Ухвала
від 07.09.2023 по справі 503/32/23
КОДИМСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 503/32/23

Провадження № 2/503/126/23

УХВАЛА

07 вересня 2023 року Кодимський районний суд Одеської області у складі:

головуючого судді Калашнікової Т.О.,

при секретарі Поліковській О.І.,

розглянувши в підготовчому засіданні в залі суду в м. Кодима цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Кодимського районного віддіу державної виконавчої служби Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предметаспору: ТОВ «Фінансова компанія» «Довіра та гарантія», про визнання бездіяльності суб`єкта владних повноважень протиправною та зобов`язання вчинити певні дії, а також про зняття арешту з майна,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні суду перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Кодимського районного відділу державної виконавчої служби Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предметаспору: ТОВ «Фінансова компанія» «Довіра та гарантія», в якій він просить визнати протиправною бездіяльність державного виконавця Кодимського районного відділу державної виконавчої служби Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) в рамках виконавчого провадження №62630599 з примусового виконання виконавчого листа №2-99/10, виданого Кодимським районним судом Одеської області 05.12.2012 року про стягнення з ОСОБА_1 та ОСОБА_2 , солідарно, на користь ПАТ КБ "Правекс Банк" грошових коштів у сумі 222338,76 коп., що виразилась у не зверненні стягнення на заставне майно за кредитом, а саме автомобіль марки ""SSANG YONG KYRON", M200XDI, рік випуску 2007, днз НОМЕР_1 , номер двигуна НОМЕР_2 , номер кузова НОМЕР_3 ; зобов`язати державного виконавця звернути стягнення на це заставне майно та зняти арешт на належне позивачу майно.

У дані цивільній справі було відкрите провадження та проводилось підготовче засідання.

У підготовче судове засідання позивач ОСОБА_1 не з`явися, надавши до суду заяву про проведення підготовчого засідання без його участі. Позовні вимоги підтримує в повному обсязі та наполягає на їх задоволені.

Відповідач в підготовче судове засідання також не з`явилвся, про причини неявки суд не повідомив, про дату, час і місце судового засідання повідомлений у встановленому порядку. Ця обставина підтверджується розпискою про отримання ним судової повістки.

ПредставникТОВ "ФК"Довірата гарантія"в підготовчесудове засіданнятакож нез`явився,про причининеявки судне повідомив,про дату,час імісце судовогозасіданняповідомлений належним чином. Ця інформація підтверджується поштовим рекомендованим повідомленням про вручення йому судової повістки.

Відповідно до положень ч.1 ст. 223 ЦПК України, неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті. Водночас із цим п.1 ч.3 ст. 223 ЦПК України передбачає, що якщо учасник справи або його представник були належним чином повідомлені про судове засідання, суд розглядає справу за відсутності такого учасника справи у разі неявки в судове засідання учасника справи (його представника) без поважних причин або без повідомлення причин неявки.

Протягом підготовчого провадження до суду не надходило заяв та/або клопотань сторін щодо з`ясування та вирішення питань, передбачені ч.2 ст. 197 ЦПК України.

Ураховуючи, що спір між сторонами не врегульовано в підготовчому засіданні, суд вважає що підготовчі дії необхідно завершити, закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Оскільки всі учасники справи в судове засідання не з`явились, враховуючи положення ч.2 ст. 247 ЦПК України, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Керуючись ст.ст. 197 200 ЦПК України,

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження у справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Кодимського районного віддіу державної виконавчої служби Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предметаспору: ТОВ «Фінансова компанія» «Довіра та гарантія», про визнання бездіяльності суб`єкта владних повноважень протиправною та зобов`язання вчинити певні дії, а також про зняття арешту з майна.

Призначити справу до судового розгляду по суті, суддею одноособово, на 15 год. 30 хв. 04 жовтня 2023 року в приміщенні Кодимського районного суду Одеської області.

Про час і місце судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя Т.О. Калашнікова

Дата ухвалення рішення07.09.2023
Оприлюднено15.09.2023
Номер документу113442874
СудочинствоЦивільне
Сутьзняття арешту з майна

Судовий реєстр по справі —503/32/23

Ухвала від 07.09.2023

Цивільне

Кодимський районний суд Одеської області

Калашнікова Т. О.

Ухвала від 14.04.2023

Цивільне

Кодимський районний суд Одеської області

Калашнікова Т. О.

Ухвала від 10.01.2023

Цивільне

Кодимський районний суд Одеської області

Калашнікова Т. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні