповідна документація, яка нею супроводжується всього, на 56 арк.;

86.) Приложение №3 к Дополнительному соглашению №28 от 27.09.2018 г. к контракту №024-17М от 27 июля 2017 та відповідна документація, яка нею супроводжується всього, на 54 арк.;

87.) Приложение №6 к Дополнительному соглашению №28 от 27.09.2018 г. к контракту №024-17М от 27.09.2018 та відповідна документація, яка нею супроводжується всього, на 62 арк.;

88.) Дополнение №1 к Дополнительному соглашению №29 от 27.09.2018 г. к контракту №024-17М от 27 июля 2017 г., датовану 12.11.2019 та відповідну документацію, яка нею супроводжується всього, на 7 арк.;

89.) Дополнительное соглашение №29 к контракту №024-17М от 27 июля 2017 г. та відповідну документацію, яка нею супроводжується, всього, на 15 арк.;

90.) Дополнение №3 к Дополнительному соглашению №30 от 11.09.2018 г. к контракту №024-17М от 27 июля 2017 г., датовану 30.12.2020 та відповідну документацію, яка нею супроводжується всього, на 45 арк.;

91.) Дополнительное соглашение №31 к контракту №024-17М от 27 июля 2017 г. та відповідну документацію, яка нею супроводжується, всього, на 22 арк.;

92.) Приложение №3 к Дополнительному соглашению №33 от 05.03.2019 г. к контракту №024-17М от 27 июля 2017 та відповідна документація, яка нею супроводжується всього, на 64 арк.;

93.) Приложение №10 к Дополнительному соглашению №33 от 05.03.2019 г. к контракту №024-17М от 27 июля 2017 та відповідна документація, яка нею супроводжується всього, на 34 арк.;

94.) Дополнительное соглашение №34 к контракту №024-17М от 27 июля 2017 г. та відповідну документацію, яка нею супроводжується, всього, на 66 арк.;

95.) Дополнение №3 к Дополнительному соглашению №35 от 19.04.2019 г. к контракту №024-17М от 27 июля 2017 г., датовану 30.12.2020 та відповідну документацію, яка нею супроводжується всього, на 51 арк.;

96.) Дополнение №2 к Дополнительному соглашению №36 от 27.05.2019 г. к контракту №024-17М от 27 июля 2017 г., датовану 30.12.2020 та відповідну документацію, яка нею супроводжується всього, на 48 арк.;

97.) Дополнение №1 к Дополнительному соглашению №39 от 15.07.2019 г. к контракту №024-17М от 27 июля 2017 г., датовану 10.02.2020 та відповідну документацію, яка нею супроводжується всього, на 43 арк.;

98.) Контракт №119-19М, на 45 арк.;

99.) Приложение №2 к контракту №119-19М от 23 октября 2019 г, на 58 арк;

100.) Спецификация оборудования АЕС Куданкулам енергоблок №3, на 15 арк;

101.) Спецификация оборудования АЕС Куданкулам енергоблок №4, на 15 арк;

102.) Спецификация оборудования АЕС Куданкулам енергоблок №5, на 9 арк;

103.) Спецификация оборудования АЕС Куданкулам енергоблок №6, на 8 арк;

104.) Дополнение №3 к контракту №119-19М от 23 октября 2019 г та відповідна документація, яка нею супроводжується всього, на 4 арк.;

105.) Приложение №1, 3 к Дополнительному соглашению №1 к контракту №119-19М от 23.10.2019 г, на 9 арк;

106.) Приложение №1, 4 к Дополнительному соглашению №1 к контракту №119-19М от 23.10.2019 г, на 9 арк;

107.) Приложение №1, 2 к Дополнительному соглашению №1 к контракту №119-19М от 23.10.2019 г, на 21 арк;

108.) Приложение №1, 1 к Дополнительному соглашению №1 к контракту №119-19М от 23.10.2019 г, на 23 арк.

109.) Контракт №173-22М, на 14 арк.;

110.) Митна декларація, на 7 арк.;

111.) Митна декларація, на 9 арк.;

112.) Митна декларація, на 9 арк.

113.) Митні декларації на 139 арк.

114.) Контракт №137-20М от 03 августа 2020 г., та відповідну документацію, яка ним супроводжується всього на 27 арк.;

115.) Дилерский договор №010/03-15К від 11.03.2015 та відповідну документацію, яка ним супроводжується на 52 арк.;

116.) Дополнительное соглашения №3 к контракту №007-14М от 17 февраля 2014 г., та відповідну документацію, яка ним супроводжується всього, на 43 арк.;

117.) Дополнительное соглашения №8 к контракту №007-14М от 17 февраля 2014 г., та відповідну документацію, яка ним супроводжується всього, на 69 арк.;

118.) Дополнение №3 к Дополнительному соглашению №2 от 10.06.2014 г. к контракту №007-14М от 17 февраля 2014 г., датовану 23.12.2015 та відповідну документацію, яка нею супроводжується всього, на 13 арк.;

119.) Дополнительное соглашения №22 к контракту №007-14М от 17 февраля 2014 г., та відповідну документацію, яка ним супроводжується всього, на 84 арк.;

120.) Дополнительное соглашения №23 к контракту № 007-14М от 17 февраля 2014 г., та відповідну документацію, яка ним супроводжується всього, на 13 арк.

121.) Чорнові записи ПрАТ «КЦКБА» на 197 арк.

122.) Чорнові записи - порядок заповнення платіжних доручень з прикладами на 11 арк., також позовна заява до суду «Заявление о признании и приведении решения иностранного суда(иностранного арбитражного решения) на 3 арк.

123.) Свіфт-рахунок банк Січ на 4 арк.

124.) Дополнительное соглашение № 10 к контракту №106-16М от 10 октября 2016 г. на 2 арк., також позовна заява до Господарського суду про стягнення заборгованості з оплати поставленої продукції на 4 арк.

125.) Дополнительное соглашение № 1 к Контракту № 106-16М от 10 октября 2016 г., та відповідну документацію, яка ним супроводжується всього на 5 арк.

126.) Митна декларація та відповідна документація, яка ним супроводжується всього на 12 арк.

127.) Митна декларація та відповідна документація, яка ним супроводжується всього на 7 арк.

128.) Митна декларація та відповідна документація, яка ним супроводжується всього на 6 арк.

129.) Митна декларація та відповідна документація, яка ним супроводжується всього на 5 арк.

130.) Контракт № 116-17М от 30 января 2017 г., та відповідну документацію, яка ним супроводжується всього на 17 арк.

131.) Контракт № 398-13М от 06 июня 2013 г., та відповідну документацію, яка ним супроводжується всього на 7 арк.

132.) Контракт № 382-13М от 11 апреля 2013 г., та відповідна документацію, яка ним супроводжується всього на 2 арк.

133.) Контракт № 370-13М от 21 января 2013 г., та відповідна документацію, яка ним супроводжується всього на 64 арк.

134.) Дополнительное соглашение № 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 та відповідну документацію, яка ним супроводжується всього на 43 арк.

135.) Приложение № 2 к Контракту № 1412-14Ц от 29 декабря 2014г «Технические требования к оборудованию» та відповідна документація, яка ним супроводжується всього на 68 арк.

136.) Контракт поставки № 1412-14Ц от 29 декабря 2014 г., та відповідна документація, яка ним супроводжується всього на 26 арк.

137.) Приложение №10 к Договору от 12 ноября 2014 г., № 1411-12Ц «Инструкция по занесению информации об оборудовании и материалах в ЕОНКОМ» та відповідна документація, яка ним супроводжується всього на 73 арк.

138.) Контракт поставки арматури обратной специальной для сооружения енергоблока №4 Ростовской АЕС №1411-12Ц от 12 ноября 2014 г. та відповідна документація, яка ним супроводжується всього на 53 арк.

139.) Контракт № 382-13М от 11 апреля 2013 г., та відповідна документація, яка ним супроводжується всього на 68 арк.

140.) Контракт 102-19М от 12 февраля 2019 г., всього на 4 арк.

141.) Дополнительное соглашение № 1, 3, 4, 5 к Контракту 102-19М та відповідна документація, яка ними супроводжується всього на 42 арк.

142.) Дополнительное соглашение №6, 7, 8 к Контракту 102-19М та відповідна документація, яка ними супроводжується всього на 27 арк.

143.) Дополнительное соглашение № 9 от 22 января 2020 г., к Контракту 102-19М, всього на 1 арк.

144.) Дополнительное соглашение № 10 от 22 января 2020 г., к Контракту 102-19М та відповідна документація, яка ним супроводжується всього на 24 арк.

145.) Допольнительное соглашение №11 от 27 января 2020 г, к Контракту 102-19М от 12.02.2019 г., та відповідна документація, яка ним супроводжується всього на 17 арк.

146.) Дополнительное соглашение № 12, 13 от 12 мая 2020 г., к Контракту 102-19М та відповідна документація, що ним супроводжується всього на 8 арк.

147.) Дополнительное соглашение № 14 от 07 августа 2020 г., к Контракту 102-19М, та відповідна документація, яка ним супроводжується всього на 13 арк.

148.) Дополнение № 2 к Дополнительному соглашению № 14 от 07.08.2020 Контракта №102-19М от 12.02.2019 г., та відповідна документація, яка ним супроводжується всього на 21 арк.

149.) Спецификации №3, 4 оборудования АЕС Куданкулам енергоблок №5, 6 всього на 18 арк.

150.) Спецификация №2 оборудования АЕС Куданкулам енергоблок №4 всього на 19 арк.

151.) Дополнительное соглашение № 15 от 01 сентября 2020 г., к Контракту №102-19М от 12.02.2019 г., всього на 3 арк.

152.) Дополнительное соглашение №16 от 26 октября 2020 г., к Контракту 102-19М та відповідна документація, яка ним супроводжується всього на 18 арк.

153.) Уточнение №1 от 20 января 2022 г., к Дополнению №3 от 11.12.2020г., к Дополнительному соглашению №16 от 26.10.2020 г. всього на 3 арк.

154.) Дополнительное соглашение №17 от 10 декабря 2020 г., і дополнительное соглашение № 19 от 13 января 2021г., к Контракту №102-19М всього на 2 арк.

155.) Дополнительное соглашение №18 от 19 января 2021 г., к Контракту №102-19М та відповідна документація, яка ним супроводжується всього на 30 арк.

156.) Дополнительное соглашение №19 от 13 января 2021 г. всього 1 арк.

157.) Дополнение №1 от 29 ноября 2021 г. к Дополнительному соглашению №20 от 05.03.2021 г. к Контракту № 102-19М от 12.02.2019, всього на 6 арк.

158.) Дополнение №1 от 09 марта 2022 г. к Дополнительному соглашению №24 от 17.05.2021 г. к Контракту № 102-19М от 12.02.2019, всього на 3 арк.

159.) Дополнение №1 от 21 августа 2021 г. к Дополнительному соглашению №26 к Контракту № 102-19М от 12.02.2019 з додатками, всього на 81 арк.

160.) Приложение № 11 к Дополнительному соглашению № 26 от 21.08.2021 к Контракту № 102-19М от 12.02.2021 з додатками, всього на 37 арк.

161.) Дополнительное соглашение № 27 от 02 августа 2021 Контракту № 102-19М от 12.02.2019, всього на 4 арк.

162.) Позовна заява про стягнення заборгованості з оплати поставленого обладнання від 01.12.2021, всього на 4 арк.

163.) Документи на англійській мові із відтисками печатки «АТ «Таскомбанк», всього на 19 арк.; Документи на англійській мові із відтисками печатки «АТ «Піреус Банк МКБ», всього на 5 арк.; Документи на англійській мові із відтисками печатки «АТ «Кредобанк», всього на 4 арк.

164.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 1102, всього на 10 арк.;

165.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 1082, всього на 6 арк.;

166.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 1024, всього на 10 арк.;

167.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 1012, всього на 6 арк.;

168.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 993, всього на 6 арк.;

169.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 984, всього на 7 арк.;

170.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 971, всього на 9 арк.;

171.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 938, всього на 7 арк.;

172.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 907, всього на 7 арк.;

173.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 902, всього на 7 арк.;

174.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 879, всього на 9 арк.;

175.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 592, всього на 8 арк.;

176.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 853, всього на 6 арк.;

177.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 832, всього на 8 арк.;

178.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 809, всього на 7 арк.;

179.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 799, всього на 8 арк.;

180.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 791, всього на 7 арк.;

181.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 749, всього на 8 арк.;

182.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 722, всього на 7 арк.;

183.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 695, всього на 6 арк.;

184.) Контракт від 12.02.2018 № 046-18, на 25 арк.;

185.) Додатки до контракту від 12.02.2018 № 046-18, на 26 арк.;

186.) Додатки № 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 до контракту ВІД 12.02.2018 № 046-18, на 203 арк.;

187.) Рахунок № 046-18М/14/1-М від 07.05.2020, на 1 арк.;

188.) Виписки по рахунку з АТ «Кредобанк», на 55 арк.;

189.) Лист зарахування до АТ «Кредобанк» від 26.09.2019, на 1 арк.;

190.) Лист зарахування до АТ «Кредобанк» за 2020 рік, на 10 арк.;

191.) Лист від ОСОБА_12 від 11.06.2020, на 1 арк.;

192.) Лист від ОСОБА_13 від 24.02.2021, на 1 арк.;

193.) Копія інтернет-сторінки з сайту НБУ, на 1 арк.;

194.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 31.01.2022 з додатками, на 7 арк.;

195.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 24.12.2021 з додатками, на 12 арк.;

196.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 22.11.2021 з додатками, на 7 арк.;

197.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 13.09.2021 з додатками, 6 арк.;

198.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 30.07.2021 з додатками, на 9 арк.;

199.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 30.04.2021 з додатками, на 6 арк.;

200.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 14.01.2021 з додатками, на 7 арк.;

201.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 22.10.2020 з додатками, на 7 арк.;

202.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 27.05.2020 з додатками, на 7 арк.;

203.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 25.02.2020 з додатками, на 7 арк.;

204.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 01.11.2019 з додатками, на 6 арк.;

205.) Митна декларації ПрАТ «КЦКБА» від 01.08.2019 з додатками, на 7 арк.;

206.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 26.04.2019 з додатками, на 9 арк.;

207.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 19.04.2019 з додатками, 6 арк.;

208.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 02.04.2019 з додатками, на 11 арк.;

209.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 21.12.2018 з додатками, на 5 арк.;

210.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 06.06.2018 з додатками, на 5 арк.;

211.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 15.05.2018 з додатками, на 6 арк.;

212.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 04.05.2018 з додатками, на 8 арк.;

213.) Контракт № 044-18М від 16.02.2018 з додатками, на 11 арк.;

214.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 19.02.2018. 19.04.2018, 26.04.2018, на 3 арк.;

215.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 26.04.2018 з додатками, на 5 арк.;

216.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 19.04.2018 з додатками, на 7 арк.;

217.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 20.02.2018 з додатками, на 5 арк.

218.) Специфікація № 1 від 02.09.22 до договору № 0427-22АТА від 27.04.22 на 1 аркуші

219.) Контракт № 175-22М від 14.02.22 на 10 аркушах

220.) Оборотно сальдові відомості по рахунку № 361, № 6811 за 24.02.22-08.06.23 на 2 аркушах

221.) Договір № 28-4/186 від 30.05.19 на 34 аркушах

222.) Додаткова угода № 1 до договору № 28-4/186 від 30.05.19 на 13 аркушах

223.) Контракт на «изготовление и поставку клапанов и затворов обратних для енергоблоков № 1, 2 и общестанционних зданий и сооружений АЕС «Аккую» від 10.03.21 на 126 аркушах

224.) Довідка в журналі за 18.04.23 р. з додатками на 24 аркушах

225.) Приходний ордер 047/30 за період 10.04.23 на 7 аркушах

226.) Приходний ордер 108/30 за період 10.04.23 на 3 аркушах

227.) Приходний ордер 107/30 за період 10.04.23 на 3 аркушах

228.) Приходний ордер 121/30 за період з 10.04.23 на 11 аркушах

229.) Довідка в журналі від 25.05.23 на 5 аркушах

230.) Контракт № 175-22м від 14.02.22 на 3 аркушах

231.) Контракт № 021-17м від 23.05.17 на 38 аркушах

232.) Контракт закупки запасних частин від 22.07.22 на 30 аркушах

233.) Договір на виконання робіт № 155-21м від 23.06.21 на 36 аркушах

234.) Свіфтовка від 07.12.21 на 2 аркушах

235.) Договір на виконання науково-дослідних робіт від 05.06.20 № 134-20м з додатками на 27аркушах

236.) Контракт №152-21м від 23.05.21 на 13 аркушах

237.) Акт сдачи-приемки робіт № 1 від 22.09.21 з додатками на 15 аркушах

238.) Рахунок фактура № 12 від 16.09.22 з додатками на 7 аркушах

239.) Свіфтовка від 06.09.22 на 2 аркушах

240.) Рахунок фактура від 26.10.21 № 26 з додатками на 6 аркушах

241.) Інвойс № 57-21м з додатками на 12 аркушах

242.) Додаткова угода № 1 до контракту № 142-20м від 05.10.20 з додатками на 21 аркуші

243.) Додаткова угода № 1 до контракту № 142-20м від 05.10.20 з додатками на 21 аркуші

244.) Додаткова угода № 2 до контракту № 142-20м від 05.10.20 з додатками на 36 аркуші

245.) Додаткова угода № 3 до контракту № 142-20м від 05.10.20 з додатками на 45 аркуші

246.) Спеціфікація поставки арматури № 3.2 до контракту № 142-20м на 48 аркушах

247.) Додаток до контракту № 4 від 27.07.21 з додатками на 39 аркушах;

248.) Контракт № 161-21м від 27.09.21 з додатками на 14 аркушах;

249.) Рахунок фактура № 9 від 24.06.22 з додатками на 7 аркушах;

250.) Накладна № 27 від 23.06.22 з додатками на 8 аркушах;

251.) Накладна № 29 від 27.06.22 з додатками на 7 аркушах;

252.) Накладна № 57 від 07.09.22 з додатками на 8 аркушах;

253.) Рахунок фактура № 4 від 10.02.22 р з додатками на 7 аркушах;

254.) Рахунок фактура № 13 від 27.09.22 з додатками на 7 аркушах.0

255.) Висновок №с 852 Міністерства економічного розвитку і торгівлі від 19.12.2018 № 4102-09/852, на 2 арк.;

256.) Контракт № 024-17М від 27.07.2017, всього на 11 арк.;

257.) Додаток № 1 від 10.10.2017 до Контракту № 024-17М від 27.07.2017, на 1 арк.;

258.) Додаток № 2 від 28.12.2020 до Додаткової угоди № 1 від 01.09.2017 до Контракту № 024-17М від 27.07.2017 з іншими додатковими угодами та додатками, всього на 43 арк.;

259.) Додаткова угода № 2 від 15.01.2018 до Контракту № 024-17М від 27.07.2017 з додатками, всього на 7 арк.;

260.) Додаткова угода № 3 до Контракту № 024-17М від 27.07.2017 з додатками, всього на 16 арк.;

261.) Додаток № 1 від 30.12.2020 до Додаткової угоди № 4 від 25.09.2017 до Контракту № 024-17М від 27.07.2017 з іншими додатковими угодами та додатками, всього на 36 арк.;

262.) Додаткова угода від 25.09.2017 до Контракту № 024-17М від 27.07.2017 з іншими додатковими угодами та додатками, всього на 99 арк.;

263.) Додаткова угода № 6 до контракту № 024-17м від 27.07.17 на 7 аркушах;

264.) Додаткова угода № 7 до контракту № 024-17м від 27.07.17 на 11 аркушах;

265.) Додаткова угода № 8 до контракту № 024-17м від 27.07.17 на 52 аркушах;

266.) Додаткова угода № 1 до контракту № 024-17м від 27.07.17 на 12 аркушах;

267.) Додаткова угода № 9 до контракту № 024-17м від 27.07.17 на 25 аркушах;

268.) Додаткова угода № 6 до контракту № 024-17м від 27.07.17 на 6 аркушах;

269.) Додаткова угода № 10 від 24.11.2017 до Контракту № 024-17м від 27.07.17 з додатками, всього на 10 аркушах;

270.) Додаткова угода № 11 від 30.11.2017 до Контракту № 024-17М від 27.07.17 з додатками, всього на 16 аркушах;

271.) Додаткова угода № 12 від 01.06.2018 до Контракту № 024-17М від 27.07.17 з додатками, всього на 5 аркушах;

272.) Додаткова угода № 13 від 18.12.2017 до Контракту № 024-17М від 27.07.17 з додатками, всього на 9 аркушах;

273.) Додаткова угода № 14 від 20.08.2018 до Контракту № 024-17М від 27.07.17 з додатками, всього на 39 аркушах;

274.) Додаток № 2 від 30.12.2020 до Додаткової угоди № 15 від 25.01.2020 до Контракту № 024-17М від 27.07.2017 з додатками, всього на 58 аркушах;

275.) Додаток № 2 від 28.09.2020 до Додаткової угоди № 16 від 25.01.2018 до Контракту № 024-17М від 27.07.2017 з додатками, всього на 58 аркушах;

276.) Додаткова угода № 17 від 30.01.2018 до Контракту № 024-17М від 27.07.17 з додатками, всього на 13 аркушах;

277.) Додаткова угода № 18 від 18.04.2018 до Контракту № 024-17М від 27.07.17 з додатками, всього на 38 аркушах;

278.) Додаткова угода № 19 від 12.03.2018 до Контракту № 024-17М від 27.07.17 з додатками, всього на 23 аркушах;

279.) Додаткова угода № 20 від 30.03.2018 до Контракту № 024-17М від 27.07.17 з додатками, всього на 34 аркушах;

280.) Додаткова угода № 21 від 05.04.2018 до Контракту № 024-17М від 27.07.2017 на 1 аркуші.

281.) Планшет SamsungGalaxyTab A7 моделі SM-T505, із серійним номером R9TR50F20ZJ;

282.) Ноутбук сірої панелі Lenovoмоделі IdeaPad5 14ITL05, з серійним номером MP1WL1CV;

283.) Флеш-карта чорного кольору SMARTBUY змістом пам`ять 4 GB;

284.) Конверт білого кольору із надписом: «Нотаріально засвідчені паспорти», що містить 9 документів CANADAProvinceof Ontario;

285.) Конверт жовтого кольору із надписом : «Легалізовані, нотаріально засвідчені паспорти», що містить 1 документ із надписом: «Legalized and Notarized copies of Canadian passport», та 12 документів із надписом: «Ministryof Governmentand ConsumerServices»;

286.) Виписка з єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 1 аркуші;

287.) Відомості з державного реєстру підприємств ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 1 аркуші;

288.) Статут ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 38 аркушах;

289.) Опис документів, на 1 аркуші;

290.) Виписка з єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 1 аркуші;

291.) Статут ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 26 аркушах;

292.) Опис документів, 2 аркуші;

293.) Виписка з єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 1 аркуші;

294.) Довіреності ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 4 аркушах;

295.) Відомості з державного реєстру підприємств ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 1 аркуші;

296.) Статут ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 26 аркушах;

297.) Статут ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 26 аркушах;

298.) Статут ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 26 аркушах;

299.) Опис документів, 1 аркуші;

300.) Статут ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 54 аркушах;

301.) Статут ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 24 аркушах;

302.) Виписка з єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 1 аркуші;

303.) Опис документів, 2 аркушах;

304.) Статут ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 54 аркушах;

305.) Положення про виконавчий орган ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 10 аркушах; Положення про виконавчий орган ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 10 аркушах;

306.) Виписка з єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 4 аркуші;

307.) Виписка з єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 4 аркуші;

308.) Статут ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 24 аркушах;

309.) Протокол №1 річних загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 23 аркушах;

310.) Статут ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 51 аркушах;

311.) Витяг з єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 16 аркушах;

312.) Витяг з єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 8 аркушах;

313.) Положення Про наглядову раду ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 8 аркушах;

314.) Положення Про загальні збори ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 15 аркушах;

315.) Положення Про виконавчий орган ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 5 аркушах;

316.) Положення Про загальні збори ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 12 аркушах;

317.) Положення Про наглядову раду ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 9 аркушах;

318.) Положення Про виконавчий орган ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 4 аркушах;

319.) Положення Про ревізійну комісію ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 3 аркушах;

320.) Положення Про загальні збори ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 12 аркушах;

321.) Положення Про наглядову раду ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 9 аркушах;

322.) Положення Про виконавчий орган ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 4 аркушах;

323.) Положення Про ревізійну комісію ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 3 аркушах;

324.) Положення Про наглядову раду ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 8 аркушах;

325.) Положення Про виконавчий орган ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 4 аркушах;

326.) Положення Про ревізійну комісію ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 3 аркушах;

327.) Положення Про загальні збори ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 12 аркушах;

328.) Положення Про загальні збори ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 12 аркушах;

329.) Положення Про виконавчий орган ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 4 аркушах;

330.) Положення Про наглядову раду ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 8 аркушах;

331.) Положення Про ревізійну комісію ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 3 аркушах;

332.) Положення Про наглядову раду ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 8 аркушах;

333.) Положення Про виконавчий орган ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 4 аркушах;

334.) Положення Про загальні збори ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 13 аркушах;

335.) Положення Про ревізійну комісію ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 3 аркушах;

336.) Положення Про загальні збори ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 12 аркушах;

337.) Положення Про наглядову раду ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 8 аркушах;

338.) Положення Про виконавчий орган ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 4 аркушах;

339.) Положення Про ревізійну комісію ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 3 аркушах;

340.) Положення Про виконавчий орган ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 4 аркушах;

341.) Положення Про загальні збори ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 12 аркушах;

342.) Положення Про ревізійну комісію ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 3 аркушах;

343.) Положення Про наглядову раду ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 8 аркушах;

344.) Положення Про загальні збори ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 11 аркушах;

345.) Положення Про виконавчий орган ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 5 аркушах;

346.) Положення Про виконавчий орган ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 4 аркушах;

347.) Положення Про наглядову раду ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 8 аркушах;

348.) Положення Про ревізійну комісію ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 3 аркушах;

349.) Положення Про ревізійну комісію ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 8 аркушах;

350.) Положення Про загальні збори ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 14 аркушах;

351.) Положення Про наглядову раду ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 12 аркушах;

352.) Положення Про виконавчий орган ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 6 аркушах;

353.) Положення Про ЗАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 4 аркушах;

354.) Протокол №1 дистанційних річних Загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування» від 27.04.23, на 3 аркушах;

355.) Копія протоколу №1 дистанційних річних Загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування» від 27.04.23, на 3 аркушах;

356.) Протокол №1 дистанційних річних Загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування» від 27.04.23, на 3 аркушах;

357.) Протокол реєстраційної комісії про підсумки реєстрації акціонерів (їх представників) на дистанційних річних Загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 17 аркушах;

358.) Звіт наглядової ради товариства за 2022 рік, на 5 аркушах;

359.) Протокол дистанційних річних Загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування» від 07.12.22, на 3 аркушах;

360.) Протокол дистанційних річних Загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування» від 07.12.22, на 3 аркушах;

361.) Результат голосування, на 1 аркуші;

362.) Протокол №1 дистанційних річних Загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування» від 09.12.22, на 7 аркушах;

363.) Протокол реєстраційної комісії про підсумки реєстрації акціонерів (їх представників) на дистанційних річних Загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 2 аркушах;

364.) Результат голосування, на 10 аркушах;

365.) Перелік акціонерів, яким надсилатиметься письмове повідомлення про проведення загальних зборів акціонерного товариства, на 12 аркушах;

366.) Протокол №1 дистанційних річних Загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування» від 30.04.21, на 5 аркушах;

367.) Протокол №1 річних річних Загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування» від 30.04.21, на 9 аркушах;

368.) Протокол №1 про підсумки реєстрації учасників річних загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування» від 30.04.21, на 2 аркушах;

369.) Протокол №1 про підсумки голосування на річних Загальних зборах акціонерів ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування» від 30.04.2021, на 5 аркушах;

370.) Протокол №2 позачергових Загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування» від 11.11.2020, на 4 аркушах;

371.) Протокол №2 про підсумки реєстрації учасників позачергових загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 11.11.2020, на 1 аркуші;

372.) Протокол №2 про підсумки голосування на позачергових Загальних зборах акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 11.11.2020, на 2 аркушах;

373.) Протокол №1 річних Загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 16.04.2020, на 8 аркушах;

374.) Протокол №1 про підсумки реєстрації учасників річних загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 16.04.2020, на 2 аркушах;

375.) Протокол №1 про підсумки голосування на річних Загальних зборах акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 16.04.2020. на 5 аркушах

376.) Протокол №1 Річних Загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 22.04.2022, на 8 аркушах;

377.) Витяг з протоколу №1 річних загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 22.04.2022, на 3 аркушах;

378.) Протокол №1 про підсумки реєстрації учасників річних загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 22.04.2019, на 1 аркуші;

379.) Протокол №1 про підсумки голосування на річних Загальних зборах акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 22.04.2019, на 3 аркушах;

380.) Протокол №1 про підсумки реєстрації учасників річних загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 20.04.2018, на 1 аркуші;

381.) Протокол №1 про підсумки голосування на річних Загальних зборах акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 20.04.2018, на 3 аркушах;

382.) Протокол №1 Річних Загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 20.04.2018, на 8 аркушах;

383.) Витяг з протоколу №1 річних загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 20.04.2018, на 2 аркушах;

384.) Протокол №1 річних загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 21.04.2017, на 11 аркушах;

385.) Витяг з протоколу №1 річних загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 21.04.2017, на 3 аркушах;

386.) Протокол №1 про підсумки реєстрації учасників річних загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 21.04.2017, на 2 аркушах;

387.) Протокол про підсумки голосування на річних загальних зборах акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 21.04.2017, на 1 аркуші;

388.) Протокол №1 про підсумки голосування на річних загальних зборах акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 21.04.2017, на 6 аркушах;

389.) Протокол №1 Річних загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 21.04.2017, на 11 аркушах;

390.) Протокол №2 Позачергових загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 16.09.2016, на 2 аркушах;

391.) Протокол №2 про підсумки реєстрації учасників річних загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 16.09.2016, на 2 аркушах;

392.) Протокол №1 Річних загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 28.04.2016, на 8 аркушах;

393.) Протокол №1 про підсумки реєстрації учасників річних загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 28.04.2016, на 2 аркушах;

394.) Протокол №1 про підсумки голосування на річних загальних зборах акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 28.04.2016, на 4 аркушах;

395.) Заява про приєднання №122-КБ від 07.07.2021 на 1 арк.

396.) Умови використання веб-сервісу на 2 арк.

397.) Заява №33096208-19 на 2 арк.

398.) Анкета рахунку у цінних паперах №1788 від 24.05.19 на 2 арк.

399.) Розпорядження №197-КБ від 27.12.2018 на 1 арк.

400.) Розпорядження №185-КБ від 10.12.2018 на 1 арк.

401.) Розпорядження №159-КБ від 12.11.2018 на 1 арк.

402.) Розпорядження №137-КБ від 10.10.2018 на 1 арк.

403.) Інформаційна довідка №161141 від 21.05.2018 на 1арк.

404.) Державне статистичне спостереження на 6 арк.

405.) Договір №01-18-18 від 18.01.2018 на 2 арк.

406.) Розпорядження №223-КБ від 14.12.2017 на 3 арк.

407.) Заява про приєднання №185-КБ від 01.11.2017 на 1 арк.

408.) Виписка з реєстру кодів цінних паперів на 1 арк.

409.) Акт приймання-передавання від 02.06.2017 на 3 арк.

410.) Інформаційна довідка №138599 від 16.05.2017 на 1 арк.

411.) Свідотство про реєстрацію випуску акцій на 6 арк.

412.) Чорнові записи на 4 арк.

413.) Заява №9373-33096208-17 на 3 арк.

414.) Анкета рахунку у цінних паперах №2260 від 05.05.17 на 2 арк.

415.) Внесення змін до анкети рахунку у цінних паперах на 3 арк.

416.) Інформаційна довідка №134329 від 29.03.2017 на 2 арк.

417.) Анкета рахунку у цінних паперах №2475 від 21.03.2016 на 2 арк.

418.) Опитувальний лист клієнта від 16.03.2016 на 4 арк.

419.) Заява №12279-33096208-16 на 5 арк.

420.) Акт надання послуг №АФ-ТП-10980 на 7 арк.

421.) Інформаційна довідка №111097 від 31.03.2016 на 2 арк.

422.) Акт здачі-приймання робіт №АФ-ІТП/п-04756 на 3 арк.

423.) Анкета рахунку у цінних паперах №1888 від 24.03.2015 на 2 арк.

424.) Заява №6653-33096208-15 на 5 арк.

425.) Опитувальний лист клієнта Центрального депозитарію від 25.03.2015 на 9 арк.

426.) Довіреність №2-КБ від 05.01.2015 на 12 арк.

427.) Заява про приєднання до умов договору на 1 арк.

428.) Договір №2014/ІТП-04756 від 06.02.2014 на 6 арк.

429.) Інформаційна довідка №43264 від 15.01.2014 на 1 арк.

430.) Інформаційна довідка №22496 від 18.01.2013 на 1 арк.

431.) Заявка на активацію в системі на 1 арк.

432.) Анкета рахунку у цінних паперах №001273 від 25.03.2013 на 4 арк.

433.) Акт приймання-передавання глобального сертифікату від 13.04.2012 на 4 арк.

434.) Довіреність № 232-КБ від 10.04.2012 на 2 арк.

435.) Довідка про стан рахунку в цінних паперах на 31.03.2012 на 1 арк.

436.) Виписка з реєстру кодів цінних паперів на 1 арк.

437.) Довідка про стан рахунку в цінних паперах №11565-12/11 від 30.12.2011 на 1 арк.

438.) Виписка з реєстру кодів цінних паперів на 6 арк.

439.) Свідотство про реєстрацію випуску акцій №482/1/11 на 4 арк.

440.) Тимчасовий глобальний сертифікат від 01.11.2011 на 1 арк.

441.) Довіреність №463-КБ від 10.08.2011 на 2 арк.

442.) Заява №558-КБ від 02.11.2011 на 4 арк.

443.) Супровідний лист №413-КБ від 01.07.2011 на 4 арк.

444.) Заява №397-КБ від 20.06.2011 на 2 арк.

445.) Глобальний сертифікат простих акцій №216/10/1/11 на 2 арк.

446.) Розпорядження про проведення дематеріалізації випуску акцій №411-КБ від 01.07.2011 на 2 арк.

447.) Розпорядження про депонування №410-КБ від 01.07.2011 на 2 арк.

448.) Заява №335-КБ від 25.05.2011 на 5 арк.

449.) Анкета рахунку у цінних паперах №6339/05-11 від 27.05.2011 на 1 арк.

450.) Договір №Е-3725 від 17.05.2011 на 7 арк.

451.) Рахунок-фактура№ РЕ-3963 від 17.05.2011 на 2 арк.

452.) Заява №283-КБ від 30.07.2008 на 4 арк.

453.) журнал реєстрації вхідної документації ПрАТ «КЦКБА», м. Київ, 2021-2022 рр., на 96 аркушах;

454.) папка - скорозшивач фіолетового кольору із назвою «Вхідна документація №1 ПрАТ «КЦКБА, м. Київ, 2022 рік»», у якій знаходяться документальні матеріали офіційного листування ПрАТ «КЦКБА» за 2022 р. з вхідним реєстраційними номерами з 1 по 540, на 433 арк.;

455.) копія журналу реєстрації наказів про відрядження ПрАТ «КЦКБА» м. Київ, 2017 - 2023 рр.;

456.) папка - скорозшивач синього кольору із назвою «Вхідна документація №2 ПрАТ «КЦКБА, м. Київ, 2022 рік»», у якій знаходяться документальні матеріали офіційного листування ПрАТ «КЦКБА» за 2022 р. з вхідним реєстраційними номерами з 540 по1008, на 442 арк.;

457.) папка - скорозшивач чорного кольору із назвою «Накази ПрАТ «КЦКБА, м. Київ, 2023 рік»», на 93 аркушах;

458.) блокнот червоного кольору із чорновими записами, на 96 арк;

459.) Перелік Акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах акціонерного товариства, на 23 арк.;

460.) аркуш паперу формату А із надрукованим телефонним довідником керівництва товариства, на 1 ару.;

461.) чорнові записи із рукописними та друкованим вмістом із зазначеними контактних даних, адрес електронних скриньок, адрес відправника та отримувача, на 15 арк.;

462.) накази товариства від 02.06.2023№№ 13-ВД, 14-ВД, 15-ВД, 49, на 4 арк.;

463.) копія листа ПрАТ «КЦКБА» адресований фонду держмайна України, на 1 арк.;

464.) копія листа ПрАТ «КЦКБА» адресований ТОВ «Арматом-М», на 1 арк.;

465.) копія листа ПрАТ «КЦКБА» адресований чеському підприємству , на 1 арк.;

466.) копія листа ПрАТ «КЦКБА» адресований ТОВ «Аума технології втоматизації», на 2 арк.;

467.) віхідна документація із вхідними №№ 6, 7, 9, 11, 12, 14, 15, 18,19, 25, 29, 34,36, 37, 38, 44, 47, 52, 56, 54, 56, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 72, 73, 74, 108, 148, 173, на 33 арк.;

468.) папка білого кольору із рукописним записом « ОСОБА_14 » із документами щодо електронного квитка та карткових рахунків у іноземній валют та копії паспорта ОСОБА_14 , на 8 арк.;

469.) папка жовтого кольору із документами фінансового змісту (калькуляція) за 2022 рік, на 95 арк.;

470.) копія листа щодо погодження ДС№2, на 2 арк.;

471.) копії листів щодо направлення актуалізації специфікацій до договору № 007/13444-Д від 29.01.2021 року, на 12 арк.;

472.) протокол наради, із додатками (товарно-транспортні накладні та інші фінансові документи щодо виконаня умов контракту) щодо виконання договору поставки обладнання для будівництва АЕС «Куданкулам», на 27 арк.;

473.) контракт № 003-23 від 23.01.2023, на 60 арк.;

474.) специфікація №1, 2, 15, копії планів випуску продукції на 2022,на 106 арк.;

475.) додаток до договору № 178-22М від 22.06.2022, на 6 арк.;

476.) Товарно-транспортні накладні, на 16 арк.;

477.) Специфікаця №1, на 3 арк.;

478.) Рахунок-фактура № 3 від 04.05.2023, на 6 арк.;

479.) Гарантійний лист, на 1 арк.;

480.) Посадова інструкція директора з продажу, на 2 арк.;

481.) Копія листа про можливість засвідчення ПК для Куданкулам, на 1 арк.;

482.) Додаток № 1 до договору № 04-21-1038-09 від 18.04.2023, на 1 арк.;

483.) Чорнові записи та копії фінансових документів, на 9 арк.;

484.) Записник білого кольору із чорновими записами, на 180 арк;

485.) Мобільний телефон «Motorolla» (з наявним паролем для входу до системи, встановити який не виявилось за можливе на місці), запакований при вилученні до спецпакету №3739944;

486.) Моноблок (ПЕОМ), що є робочим комп`ютером громадянки ОСОБА_10 , марки «Lenovo», SN: «MP1VQQFQ», ;

487.) Мобільний телефонний пристрій «Sumsung» (із графічним паролем для входу в систему), який зі слів громадянки ОСОБА_15 є її власністю, проте у месенджерах котрого наявні текстові переписки із представниками країни-агресора, які є співробітниками компаній країни-агресора, датовані 2023 роком. Вказаний мобільний телефонний пристрій при вилученні було поміщено до герметично опечатаного спецпакету за №3739945;

488.) Договір про відступлення права вимоги (цесію) №2 від 18.08.2022, на 4 арк.;

489.) Уведомление об отступке права требования, на 1 арк.;

490.) Умови поставок, на 1 арк.;

491.) Протокол №3, на 1 арк.;

492.) Протокол №1, на 1 арк.;

493.) Дополнительное соглашение №6, на 3 арк.;

494.) Протокол нарад по генеральному Контракту на 7, 8 блоки ТАЄС №ТК-НТ-WWX18002-92/77-652/180660, на 8 арк.;

495.) Роздруківка так званого соглашения о частичном возврате средств акционного займа за підписами Рикуна та Філіпова, на 1 арк.;

496.) Гарантійні листи від 11.04.2022, на 2 арк.;

497.) Моноблок (ПЕОМ), що є робочим комп`ютером громадянина ОСОБА_16 , марки «Lenovo», SN: «MP1VQНS4», на якому в електронному вигляді віднайдено службову документацію, інформаційний зміст якої містить відомості, що досліджуються в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні.

498.) Носій інформації «SynologyRackStation», Model: «RS815+», S/n: «B8J2N00225» у металевому корпусі чорного кольору;

499.) Носійінформації «SUPERMICRO», Model: 825-7, Part#6026t-3rf, S/n: «289432834694»;

500.) Апаратний ключ захисту типу USBіз позначенням «IKA 912», який при вилученні поміщено в окремий герметично опечатаний спецпакет за №3739811.

09.06.2023 вищевказані предмети оглянуто та детально описано слідчим, про що складено відповідний протокол огляду.

09.06.2023 постановою слідчого зазначені предмети (вилучені в ході обшуку речі та документи) визнано речовими доказами, оскільки вони містить відомості, що можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження.

15.06.2023 прокурор третього відділу управління процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтриманням публічного обвинувачення Департаменту нагляду за додержанням законів органами безпеки Офісу Генерального прокурора ОСОБА_6 звернувся до слідчого судді Шевченківського районного суду м. Києва із клопотанням у кримінальному провадженні № 22023000000000025 від 11.01.2023 за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.111-2 КК України про накладення арешту на майно, що було вилучене 08.06.2023 в ході обшуку офісних нежитлових приміщеннях за юридичною адресою ПрАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування» (ПрАТ «КЦКБА», код ЄДРПОУ 33096208), а саме лабораторно-виробничого корпусу №1 за адресою: Київська область, м. Київ, вул. Полковника Шутова (Грушецька), буд. 9. (згідно переліку зазначеному у клопотанні)

20.06.2023 ухвалою слідчого судді Шевченківського районного суду м. Києва відмовлено у задоволенні вказаного клопотання прокурора про накладення арешту на майно, що було вилучене 08.06.2023 в ході обшуку офісних нежитлових приміщеннях за юридичною адресою ПрАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування» (ПрАТ «КЦКБА», код ЄДРПОУ 33096208), а саме лабораторно-виробничого корпусу №1 за адресою: Київська область, м. Київ, вул. Полковника Шутова (Грушецька), буд. 9.

Приймаючи таке рішення слідчий суддя послався на те, що доводи клопотання прокурора та додані до нього матеріали не містять достатніх відомостей, які б у відповідності до ст. 170 КПК України давали підстави для накладення арешту на речі та документи, що були вилучені в ході проведення обшуку, оскільки ухвалою слідчого судді про надання дозволу було прямо надано дозвіл на вилучення таких речей та документів, а тому вони не потребують застосування такого заходу забезпечення кримінального провадження, як арешт майна.

Отже сукупність вказаних вище обставин свідчить про відсутність підстав для задоволення клопотання.

З такими висновками слідчого судді суду першої інстанції, колегія суддів апеляційної інстанції не погоджується, виходячи з наступного.

Відповідно до п. 2 ч. 3 ст. 407 КПК України, за наслідками апеляційного розгляду за скаргою на ухвали слідчого судді суд апеляційної інстанції має право скасувати ухвалу і постановити нову ухвалу.

При застосуванні заходів забезпечення кримінального провадження слідчий суддя повинен діяти у відповідності до вимог КПК України та судовою процедурою гарантувати дотримання прав, свобод та законних інтересів осіб, а також умов, за яких жодна особа не була б піддана необґрунтованому процесуальному обмеженню.

Зокрема, при вирішенні питання про арешт майна для прийняття законного та справедливого рішення слідчий суддя згідно ст.ст. 94, 132, 173 КПК України повинен врахувати правову підставу для арешту майна, можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні або застосування щодо нього конфіскації, в тому числі і спеціальної, наявність обґрунтованої підозри у вчиненні особою кримінального правопорушення, розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою, розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження, а також наслідки арешту майна для підозрюваного, третіх осіб.

Відповідні дані мають міститися і у клопотанні слідчого чи прокурора, який звертається з проханням арештувати майно, оскільки відповідно до ст. 1 Першого протоколу Конвенції про захист прав та основоположних свобод будь-яке обмеження права власності повинно здійснюватися відповідно до закону, а отже суб`єкт, який ініціює таке обмеження, повинен обґрунтувати свою ініціативу з посиланням на норми закону.

У кожному конкретному кримінальному провадженні слідчий суддя, застосовуючи вид обтяження, в даному випадку арешт майна, має неухильно дотримуватись вимог закону. При накладенні арешту на майно слідчий суддя має обов`язково переконатися в наявності доказів на підтвердження вчинення кримінального правопорушення. При цьому, закон не вимагає аби вони були повними та достатніми на цій стадії кримінального провадження, однак вони мають бути такими, щоб слідчий суддя був впевнений у тому, що дані докази можуть дати підстави для пред`явлення обґрунтованої підозри у вчиненні того чи іншого злочину. Крім того, наявність доказів у кримінальному провадженні має давати слідчому судді впевненість в тому, що в даному кримінальному провадженні необхідно накласти вид обмеження з метою уникнення негативних наслідків.

Відповідно до ч. 1 ст. 170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Згідно ч. 2 ст. 170 КПК України, арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

За правилами ч. 3 ст. 170 КПК України, у випадку, передбаченому пунктом 1 ч. 2 цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним уст. 98 КПК України.

Арешт на комп`ютерні системи чи їх частини накладається лише у випадках, якщо вони отримані внаслідок вчинення кримінального правопорушення або є засобом чи знаряддям його вчинення, або зберегли на собі сліди кримінального правопорушення, або у випадках, передбачених пунктами 2, 3, 4 частини другою цієї статті, або якщо їх надання разом з інформацією, що на них міститься, є необхідною умовою проведення експертного дослідження, а також якщо доступ до комп`ютерних систем чи їх частин обмежується їх власником, володільцем або утримувачем чи пов`язаний з подоланням системи логічного захисту.

Відповідно до ст. 98 КПК України речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддями вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Дослідивши доводи клопотання прокурора та матеріали судового провадження, колегія суддів вважає, що слідчий суддя дійшов передчасного висновку, що прокурором не наведено достатніх підстав, щодо доцільності застосування ініційованого заходу забезпечення кримінального провадження у вигляді арешту майна, з огляду на приписи ст. 98 КПК України.

Згідно вимог ч. 7 ст. 236 КПК України при обшуку слідчий, прокурор має право проводити вимірювання, фотографування, звуко- чи відеозапис, складати плани і схеми, виготовляти графічні зображення обшуканого житла чи іншого володіння особи чи окремих речей, виготовляти відбитки та зліпки, оглядати і вилучати документи, тимчасово вилучати речі, які мають значення для кримінального провадження. Предмети, які вилучені законом з обігу, підлягають вилученню незалежно від їх відношення до кримінального провадження. Вилучені речі та документи, які не входять до переліку, щодо якого прямо надано дозвіл на відшукання в ухвалі про дозвіл на проведення обшуку, та не відносяться до предметів, які вилучені законом з обігу, вважаються тимчасово вилученим майном.

Дослідивши матеріали, які обґрунтовують вимоги клопотання про арешт майна, колегією суддів встановлено підстави для його задоволення, з тих підстав, що прокурором доведено та матеріалами клопотання достатньою мірою підтверджується наявність факту вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 111-2 КК України, а також, що постановою від 09.06.2023 року /а.с. 88-124/,вищевказане вилучене майно визнано речовим доказом, як таке, що відповідає критеріям, визначеним ст. 98 КПК України.

З огляду на положення ч. 2, 3 ст. 170 КПК України, майно, яке має ознаки речового доказу повинно вилучатися та арештовуватися незалежно від того, хто є його власником, у кого і де воно знаходиться, незалежно від того чи належить воно підозрюваному чи іншій зацікавленій особі, оскільки в протилежному випадку не будуть досягнуті цілі застосування цього заходу - запобігання можливості протиправного впливу (відчуження, знищення, приховання) на певне майно, що як наслідок, перешкодить встановленню істини у кримінальному провадженні.

Колегією суддів не встановлено невідповідності клопотання прокурора про арешт майна, вимогам ст.ст. 170, 171 КПК України.

З урахуванням наведеного, у відповідності до вимог ст. ст. 131-132, 170-173 КПК України, вищевказане майно підлягає арешту з тих підстав, що воно є речовими доказами у межах кримінального провадження № 22023000000000025 від 11.01.2023 за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 111-2 КК України та відповідають критеріям, передбаченим ст. 98 КПК України, з урахуванням обставин кримінального провадження, що згідно ч. 3 ст. 170 КПК України дає підстави для їх арешту, як речових доказів, з метою збереження.

Матеріали провадження свідчать, що на цьому етапі кримінального провадження потреби досудового розслідування виправдовують таке втручання у права та інтереси володільця майном.

Будь-яких негативних наслідків від вжиття такого заходу забезпечення кримінального провадження, які можуть суттєво позначитися на інтересах інших осіб, колегією суддів не встановлено.

З урахуванням наведеного, на переконання колегії суддів, слідчий суддя дійшов помилкового висновку про відсутність підстав для накладення арешту на майно.

Відповідно до ч. 10 ст. 170 КПК України арешт може бути накладений у встановленому цим Кодексом порядку на рухоме чи нерухоме майно, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковій формі, в тому числі кошти та цінності, що знаходяться на банківських рахунках чи на зберіганні у банках або інших фінансових установах, видаткові операції, цінні папери, майнові, корпоративні права, віртуальні активи, щодо яких ухвалою чи рішенням слідчого судді, суду визначено необхідність арешту майна.

Не може бути арештовано майно, якщо воно перебуває у власності добросовісного набувача, крім арешту майна з метою забезпечення збереження речових доказів.

Твердження слідчого судді про те, що оскільки ухвалою слідчого судді про надання дозволу було прямо надано дозвіл на вилучення таких речей та документів, а тому вони не потребують застосування такого заходу забезпечення кримінального провадження як арешт майна, не ґрунтуються на вимогах кримінального процесуального закону, оскільки відповідно до вимог ч. 2 ст. 131 КПК України саме арешт майна є заходом забезпечення кримінального провадження, а не ухвала слідчого судді про надання дозволу на вилучення таких речей та документів.

На підставі вищевикладених обставин, які свідчать про однобічність і необ`єктивність судового розгляду, ухвала слідчого судді підлягає скасуванню, а апеляційна скарга, з доповненнями прокурора - задоволенню, з постановленням апеляційним судом нової ухвали про задоволення клопотання прокурора, оскільки останнім в повній мірі доведено необхідність накладення арешту на вищевказане майно з метою забезпечення його збереження, як речових доказів у кримінальному провадженні.

При цьому колегія суддів також звертає увагу на те, що арешт майна є тимчасовим заходом забезпечення кримінального провадження, який застосовується з метою досягнення дієвості цього провадження, який в подальшому може бути скасований у визначеному законом порядку. У відповідності до вимог ст. 174 КПК Україниарешт майна може бути скасовано повністю чи частково ухвалою слідчого судді під час досудового розслідування чи суду під час судового провадження за клопотанням підозрюваного, обвинуваченого, їх захисника чи законного представника, іншого власника або володільця майна, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, якщо вони доведуть, що в подальшому застосуванні цього заходу відпала потреба або арешт накладено необґрунтовано.

Керуючись ст.ст. 170- 173, 307, 309, 376, 405, 407, 422 КПК України, колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду, -

п о с т а н о в и л а:

Апеляційну скаргу, з доповненнями прокурора третього відділу управління процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання публічного обвинувачення Департаменту нагляду за додержанням законів органами безпеки Офісу Генерального прокурора ОСОБА_6 , - задовольнити.

Ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду м. Києва від 20 червня 2023 року, - скасувати.

Постановити нову ухвалу, якою клопотання прокурора третього відділу управління процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтриманням публічного обвинувачення Департаменту нагляду за додержанням законів органами безпеки Офісу Генерального прокурора ОСОБА_6 про накладення арешту на майно, - задовольнити.

Накласти арешт на майно, що було вилучене 08.06.2023 в ході обшуку офісних нежитлових приміщеннях за юридичною адресою ПрАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування» (ПрАТ «КЦКБА», код ЄДРПОУ 33096208), а саме лабораторно-виробничого корпусу №1 за адресою: Київська область, м. Київ, вул. Полковника Шутова (Грушецька), буд. 9, майно (речі і документи), а саме:

1.) Накладну № 46 від 29.05.2023, на 1 арк.;

2.) Накладну № 45 від 25.05.2023 на 1 арк;

3.) Накладну № 44 від 22.05.2023 на 1 арк;

4.) Накладну № 40 від 18.05.2023 на 1 арк;

5.) Накладну № 38 від 17.05.2023 на 1 арк;

6.) Накладну № 35 від 05.05.2023 на 1 арк;

7.) Накладну № 34 від 03.05.2023 на 1 арк;

8.) Накладну № 31 від 28.04.2023 на 2 арк;

9.) Накладну № 27 від 18.04.2023 на 1 арк;

10.) Накладну № 26 від 18.04.2023 на 1 арк,

11.) Накладну № 22 від 07.04.2023 на 1 арк,

12.) Накладну 21 від 07.04.23 на 1 арк,

13.) Накладну 20 від 07.04.23 на 1 арк,

14.) Накладну 13 від 15.03.23 на 2 арк,

15.) Накладну 12 від 07.03.23 1 арк,

16.) Накладна 9 від 28.02.23 на 1 арк,

17.) Накладна 8 від 23.02.23 на 1 арк,

18.) Накладна 7 від 14.02.23 на 1 арк

19.) Накладна 6 від 10.02.23 на 1 арк

20.) Накладна 4 від 07.02.23 на 1 арк

21.) Накладна 3 від 30.01.23 на 1 арк

22.) Накладна 2 від 18.01.23 на 1 арк

23.) Документ у вигляді Invoise#178-22М/18-M, на 1 арк;

24.) Документальні матеріали із відомостями щодо рахунків підприємства ПрАТ «КЦКБА», на 9 арк.;

25.) Акт надання послуг №32 від 28.04.2023, на 1 арк.;

26.) Документальні матеріали із відомостями щодо рахунків підприємства ПрАТ «КЦКБА», на 32 арк.

27.) накладні на відпуск тмц за наступними порядковими (реєстраційними)№№82,81,80,79,78,77,76,72/1,70,69,67,65,64,61,60,58,57,56,52,52,48,48,47,46,46,45,45,44,43,41,40,39,38,37,35,31,30,29,27,25,22,21,18,16,15,14,13,13,12,11,10,9,8,5,4,3,2,1 кожна на 1 арк. Всього 58 арк.

28.) документальні матеріали між «росенергоатом» та ооо « ,арматом-м», пао «КЦКБА» на 33 арк.,

29.) документальні матеріали «т2 титан 2» на 21 арк

30.) матеріали електронного листування на 17 арк.

31.) Документація ЧАО «КЦКБА» на 10 арк.

32.) Документація ООО «ЕНКО» на 25 арк.

33.) Документація АО «Концерн росенергоатом» та АО «Атомпроект» на 23 арк

34.) Документація АО «Инжиниронговая компания «АСЕ» та ПАО «КЦКБА» на 33 арк.

Далі виявлено:

35.) контракт«PROCUREMENT CONTRACT ON TAINWAN NUCLEAR POWER STATION UNITS 78» на 118 арк.

36.) Контракт «appendix a to contract of kba system safety valves for tnps units 78» на 158 арк.

37.) Документ «AppendicesB» на 82 арк.

38.) Документ «AppendicesB» на 82 арк.

39.) Документ«PROCUREMENT CONTRACT ON UDAPU NUCLEAR POWER STATION UNITS 34» на 118 арк.

40.) Документ «Appendix A to Contract of KBA system safety valves for xdpnps units 34» на160 арк.

41.) Документ «AppendicesB» на 74 арк.

42.) Документ «Appendix A to Contract of JNA system safety valves for TNPS units 78» на 194 арк.

43.) контракт«PROCUREMENT CONTRACT ON TAINWAN NUCLEAR POWER STATION UNITS 78» на 118 арк.

44.) Документ «Appendix A to Contract of JNA system safety valves for xdpnps units 34» на 194 арк.

45.) Документ«PROCUREMENT CONTRACT ON XUDAPU NUCLEAR POWER STATION UNITS 34» на 118 арк.

46.) Документ «AppendicesB» на 74 арк.

47.) Документ «CNNP Suneng nuclear power co ltd» на15 арк.

48.) Документ «Дополнение № 1 к дополнительному соглашению № 22 к контракту № 102-19М от 12.02.2019 на 35 арк.

49.) Документальні матеріали щодо програми забезпечення якості на 79 арк.

50.) Документ доповнення № 4 на 8 арк.

51.) Додаткова угода № 4 до договору № 173-22М з додатками на 65 арк.

52.) Документ «дополнительное соглашение № 41 к контракту № 024-17М от 27 июля 2017г» та 102-19м от 12.02.2019 г на 77 арк.

53.) Додаток № 3 к агентскому контракту от 01.02.2021 на 8 арк.

54.) Контракт № 173-22м на 4 арк.

55.) Дополнительное соглашение № 1 к контракту № 173-22м на 9 арк.

56.) Уточнення № к контракту № 102-19м от 12.02.2019 на 29 арк.

57.) Дополнительно соглашение № 43 к контракту № 024-17М на 17 арк.

58.) Документация щодо контракту 181-22М/033-2 от 23.08.2022 на 168 арк.

59.) Додаткова угода № 1 до договору № 173-22м на 4 арк.

60.) Дополнительное соглашение № 11 к контракту № 046-18м на 11 арк.

61.) Інвойс від 20-12-2022 на 8 арк.

62.) Act on acceptance and transfer of services performed від25.01.2023 на 13 арк.

63.) Чорнові записи на 16 арк.

64.) Пакет світло зеленого кольору з документами всередині на 51 арк.

65.) Приложение к дополнению № 1 к контракту № 046-18м от 12.02.2018 на 28 арк.

66.) Зошит зеленого кольору з чорновими записами на 80 арк.

67.) Документація ЧАО «КЦКБА» до Jiangsu nuclear power corporation на 14 арк.

68.) Документ «соглашение о сотрудничестве для аес пакш» на 16 арк.

69.) Рахунок № 071-15м/18-м від 02.04.2021 на 1 арк.

70.) Уточнення № 2 до контракту « 102-19м від 12.02.2019 на 2 арк.

71.) «Sumsung», IMEI1: НОМЕР_1 , ІMEI2: НОМЕР_3,

72.) Дополнительное соглашение №22 к контракту №024-17М от 27 июля 2017 г. та відповідну документацію, яка нею супроводжується, всього, на 82 арк.;

73.) Дополнение №3 к Дополнительному соглашению №22 от 02.11.2018 г. к контракту №024-17М от 27 июля 2017 г., датовану 28.12.2020 та відповідну документацію, яка нею супроводжується всього, на 33 арк.;

74.) Дополнительное соглашение №2 к контракту №024-17М от 27 июля 2017 г. та відповідну документацію, яка нею супроводжується, всього, на 88 арк.;

75.) Дополнительное соглашение №24 к контракту №024-17М от 27 июля 2017 г. та відповідну документацію, яка нею супроводжується, всього, на 85 арк.;

76.) Дополнение №3 к Дополнительному соглашению №24 от 02.11.2018 г. к контракту №024-17М от 27 июля 2017 г., датовану 30.12.2020 та відповідну документацію, яка нею супроводжується всього, на 37 арк.;

77.) Дополнительное соглашение №25 к контракту №024-17М от 27 июля 2017 г. та відповідну документацію, яка нею супроводжується, всього, на 19 арк.;

78.) Дополнение №3 к Дополнительному соглашению №26 от 17.09.2018 г. к контракту №024-17М от 27 июля 2017 г., датовану 30.12.2020 та відповідну документацію, яка нею супроводжується всього, на 64 арк.;

79.) Дополнение №27 к Дополнительному соглашению №26 от 17.09.2018 г. к контракту №024-17М от 27 июля 2017 г., датовану 05.09.2018 та відповідну документацію, яка нею супроводжується всього, на 4 арк.;

80.) Дополнение №1 к Дополнительному соглашению №28 от 27.09.2018 г. к контракту №024-17М от 27 июля 2017 г., датовану 27.10.2018 та відповідну документацію, яка нею супроводжується всього, на 13 арк.;

81.) Дополнительное соглашение №28 к контракту №024-17М от 27 июля 2017 г. та відповідну документацію, яка нею супроводжується, всього, на 7 арк.;

82.) Приложение №3 к Дополнительному соглашению №28 от 27.09.2018 г. к контракту №024-17М от 27 июля 2017 та відповідна документація, яка нею супроводжується всього, на 54 арк.;

83.) Приложение №6 к Дополнительному соглашению №28 от 27.09.2018 г. к контракту №024-17М от 27 июля 2017 та відповідна документація, яка нею супроводжується всього, на 62 арк.;

84.) Дополнение №1 к Дополнительному соглашению №29 от 27.09.2018 г. к контракту №024-17М от 12 ноября 2017 г., датовану 27.10.2018 та відповідну документацію, яка нею супроводжується всього, на 7 арк.;

85.) Приложение №2 к Дополнительному соглашению №29 от 10.09.2018 г. к контракту №024-17М от 27 июля 2017 та відповідна документація, яка нею супроводжується всього, на 56 арк.;

86.) Приложение №3 к Дополнительному соглашению №28 от 27.09.2018 г. к контракту №024-17М от 27 июля 2017 та відповідна документація, яка нею супроводжується всього, на 54 арк.;

87.) Приложение №6 к Дополнительному соглашению №28 от 27.09.2018 г. к контракту №024-17М от 27.09.2018 та відповідна документація, яка нею супроводжується всього, на 62 арк.;

88.) Дополнение №1 к Дополнительному соглашению №29 от 27.09.2018 г. к контракту №024-17М от 27 июля 2017 г., датовану 12.11.2019 та відповідну документацію, яка нею супроводжується всього, на 7 арк.;

89.) Дополнительное соглашение №29 к контракту №024-17М от 27 июля 2017 г. та відповідну документацію, яка нею супроводжується, всього, на 15 арк.;

90.) Дополнение №3 к Дополнительному соглашению №30 от 11.09.2018 г. к контракту №024-17М от 27 июля 2017 г., датовану 30.12.2020 та відповідну документацію, яка нею супроводжується всього, на 45 арк.;

91.) Дополнительное соглашение №31 к контракту №024-17М от 27 июля 2017 г. та відповідну документацію, яка нею супроводжується, всього, на 22 арк.;

92.) Приложение №3 к Дополнительному соглашению №33 от 05.03.2019 г. к контракту №024-17М от 27 июля 2017 та відповідна документація, яка нею супроводжується всього, на 64 арк.;

93.) Приложение №10 к Дополнительному соглашению №33 от 05.03.2019 г. к контракту №024-17М от 27 июля 2017 та відповідна документація, яка нею супроводжується всього, на 34 арк.;

94.) Дополнительное соглашение №34 к контракту №024-17М от 27 июля 2017 г. та відповідну документацію, яка нею супроводжується, всього, на 66 арк.;

95.) Дополнение №3 к Дополнительному соглашению №35 от 19.04.2019 г. к контракту №024-17М от 27 июля 2017 г., датовану 30.12.2020 та відповідну документацію, яка нею супроводжується всього, на 51 арк.;

96.) Дополнение №2 к Дополнительному соглашению №36 от 27.05.2019 г. к контракту №024-17М от 27 июля 2017 г., датовану 30.12.2020 та відповідну документацію, яка нею супроводжується всього, на 48 арк.;

97.) Дополнение №1 к Дополнительному соглашению №39 от 15.07.2019 г. к контракту №024-17М от 27 июля 2017 г., датовану 10.02.2020 та відповідну документацію, яка нею супроводжується всього, на 43 арк.;

98.) Контракт №119-19М, на 45 арк.;

99.) Приложение №2 к контракту №119-19М от 23 октября 2019 г, на 58 арк;

100.) Спецификация оборудования АЕС Куданкулам енергоблок №3, на 15 арк;

101.) Спецификация оборудования АЕС Куданкулам енергоблок №4, на 15 арк;

102.) Спецификация оборудования АЕС Куданкулам енергоблок №5, на 9 арк;

103.) Спецификация оборудования АЕС Куданкулам енергоблок №6, на 8 арк;

104.) Дополнение №3 к контракту №119-19М от 23 октября 2019 г та відповідна документація, яка нею супроводжується всього, на 4 арк.;

105.) Приложение №1, 3 к Дополнительному соглашению №1 к контракту №119-19М от 23.10.2019 г, на 9 арк;

106.) Приложение №1, 4 к Дополнительному соглашению №1 к контракту №119-19М от 23.10.2019 г, на 9 арк;

107.) Приложение №1, 2 к Дополнительному соглашению №1 к контракту №119-19М от 23.10.2019 г, на 21 арк;

108.) Приложение №1, 1 к Дополнительному соглашению №1 к контракту №119-19М от 23.10.2019 г, на 23 арк.

109.) Контракт №173-22М, на 14 арк.;

110.) Митна декларація, на 7 арк.;

111.) Митна декларація, на 9 арк.;

112.) Митна декларація, на 9 арк.

113.) Митні декларації на 139 арк.

114.) Контракт №137-20М от 03 августа 2020 г., та відповідну документацію, яка ним супроводжується всього на 27 арк.;

115.) Дилерский договор №010/03-15К від 11.03.2015 та відповідну документацію, яка ним супроводжується на 52 арк.;

116.) Дополнительное соглашения №3 к контракту №007-14М от 17 февраля 2014 г., та відповідну документацію, яка ним супроводжується всього, на 43 арк.;

117.) Дополнительное соглашения №8 к контракту №007-14М от 17 февраля 2014 г., та відповідну документацію, яка ним супроводжується всього, на 69 арк.;

118.) Дополнение №3 к Дополнительному соглашению №2 от 10.06.2014 г. к контракту №007-14М от 17 февраля 2014 г., датовану 23.12.2015 та відповідну документацію, яка нею супроводжується всього, на 13 арк.;

119.) Дополнительное соглашения №22 к контракту №007-14М от 17 февраля 2014 г., та відповідну документацію, яка ним супроводжується всього, на 84 арк.;

120.) Дополнительное соглашения №23 к контракту № 007-14М от 17 февраля 2014 г., та відповідну документацію, яка ним супроводжується всього, на 13 арк.

121.) Чорнові записи ПрАТ «КЦКБА» на 197 арк.

122.) Чорнові записи - порядок заповнення платіжних доручень з прикладами на 11 арк., також позовна заява до суду «Заявление о признании и приведении решения иностранного суда(иностранного арбитражного решения) на 3 арк.

123.) Свіфт-рахунок банк Січ на 4 арк.

124.) Дополнительное соглашение № 10 к контракту №106-16М от 10 октября 2016 г. на 2 арк., також позовна заява до Господарського суду про стягнення заборгованості з оплати поставленої продукції на 4 арк.

125.) Дополнительное соглашение № 1 к Контракту № 106-16М от 10 октября 2016 г., та відповідну документацію, яка ним супроводжується всього на 5 арк.

126.) Митна декларація та відповідна документація, яка ним супроводжується всього на 12 арк.

127.) Митна декларація та відповідна документація, яка ним супроводжується всього на 7 арк.

128.) Митна декларація та відповідна документація, яка ним супроводжується всього на 6 арк.

129.) Митна декларація та відповідна документація, яка ним супроводжується всього на 5 арк.

130.) Контракт № 116-17М от 30 января 2017 г., та відповідну документацію, яка ним супроводжується всього на 17 арк.

131.) Контракт № 398-13М от 06 июня 2013 г., та відповідну документацію, яка ним супроводжується всього на 7 арк.

132.) Контракт № 382-13М от 11 апреля 2013 г., та відповідна документацію, яка ним супроводжується всього на 2 арк.

133.) Контракт № 370-13М от 21 января 2013 г., та відповідна документацію, яка ним супроводжується всього на 64 арк.

134.) Дополнительное соглашение № 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 та відповідну документацію, яка ним супроводжується всього на 43 арк.

135.) Приложение № 2 к Контракту № 1412-14Ц от 29 декабря 2014г «Технические требования к оборудованию» та відповідна документація, яка ним супроводжується всього на 68 арк.

136.) Контракт поставки № 1412-14Ц от 29 декабря 2014 г., та відповідна документація, яка ним супроводжується всього на 26 арк.

137.) Приложение №10 к Договору от 12 ноября 2014 г., № 1411-12Ц «Инструкция по занесению информации об оборудовании и материалах в ЕОНКОМ» та відповідна документація, яка ним супроводжується всього на 73 арк.

138.) Контракт поставки арматури обратной специальной для сооружения енергоблока №4 Ростовской АЕС №1411-12Ц от 12 ноября 2014 г. та відповідна документація, яка ним супроводжується всього на 53 арк.

139.) Контракт № 382-13М от 11 апреля 2013 г., та відповідна документація, яка ним супроводжується всього на 68 арк.

140.) Контракт 102-19М от 12 февраля 2019 г., всього на 4 арк.

141.) Дополнительное соглашение № 1, 3, 4, 5 к Контракту 102-19М та відповідна документація, яка ними супроводжується всього на 42 арк.

142.) Дополнительное соглашение №6, 7, 8 к Контракту 102-19М та відповідна документація, яка ними супроводжується всього на 27 арк.

143.) Дополнительное соглашение № 9 от 22 января 2020 г., к Контракту 102-19М, всього на 1 арк.

144.) Дополнительное соглашение № 10 от 22 января 2020 г., к Контракту 102-19М та відповідна документація, яка ним супроводжується всього на 24 арк.

145.) Допольнительное соглашение №11 от 27 января 2020 г, к Контракту 102-19М от 12.02.2019 г., та відповідна документація, яка ним супроводжується всього на 17 арк.

146.) Дополнительное соглашение № 12, 13 от 12 мая 2020 г., к Контракту 102-19М та відповідна документація, що ним супроводжується всього на 8 арк.

147.) Дополнительное соглашение № 14 от 07 августа 2020 г., к Контракту 102-19М, та відповідна документація, яка ним супроводжується всього на 13 арк.

148.) Дополнение № 2 к Дополнительному соглашению № 14 от 07.08.2020 Контракта №102-19М от 12.02.2019 г., та відповідна документація, яка ним супроводжується всього на 21 арк.

149.) Спецификации №3, 4 оборудования АЕС Куданкулам енергоблок №5, 6 всього на 18 арк.

150.) Спецификация №2 оборудования АЕС Куданкулам енергоблок №4 всього на 19 арк.

151.) Дополнительное соглашение № 15 от 01 сентября 2020 г., к Контракту №102-19М от 12.02.2019 г., всього на 3 арк.

152.) Дополнительное соглашение №16 от 26 октября 2020 г., к Контракту 102-19М та відповідна документація, яка ним супроводжується всього на 18 арк.

153.) Уточнение №1 от 20 января 2022 г., к Дополнению №3 от 11.12.2020г., к Дополнительному соглашению №16 от 26.10.2020 г. всього на 3 арк.

154.) Дополнительное соглашение №17 от 10 декабря 2020 г., і дополнительное соглашение № 19 от 13 января 2021г., к Контракту №102-19М всього на 2 арк.

155.) Дополнительное соглашение №18 от 19 января 2021 г., к Контракту №102-19М та відповідна документація, яка ним супроводжується всього на 30 арк.

156.) Дополнительное соглашение №19 от 13 января 2021 г. всього 1 арк.

157.) Дополнение №1 от 29 ноября 2021 г. к Дополнительному соглашению №20 от 05.03.2021 г. к Контракту № 102-19М от 12.02.2019, всього на 6 арк.

158.) Дополнение №1 от 09 марта 2022 г. к Дополнительному соглашению №24 от 17.05.2021 г. к Контракту № 102-19М от 12.02.2019, всього на 3 арк.

159.) Дополнение №1 от 21 августа 2021 г. к Дополнительному соглашению №26 к Контракту № 102-19М от 12.02.2019 з додатками, всього на 81 арк.

160.) Приложение № 11 к Дополнительному соглашению № 26 от 21.08.2021 к Контракту № 102-19М от 12.02.2021 з додатками, всього на 37 арк.

161.) Дополнительное соглашение № 27 от 02 августа 2021 Контракту № 102-19М от 12.02.2019, всього на 4 арк.

162.) Позовна заява про стягнення заборгованості з оплати поставленого обладнання від 01.12.2021, всього на 4 арк.

163.) Документи на англійській мові із відтисками печатки «АТ «Таскомбанк», всього на 19 арк.; Документи на англійській мові із відтисками печатки «АТ «Піреус Банк МКБ», всього на 5 арк.; Документи на англійській мові із відтисками печатки «АТ «Кредобанк», всього на 4 арк.

164.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 1102, всього на 10 арк.;

165.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 1082, всього на 6 арк.;

166.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 1024, всього на 10 арк.;

167.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 1012, всього на 6 арк.;

168.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 993, всього на 6 арк.;

169.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 984, всього на 7 арк.;

170.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 971, всього на 9 арк.;

171.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 938, всього на 7 арк.;

172.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 907, всього на 7 арк.;

173.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 902, всього на 7 арк.;

174.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 879, всього на 9 арк.;

175.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 592, всього на 8 арк.;

176.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 853, всього на 6 арк.;

177.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 832, всього на 8 арк.;

178.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 809, всього на 7 арк.;

179.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 799, всього на 8 арк.;

180.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 791, всього на 7 арк.;

181.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 749, всього на 8 арк.;

182.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 722, всього на 7 арк.;

183.) Пакет митних документів з довідковим номером митної декларації № 695, всього на 6 арк.;

184.) Контракт від 12.02.2018 № 046-18, на 25 арк.;

185.) Додатки до контракту від 12.02.2018 № 046-18, на 26 арк.;

186.) Додатки № 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 до контракту ВІД 12.02.2018 № 046-18, на 203 арк.;

187.) Рахунок № 046-18М/14/1-М від 07.05.2020, на 1 арк.;

188.) Виписки по рахунку з АТ «Кредобанк», на 55 арк.;

189.) Лист зарахування до АТ «Кредобанк» від 26.09.2019, на 1 арк.;

190.) Лист зарахування до АТ «Кредобанк» за 2020 рік, на 10 арк.;

191.) Лист від ОСОБА_12 від 11.06.2020, на 1 арк.;

192.) Лист від ОСОБА_13 від 24.02.2021, на 1 арк.;

193.) Копія інтернет-сторінки з сайту НБУ, на 1 арк.;

194.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 31.01.2022 з додатками, на 7 арк.;

195.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 24.12.2021 з додатками, на 12 арк.;

196.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 22.11.2021 з додатками, на 7 арк.;

197.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 13.09.2021 з додатками, 6 арк.;

198.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 30.07.2021 з додатками, на 9 арк.;

199.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 30.04.2021 з додатками, на 6 арк.;

200.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 14.01.2021 з додатками, на 7 арк.;

201.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 22.10.2020 з додатками, на 7 арк.;

202.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 27.05.2020 з додатками, на 7 арк.;

203.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 25.02.2020 з додатками, на 7 арк.;

204.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 01.11.2019 з додатками, на 6 арк.;

205.) Митна декларації ПрАТ «КЦКБА» від 01.08.2019 з додатками, на 7 арк.;

206.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 26.04.2019 з додатками, на 9 арк.;

207.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 19.04.2019 з додатками, 6 арк.;

208.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 02.04.2019 з додатками, на 11 арк.;

209.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 21.12.2018 з додатками, на 5 арк.;

210.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 06.06.2018 з додатками, на 5 арк.;

211.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 15.05.2018 з додатками, на 6 арк.;

212.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 04.05.2018 з додатками, на 8 арк.;

213.) Контракт № 044-18М від 16.02.2018 з додатками, на 11 арк.;

214.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 19.02.2018. 19.04.2018, 26.04.2018, на 3 арк.;

215.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 26.04.2018 з додатками, на 5 арк.;

216.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 19.04.2018 з додатками, на 7 арк.;

217.) Митна декларація ПрАТ «КЦКБА» від 20.02.2018 з додатками, на 5 арк.

218.) Специфікація № 1 від 02.09.22 до договору № 0427-22АТА від 27.04.22 на 1 аркуші

219.) Контракт № 175-22М від 14.02.22 на 10 аркушах

220.) Оборотно сальдові відомості по рахунку № 361, № 6811 за 24.02.22-08.06.23 на 2 аркушах

221.) Договір № 28-4/186 від 30.05.19 на 34 аркушах

222.) Додаткова угода № 1 до договору № 28-4/186 від 30.05.19 на 13 аркушах

223.) Контракт на «изготовление и поставку клапанов и затворов обратних для енергоблоков № 1, 2 и общестанционних зданий и сооружений АЕС «Аккую» від 10.03.21 на 126 аркушах

224.) Довідка в журналі за 18.04.23 р. з додатками на 24 аркушах

225.) Приходний ордер 047/30 за період 10.04.23 на 7 аркушах

226.) Приходний ордер 108/30 за період 10.04.23 на 3 аркушах

227.) Приходний ордер 107/30 за період 10.04.23 на 3 аркушах

228.) Приходний ордер 121/30 за період з 10.04.23 на 11 аркушах

229.) Довідка в журналі від 25.05.23 на 5 аркушах

230.) Контракт № 175-22м від 14.02.22 на 3 аркушах

231.) Контракт № 021-17м від 23.05.17 на 38 аркушах

232.) Контракт закупки запасних частин від 22.07.22 на 30 аркушах

233.) Договір на виконання робіт № 155-21м від 23.06.21 на 36 аркушах

234.) Свіфтовка від 07.12.21 на 2 аркушах

235.) Договір на виконання науково-дослідних робіт від 05.06.20 № 134-20м з додатками на 27аркушах

236.) Контракт №152-21м від 23.05.21 на 13 аркушах

237.) Акт сдачи-приемки робіт № 1 від 22.09.21 з додатками на 15 аркушах

238.) Рахунок фактура № 12 від 16.09.22 з додатками на 7 аркушах

239.) Свіфтовка від 06.09.22 на 2 аркушах

240.) Рахунок фактура від 26.10.21 № 26 з додатками на 6 аркушах

241.) Інвойс № 57-21м з додатками на 12 аркушах

242.) Додаткова угода № 1 до контракту № 142-20м від 05.10.20 з додатками на 21 аркуші

243.) Додаткова угода № 1 до контракту № 142-20м від 05.10.20 з додатками на 21 аркуші

244.) Додаткова угода № 2 до контракту № 142-20м від 05.10.20 з додатками на 36 аркуші

245.) Додаткова угода № 3 до контракту № 142-20м від 05.10.20 з додатками на 45 аркуші

246.) Спеціфікація поставки арматури № 3.2 до контракту № 142-20м на 48 аркушах

247.) Додаток до контракту № 4 від 27.07.21 з додатками на 39 аркушах;

248.) Контракт № 161-21м від 27.09.21 з додатками на 14 аркушах;

249.) Рахунок фактура № 9 від 24.06.22 з додатками на 7 аркушах;

250.) Накладна № 27 від 23.06.22 з додатками на 8 аркушах;

251.) Накладна № 29 від 27.06.22 з додатками на 7 аркушах;

252.) Накладна № 57 від 07.09.22 з додатками на 8 аркушах;

253.) Рахунок фактура № 4 від 10.02.22 р з додатками на 7 аркушах;

254.) Рахунок фактура № 13 від 27.09.22 з додатками на 7 аркушах.0

255.) Висновок №с 852 Міністерства економічного розвитку і торгівлі від 19.12.2018 № 4102-09/852, на 2 арк.;

256.) Контракт № 024-17М від 27.07.2017, всього на 11 арк.;

257.) Додаток № 1 від 10.10.2017 до Контракту № 024-17М від 27.07.2017, на 1 арк.;

258.) Додаток № 2 від 28.12.2020 до Додаткової угоди № 1 від 01.09.2017 до Контракту № 024-17М від 27.07.2017 з іншими додатковими угодами та додатками, всього на 43 арк.;

259.) Додаткова угода № 2 від 15.01.2018 до Контракту № 024-17М від 27.07.2017 з додатками, всього на 7 арк.;

260.) Додаткова угода № 3 до Контракту № 024-17М від 27.07.2017 з додатками, всього на 16 арк.;

261.) Додаток № 1 від 30.12.2020 до Додаткової угоди № 4 від 25.09.2017 до Контракту № 024-17М від 27.07.2017 з іншими додатковими угодами та додатками, всього на 36 арк.;

262.) Додаткова угода від 25.09.2017 до Контракту № 024-17М від 27.07.2017 з іншими додатковими угодами та додатками, всього на 99 арк.;

263.) Додаткова угода № 6 до контракту № 024-17м від 27.07.17 на 7 аркушах;

264.) Додаткова угода № 7 до контракту № 024-17м від 27.07.17 на 11 аркушах;

265.) Додаткова угода № 8 до контракту № 024-17м від 27.07.17 на 52 аркушах;

266.) Додаткова угода № 1 до контракту № 024-17м від 27.07.17 на 12 аркушах;

267.) Додаткова угода № 9 до контракту № 024-17м від 27.07.17 на 25 аркушах;

268.) Додаткова угода № 6 до контракту № 024-17м від 27.07.17 на 6 аркушах;

269.) Додаткова угода № 10 від 24.11.2017 до Контракту № 024-17м від 27.07.17 з додатками, всього на 10 аркушах;

270.) Додаткова угода № 11 від 30.11.2017 до Контракту № 024-17М від 27.07.17 з додатками, всього на 16 аркушах;

271.) Додаткова угода № 12 від 01.06.2018 до Контракту № 024-17М від 27.07.17 з додатками, всього на 5 аркушах;

272.) Додаткова угода № 13 від 18.12.2017 до Контракту № 024-17М від 27.07.17 з додатками, всього на 9 аркушах;

273.) Додаткова угода № 14 від 20.08.2018 до Контракту № 024-17М від 27.07.17 з додатками, всього на 39 аркушах;

274.) Додаток № 2 від 30.12.2020 до Додаткової угоди № 15 від 25.01.2020 до Контракту № 024-17М від 27.07.2017 з додатками, всього на 58 аркушах;

275.) Додаток № 2 від 28.09.2020 до Додаткової угоди № 16 від 25.01.2018 до Контракту № 024-17М від 27.07.2017 з додатками, всього на 58 аркушах;

276.) Додаткова угода № 17 від 30.01.2018 до Контракту № 024-17М від 27.07.17 з додатками, всього на 13 аркушах;

277.) Додаткова угода № 18 від 18.04.2018 до Контракту № 024-17М від 27.07.17 з додатками, всього на 38 аркушах;

278.) Додаткова угода № 19 від 12.03.2018 до Контракту № 024-17М від 27.07.17 з додатками, всього на 23 аркушах;

279.) Додаткова угода № 20 від 30.03.2018 до Контракту № 024-17М від 27.07.17 з додатками, всього на 34 аркушах;

280.) Додаткова угода № 21 від 05.04.2018 до Контракту № 024-17М від 27.07.2017 на 1 аркуші.

281.) Планшет SamsungGalaxyTab A7 моделі SM-T505, із серійним номером R9TR50F20ZJ;

282.) Ноутбук сірої панелі Lenovoмоделі IdeaPad5 14ITL05, з серійним номером MP1WL1CV;

283.) Флеш-карта чорного кольору SMARTBUY змістом пам`ять 4 GB;

284.) Конверт білого кольору із надписом: «Нотаріально засвідчені паспорти», що містить 9 документів CANADAProvinceof Ontario;

285.) Конверт жовтого кольору із надписом : «Легалізовані, нотаріально засвідчені паспорти», що містить 1 документ із надписом: «Legalized and Notarized copies of Canadian passport», та 12 документів із надписом: «Ministryof Governmentand ConsumerServices»;

286.) Виписка з єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 1 аркуші;

287.) Відомості з державного реєстру підприємств ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 1 аркуші;

288.) Статут ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 38 аркушах;

289.) Опис документів, на 1 аркуші;

290.) Виписка з єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 1 аркуші;

291.) Статут ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 26 аркушах;

292.) Опис документів, 2 аркуші;

293.) Виписка з єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 1 аркуші;

294.) Довіреності ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 4 аркушах;

295.) Відомості з державного реєстру підприємств ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 1 аркуші;

296.) Статут ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 26 аркушах;

297.) Статут ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 26 аркушах;

298.) Статут ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 26 аркушах;

299.) Опис документів, 1 аркуші;

300.) Статут ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 54 аркушах;

301.) Статут ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 24 аркушах;

302.) Виписка з єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 1 аркуші;

303.) Опис документів, 2 аркушах;

304.) Статут ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 54 аркушах;

305.) Положення про виконавчий орган ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 10 аркушах; Положення про виконавчий орган ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 10 аркушах;

306.) Виписка з єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 4 аркуші;

307.) Виписка з єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 4 аркуші;

308.) Статут ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 24 аркушах;

309.) Протокол №1 річних загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 23 аркушах;

310.) Статут ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 51 аркушах;

311.) Витяг з єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 16 аркушах;

312.) Витяг з єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 8 аркушах;

313.) Положення Про наглядову раду ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 8 аркушах;

314.) Положення Про загальні збори ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 15 аркушах;

315.) Положення Про виконавчий орган ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 5 аркушах;

316.) Положення Про загальні збори ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 12 аркушах;

317.) Положення Про наглядову раду ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 9 аркушах;

318.) Положення Про виконавчий орган ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 4 аркушах;

319.) Положення Про ревізійну комісію ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 3 аркушах;

320.) Положення Про загальні збори ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 12 аркушах;

321.) Положення Про наглядову раду ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 9 аркушах;

322.) Положення Про виконавчий орган ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 4 аркушах;

323.) Положення Про ревізійну комісію ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 3 аркушах;

324.) Положення Про наглядову раду ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 8 аркушах;

325.) Положення Про виконавчий орган ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 4 аркушах;

326.) Положення Про ревізійну комісію ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 3 аркушах;

327.) Положення Про загальні збори ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 12 аркушах;

328.) Положення Про загальні збори ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 12 аркушах;

329.) Положення Про виконавчий орган ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 4 аркушах;

330.) Положення Про наглядову раду ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 8 аркушах;

331.) Положення Про ревізійну комісію ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 3 аркушах;

332.) Положення Про наглядову раду ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 8 аркушах;

333.) Положення Про виконавчий орган ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 4 аркушах;

334.) Положення Про загальні збори ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 13 аркушах;

335.) Положення Про ревізійну комісію ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 3 аркушах;

336.) Положення Про загальні збори ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 12 аркушах;

337.) Положення Про наглядову раду ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 8 аркушах;

338.) Положення Про виконавчий орган ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 4 аркушах;

339.) Положення Про ревізійну комісію ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 3 аркушах;

340.) Положення Про виконавчий орган ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 4 аркушах;

341.) Положення Про загальні збори ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 12 аркушах;

342.) Положення Про ревізійну комісію ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 3 аркушах;

343.) Положення Про наглядову раду ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 8 аркушах;

344.) Положення Про загальні збори ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 11 аркушах;

345.) Положення Про виконавчий орган ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 5 аркушах;

346.) Положення Про виконавчий орган ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 4 аркушах;

347.) Положення Про наглядову раду ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 8 аркушах;

348.) Положення Про ревізійну комісію ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 3 аркушах;

349.) Положення Про ревізійну комісію ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 8 аркушах;

350.) Положення Про загальні збори ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 14 аркушах;

351.) Положення Про наглядову раду ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 12 аркушах;

352.) Положення Про виконавчий орган ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 6 аркушах;

353.) Положення Про ЗАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 4 аркушах;

354.) Протокол №1 дистанційних річних Загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування» від 27.04.23, на 3 аркушах;

355.) Копія протоколу №1 дистанційних річних Загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування» від 27.04.23, на 3 аркушах;

356.) Протокол №1 дистанційних річних Загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування» від 27.04.23, на 3 аркушах;

357.) Протокол реєстраційної комісії про підсумки реєстрації акціонерів (їх представників) на дистанційних річних Загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 17 аркушах;

358.) Звіт наглядової ради товариства за 2022 рік, на 5 аркушах;

359.) Протокол дистанційних річних Загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування» від 07.12.22, на 3 аркушах;

360.) Протокол дистанційних річних Загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування» від 07.12.22, на 3 аркушах;

361.) Результат голосування, на 1 аркуші;

362.) Протокол №1 дистанційних річних Загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування» від 09.12.22, на 7 аркушах;

363.) Протокол реєстраційної комісії про підсумки реєстрації акціонерів (їх представників) на дистанційних річних Загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», на 2 аркушах;

364.) Результат голосування, на 10 аркушах;

365.) Перелік акціонерів, яким надсилатиметься письмове повідомлення про проведення загальних зборів акціонерного товариства, на 12 аркушах;

366.) Протокол №1 дистанційних річних Загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування» від 30.04.21, на 5 аркушах;

367.) Протокол №1 річних річних Загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування» від 30.04.21, на 9 аркушах;

368.) Протокол №1 про підсумки реєстрації учасників річних загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування» від 30.04.21, на 2 аркушах;

369.) Протокол №1 про підсумки голосування на річних Загальних зборах акціонерів ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування» від 30.04.2021, на 5 аркушах;

370.) Протокол №2 позачергових Загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування» від 11.11.2020, на 4 аркушах;

371.) Протокол №2 про підсумки реєстрації учасників позачергових загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 11.11.2020, на 1 аркуші;

372.) Протокол №2 про підсумки голосування на позачергових Загальних зборах акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 11.11.2020, на 2 аркушах;

373.) Протокол №1 річних Загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 16.04.2020, на 8 аркушах;

374.) Протокол №1 про підсумки реєстрації учасників річних загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 16.04.2020, на 2 аркушах;

375.) Протокол №1 про підсумки голосування на річних Загальних зборах акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 16.04.2020. на 5 аркушах

376.) Протокол №1 Річних Загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 22.04.2022, на 8 аркушах;

377.) Витяг з протоколу №1 річних загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 22.04.2022, на 3 аркушах;

378.) Протокол №1 про підсумки реєстрації учасників річних загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 22.04.2019, на 1 аркуші;

379.) Протокол №1 про підсумки голосування на річних Загальних зборах акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 22.04.2019, на 3 аркушах;

380.) Протокол №1 про підсумки реєстрації учасників річних загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 20.04.2018, на 1 аркуші;

381.) Протокол №1 про підсумки голосування на річних Загальних зборах акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 20.04.2018, на 3 аркушах;

382.) Протокол №1 Річних Загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 20.04.2018, на 8 аркушах;

383.) Витяг з протоколу №1 річних загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 20.04.2018, на 2 аркушах;

384.) Протокол №1 річних загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 21.04.2017, на 11 аркушах;

385.) Витяг з протоколу №1 річних загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 21.04.2017, на 3 аркушах;

386.) Протокол №1 про підсумки реєстрації учасників річних загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 21.04.2017, на 2 аркушах;

387.) Протокол про підсумки голосування на річних загальних зборах акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 21.04.2017, на 1 аркуші;

388.) Протокол №1 про підсумки голосування на річних загальних зборах акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 21.04.2017, на 6 аркушах;

389.) Протокол №1 Річних загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 21.04.2017, на 11 аркушах;

390.) Протокол №2 Позачергових загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 16.09.2016, на 2 аркушах;

391.) Протокол №2 про підсумки реєстрації учасників річних загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 16.09.2016, на 2 аркушах;

392.) Протокол №1 Річних загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 28.04.2016, на 8 аркушах;

393.) Протокол №1 про підсумки реєстрації учасників річних загальних зборів акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 28.04.2016, на 2 аркушах;

394.) Протокол №1 про підсумки голосування на річних загальних зборах акціонерів ПАТ «Київське центральне конструктове бюро арматуробудування» від 28.04.2016, на 4 аркушах;

395.) Заява про приєднання №122-КБ від 07.07.2021 на 1 арк.

396.) Умови використання веб-сервісу на 2 арк.

397.) Заява №33096208-19 на 2 арк.

398.) Анкета рахунку у цінних паперах №1788 від 24.05.19 на 2 арк.

399.) Розпорядження №197-КБ від 27.12.2018 на 1 арк.

400.) Розпорядження №185-КБ від 10.12.2018 на 1 арк.

401.) Розпорядження №159-КБ від 12.11.2018 на 1 арк.

402.) Розпорядження №137-КБ від 10.10.2018 на 1 арк.

403.) Інформаційна довідка №161141 від 21.05.2018 на 1арк.

404.) Державне статистичне спостереження на 6 арк.

405.) Договір №01-18-18 від 18.01.2018 на 2 арк.

406.) Розпорядження №223-КБ від 14.12.2017 на 3 арк.

407.) Заява про приєднання №185-КБ від 01.11.2017 на 1 арк.

408.) Виписка з реєстру кодів цінних паперів на 1 арк.

409.) Акт приймання-передавання від 02.06.2017 на 3 арк.

410.) Інформаційна довідка №138599 від 16.05.2017 на 1 арк.

411.) Свідотство про реєстрацію випуску акцій на 6 арк.

412.) Чорнові записи на 4 арк.

413.) Заява №9373-33096208-17 на 3 арк.

414.) Анкета рахунку у цінних паперах №2260 від 05.05.17 на 2 арк.

415.) Внесення змін до анкети рахунку у цінних паперах на 3 арк.

416.) Інформаційна довідка №134329 від 29.03.2017 на 2 арк.

417.) Анкета рахунку у цінних паперах №2475 від 21.03.2016 на 2 арк.

418.) Опитувальний лист клієнта від 16.03.2016 на 4 арк.

419.) Заява №12279-33096208-16 на 5 арк.

420.) Акт надання послуг №АФ-ТП-10980 на 7 арк.

421.) Інформаційна довідка №111097 від 31.03.2016 на 2 арк.

422.) Акт здачі-приймання робіт №АФ-ІТП/п-04756 на 3 арк.

423.) Анкета рахунку у цінних паперах №1888 від 24.03.2015 на 2 арк.

424.) Заява №6653-33096208-15 на 5 арк.

425.) Опитувальний лист клієнта Центрального депозитарію від 25.03.2015 на 9 арк.

426.) Довіреність №2-КБ від 05.01.2015 на 12 арк.

427.) Заява про приєднання до умов договору на 1 арк.

428.) Договір №2014/ІТП-04756 від 06.02.2014 на 6 арк.

429.) Інформаційна довідка №43264 від 15.01.2014 на 1 арк.

430.) Інформаційна довідка №22496 від 18.01.2013 на 1 арк.

431.) Заявка на активацію в системі на 1 арк.

432.) Анкета рахунку у цінних паперах №001273 від 25.03.2013 на 4 арк.

433.) Акт приймання-передавання глобального сертифікату від 13.04.2012 на 4 арк.

434.) Довіреність № 232-КБ від 10.04.2012 на 2 арк.

435.) Довідка про стан рахунку в цінних паперах на 31.03.2012 на 1 арк.

436.) Виписка з реєстру кодів цінних паперів на 1 арк.

437.) Довідка про стан рахунку в цінних паперах №11565-12/11 від 30.12.2011 на 1 арк.

438.) Виписка з реєстру кодів цінних паперів на 6 арк.

439.) Свідотство про реєстрацію випуску акцій №482/1/11 на 4 арк.

440.) Тимчасовий глобальний сертифікат від 01.11.2011 на 1 арк.

441.) Довіреність №463-КБ від 10.08.2011 на 2 арк.

442.) Заява №558-КБ від 02.11.2011 на 4 арк.

443.) Супровідний лист №413-КБ від 01.07.2011 на 4 арк.

444.) Заява №397-КБ від 20.06.2011 на 2 арк.

445.) Глобальний сертифікат простих акцій №216/10/1/11 на 2 арк.

446.) Розпорядження про проведення дематеріалізації випуску акцій №411-КБ від 01.07.2011 на 2 арк.

447.) Розпорядження про депонування №410-КБ від 01.07.2011 на 2 арк.

448.) Заява №335-КБ від 25.05.2011 на 5 арк.

449.) Анкета рахунку у цінних паперах №6339/05-11 від 27.05.2011 на 1 арк.

450.) Договір №Е-3725 від 17.05.2011 на 7 арк.

451.) Рахунок-фактура№ РЕ-3963 від 17.05.2011 на 2 арк.

452.) Заява №283-КБ від 30.07.2008 на 4 арк.

453.) журнал реєстрації вхідної документації ПрАТ «КЦКБА», м. Київ, 2021-2022 рр., на 96 аркушах;

454.) папка - скорозшивач фіолетового кольору із назвою «Вхідна документація №1 ПрАТ «КЦКБА, м. Київ, 2022 рік»», у якій знаходяться документальні матеріали офіційного листування ПрАТ «КЦКБА» за 2022 р. з вхідним реєстраційними номерами з 1 по 540, на 433 арк.;

455.) копія журналу реєстрації наказів про відрядження ПрАТ «КЦКБА» м. Київ, 2017 - 2023 рр.;

456.) папка - скорозшивач синього кольору із назвою «Вхідна документація №2 ПрАТ «КЦКБА, м. Київ, 2022 рік»», у якій знаходяться документальні матеріали офіційного листування ПрАТ «КЦКБА» за 2022 р. з вхідним реєстраційними номерами з 540 по1008, на 442 арк.;

457.) папка - скорозшивач чорного кольору із назвою «Накази ПрАТ «КЦКБА, м. Київ, 2023 рік»», на 93 аркушах;

458.) блокнот червоного кольору із чорновими записами, на 96 арк;

459.) Перелік Акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах акціонерного товариства, на 23 арк.;

460.) аркуш паперу формату А із надрукованим телефонним довідником керівництва товариства, на 1 ару.;

461.) чорнові записи із рукописними та друкованим вмістом із зазначеними контактних даних, адрес електронних скриньок, адрес відправника та отримувача, на 15 арк.;

462.) накази товариства від 02.06.2023№№ 13-ВД, 14-ВД, 15-ВД, 49, на 4 арк.;

463.) копія листа ПрАТ «КЦКБА» адресований фонду держмайна України, на 1 арк.;

464.) копія листа ПрАТ «КЦКБА» адресований ТОВ «Арматом-М», на 1 арк.;

465.) копія листа ПрАТ «КЦКБА» адресований чеському підприємству , на 1 арк.;

466.) копія листа ПрАТ «КЦКБА» адресований ТОВ «Аума технології втоматизації», на 2 арк.;

467.) віхідна документація із вхідними №№ 6, 7, 9, 11, 12, 14, 15, 18,19, 25, 29, 34,36, 37, 38, 44, 47, 52, 56, 54, 56, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 72, 73, 74, 108, 148, 173, на 33 арк.;

468.) папка білого кольору із рукописним записом « ОСОБА_14 » із документами щодо електронного квитка та карткових рахунків у іноземній валют та копії паспорта ОСОБА_14 , на 8 арк.;

469.) папка жовтого кольору із документами фінансового змісту (калькуляція) за 2022 рік, на 95 арк.;

470.) копія листа щодо погодження ДС№2, на 2 арк.;

471.) копії листів щодо направлення актуалізації специфікацій до договору № 007/13444-Д від 29.01.2021 року, на 12 арк.;

472.) протокол наради, із додатками (товарно-транспортні накладні та інші фінансові документи щодо виконаня умов контракту) щодо виконання договору поставки обладнання для будівництва АЕС «Куданкулам», на 27 арк.;

473.) контракт № 003-23 від 23.01.2023, на 60 арк.;

474.) специфікація №1, 2, 15, копії планів випуску продукції на 2022,на 106 арк.;

475.) додаток до договору № 178-22М від 22.06.2022, на 6 арк.;

476.) Товарно-транспортні накладні, на 16 арк.;

477.) Специфікаця №1, на 3 арк.;

478.) Рахунок-фактура № 3 від 04.05.2023, на 6 арк.;

479.) Гарантійний лист, на 1 арк.;

480.) Посадова інструкція директора з продажу, на 2 арк.;

481.) Копія листа про можливість засвідчення ПК для Куданкулам, на 1 арк.;

482.) Додаток № 1 до договору № 04-21-1038-09 від 18.04.2023, на 1 арк.;

483.) Чорнові записи та копії фінансових документів, на 9 арк.;

484.) Записник білого кольору із чорновими записами, на 180 арк;

485.) Мобільний телефон «Motorolla» (з наявним паролем для входу до системи, встановити який не виявилось за можливе на місці), запакований при вилученні до спецпакету №3739944;

486.) Моноблок (ПЕОМ), що є робочим комп`ютером громадянки ОСОБА_10 , марки «Lenovo», SN: «MP1VQQFQ», ;

487.) Мобільний телефонний пристрій «Sumsung» (із графічним паролем для входу в систему), який зі слів громадянки ОСОБА_15 є її власністю, проте у месенджерах котрого наявні текстові переписки із представниками країни-агресора, які є співробітниками компаній країни-агресора, датовані 2023 роком. Вказаний мобільний телефонний пристрій при вилученні було поміщено до герметично опечатаного спецпакету за №3739945;

488.) Договір про відступлення права вимоги (цесію) №2 від 18.08.2022, на 4 арк.;

489.) Уведомление об отступке права требования, на 1 арк.;

490.) Умови поставок, на 1 арк.;

491.) Протокол №3, на 1 арк.;

492.) Протокол №1, на 1 арк.;

493.) Дополнительное соглашение №6, на 3 арк.;

494.) Протокол нарад по генеральному Контракту на 7, 8 блоки ТАЄС №ТК-НТ-WWX18002-92/77-652/180660, на 8 арк.;

495.) Роздруківка так званого соглашения о частичном возврате средств акционного займа за підписами Рикуна та Філіпова, на 1 арк.;

496.) Гарантійні листи від 11.04.2022, на 2 арк.;

497.) Моноблок (ПЕОМ), що є робочим комп`ютером громадянина ОСОБА_16 , марки «Lenovo», SN: «MP1VQНS4», на якому в електронному вигляді віднайдено службову документацію, інформаційний зміст якої містить відомості, що досліджуються в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні.

498.) Носій інформації «SynologyRackStation», Model: «RS815+», S/n: «B8J2N00225» у металевому корпусі чорного кольору;

499.) Носійінформації «SUPERMICRO», Model: 825-7, Part#6026t-3rf, S/n: «289432834694»;

500.) Апаратний ключ захисту типу USBіз позначенням «IKA 912», який при вилученні поміщено в окремий герметично опечатаний спецпакет за №3739811.

Ухвала апеляційного суду відповідно до правил, визначених ч. 4 ст. 424 КПК України, є остаточною й оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Судді:




ОСОБА_2 ОСОБА_3 ОСОБА_4

Дата ухвалення рішення01.08.2023
Оприлюднено29.08.2023
Номер документу113070777
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —761/21045/23

Ухвала від 01.08.2023

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Фрич Тетяна Вікторівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні