Постанова
від 20.11.2007 по справі 6/63-8/78
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

6/63-8/78

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

79014, м. Львів, вул. Личаківська, 128

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про визнання банкрутом

          

20.11.07                                                                                          Справа№ 6/63-8/78

Господарський суд  Львівської області у складі судді Гутьєвої В.В.

при секретарі Габаковській Х.В.

розглянув матеріали справи за заявою Державної податкової інспекції у Яворівському районі Львівської області, м.Яворів

про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю „Техно-Центр-Львів”, с.Середкевичі

за участю представників:

від кредитора: Фареник А.В. –нач.відділу, Харамбура Н.С. –гол.державний податковий інспектор

від боржника: не з'явився

розпорядник майна: Оренда Н.І. –арбітражний керуючий

    Відповідно до ст.20 ГПК України сторонам було роз'яснено право відводу судді. Відводу судді заявлено не було. На підставі ст.22 ГПК України роз'яснено процесуальні права та обов'язки сторін.

                                                                 ВСТАНОВИВ:

Державна податкова інспекція у Яворівському районі Львівської області звернулась у суд із заявою про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю „Техно-Центр-Львів” у порядку, встановленому ст.11 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”. Провадження у справі порушено 28.04.2007 р.

Ухвалою від 25.09.2007 р. затверджено реєстр вимог кредиторів боржника.

З матеріалів справи вбачається, що ТзОВ „Техно-Центр-Львів” зареєстроване Яворівською районною державною адміністрацією 31.12.1998 р. про що зроблено запис в журналі обліку реєстраційних справ за №697.

Розпорядник майна подав суду звіт про проведену роботу, протокол засідання загальних зборів кредиторів та протокол засідання комітету кредиторів від 15.11.2007 р., згідно з якими  обрано комітет кредиторів у складі ДПІ у Яворівському р-ні Л/о, головою комітету кредиторів обрано представника ДПІ у Яворівському р-ні Л/о та прийнято рішення про встановлення оплати послуг арбітражного керуючого у розмірі двох мінімальних заробітних плат за кожен місяць здійснення ним своїх повноважень з моменту призначення його розпорядником майна боржника.

Крім того, розпорядником майна, відповідно до рішення комітету кредиторів, подано суду клопотання про визнання боржника банкрутом, відкриття ліквідаційної процедури та встановлення оплати послуг арбітражного керуючого у розмірі двох мінімальних заробітних плат за кожен місяць здійснення ним своїх повноважень. Клопотання було підтримане представниками кредитора у судовому засіданні.

Враховуючи наведене, а також те, що відсутні реальні пропозиції щодо проведення процедури санації та укладення мирової угоди, клопотання підлягає задоволенню.

На підставі наведеного та керуючись ст.22-34 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, суд –          

                                                          ПОСТАНОВИВ:

1. Товариство з обмеженою відповідальністю „Техно-Центр-Львів” (81012, Львівська обл., Яворівський р-н, с.Середкевичі, код ЄДРПОУ 30253652) визнати банкрутом та відкрити ліквідаційну процедуру.

З дня прийняття постанови підприємницька діяльність банкрута припиняється, керівник банкрута звільняється з роботи у зв'язку з банкрутством підприємства, про що робиться запис у його трудовій книжці. Припиняються повноваження органів управління банкрута і повноваження власників майна.

Скасовуються арешти, накладені на майно боржника. Накладення нових арештів на майно банкрута не допускається.

2. Призначити ліквідатором у справі арбітражного керуючого Оренду Н.І., ліцензія серії АВ № 307349 від 12.03.2007 р., який проживає за адресою: 79000, м.Львів, вул.Л.Чину, 12/11.

3.          Затвердити оплату послуг арбітражного керуючого Оренди Н.І. у розмірі двох мінімальних заробітних плат за кожен місяць здійснення ним своїх повноважень з моменту призначення його розпорядником майна боржника.

4.          Ліквідатору відповідно до ст.ст.23-34 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” здійснити ліквідаційну процедуру та подати звіт про виконану роботу і документально підтверджений баланс на затвердження суду у строк, встановлений ст.22 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

5.          Судове засідання призначити на 22.01.2008 р. о 10год. 50хв., яке відбудеться в приміщенні господарського суду Львівської області (м.Львів, вул.Личаківська, 128, каб.504).

6. Зобов'язати ліквідатора надати суду: докази публікації оголошення про визнання боржника банкрутом, звіт та ліквідаційний баланс банкрута на затвердження.

7. Участь в судовому засіданні учасників провадження у справі про банкрутство - обов'язкова.

   8. Копію постанови надіслати кредитору, банкруту, Львівському обласному відділу з питань банкрутства, ліквідатору банкрута, Яворівському ВДВС РУЮ та державному реєстратору.    

Суддя                                                                                                         

СудГосподарський суд Львівської області
Дата ухвалення рішення20.11.2007
Оприлюднено26.11.2007
Номер документу1136255
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —6/63-8/78

Постанова від 20.11.2007

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

Ухвала від 30.10.2007

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

Ухвала від 22.05.2007

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

Ухвала від 28.04.2007

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні