Ухвала
від 19.09.2023 по справі 335/6777/23
ОРДЖОНІКІДЗЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

1Справа № 335/6777/23 2/335/2532/2023

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

19 вересня 2023 рокуОрджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя в складі

головуючого суддіГеєць Ю.В.,

за участю секретаря судового засідання Шарової А.В.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю „ВІСМУТ, Департаменту реєстраційних послуг Запорізької міської ради про визнання трудових відносин припиненими та внесення змін до відомостей про юридичну особу, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні суду перебуває зазначена справа.

В підготовче судове засідання сторони не з`явилися, про день та час судового засідання повідомлялися у встановленому законом порядку.

Позивач подав заяву про розгляд справи за його відсутності.

Від представника Департаменту реєстраційних послуг Запорізької міської ради надійшов відзив на позовну заяву, в якому останній просить прийняти рішення на розсуд суду з урахуванням відзиву Департаменту, розглянути справу за відсутності його представника.

Представник ТОВ „ВІСМУТ в судове засідання не з`явився, відзив на позовну заяву не подав, про день та час судового засідання повідомлялися у встановленому законом порядку.

Враховуючи викладене, підстав для відкладення підготовчого судового засідання у даній справі відповідно до вимог ч. 2 ст. 198, ч. 2 ст. 223 ЦПК України суд не встановив.

Відповідно до ч. 1 ст. 200 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті. Згідно п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Так, у підготовчому судовому засіданні судом виконані дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України, за результатами яких, встановлено, що спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, клопотань про залучення до участі у справі відповідачів, третіх осіб суду не надійшло. Підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає. Підстав для відкладення підготовчого судового засідання немає.

Беручи до уваги, що спір не врегульовано в підготовчому засіданні, за результатами підготовчого засідання суд має підстави закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 69, 84, 197, 198, 200 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю „ВІСМУТ, Департаменту реєстраційних послуг Запорізької міської ради про визнання трудових відносин припиненими та внесення змін до відомостей про юридичну особу.

Призначити справу до розгляду в порядку загального позовного провадження у відкритому судовому засіданні на 24 жовтня 2023 року о 13-30 год.

Засідання відбудеться в приміщенні Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя (м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 107-Б, зал судових засідань № 2).

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ю.В.Геєць

СудОрджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя
Дата ухвалення рішення19.09.2023
Оприлюднено22.09.2023
Номер документу113608107
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них

Судовий реєстр по справі —335/6777/23

Ухвала від 24.10.2023

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Геєць Ю. В.

Ухвала від 19.09.2023

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Геєць Ю. В.

Ухвала від 28.07.2023

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Геєць Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні