Ухвала
від 25.09.2023 по справі 748/2832/23
ЧЕРНІГІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження №2/748/574/23

Єдиний унікальний № 748/2832/23

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

25 вересня 2023 рокум. Чернігів

Чернігівський районний суд Чернігівської області у складі:

головуючого судді Олещенко В.І.,

за участю секретаря судового засідання Базарної М.В.,

провівши підготовче засідання в залі суду в м. Чернігові по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до територіальної громади в особі Седнівської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області, третя особа, що не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Чернігівська районна державна нотаріальна контора Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерсвта юстиції (м. Суми), про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини,

В С Т А Н О В И В:

10 липня 2023 року позивачка звернулася до суду з позовом, в якому просить визначити їй додатковий строк для подання заяви про прийняття спадщини терміном у 2 місяці після померлого брата ОСОБА_2 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Ухвалою суду від 13липня 2023року прийнято позовну заяву до розгляду, відкрито загальне позовне провадження та призначено підготовче засідання.

До підготовчого засідання відзив на позов не надходив.

Позивач в підготовче засідання не з`явилась. Представник позивача адвокат Усова Ю.О. подала заяву про розгляд справи без її участі. Позовні вимоги підтримує.

Відповідач територіальна громадав особіСеднівської селищноїради Чернігівськогорайону Чернігівськоїобласті явку представника не забезпечила.

Третя особа, що не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Чернігівська районна державна нотаріальна контора Східного міжрегіонального управління Міністерсвта юстиції явку представника не забезпечила, надавши заяву про розгляд справи у відсутності їх представника.

До судового розгляду спір між сторонами не врегульований.

У ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання у даній справі проведено підготовчі дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України. При цьому, підстав для залишення позову без розгляду, закриття провадження у справі чи ухвалення рішення у підготовчому засіданні не встановлено.

Визнавши підготовчі дії по справі закінченими та керуючись 197-200, 260, 261 ЦПК України, суд,

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до територіальної громади в особі Седнівської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області, третя особа, що не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Чернігівська районна державна нотаріальна контора Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерсвта юстиції (м. Суми), про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини та призначити справу до судового розгляду по суті в приміщенні Чернігівського районного суду Чернігівської області на 19 жовтня 2023 року на 08:00 годину.

Встановити порядок дослідження доказів: надання вступного слова учасникам справи, з`ясування обставин, на які учасники посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, дослідження письмових доказів.

У судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.І. Олещенко

СудЧернігівський районний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення25.09.2023
Оприлюднено26.09.2023
Номер документу113670101
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них

Судовий реєстр по справі —748/2832/23

Рішення від 19.10.2023

Цивільне

Чернігівський районний суд Чернігівської області

Олещенко В. І.

Ухвала від 25.09.2023

Цивільне

Чернігівський районний суд Чернігівської області

Олещенко В. І.

Ухвала від 13.07.2023

Цивільне

Чернігівський районний суд Чернігівської області

Олещенко В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні