Постанова
від 07.09.2010 по справі 5/518-07
ЖИТОМИРСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ЖИТОМИРСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИ Й ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД



10002, м.Житомир, майдан Путят инський, 3/65 тел.(8-0412) 48-16-02

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"07" вересня 2010 р. Справа № 5/518-07

Житомирський апеляційний господарський суд у складі к олегії суддів:

головуючого судді Вечірка І.О

суддів: Зарудян ої Л.О.

Ляхеви ч А.А.

при секретарі Зарицьк ому М.А. ,

за участю представників ст орін:

від скаржника: не з'явився,

від кредиторів: не з'явилис ь,

від боржника: не з'явився,

за участю арбітражного кер уючого Бойка С.В.,

розглянувши апеляційну ск аргу Товариства з обмеже ною відповідальністю сільсь когосподарського підприємс тва "Нібулон", м.Миколаїв

на ухвалу Господарського с уду Вінницької області

від "17" червня 2010 р. у справі № 5/518-07 (суддя Бенівський В.І.)

за заявою Управління Пенсі йного фонду України у Хмільн ицькому районі, м.Хмільник Ві нницької області

до Товариства з обмежен ою відповідальністю "Лознянс ьке", с.Лозна Хмільницького р айону Вінницької області

про визнання банкрутом,

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою Господарського су ду Вінницької області від 17.06.20 10р. у справі №5/518-07 затверджено н аданий ліквідатором звіт та ліквідаційний баланс Това риства з обмеженою відпові дальністю "Лознянське". Цією ж ухвалою ліквідовано Тов ариство з обмеженою відпов ідальністю "Лознянське" як юр идичну особу. Припинено повн оваження арбітражного керую чого - ліквідатора ТОВ "Лознян ське" Бойка С.В. Припинено провадження у справі №5/518-07. Ска совано мораторій на задоволе ння вимог кредиторів боржник а, введений ухвалою господар ського суду від 08.08.2007р.

Не погоджуючись з винесено ю судом першої інстанції ух валою, кредитор - Товариств о з обмеженою відповідальн істю сільськогосподарське п ідприємство "Нібулон" зверну вся до Житомирського апеляці йного господарського суду з апеляційною скаргою, в якій п росить скасувати ухвалу місц евого господарського суду ві д 17.06.2010р. з підстав, наведених у с карзі.

Апеляційну скаргу мотивов ано, зокрема, наступним:

- на адресу скаржника не над ходила ухвала господарськог о суду щодо затвердження зві ту про оплату послуг, відшкод ування витрат арбітражного к еруючого ліквідатора банкр ута Бойка С.В. Наведені об ставини позбавили ТОВ сільсь когосподарське підприємств о "Нібулон" процесуального пр ава для можливості оскаржен ня такої ухвали;

- місцевий господарський су д не врахував ту обставину, що невирішеним залишилось пит ання щодо належності майна банкрута;

- більшість кредиторських в имог в зв'язку з недостатніст ю майна банкрута залишились непогашеними;

- арбітражним керуючим лікв ідатором ТОВ "Лознянське" не було вжито достатніх заходів для виявлення банкрута;

- суд першої інстанції непов но з'ясував обставини, що мают ь значення для справи.

Арбітражний керуючий Бо йко С.В. у відзиві (вих.№5/518-07-81 ві д 14.07.2010р.) та в засіданні суду зап еречив проти доводів апеляц ійної скарги, надавши поясне ння в обґрунтування своїх за перечень. Просить ухвалу міс цевого господарського суду в ід 17.06.2010р. залишити без змін, а ап еляційну скаргу - без задовол ення.

У відзиві на апеляційну ска ргу арбітражний керуючий Б ойко С.В. зазначив, зокрема, про те, що рішенням комітету кредиторів та ухвалою госпо дарського суду від 24.04.2008р. затве рджено звіт про оплату послу г арбітражного керуючого в р озмірі двох мінімальних заро бітних плат за кожен місяць з дійснення повноважень. На пі дставі зазначеного рішення к омітету кредиторів та ухвали господарського суду ліквіда тором було здійснено розраху нок оплати послуг за весь пер іод здійснення ним його повн оважень, який включено до зві ту ліквідатора про проведену роботу. Ліквідатор вказує на те, що 19.04.2010р. на засіданні коміт ету кредиторів було затвердж ено звіт ліквідатора, ліквід аційний баланс банкрута та о плату послуг ліквідатора, а т акож вирішено клопотати пере д господарським судом про пр ипинення ТОВ "Лознянське" як ю ридичної особи. На думку арбі тражного керуючого Бойка С.В., хибними є твердження ск аржника про те, що питання щод о належності майна банкрута залишилось невирішеним. Арб ітражний керуючий Бойко С.В ., також, звертає увагу суду н а те, що скаржником не подано д о суду доказів щодо наявност і у банкрута на час проведенн я ліквідаційної процедури ін шого майна, ніж те, яке включен о до ліквідаційної маси і реа лізовано ліквідатором. Арбіт ражний керуючий зазначає, що при реалізації своїх прав та обов'язків він діяв сумлінно та розумно з урахуванням інт ересів кредиторів, що визнан о комітетом кредиторів бан крута.

Слід вказати, що 26.07.2010р. на адр есу апеляційного господарсь кого суду від кредитора - ТОВ " Спільне українсько-австрійс ько-німецьке підприємство "У крінтерцукор" надійшло клопо тання (№146-10р від 21.07.2010р.) про розгл яд справи за відсутності пов новажного представника підп риємства.

Скаржник та кредитори - УПФ У у Хмільницькому районі, ВДВ ОВ ФСС з ТВП, Хмільницький міс ькрайонний центр зайнятості своїх представників в засід ання суду не направили.

Враховуючи приписи ст.101 Гос подарського процесуального кодексу України про межі пер егляду справи в апеляційній інстанції, а також з огляду н а те, що копії ухвал ЖАГС від 12 .07.2010р. про прийняття апеляційн ої скарги до провадження та п ризначення судового засідан ня на 07.09.2010р. надіслано на адрес и учасників судового процес у рекомендованою кореспонд енцією (про що свідчить відпо відний реєстр Житомирськог о апеляційного господарсько го суду за 16.07.2010 р.), тобто учасник и судового процесу належним чином повідомлені про дату, ч ас та місце перегляду справи , апеляційний господарський суд розглянув апеляційну ск аргу по суті за відсутності п редставників скаржника та ви ще перерахованих кредиторів .

Відповідно до ч.5 ст.106 ГПК Укр аїни, апеляційні скарги на ух вали місцевого господарсько го суду розглядаються в поря дку, передбаченому для розгл яду апеляційних скарг на ріш ення місцевого господарсько го суду.

Апеляційні скарги на ухвал и місцевого господарського с уду можуть подавати сторони та інші учасники судового пр оцесу, зазначені у цьому Коде ксі та Законі України "Про від новлення платоспроможності боржника або визнання його б анкрутом" (ч.6 ст.106 ГПК України).

Згідно з ч.2 ст.101 ГПК України а пеляційний господарський су д не зв'язаний доводами апеля ційної скарги і перевіряє за конність та обґрунтованість рішення місцевого господарс ького суду у повному обсязі.

Заслухавши пояснення учас ника судового процесу, обгов оривши доводи апеляційної ск арги та відзиву на неї, дослід ивши матеріали справи, перев іривши повноту з'ясування та доведеність всіх обставин, щ о мають значення для справи, в ідповідність висновків, викл адених в ухвалі місцевого го сподарського суду, обставина м справи, правильність засто сування судом першої інстанц ії норм матеріального та про цесуального права при винесе нні оскарженої ухвали, судов а колегія вважає, що апеляцій на скарга не підлягає задово ленню, виходячи з наступного .

Ухвалою Господарського су ду Вінницької області від 08.08.20 07р. за заявою УПФУ у Хмільниць кому районі на підставі ст.52 З акону України "Про відновлен ня платоспроможності боржни ка або визнання його банкрут ом" порушено провадження у сп раві №5/518-07 про банкрутство То вариства з обмеженою відпо відальністю "Лознянське" (а.с.1 , т.1). Введено мораторій на задо волення вимог кредиторів бор жника.

Постановою господарського суду від 16.10.2007р. боржника ТОВ "Ло знянське" визнано банкрутом , відкрито щодо нього ліквіда ційну процедуру. Зобов'язано Вінницький обласний сектор з питань банкрутства в 7-ми ден ний термін з дня винесення да ної постанови забезпечити уч асть у справі ліквідатора з ч исла працівників державного органу з питань банкрутства . Зобов'язано заявника в 10-ти де нний термін з дня винесення п останови подати в офіційний друкований орган оголошення про визнання боржника банкр утом (а.с.6-7, т.2).

Матеріали справи свідчать , що 05.02.2008р. на адресу місцевого г осподарського суду від Вінни цького обласного сектору з п итань банкрутства надійшов л ист №03-68 від 04.02.2008р. про призначен ня ліквідатором банкрута - ТО В "Лознянське" арбітражного к еруючого Бойка С.В. (а.с.45, т.2 ).

Відповідно до ухвали госпо дарського суду від 14.02.2008р. лікві датором банкрута призначено арбітражного керуючого Бо йка С.В. (а.с.48, т.2).

Ухвалою від 21.04.2008р. затвердже но оплату послуг арбітражног о керуючого - ліквідатора Б ойка С.В. в розмірі двох міні мальних заробітних плат за к ожен місяць здійснення повно важень (а.с.57, т.2).

16.06.2010р. на адресу місцевого го сподарського суду від арбітр ажного керуючого - ліквідато ра надійшов звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс ТОВ "Лознянське" (а.с.23-, т.3).

Згідно з ухвалою господарс ького суду від 17.06.2010р. у справі № 5/518-07 затверджено наданий лікві датором звіт та ліквідаційни й баланс Товариства з обм еженою відповідальністю "Лоз нянське", ліквідовано Това риство з обмеженою відпові дальністю "Лознянське" як юри дичну особу, припинено повно важення арбітражного керуюч ого - ліквідатора ТОВ "Лознянс ьке" Бойка С.В. та провадже ння у справі №5/518-07. Скасовано мо раторій на задоволення вимог кредиторів боржника, введен ий ухвалою господарського су ду від 08.08.2007р.

В своїй ухвалі суд першої ін станції вказав на те, що за рез ультатами проведеної інвент аризації та оцінки майна бан крута до складу ліквідаційно ї маси банкрута увійшло рухо ме та нерухоме майно загальн ою оціночною вартістю 7380,00грн. Результати інвентаризації т а оцінки майна банкрута затв ерджувались на засіданнях ко мітету кредиторів ТОВ "Лозня нське". Відповідно до рішень к омітету кредиторів було укла дено договори купівлі- про дажу майна банкрута. Загальн а сума коштів, отриманих в ход і ліквідаційної процедури ТО В "Лознянське" склала 7829,06 грн. Ко шти, що надійшли від реалізац ії майна ТОВ "Лознянське" бул и спрямовані на задоволення вимог у відповідності з ст. 31 З акону України "Про відновлен ня платоспроможності боржни ка або визнання його банкрут ом", а саме на погашення вимог кредиторів першої черги. Суд першої інстанції вказав на т е, що станом на день подання зв іту ліквідатора, відсутнє ма йно банкрута та грошові кошт и в установі банку. Посилаючи сь на приписи ч. 6 ст. 31 Закону Ук раїни “Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом”, госп одарський суд вказав, що вимо ги, не задоволені за недостат ністю майна, слід вважати пог ашеними. З урахуванням факту відсутності майна та грошов их коштів банкрута місцевий господарський суд затвердив звіт ліквідатора та припини в провадження у справі № 5/518-07.

Розглядаючи питання про об ґрунтованість ухвали госпо дарського суду від 17.06.2010р., коле гія суддів апеляційного госп одарського суду враховує так е.

Відповідно до ч.1 ст.5 Закону України "Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (над алі - Закон) провадження у спра вах про банкрутство регулюєт ься цим Законом, Господарськ им процесуальним кодексом Ук раїни, іншими законодавчими актами України.

Як вже зазначалось, дана сп рава порушена на підставі ст .52 Закону, яка регламентує осо бливості банкрутства відсут нього боржника.

Господарський суд у двотиж невий строк з дня винесення у хвали про порушення провадже ння у справі про банкрутство відсутнього боржника виноси ть постанову про визнання ві дсутнього боржника банкруто м, відкриває ліквідаційну пр оцедуру і призначає ліквідат ором ініціюючого кредитора за згодою останнього (ч.2 ст.52 З акону).

Як було вказано вище, за про позицією Вінницького обласн ого сектору з питань банкрут ства ліквідатором банкрута б уло призначено арбітражного керуючого Бойка С.В.

В ліквідаційній процедурі відповідно до ч.1 ст. 25 Закону л іквідатор з дня свого призна чення здійснює, зокрема такі повноваження: інвентаризаці ю та оцінку майна банкрута зг ідно з законодавством; аналі зує фінансове становище банк рута; вживає заходів, спрямов аних на пошук, виявлення та по вернення майна банкрута, що з находиться у третіх осіб; у по рядку, передбаченому цим Зак оном, здійснює інші повноваж ення.

Як вбачається із представл еного до суду звіту (а.с.23-30 т.3), лі квідатором була створена інв ентаризаційна комісія та про ведена інвентаризація майна банкрута, про що свідчать інв ентаризаційні описи №1, №2, №3 (а. с.34-38, т.3).

За результатами проведено ї інвентаризації та оцінки м айна банкрута до складу лікв ідаційної маси банкрута увій шло рухоме та нерухоме майно , а саме: будівля складу (цегля на), силосна яма, приставка до комбайну "Дон-600", місткість об'є мом 80м.куб., платформа від авто мобільних ваг, місткість 10 м.к уб., огорожа металева. Оціночн а вартість вказаних необоро тних активів (основних засоб ів) ТОВ "Лознянське" відповідн о до висновків незалежного о цінювача ОСОБА_4 (а.с.39-41, т.3) с клала 7380,00 грн.

15.10.2008р. комітетом кредиторів прийнято рішення про реаліза цію майна банкрута за ціною н е нижче експертної оцінки. Пр одаж майна передбачено здій снювати шляхом укладення пря мих цивільно-правових угод а бо на відкритих торгах відпо відно до правил біржової тор гівлі (а.с.85, т.3).

Відповідно до договорів ку півлі-продажу №1-юр від 26.01.2010р., №2 -юр від 14.04.2010р., №3-юр від 14.04.2010р. (а.с.45, 4 7, 49 т.3), було реалізовано майно б анкрута ТОВ "Лознянське".

В ході проведення ліквідац ійної процедури ліквідаторо м було зроблено запити, зокре ма, до Інспекції державного т ехнічного нагляду "Держтехна гляд" Вінницької обласної де ржавної адміністрації, відді лу земельних ресурсів у Хміл ьницькому районі Вінницької області Державного агентств а земельних ресурсів України , Лознянської сільської ради , КП "Вінницьке обласне об'єдна не бюро технічної інвентариз ації".

На вище вказані запити лікв ідатором було отримано відп овіді, які свідчать про те, що за ТОВ "Лознянське" сільськог осподарської техніки в базі обліку не рахується, нерухо мого майна, земельних діляно к не зареєстровано (а.с.55, 69, 70, 71, т .3).

Зі змісту листа №130-02-32 від 09.12.2009р . Лознянської сільської ради , адресованого арбітражному керуючому - ліквідатору Бой ку С.В, вбачається, що за ТОВ "Лознянське" рахувалося тако ж наступне майно: дорога (зал ишковою вартістю 3738,00 грн.), доро га (залишковою вартістю 10138,00 гр н.), дитячий садочок (залишков ою вартістю 3012,00 грн.), баня (бала нсовою вартістю 18424,00грн.) (а.с.73, т .3).

Вказані об'єкти є необхідни ми для нормальної життєдіяль ності сільської громади та в ідповідно до акту приймання- передачі (а.с.74, т.3) передані на баланс Лознянської сільсько ї ради.

Відповідно до довідки філі ї "Відділення ПАТ Промінвест банк в м.Вінниця" 22.04.2010р. в філії " Відділення ПАТ Промінвестба нк в м.Вінниця" клієнту ТОВ "Ло знянське" закрито поточні ра хунки в національній валюті (а.с.54, т.3).

З матеріалів справи вбачає ться, що для встановлення заб оргованості підприємства - б анкрута по заробітній платі ліквідатором було направле но лист до управління статис тики у Хмільницькому районі Головного управління статис тики у Вінницькій області що до отримання інформації про надання боржником звітів від повідної форми для підтвердж ення заборгованості по зароб ітній платі.

Листом №01/16-490 від 17.092008 року упра вління статистики у Хмільниц ькому районі Головного управ ління статистики у Вінницькі й області повідомило ліквіда тора про те, що заборгованіст ь із виплати заробітної плат и по підприємству ТОВ "Лознян ське" за даними статистичної звітності становить 144600,00грн. (а .с.75,т.3).

Ліквідатором було складен о реєстр вимог кредиторів ТО В "Лознянське", до якого включе но у тому числі заборгованіс ть боржника по заробітній пл аті на суму 144673,00 грн. (а.с.33, т.3).

Частиною 7 ст. 52 Закону встан овлено, зокрема, що задоволен ня вимог кредиторів здійсню ється в порядку черговості, п ередбаченому ст. 31 цього Закон у.

Як встановлено приписами ч .1 ст.31 Закону, у першу чергу, зок рема, задовольняються витра ти, пов'язані з провадженням у справі про банкрутство в гос подарському суді та роботою ліквідаційної комісії, у том у числі: витрати на оплату дер жавного мита, витрати арбітр ажного керуючого (розпорядни ка майна, керуючого санацією , ліквідатора), пов'язані з утр иманням і збереженням майнов их активів банкрута.

Загальна сума коштів, отрим аних за весь період ліквідац ійної процедури становила 7829, 06 грн. Зазначені кошти були сп рямовані на погашення заборг ованості відповідно до ст.31 За кону, а саме здійснено частко ву оплату послуг арбітражног о керуючого в сумі 7574,06 грн. , а та кож здійснено оплату державн ого мита в сумі 255,00грн., що підтв ерджується платіжними доруч еннями №1, №2, №3 (а.с.(51-52, т.3).

Згідно з ч. 6 ст. 31 Закону Украї ни "Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом" вимоги, не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеним и.

В зв'язку з відсутністю майн а та грошових коштів у підпри ємства-банкрута не погашеним и залишились витрати на опла ту праці арбітражного керуюч ого - ліквідатора банкрута (ви моги першої черги) в сумі 25483,94 гр н., а також залишені без задов олення вимоги кредиторів на ступних черг, а саме:

- вимоги, що виникли із зобов 'язань банкрута перед праців никами підприємства-банкрут а (щодо виплати заробітної пл ати) на суму 144673,00 грн.;

- УПФУ у Хмільницькому район і на суму 15203,85 грн.;

- ВД ВОВ ФСС з ТВП на суму 245,98 гр н.;

- ТОВ "Спільне українсько-ав стрійсько-німецьке підприєм ство "Укрінтерцукор" на суму 98 77,98 грн.;

- ТОВ СП "Нібулон" на суму 16233,45 г рн.;

- Хмільницького міськрайон ного центру зайнятості на су му 14581,98 грн.

До компетенції комітету кр едиторів належить прийняття рішення, зокрема, про звернен ня до господарського суду з к лопотанням про відкриття лік відаційної процедури, інших питань, передбачених Законо м України "Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом" (ч .8 ст.16 Закону).

Комітет кредиторів на своє му засіданні 19.04.2010р. розглянув з віт ліквідатора та прийняв р ішення про можливість затвер дження судом звіту та ліквід аційного балансу ТОВ "Лознян ське", про що свідчить протоко л №14 засідання комітету креди торів Товариства з обмеж еною відповідальністю "Лозня нське" (а.с. 93, т.3).

Статтею 32 Закону встановле но, що після завершення усіх р озрахунків з кредиторами лік відатор подає до господарськ ого суду звіт та ліквідаційн ий баланс. Господарський суд після заслуховування звіту ліквідатора та думки членів комітету кредиторів або окре мих кредиторів виносить ухва лу про затвердження звіту лі квідатора та ліквідаційного балансу.

Колегія суддів апеляційно ї інстанції вважає за необхі дне зауважити, що ухвала суду про затвердження звіту лікв ідатора, ліквідаційного бала нсу за своєю правовою природ ою є судовим рішенням, яке під сумовує хід ліквідаційної пр оцедури, в якому необхідно по вно відобразити обставини, щ о мають значення для даної сп рави, зокрема, вчинення належ них дій по виявленню активів та пасивів боржника, встанов ленню правового статусу борж ника, як юридичної особи, вста новленню відсутності керівн их органів боржника за адрес ою їх місцезнаходження у вип адку ведення спрощеної проце дури банкрутства, доведення неможливості відновлення пл атоспроможності боржника вн аслідок вжитих ліквідатором заходів та необхідність йог о ліквідації.

Висновки суду першої інста нції про встановлені обстав ини і їх правові наслідки є ви черпними, відповідають дійсн ості та підтверджуються дост овірними доказами, досліджен ими в судовому засіданні.

За таких умов, суд першої ін станції прийшов до обґрунтов аного висновку про затвердже ння звіту ліквідатора, лікві даційного балансу банкрута т а припинення провадження у с праві відповідно до п.6 ч.1 ст.40 З акону.

З приводу доводів апеляцій ної скарги, колегія суддів ап еляційної інстанції вважає з а необхідне вказати наступне .

Посилання скаржника на те, щ о на його адресу не надходила ухвала господарського суду щодо затвердження звіту про оплату послуг, відшкодуванн я витрат арбітражного керуюч ого ліквідатора банкрута Бойка С.В. не можуть бути взя ті до уваги колегією суддів а пеляційного господарського суду, оскільки як свідчать ма теріали справи, на момент вин есення ухвали господарськог о суду від 21.04.2008р. (а.с.57, т.2) скаржн ик ще не набув статусу учасни ка провадження у справі про б анкрутство ТОВ "Лознянське" т а відповідно, вказана ухвала на його адресу місцевим госп одарським судом не надсилала сь. Однак, з урахуванням припи сів ст.22 ГПК України, якою регл аментовано права та обов'язк и сторін, скаржник мав право знайомитись з матеріалами сп рави та, відповідно, не був поз бавлений процесуального пра ва на оскарження судового ак ту, який на його думку, винесе но з порушенням норм матеріа льного права.

В апеляційній скарзі ТОВ СП "Нібулон" вказує, також, на т е, що суд першої інстанції не врахував ту обставину, що нев ирішеним залишилось питанн я щодо належності спірного м айна. Однак, вказані тверджен ня скаржника не можуть бути п рийняті судовою колегією до уваги з огляду на таке.

Як свідчать матеріали спра ви, ліквідатором була провед ена інвентаризація майна бан крута (а.с.34-38, т.3). Однак, не всі об 'єкти увійшли до складу лікві даційної маси, оскільки ріше нням загальних зборів співвл асників майна КСП "Лознянськ е" (а.с.56-57, т.3) більшу частину виді леного на погашення боргів м айна банкрута було передано до пайового фонду КСП "Лознян ське". Лист (вих.№1856 від 03.07.2009р.) Хмі льницької міжрайпрокуратур и, який надійшов на запит арбі тражного керуючого - ліквіда тора банкрута, свідчить про т е, що процедура розпаювання в КСП "Лознянське" проводилась відповідно до вимог чинного законодавства України (а.с.63, т .3). Таким чином, більша частина майна, яка б могла увійти до с кладу ліквідаційної маси бан крута є розпайованим між пай овиками КСП "Лознянське".

Інші доводи апеляційної ск арги не ґрунтуються на норма х чинного законодавства Укра їни, спростовуються матеріа лами справи та не є підставою для скасування ухвали місце вого господарського суду.

За наведених обставин, ухва ла Господарського суду Вінни цької області області від 30.07. 2009р. у справі №7/127-Б про затвердж ення звіту ліквідатора та лі квідаційного балансу банкру та має бути залишена без змін , а апеляційна скарга - без зад оволення.

Керуючись ст.ст. 101,103,105,106 Госпо дарського процесуального ко дексу України, Житомирський апеляційний господарський с уд

ПОСТА НОВИВ:

1. Ухвалу Господарського с уду Вінницької області від 17.0 6.2010 року у справі №5/518-07 залишити без змін, а апеляційну скаргу Товариства з обмеженою в ідповідальністю сільського сподарського підприємства "Н ібулон" (м.Миколаїв) - без задов олення.

2. Справу №5/518-07 повернути до Го сподарського суду Вінницько ї області.

Головуючий суддя Вечірко І.О

судді:

За рудяна Л.О.

Ля хевич А.А.

Віддрук. 8 прим.:

------------------------

1 - до справи;

2 - УПФУ у Хмільницькому райо ні;

3 - ВДВОВ ФСС з ТВП;

4 - ТОВ "Спільне українсько-ав стрійсько-німецьке підприєм ство "Укрінтерцукор";

5 - ТОВ СП "Нібулон";

6 - Хмільницькому міськрайон ному центру зайнятості;

7 - арбітражному керуючому - ліквідатору ТОВ "Лознянське" Бойку С.В.;

8 - в наряд.

СудЖитомирський апеляційний господарський суд
Дата ухвалення рішення07.09.2010
Оприлюднено29.09.2010
Номер документу11352506
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5/518-07

Ухвала від 04.04.2011

Господарське

Вищий господарський суд України

Заріцька А.О.

Постанова від 17.11.2010

Господарське

Вищий господарський суд України

Яценко О.В.

Ухвала від 01.11.2010

Господарське

Вищий господарський суд України

Яценко О.В.

Постанова від 07.09.2010

Господарське

Житомирський апеляційний господарський суд

Вечірко І.О

Ухвала від 19.10.2009

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Бенівський В.І.

Ухвала від 08.09.2009

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Бенівський В.І.

Ухвала від 06.11.2008

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Бенівський В.І.

Ухвала від 24.10.2008

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Бенівський В.І.

Ухвала від 21.04.2008

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Бенівський В.І.

Ухвала від 21.04.2008

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Бенівський В.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні