Ухвала
від 30.08.2023 по справі 701/572/23
МАНЬКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №701/572/23

Провадження №2/701/232/23

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

30 серпня 2023 рокуМаньківський районний суд, Черкаської областів складі: головуючого-судді -Костенка А. І. за участю секретаря -Брітан О. О.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в смт. Маньківка справу за позовом заступника керівника Уманської окружної прокуратури в інтересах держави в особі: Маньківська селищнарада,Національна службаздоров`яУкраїни до ОСОБА_1 третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача: "Маньківськабагатопрофільна лікарня"Маньківської селищноїради Черкаськоїобласті про відшкодування витрат на лікування особи, яка потерпіла від злочину,

В С Т А Н О В И В :

Представник позивача звернувся в суд з позовом до відповідача про відшкодування витрат на лікування особи, яка потерпіла від злочину.

Положеннями ч. 1 ст. 196 ЦПК України визначено, що для виконання завдання підготовчого провадження в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче засідання.

Представник позивача в підготовчому засідані підтримав позовні вимоги та не заперечував проти призначення справи до судового розгляду.

Представник Маньківської селищної ради в підготовче засідання не з`явився, але надав суду заяву, згідно якої підтримав позовні вимоги та просив розгляд справи проводити у його відсутності.

Представник Національної служби здоров`я України в підготовче засідання не з`явився, про час та місце розгляду справи повідомлений належним чином (рекомендовані повідомлення про вручення поштового відправлення), причини неявки визнані поважними невідомі, заяв та клопотань про розгляд справи у його відсутності чи відкладення розгляду справи не надходило, але його неявка не перешкоджає розгляду справи по суті у його відсутність на підставі зібраних доказів.

Відповідач в підготовче засідання не з`явився про час та місце розгляду справи повідомлений належним чином (рекомендовані повідомлення про вручення поштового відправлення), причини неявки визнані поважними невідомі, заяв та клопотань про розгляд справи у його відсутності чи відкладення розгляду справи не надходило, але його неявка не перешкоджає розгляду справи по суті у його відсутність на підставі зібраних доказів.

Представник третьої особи "Маньківської багатопрофільної лікарні" Маньківської селищної ради Черкаської області в підготовче засідання не з`явився, але надав суду заяву, згідно якої підтримав позовні вимоги та просив розгляд справи проводити у його відсутності.

Під час проведення підготовчого судового засідання судом визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників судового процесу, визначено обставини справи, які підлягають встановленню, та зібрані відповідні докази, визначено порядок розгляду справи, а також вчинено інші дії з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті. Заяв про бажання укласти мирову угоду, або звернутися до суду для проведення врегулювання спору за участю судді від сторін не надходило, також як і не надходило зустрічного позову, уточнення позовних вимог, інших заяв та клопотань.

Підстав для вирішення питань, визначених пунктами 8-14 ч. 2 ст. 197 ЦПК України у даній справі не встановлено.

Згідно п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому судовому засідання суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декілька судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті. Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи вище викладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст. 189, 196-198, 200 ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В :

Закрити підготовче провадження у цивільній справі №701/572/23 за позовом заступника керівника Уманської окружної прокуратури в інтересах держави в особі: Маньківська селищнарада,Національна службаздоров`яУкраїни до ОСОБА_1 третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача: "Маньківськабагатопрофільна лікарня"Маньківської селищноїради Черкаськоїобласті про відшкодування витрат на лікування особи, яка потерпіла від злочину, та призначити справу до судового розгляду по суті у залі судових засідань в приміщенні Маньківського районного суду Черкаської області на 13.09.2023 року на 09 год. 00 хв.

Про дату час і місце судового засідання повідомити сторони.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя А. І. Костенко

Дата ухвалення рішення30.08.2023
Оприлюднено01.09.2023
Номер документу113119483
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування витрат на лікування особи, яка потерпіла від злочину

Судовий реєстр по справі —701/572/23

Рішення від 11.10.2023

Цивільне

Маньківський районний суд Черкаської області

Костенко А. І.

Ухвала від 30.08.2023

Цивільне

Маньківський районний суд Черкаської області

Костенко А. І.

Ухвала від 21.06.2023

Цивільне

Маньківський районний суд Черкаської області

Костенко А. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні