Ухвала
від 13.09.2023 по справі 160/17538/23
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УХВАЛА (вступна та резолютивна частини)

13 вересня 2023 рокуСправа № 160/17538/23

Дніпропетровський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого суддіТулянцевої І.В. при секретаріЯлтанець К.В. за участю: представника позивача представника відповідача Пилипенко С.О. Галкіна М.Г.

розглянувши у відкритому судовому засіданні у місті Дніпрі клопотання представника відповідача - Галкіна Максима Геннадійовича про залучення до справи у якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача - Товариство з обмеженою відповідальністю "Запорізьке спеціалізовано-монтажне управління", Товариство з обмеженою відповідальністю "Будівельна компанія "Містобудівник" за позовом Східного офісу Держаудитслужби до Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва Новомосковської міської ради про стягнення коштів,-

УХВАЛИВ:

Відповідно до статті 243 Кодексу адміністративного судочинства України, зважаючи на складність у викладенні ухвали у повному обсязі, суд вважає за необхідне проголосити вступну та резолютивну частини ухвали.

Керуючись ст.ст. 49, 243,248 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

У задоволенні клопотання представника відповідача - Галкіна Максима Геннадійовича про залучення до справи у якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача - Товариство з обмеженою відповідальністю "Запорізьке спеціалізовано-монтажне управління", Товариство з обмеженою відповідальністю "Будівельна компанія "Містобудівник" за позовом Східного офісу Держаудитслужби до Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва Новомосковської міської ради про стягнення коштів - відмовити.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Повний текст ухвали буде складено у полрядку та строки, встановлені ч. 3 ст. 243 Кодексу адміністративного судочинства України.

Суддя І.В. Тулянцева

Дата ухвалення рішення13.09.2023
Оприлюднено18.09.2023
Номер документу113476836
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення коштів

Судовий реєстр по справі —160/17538/23

Рішення від 29.09.2023

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Тулянцева Інна Василівна

Ухвала від 13.09.2023

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Тулянцева Інна Василівна

Ухвала від 13.09.2023

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Тулянцева Інна Василівна

Ухвала від 31.07.2023

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Тулянцева Інна Василівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні