Судовий наказ
від 04.09.2023 по справі 303/8087/23
МУКАЧІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №303/8087/23

2-н/303/2510/23

СУДОВИЙ НАКАЗ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

04 вервесня 2023 року м.Мукачево

Суддя Мукачівськогоміськрайонного судуЗакарпатської областіМонич В.О.,розглянувши заявленувимогу стягувача ОСОБА_1 доборжника Агроторговогодержавного підприємства «Радгосп-завод«Мукачівський»,89600,м.Мукачево,вул.МічурінаІванаб.1-Г,89, Закарпатськоїобласті провидачу судовогонаказу простягнення нарахованої,але невиплаченої заробітноїплати всумі 34506грн.21коп.

Н А К А З У Ю:

Стягнути з боржника - Агроторгового державного підприємства «Радгосп-завод «Мукачівський», 89600, м.Мукачево, вул.Духновича, 89, Закарпатської області на користь стягувача ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , мешканки АДРЕСА_1 заборгованість нарахованої, але не виплаченої заробітної плати у розмірі 34506 (тридцять чотири тисячі п`ятсот швість) грн. 21 коп., та 268,40 гривень (двісті шістдесят вісім гривень 40 копійок) у відшкодування витрат по сплаті судового збору.

Стягнути з боржника - Стягнути з боржника - Агроторгового державного підприємства «Радгосп-завод «Мукачівський», 89600, м.Мукачево, вул.Духновича, 89, Закарпатської області на користь стягувача ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , мешканця АДРЕСА_1 суму 268,40 гривень (двісті шістдесят вісім гривень 40 копійок) у відшкодування витрат по сплаті судового збору.

Судовий наказ після набрання ним законної сили видати стягувачу.

Судовий наказ набирає законної сили протягом п`яти днів після закінчення строку на подання заяви про скасування судового наказу.

Суддя Володимир МОНИЧ

Згідно з п. 7 частини першої ст.168 ЦивільногопроцесуальногокодексуУкраїни суд під час розгляду вимог у порядку наказного провадження та видачі судового наказу не розглядає обґрунтованість заявлених стягувачем вимог по суті.

На підставі частини першої ст. 170 Цивільного процесуального кодексу Україниборжник має право протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії судового наказу та доданих до нього документів подати заяву про його скасування. Заява про скасування судового наказу може також бути подана органами та особами, яким законом надано право захищати права, свободи та інтереси інших осіб.

У разі ненадходження заяви від боржника про скасування судового наказу протягом п`яти днів після закінчення строку на її подання судовий наказ набирає законної сили і суд видає його стягувачеві для пред`явлення до виконання (ст. 172 Цивільного процесуального кодексу України).

Інформацію щодо даної справи можна переглянути в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https://mkm.zk.court.gov.ua/sud0707/

Судовий наказ в частині стягнення заборгованості за спожитий природній газ може бути пред`явлений до примусового виконання протягом трьох років з наступного дня після набрання судовим наказом законної сили.

Судовий наказ в частині стягнення судового збору може бути пред`явлений до виконання протягом трьох місяців з наступного дня після набрання судовим наказом законної сили.

Судовий наказ набрав законної сили «_____»


20__ року.

Судовий наказ може бути пред`явлений до виконання протягом 3 років.

Судовий наказ видано стягувачу «_____»


20__ року.

Суддя Володимир МОНИЧ

Відмітки про виконання судового наказу.

Дата надходження судового наказуПовне найменування установи, підприємства, організації, в якому знаходився судовий наказ на виконанніЗагальна сума, відрахована за судовим наказом Дата повернення судового наказу до відділу державної виконавчої служби чи стягувачевіПідстава повернення судового наказуПідпис керівника установи, підприємства, організації (з прикладанням печатки)Примітки

Інші відмітки


Дата ухвалення рішення04.09.2023
Оприлюднено05.09.2023
Номер документу113183620
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —303/8087/23

Судовий наказ від 04.09.2023

Цивільне

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

Монич В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні