Ухвала
від 31.08.2023 по справі 404/5859/23
КІРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КІРОВОГРАДА

Справа № 404/5859/23

Номер провадження 6/404/96/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

31 серпня 2023 року Кіровський районний суд м. Кіровограда в складі:

Головуючого судді Іванової Н.Ю.

при секретарі - Коцюбі Т.С.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Кропивницькому подання приватного виконавця виконавчого округу Кіровоградської області Роткевич І.В. про примусовий привід боржника, керівника ТОВ «Форвард-транс» Василець Є.В.,-

В С Т А Н О В И В :

Приватний виконавець виконавчого округу Кіровоградської області Роткевич І.В. звернулася в суд з поданням про примусовий привід боржника керівника ТОВ «Форвард-транс» Василець Є.В.

29 серпня 2023 року приватний виконавець виконавчого округу Кіровоградської області Роткевич І.В. подала суду клопотання про залишення подання без розгляду.

Учасники справи в судове засідання не з`явилися, хоча належним чином повідомлялися про день, час та місце розгляду справи.

Відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Враховуючи вищесказане, суд дійшов висновку, що подання приватного виконавця виконавчого округу Кіровоградської області Роткевич І.В. про примусовий привід боржника, керівника ТОВ «Форвард-транс» Василець Є.В., слід залишити без розгляду.

Керуючись п. 5 ч. 1 ст.257 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Подання приватного виконавця виконавчого округу Кіровоградської області Роткевич І.В. про примусовий привід боржника, керівника ТОВ «Форвард-транс» Василець Є.В. - залишити без розгляду.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення, якщо інше не передбачено цим Кодексом.

Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею (суддями).

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Кропивницького апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Повний текст судового рішення складено 31.08.2023 року.

Суддя Кіровського

районного суду

м.Кіровограда Н. Ю. Іванова

Дата ухвалення рішення31.08.2023
Оприлюднено01.09.2023
Номер документу113136509
СудочинствоЦивільне
Сутьпримусовий привід боржника, керівника ТОВ «Форвард-транс» Василець Є.В

Судовий реєстр по справі —404/5859/23

Ухвала від 31.08.2023

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Іванова Н. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні