Ухвала
від 17.02.2010 по справі 21/29-10-754
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКО Ї ОБЛАСТІ



УХВАЛА

про порушення справи про ба нкрутство

"17" лютого 2010 р. Справа № 21/29-10-754

Суддя Зеленов Г.М., розгля нувши заяву Публічного акціо нерного товариства „Райффай зен Банк Аваль” в особі Одесь кої обласної дирекції „Райфф айзен Банк Аваль” за № 1373 про ви знання боржника - Товариств о з обмеженою відповідальніс тю „ФАР” (65005, м. Одеса, вул. Балкі вська, 171. Ідентифікаційний ко д 13905719) - банкрутом.

Визнав подані мате ріали достатніми для прийнят тя заяви до розгляду, керуючи сь ст.ст.11,12 Закону України “Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом”,ст.ст.64,65,66,67 Госпо дарського процесуального ко дексу України, суддя , -

У Х В А Л И В :

1. Заяву Публічного акці онерного товариства „Райффа йзен Банк Аваль” в особі Одес ької обласної дирекції „Райф файзен Банк Аваль” прийняти до розгляду та порушити пров адження у справі про банкрут ство боржника - Товариства з обмеженою відповідальністю „ФАР” (65005, м. Одеса, вул. Балківс ька, 171. Ідентифікаційний код 139 05719).

2. Справу призначити до розг ляду у підготовчому засіданн і суду на “02” березня 2010 р. о 11:0 0, яке відбудеться в приміщ енні господарського суду (м. О деса, проспект Шевченка,29) у за лі судового засідання № 16 (п' ятий поверх).

3. Ввести процедуру розпоряд ження майном боржника - Товариства з обмеженою відпо відальністю „ФАР” (65005, м. Одеса , вул. Балківська, 171. Ідентифіка ційний код 13905719).

4. Розпорядником майна Товариства з обмеженою відп овідальністю „ФАР” (65005, м. Одес а, вул. Балківська, 171. Ідентифік аційний код 13905719) призначити ар бітражного керуючого Панова Андрія Борисовича, діючого н а підставі ліцензії серії Н ОМЕР_1 від 06.11.2006 р.

5. Ввести мораторій на задов олення вимог кредиторів. Про тягом дії мораторію заборони ти: стягнення на підставі вик онавчих документів та інших документів, за якими здійсню ється стягнення відповідно д о законодавства, нарахування неустойки (штраф, пеню), інших фінансових (економічні) санк цій за невиконання чи ненале жне виконання грошових зобов ' язань та зобов' язань щодо сплати податків і зборів (обо в' язкових платежів).

Дія мораторію на задоволе ння вимог кредиторів не поши рюється на виплату заробітно ї плати, аліментів, відшкодув ання шкоди, заподіяної здоро в' ю та життю громадян, автор ської винагороди.

Дія мораторію не поширюєть ся на задоволення вимог кред иторів, що здійснюється борж ником у порядку, встановлено му статтею 14 Закону України “П ро відновлення платоспромож ності боржника або визнання його банкрутом”, або керуючи м санацією згідно з планом са нації, затвердженим господар ським судом, або ліквідаторо м у ліквідаційної процедурі в порядку черговості, встано вленому статтею 31 Закону Укра їни “Про відновлення платосп роможності боржника або визн ання його банкрутом”.

Дія мораторію припиняєтьс я з дня припинення проваджен ня у справі про банкрутство.

6. Заборонити органам правл іння боржника без згоди розп орядникам майна приймати ріш ення про: реорганізацію (злит тя, приєднання, поділ, видален ня, перетворення) і ліквідаці ю боржника; створення юридич них осіб або про участь в інши х юридичних особах; створенн я філій та представництв; вип лату дивідендів; проведення боржником емісії цінних папе рів; вихід із складу учасникі в боржника юридичної особи, п ридбання в акціонерів раніше випущених акцій боржника.

Заборонити керівнику аб о органу правління без погод ження з розпорядникам майна укладати угоди щодо: передач і нерухомого майна в оренду, з аставу, внесення зазначеного майно як внеску до статутног о фонду господарських товари ств, або розпорядження таким майном іншим чином; одержанн я і видачі позик (кредитів), по ручительства й видачі гарант ій, уступки вимоги, переведен ня боргу, а також передачі в до вірче управління майно боржн ика.

7. Зобов' язати:

Заявника надати: в належ ним чином засвідченій копії (із кредитної справи): довідку областуправління про включе ння ТОВ „ФАР” до ЄДРПОУ, свідо цтво про державну реєстрацію (перереєстрацію) суб' єкта п ідприємницької діяльності - юридичної особи та статутні документи, докази безспірних вимог та докази неплатоспро можності боржника, відповідн о до ст. 7 Закону (№2343-ХІІ) ; обґрун тований розрахунок заборгов аності, окремо зазначивши ос новну суму боргу, неустойку (ш траф, пеню, проценти по кредит у) та окремо зазначити з аборгованість яка не забезпе чена заставою, наявність зас тавленого майна, витяг з Єдин ого державного реєстру обтяж ень, рух коштів на розрахунко вих рахунках боржника за 2007 - 2009 роки,

Боржника надати: бухгал терський баланс на останню з вітну дату; до дати проведенн я підготовчого засідання до господарського суду та заявн ику відзив на заяву про поруш ення справи про банкрутство у порядку ст. 11 Закону України “Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом”, зазначивш и у ньому: наявні заперечення щодо вимог заявника; загальн у суму заборгованості перед кредиторами, у тому числі по з аробітної платі працівникам боржника, а також заборгован ості по податкам і зборам; від омості про наявне у боржника майна, у тому числі і кошті, як і знаходяться на рахунку у ба нках чи інших фінансово-кред итних установах, поштові адр еси банків чи інших фінансов о-кредитних установ. Крім тог о, надати в належним чином зас відченій копії: довідку обла ступравління про включення ю ридичної особи до ЄДРПОУ ста ном на 16.02.2010 р., свідоцтво про дер жавну реєстрацію (перереєстр ацію) суб' єкта підприємниць кої діяльності - юридичної о соби та статутні документи.

8. Визнати явку сторін в засідання обов' язковою.

9. Копію ухвали надіслати: заявнику, боржнику, Одесь кому обласному відділу з пит ань банкрутства, Державному реєстратору виконавчого ком ітету Одеської міської ради (для внесення до Єдиного держ авного реєстру запису про по рушення провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальніст ю „ФАР” (65005, м. Одеса, вул. Балків ська, 171. Ідентифікаційний код 13905719), ДПІ у Малиновському район і м. Одеси.

Суддя

СудГосподарський суд Одеської області
Дата ухвалення рішення17.02.2010
Оприлюднено29.09.2010
Номер документу11360175
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —21/29-10-754

Ухвала від 17.02.2010

Господарське

Господарський суд Одеської області

Зеленов Г.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні