Ухвала
від 30.08.2023 по справі 320/29629/23
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД У Х В А Л А

про відкриття провадження в адміністративній справі

30 серпня 2023 року м. Київ 320/29629/23

Суддя Київського окружного адміністративного суду Василенко Г.Ю., розглянувши позовну заяву Головного управління ДПС у м. Києві, як відокремлений підрозділ Державної податкової служби України до Фермерського господарства Токарчука Володимира Мефодійовича про зупинення видаткових операцій на рахунках платників податків,

в с т а н о в и в:

До Київського окружного адміністративного суду звернулось Головне управління ДПС у м. Києві, як відокремлений підрозділ Державної податкової служби України з позовом до Фермерського господарства Токарчука Володимира Мефодійовича про зупинення видаткових операцій на рахунках платників податків.

Відповідно до протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 29.08.2023 вказані матеріали передані на розгляд судді Київського окружного адміністративного суду Василенко Г.Ю.

Розглянувши подані заявником матеріали, суд дійшов висновку, що заява підсудна Київському окружному адміністративному суду та подана з додержанням вимог частини другої статті 283 Кодексу адміністративного судочинства України, перешкоди для відкриття провадження в адміністративній справі, що передбачені частинами третьою та четвертою статті 283 Кодексу адміністративного судочинства України, відсутні.

За таких обставин суд вважає, що подана заява і додані до неї матеріали є достатніми для відкриття провадження у справі.

Відповідно до положень статей 257, 262 Кодексу адміністративного судочинства України справа підлягає розгляду за правилами спрощеного позовного провадження з урахуванням особливостей провадження у справах за зверненням податкових органів щодо зупинення видаткових операцій платника податків на рахунках/електронних гаманцях платника податків, які встановлені статтею 283 Кодексу адміністративного судочинства України.

Враховуючи викладене, керуючись статтями 171, 243, 248, 257, 262, 268, 269, 283 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

у х в а л и в:

1. Відкрити провадження в адміністративній справі, яка буде розглядатись суддею Василенко Г.Ю. одноособово за правилами спрощеного позовного провадження в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

2. Призначити судове засідання по розгляду заяви на 31 серпня 2023 року о 12:00 год.

Судове засідання відбуватиметься в приміщенні Київського окружного адміністративного суду (адреса: м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26, 2-й під`їзд, 10-й поверх).

3. Викликати для участі в засіданні уповноважених представників сторін.

4. Запропонувати відповідачу невідкладно, до початку судового засідання, подати до суду відзив на позовну заяву разом з доказами, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, та документами, що підтверджують надіслання (надання) копії відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

5. Роз`яснити учасникам справи про можливість отримання інформації по справі, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посилання: http://adm.ko.court.gov.ua/sud1070/.

6. Копію ухвали суду надіслати учасникам справи (їх представникам) на офіційну електронну адресу, а за її відсутності - кур`єром або за відомими суду номером телефону, факсу, електронною поштою чи іншим технічним засобом зв`язку. Крім того, додатково повідомити сторін про розгляд даної справи шляхом оприлюднення на веб-порталі судової влади України ухвали про відкриття провадження у справі, дату, час та місце судового розгляду.

7. Відповідачу надіслати також копію позовної заяви та доданих до неї документів на офіційну електронну адресу, а за її відсутності - електронною поштою, якщо така відома суду, або надати для ознайомлення в судовому засіданні.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Василенко Г.Ю.

Дата ухвалення рішення30.08.2023
Оприлюднено01.09.2023
Номер документу113124087
СудочинствоАдміністративне
Сутьзупинення видаткових операцій на рахунках платників податків

Судовий реєстр по справі —320/29629/23

Рішення від 31.08.2023

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Василенко Г.Ю.

Ухвала від 30.08.2023

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Василенко Г.Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні