Ухвала
від 13.09.2023 по справі 947/23003/19
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ОДЕСИ

КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ОДЕСИ


Справа № 947/23003/19

Провадження № 2-зз/947/123/23

УХВАЛА

про прийняття заяви до розгляду

13.09.2023 року суддя Київського районного суду м. Одеси Петренко В.С., розглянувши заяву Заступника керівника Одеської обласної прокуратури в інтересах держави в особі Одеської міської ради про скасування заходів забезпечення позову, подану по цивільній справі № 947/23003/19 за позовом Заступника прокурора Одеської області в інтересах держави в особі Одеської міської ради до ОСОБА_1 , за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , Дочірнього підприємства «Клінічний санаторій ім. Горького» Приватного акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця» про витребування земельної ділянки,за позовом Заступника прокурора Одеської області в інтересах держави в особі Одеської міської ради до ОСОБА_4 , треті особи - ОСОБА_5 , Дочірнє підприємство «Клінічний санаторій ім. Горького» Приватного акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця» про витребування земельної ділянки, за позовом Заступника прокурора Одеської області в інтересах держави в особі Одеської міської ради до ОСОБА_4 , треті особи - ОСОБА_6 , Дочірнє підприємство «Клінічний санаторій ім. Горького» Приватного акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця» про витребування земельної ділянки, за позовом Заступника прокурора Одеської області в інтересах держави в особі Одеської міської ради до ОСОБА_7 , треті особи - ОСОБА_8 , Дочірнє підприємство «Клінічний санаторій ім. Горького» Приватного акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця» про витребування земельної ділянки, за позовом Заступника прокурора Одеської області в інтересах Одеської міської ради до ОСОБА_9 , треті особи - ОСОБА_10 , Дочірнє підприємство «Клінічний санаторій ім. Горького» Приватного акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця» про витребування земельної ділянки, за позовом заступника прокурора Одеської області в інтересах держави в особі Одеської міської ради до ОСОБА_11 , треті особи - ОСОБА_12 , Дочірнє підприємство «Клінічний санаторій ім. Горького» Приватного акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця» про витребування земельної ділянки, за позовом ОСОБА_4 до Одеської міської ради, треті особи ОСОБА_5 , ОСОБА_13 , ОСОБА_8 , ОСОБА_2 , ОСОБА_14 , ОСОБА_6 , ОСОБА_12 про визнання протиправним та скасування рішення,

ВСТАНОВИВ:

12.09.2023 року Заступник керівника Одеської обласної прокуратури в інтересах держави в особі Одеської міської ради звернувся до Київського районного суду м. Одеси із заявою про скасування заходів забезпечення позову, подану по цивільній справі № 947/23003/19.

Відповідно до автоматизованої системи документообігу заяву про скасування заходів забезпечення позову було розподілено судді Київського районного суду м. Одеси Петренку В.С.

Відповідно доч.1та ч.2ст.158ЦПК Українисуд можескасувати заходизабезпечення позовуз власноїініціативи абоза вмотивованимклопотанням учасникасправи.

З урахуванням викладеного, заяву Заступника керівника Одеської обласної прокуратури в інтересах держави в особі Одеської міської ради про скасування заходів забезпечення позову, подану по цивільній справі № 947/23003/19 слід прийняти до розгляду та призначити до судового розгляду.

Керуючись ст. 158 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

Прийняти заяву Заступника керівника Одеської обласної прокуратури в інтересах держави в особі Одеської міської ради про скасування заходів забезпечення позову, подану по цивільній справі № 947/23003/19 за позовом Заступника прокурора Одеської області в інтересах держави в особі Одеської міської ради до ОСОБА_1 , за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , Дочірнього підприємства «Клінічний санаторій ім. Горького» Приватного акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця» про витребування земельної ділянки,за позовом Заступника прокурора Одеської області в інтересах держави в особі Одеської міської ради до ОСОБА_4 , треті особи - ОСОБА_5 , Дочірнє підприємство «Клінічний санаторій ім. Горького» Приватного акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця» про витребування земельної ділянки, за позовом Заступника прокурора Одеської області в інтересах держави в особі Одеської міської ради до ОСОБА_4 , треті особи - ОСОБА_6 , Дочірнє підприємство «Клінічний санаторій ім. Горького» Приватного акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця» про витребування земельної ділянки, за позовом Заступника прокурора Одеської області в інтересах держави в особі Одеської міської ради до ОСОБА_7 , треті особи - ОСОБА_8 , Дочірнє підприємство «Клінічний санаторій ім. Горького» Приватного акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця» про витребування земельної ділянки, за позовом Заступника прокурора Одеської області в інтересах Одеської міської ради до ОСОБА_9 , треті особи - ОСОБА_10 , Дочірнє підприємство «Клінічний санаторій ім. Горького» Приватного акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця» про витребування земельної ділянки, за позовом заступника прокурора Одеської області в інтересах держави в особі Одеської міської ради до ОСОБА_11 , треті особи - ОСОБА_12 , Дочірнє підприємство «Клінічний санаторій ім. Горького» Приватного акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця» про витребування земельної ділянки, за позовом ОСОБА_4 до Одеської міської ради, треті особи ОСОБА_5 , ОСОБА_13 , ОСОБА_8 , ОСОБА_2 , ОСОБА_14 , ОСОБА_6 , ОСОБА_12 про визнання протиправним та скасування рішення, до розгляду.

Призначити заяву Заступника керівника Одеської обласної прокуратури в інтересах держави в особі Одеської міської ради про скасування заходів забезпечення позову, подану по цивільній справі № 947/23003/19, до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на 18 вересня 2023 року о 14 годині 30 хвилин в приміщенні Київського районного суду м. Одеси(м. Одеса, вул. Варненська, 3б, каб. №248).

Копію ухвали направити сторонам у справі.

Повідомити учасників справи про можливість отримання інформації щодо справи на веб-сторінці офіційного веб-порталу судової влади України за адресою: http://court.gov.ua/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Петренко В. С.

Дата ухвалення рішення13.09.2023
Оприлюднено14.09.2023
Номер документу113410705
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання протиправним та скасування рішення

Судовий реєстр по справі —947/23003/19

Ухвала від 12.02.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Карпенко Світлана Олексіївна

Ухвала від 01.11.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Антоненко Наталія Олександрівна

Ухвала від 18.09.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Петренко В. С.

Ухвала від 18.09.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Петренко В. С.

Ухвала від 13.09.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Петренко В. С.

Ухвала від 04.09.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Антоненко Наталія Олександрівна

Постанова від 25.07.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Комлева О. С.

Ухвала від 20.03.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Комлева О. С.

Ухвала від 21.12.2022

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Гірняк Л. А.

Ухвала від 24.11.2022

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Гірняк Л. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні