Ухвала
від 08.08.2023 по справі 757/33743/23-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/33743/23-к

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

08 серпня 2023 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю слідчого ОСОБА_3 , розглянувши у закритому судовому засіданні в залі суду в м. Києві клопотання слідчого про проведення обшуку, -

В С Т А Н О В И В :

07.08.2023 в провадження слідчого судді Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 надійшло клопотання сторони кримінального провадження - старшого слідчого в ОВС Головного слідчого управління Національної поліції України майора поліції ОСОБА_3 , за погодженням із прокурором, про надання дозволу на проведення обшуку.

У судовому засідання слідчий внесене клопотання підтримав та просив його задовольнити.

Згідно норми ч. 1 ст. 107 КПК України здійснювалась фіксація за допомогою технічних засобів під час розгляду клопотання слідчим суддею.

Вивчивши клопотання, заслухавши обгрунтування представника сторони обвинувачення, дослідивши його матеріали, слідчий суддя приходить до наступного висновку.

Так, судовим розглядом встановлено, що Головним слідчим управлінням Національної поліції України здійснюється досудове розслідування кримінального провадження № 12022000000001251 за ознаками вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 204 КК України.

У ході досудового розслідування встановлено, що на території України діє група осіб, яка з використанням промислового технологічних потужностей та обладнання виготовляє різні види пального, які віднесені до підакцизних товарів, та із залученням підконтрольних підприємств, реалізує неякісне пальне розпорядникам бюджетних коштів.

Установлено, що між суб`єктами господарювання: ПП «АРС СЕРВІС 22» (код ЄДРПОУ 44658312), ПП «ЧЕРНІГІВНАФТОПРОДУКТ» (код ЄДРПОУ 43940577), ПП «ТТ-Нафта» (код ЄДРПОУ 37021932), ПП «Сівер-Нафта» (код ЄДРПОУ 44710471), ПП «ЛПГ ТРЕЙДІНГ» (код ЄДРПОУ 44223224) та розпорядниками бюджетних коштів, укладені відповідні договори поставки паливно-мастильних матеріалів, за бюджетні кошти. Відповідно укладених договорів, якість поставлених ППМ повинна відповідати вимогам законодавства України, Технічним умовам для даного виду товару та ДСТУ, а також підтверджуватись паспортом якості товару, виданим заводом - виробником чи постачальником.

Відповідно до специфікацій до укладених договорів, фактичний відпуск придбаних замовниками торгів нафтопродуктів, здійснюється на підставі укладених партнерських договорів про обслуговування паливних карток через АЗС мережі TT NEFT на території Чернігівської області.

Господарську діяльність пов`язану з роздрібною торгівлею пальним через мережу АЗС TT NEFT, згідно реєстру ліцензіатів, здійснює ТОВ «МС-2018» (ЄДРПОУ 42104769).

Усвідомлюючи велику різницю у сумі коштів, яку можливо отримати при реалізації підакцизних товарів, що не відповідають вимогам ДСТУ у порівнянні з гранично допустимими надбавками при оптовій та роздрібній торгівлі пальним, діючи умисно, з корисливих мотивів, обравши вчинення злочинів у сфері незаконного виготовлення пального, зберігання з метою збуту та подальшого збуту фальсифікованого пального через мережу АЗС TT NEFT з метою отримання стабільного незаконного прибутку, усвідомлюючи весь механізм виробництва та подальшої реалізації пального, посадовими особами з числа керівників та засновників ПП «АРС СЕРВІС 22» (код ЄДРПОУ 44658312), ПП «ЧЕРНІГІВНАФТОПРОДУКТ» (код ЄДРПОУ 43940577), ПП «ТТ-Нафта» (код ЄДРПОУ 37021932), ПП «Сівер-Нафта» (код ЄДРПОУ 44710471), ПП «ЛПГ ТРЕЙДІНГ» (код ЄДРПОУ 44223224) при укладанні договорів, на підтвердження якості придбаного пального, надавались представникам розпорядників бюджетних коштів Сертифікати відповідності та Паспорти якості виробника пального ПП «АТЕК-ЕКО» (ЄДРПОУ 40062591), або виробника продукції INSA OIL Ltd, Bulgaria, які не відповідають дійсності та не мають відношення до пального, яке фактично відпускається через мережу АЗС TT NEFT бюджетним організаціям на території Чернігівської області.

З метою створення вигляду законного ведення господарської діяльності, посадовими особами з числа керівників та засновників ПП «АРС СЕРВІС 22» (ЄДРПОУ 44658312), ПП «ЧЕРНІГІВНАФТОПРОДУКТ» (ЄДРПОУ 43940577), ПП «ТТ-Нафта» (ЄДРПОУ 37021932), ПП «Сівер-Нафта» (ЄДРПОУ 44710471), ПП «ЛПГ ТРЕЙДІНГ» (ЄДРПОУ 44223224), ПП «АТЕК-ЕКО» (ЄДРПОУ 40062591), ТОВ «МС-2018» (ЄДРПОУ 42104769) здійснюється придбання, зберігання та подальша реалізація пального, придбаного у офіційних імпортерів та нафтотрейдерів, з відображенням даної діяльності у податковій звітності та ЄРАН, але при цьому, виготовлене неякісне фальсифіковане пальне також зберігається на території акцизних складів вищезазначених підприємств у вигляді непідакцизної групи товарів (розчинників, газового конденсату тощо) та в подальшому реалізується за готівкові кошти.

Крім того, за результатами проведеного аналізу податкової звітності за 2022-2023 роки суб`єктів господарської діяльності, які задіяні у виробництві, зберіганні та постачанні пального розпорядникам бюджетних коштів за умовами укладених договорів на території Чернігівської області, встановлено можливу невідповідність фінансово-господарських взаємовідносин відображених у блоці податкової звітності руху коштів на банківських рахунках вищезазначених підприємств та відомостей поданих ними до Єдиного реєстру акцизних накладних (ЄРАН), який діє на основі Порядку ведення Єдиного реєстру акцизних накладних, затвердженого постановою Кабміну від 24.02.2016 № 114 (в редакції постанови від 19.06.2019 № 545), що може вказувати на умисел службових осіб здійснити несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в автоматизованій системі ЄРАН з метою маскування незаконного походження пального, його переміщення, зберігання та подальших каналів збуту бюджетним організаціям, а також маскування фактів збуту фальсифікованого пального за готівкові кошти ряду фермерських господарств та суб`єктів господарської діяльності приватної форми власності без сплати обов`язкових акцизних платежів та податку на додану вартість.

Слідчий вказує, що з метою повного, всебічного та неупередженого проведення розслідування по даному кримінальному провадженню, встановленні осіб, причетних до вчинення кримінальних правопорушень, а також виявлення можливих спільників, фіксації відомостей про обставини вчинення кримінальних правопорушень, відшукання знарядь кримінальних правопорушень або майна, яке було здобуте в результаті його вчинення, на даному етапі досудового розслідування, виникла необхідність у проведені обшуку на АЗС, яка знаходиться за адресою: м. Чернігів, вул. Козацька, буд. 41, розташованої на земельній ділянці з кадастровим номером 7410100000:01:022:0150, що на праві власності належить Територіальній громаді міста Чернігова в особі Чернігівської міської ради, орендар ТОВ «ГАБРІ» (ЄДРПОУ 14247767).

Відповідно до ст. 233 КПК України ніхто не має права проникнути до житла чи іншого володіння особи з будь - якою метою, інакше як лише за добровільною згодою особи, яка ними володіє, або на підставі ухвали слідчого судді.

Відповідно до ч. 1 ст. 234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Відповідно до ч. 2 ст. 234 КПК України обшук проводиться на підставі ухвали слідчого судді.

Враховуючи обставини вчинення ймовірного кримінального правопорушення, так як вони викладені в клопотанні сторони обвинувачення, його правове обґрунтування, приходжу до висновку, що є достатні підстави вважати, що у вказаному майні, можуть знаходитись відшукувані речі, предмети та документи, які мають значення для досудового розслідування, а також те, що відомості, які містяться у відшукуваних речах, предметах та документах, можуть бути доказами під час судового розгляду.

Наряду з вказаним, клопотання в частині надання дозволу на проведення обшуку з метою вилучення предметів, речів та документів, готівкових грошових коштів отриманих злочинним шляхом (походження яких документально не підтверджено та які в подальшому можуть бути використані, як забезпечення у відшкодуванні матеріальних збитків завданих державі), в даному кримінальному провадженні, оскільки клопотання в цій частині є належним чином необґрунтованим, оскільки вбачається, що воно є неконкретизованим, передчасним та у такому випадку сторону обвинувачення буде наділено широкими повноваженнями на власний розсуд вирішувати походження виявленого майна, що може призвести до їх незаконного вилучення, що є порушенням ст. 6 Конвенції з прав людини (рішення Європейського суду з прав людини від 7 липня 2007 року у справі «Смирнов проти Росії», рішення ЄСПЛ від 15 липня 2003 року у справі «Ернст та інші проти Бельгії»).

Окрім цього, що стосується вилучення електронних носіїв інформації (флеш накопичувачів, ноутбуків, комп`ютерів, мобільних телефонів, планшетів, відеореєстраторів, то в даній частині дізнавачем не доведено, що їх надання разом з інформацією, що на них міститься, є необхідною умовою проведення експертного дослідження, або якщо такі об`єкти отримані в результаті вчинення кримінального правопорушення чи є засобом або знаряддям його вчинення, а відтак підстави для вилучення вказаного майна відсутні, проте з метою забезпеченння виконання завдання кримінального провадження, слідчий суддя вбачає можливість надання представнику сторони обвинувачення зняття копії інформації, на яких містяться інформація щодо обставин вказаного кримінального правопорушення.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 107, 167, 233 - 235, 309 КПК України, слідчий суддя, -

У Х В А Л И В :

Клопотання - задовольнити частково.

Надати дозвіл слідчим групи слідчих та прокурорам групи прокурорів у кримінальному провадженні № 12022000000001251 на проведення обшуку на території АЗС, в будівлях, приміщеннях та спорудах, що знаходяться за адресою: м. Чернігів, вул. Козацька, буд. 41, розташованої на земельній ділянці з кадастровим номером 7410100000:01:022:0150, що на праві власності належить Територіальній громаді міста Чернігова в особі Чернігівської міської ради, орендар ТОВ «ГАБРІ» (ЄДРПОУ 14247767), з метою фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відібрання зразків паливно-мастильних матеріалів та їх компонентів, зокрема й пального, виявлення та вилучення:

- документів, що містять відомості про походження поставлених нафтопродуктів за умовами проведених закупівель, їх якості, протоколів випробувань, висновків експертиз, декларацій, сертифікатів, звітів до органів державної влади, інвойсів, рахунків-фактур та накладних, інших товаросупровідних документів, що підтверджують шляхи походження та постачання нафтопродуктів від виробника пального або імпортера до розпорядників бюджетних коштів за умовами укладених договорі;

- дозвільні документи для отримання ліцензій на право виробництва, зберігання та оптової торгівлі пальним ПП «АТЕК-ЕКО» (ЄДРПОУ 40062591), технічних умов та технічних регламентів на «Паливо дизельне «OCTAN», палива моторного альтернативного, палива дизельного, бензинів автомобільних, конденсату газового стабілізованого природнього, сировину вуглеводневу, що розроблялись на замовлення ПП «АТЕК-ЕКО» (ЄДРПОУ 40062591);

- документів щодо лімітів обсягів пального, зазначених в СЕАРП станом на 30.06.2019 ПП «АТЕК-ЕКО» (ЄДРПОУ 40062591), документів щодо нерозподіленого залишку пального станом на 30.06.2019, документів щодо витратомірів та рівномірів (їх кількість та характеристики) на акцизних складах ПП «ЛПГ ТРЕЙДІНГ» (ЄДРПОУ 44223224), ПП «СІВЕР-НАФТА» (ЄДРПОУ 44710471), ПП «ЧЕРНІГІВНАФТОПРОДУКТ» (ЄДРПОУ 43940577), ПП «ТТ-Нафта» (ЄДРПОУ 37021932), ПП «АРС СЕРВІС 22» (ЄДРПОУ 44658312), ТОВ «МС-2018» (ЄДРПОУ 42104769), ПП «АТЕК-ЕКО» (ЄДРПОУ 40062591), ТОВ «СПК» (ЄДРПОУ 31480112), ТОВ ВКФ «АГРОНАФТОПРОДУКТ» (ЄДРПОУ 22830363), ПП «АГРОСПЕЦТРАНС» (ЄДРПОУ 41342194), інших документів, щодо підтвердження придбаного та реалізованого пального у розрізі УКТ ЗЕД у тому числі транзитних потоків, спрямованих на здійснення операцій надання податкової вигоди з контрагентами, які виконують податкові зобов`язання з метою штучного формування витрат та податкового кредиту, які не мають реального товарного характеру, документів, що підтверджують право власності або право користування земельною ділянкою або інше передбачене законодавством право землекористування на земельну ділянку на якій розташований об`єкт торгівлі пальним або зберігання пального, в тому числі акцизний склад, розпорядником якого є вказані суб`єкти господарювання;

- карток рахунків та оборотно-сальдових відомостей бухгалтерського обліку, в яких відображено залишок пального в розрізі кожного місяця та кодів УКТ ЗЕТ за період з 30.06.2019 по теперішній час;

- експертні висновки Київської Торгово-промислової палати України щодо визначення кодів Товару згідно УКТ ЗЕД на палива моторні альтернативні, паливо дизельне, бензини автомобільні, конденсат газовий стабілізований природний, сировину вуглеводневу, що видавались виробнику пального ПП «АТЕК-ЕКО» (ЄДРПОУ 40062591);

- висновки експертів та експертиз отримані за результатами проведення лабораторних випробувань нафтопродуктів, автомобільних бензинів OCTAN А-92-Євро5-Е5 та OCTAN А-95-Євро5-Е5, дизельного пального, що проводились на замовлення виробника пального ПП «АТЕК-ЕКО» (ЄДРПОУ 40062591);

- договори (контракти, угоди) про спільну діяльність, обслуговування паливних карток, поставки, купівлі-продажу нафтопродуктів, бензину неетильованого, альтернативного палива, дизельного палива, сировини для виготовлення пального та хімічних компонентів для покращення якості низькооктанового пального, здавання в оренду виробничих потужностей та промислового обладнання, акцизних складів, резервуарів для зберігання хімічних та нафтопродуктів з усіма додатками та додатковими угодами до них, договорів про надання послуг з організації перевезення автомобільним, річковим та залізничним транспортом нафтопродуктів та хімічних речовин з усіма додатками та додатковими угодами до них, договорів про передачу на відповідальне зберігання нафтопродуктів з усіма додатками та додатковими угодами до них, договорів про передачу в користування технічних умов та технічних регламентів з усіма додатками та додатковими угодами до них, однією з сторін в яких є: ПП «ТТ-НАФТА» (ЄДРПОУ 37021932), ПП «СІВЕР-НАФТА» (ЄДРПОУ 44710471), ПП «ЛПГ ТРЕЙДІНГ» (ЄДРПОУ 44223224), ПП «АРС СЕРВІС 22» (ЄДРПОУ 44658312), ПП «АТЕК-ЕКО» (ЄДРПОУ 40062591), ПП «ЧЕРНІГІВНАФТОПРОДУКТ» (ЄДРПОУ 43940577), ТОВ ВКФ «АГРОНАФТОПРОДУКТ» (ЄДРПОУ 22830363), ТОВ «МС-2018» (ЄДРПОУ 42104769), ПП «ЛТ ТРЕНІНГ» (ЄДРПОУ 43509977), ПП «АГРОСПЕЦТРАНС» (ЄДРПОУ 41342194), ТОВ «СПК» (ЄДРПОУ 31480112), ТОВ «ГАБРІ» (ЄДРПОУ 14247767), ТОВ «УТН-ЧЕРНІГІВ» (ЄДРПОУ 32818301), ТОВ «ЗОРЯ-ГАЗ» (ЄДРПОУ 39625861), а також відомостей щодо походження поставлених товарів та їх якості, висновків експертиз, рахунками на оплату, платіжними дорученнями по цим договорам, що стосуються купівлі-продажу нафтопродуктів, товарних бензинів, дизельного палива, обслуговування паливних карток, актів виконання робіт (актів приймання наданих послуг), актів приймання товарів, відомостей щодо фактичного відпуску та отримання пального, платіжних доручень про перерахування коштів, виписок щодо руху коштів, товарних, транспортних накладних, розрахунків за договорами, первинні документи в яких містяться обов`язкові реквізити проведених господарських операцій, податкові накладні, розрахунки коригувань, акти взаємозвірок, графіки виконання робіт;

- товарно-транспортні накладні на відпуск нафтопродуктів, нафти (Форми 1-ТТН), реєстрів товарно транспортних накладних на відпуск нафтопродуктів, нафти (Форми 1-ТТН), Акти прийому-передачі товарів на відповідальне зберігання, Акти приймання нафти або нафтопродуктів зокрема за формою № 5-НП та зведені акти приймання-здавання нафтопродуктів за формою № 11-НП, Акти приймання-здавання нафти за формою № 34-НП, Акти надання послуг з перевезення нафтопродуктів (нафти), книги обліку нафти та нафтопродуктів за марками і видами, звіти руху нафти та/або нафтопродуктів за марками і видами; розписки за формою № 24-НП, акти вимірювання нафтопродуктів (нафти) у резервуарах за формою № 3-НП, журнали обліку надходження нафти і нафтопродуктів за формою № 6-НП, журнали реєстрації проведення вимірювань нафтопродуктів (нафти) у резервуарах за формою № 7-НП, товарні книги кількісного руху нафтопродуктів (нафти) за формою № 31-НП акти приймання-здавання нафтопродуктів з нафтопродуктопроводів за формою № 8-НП, довіреності на прийняття та відпуск нафтопродуктів, заявки на поставку товарів, інвойси, рахунки-фактури та митні декларації на поставку та перевезення нафтопродуктів, паспорти якості на відвантажений нафтопродукт, паспорти якості на залишок нафтопродукту в резервуарах, сертифікати відповідності на нафтопродукти, свідоцтва про повірку автоцистерн, рахунки на оплату, платіжних доручень, свідоцтва про визнання відповідності нафтопродуктів, переліки засобів вимірювальної техніки нафтопродуктів, акти замірів, повірки резервуарів, перевірки базової висоти, вимірювання рівня нафти та нафтопродуктів, результати випробування проб нафти, журналів реєстрації результатів вимірювань системи вимірювань кількості та показників якості нафти, оперативних листів, паспорти якості нафти, акти відбирання проб за формою № 2-НК, акти арбітражних проб за формою № 15-НК, акти відбирання проб, журнали реєстрації проб за формою № 3-НК; журнали реєстрації видачі паспортів якості за формою № 4-НК; журнали реєстрації результатів випробувань світлих нафтопродуктів за формою N 5-НК, журнали реєстрації результатів випробувань відпрацьованих нафтопродуктів за формою № 8-НК; журнали реєстрації результатів випробувань нафти за формою № 9-НК, графіки лабораторних випробувань нафтопродуктів при тривалому зберіганні за формою № 10-НК; графіки зачищення резервуарів; робочі журнали лаборантів, накази про призначення відповідальних осіб за приймання-передачу нафтопродуктів, товарно балансові звіти, акти переведення нафтопродуктів (нафти) з однієї марки до іншої за формою № 18-НП, журнали в`їзду-виїздів транспортних засобів, реєстри (відомості) прибуткових документів на нафту та нафтопродукти, реєстри на відпущену нафту та нафтопродукти в тому числі яка не належить підприємству, регістри аналітичного обліку операцій з узагальненням інформації про наявність і рух активів, капіталу, зобов`язань та актів фінансово-господарської діяльності, книг «Журнал-Головна», місячні накопичувальні відомості окремо з приймання та відпуску нафти та/або нафтопродуктів із зазначенням найменування документа, номера і дати його складання та маси нафти та/або нафтопродуктів за кожним власником і в розрізі кожного резервуара, оборотно-сальдові відомості, зокрема які ведуться в розрізі кожного власника та кожного резервуара за кількісно-сумовими показниками із зазначенням сальдо та оборотів за місяць, накопичувальних відомості з надходження та втрати нафти та нафтопродуктів, розпорядження про інвентаризацію нафти та нафтових продуктів за формою № 20-НП, акти інвентаризації нафти та нафтопродуктів, зокрема за формою № 24-НП, акти вибіркових інвентаризацій, акти повторних суцільних інвентаризацій, письмові пояснення матеріально відповідальних осіб, протоколи засідань інвентаризаційних комісій положення про інвентаризаційну комісію, порівняльну відомість результатів інвентаризації нафтопродуктів (нафти) за формою № 27-НП, розрахунок природних втрат нафтопродуктів (нафти) на підприємстві за формою № 28-НП, акти інвентаризації в розрізі видів договорів комісії або відповідального зберігання за формою № 30-НП, рішення щодо здійснення взаємозаліку надлишків і нестач нафтопродуктів, протоколи засідань постійно діючої інвентаризаційної комісії, письмові повідомлення про виявлені розбіжності між обліковим залишком і фактичним залишком нафти і нафтопродуктів, які перевищують норми природних втрат та границі відносної похибки вимірювання, графіки документообігу первинних документів та передання їх до бухгалтерської служби, переліки засобів вимірювальної техніки, акти повірки засобів вимірювальної техніки, зошити, блокноти, записники з чорновими записами про укладання вказаних договорів, з відомостями про надходження, відпуск, продаж, зберігання нафти та нафтових продуктів;

- акцизних накладних та розрахунків коригування, у тому числі акцизних накладних, які не надаються отримувачу пального або спирту етилового, та акцизних накладних/розрахунків коригування, складених за операціями з реалізації пального або спирту етилового зазначеними в ухвалі суб`єктами господарювання та фізичними особам, які не є платниками акцизного податку;

- документи первинного бухгалтерського обліку, щодо придбання та використання нафтопродуктів, а саме: накладні, податкові накладні, акти приймання-передачі матеріалів, вхідної та вихідної кореспонденції, електронних носіїв інформації, в яких містяться відомості про проведені операції, журнали-ордери, меморіальні ордери за балансовими рахунками, головні книги, зведені документи бухгалтерського та податкового обліку і звітності, рахунки-фактури, комп`ютерна техніка та інші електронні носії інформації на яких може перебувати вищезазначена бухгалтерська документація, чорнові записи, документи, якими визначалося право доступу до системи клієнт-банк, договори та інші документи про визнання електронних документів, надання цифрового підпису, які укладалися з органами ДПС, печатки інших підприємств, факсимільє підписів, електронні носії інформації, які в собі містять вище зазначені документи та інформацію;

- накази про призначення керівного складу та працівників на посади зазначених суб`єктів господарської діяльності, трудові договори, особові справи, положення, статут управління, посадові інструкції (функціональні обов`язки), кваліфікаційних електронних підписів, ключів доступу, штатний розпис, накази про розподілення обов`язків, накази про відрядження, накази про відпустку, табелі обліку робочого часу, журнали реєстрації вхідної та вихідної документації, накази про призначення відповідальних співробітників, у т.ч. відповідальних за подачу податкової звітності, відомостей, документів до державних установ, ДПС України, Єдиного реєстру акцизних накладних;

- чорнових записів щодо постачання за бюджетні кошти паливно-мастильних матеріалів, надання послуг із виконання робіт, зняття інформації шляхом копіювання інформації з електронних носіїв інформації (флеш накопичувачів, ноутбуків, комп`ютерів, мобільних телефонів, планшетів, відеореєстраторів).

Визначити строк дії ухвали, який не може перевищувати одного місяця з дня постановлення ухвали.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудПечерський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення08.08.2023
Оприлюднено05.09.2024
Номер документу113202427
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про проведення обшуку житла чи іншого володіння особи

Судовий реєстр по справі —757/33743/23-к

Ухвала від 08.08.2023

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Ільєва Т. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні