Ухвала
від 25.03.2010 по справі 2/128-08-2737
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬК ОЇ ОБЛАСТІ



УХВАЛА

ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ЗВІТУ ЛІ КВІДАТОРА

ТА ПРИПИНЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

"25" березня 2010 р. Спр ава № 2/128-08-2737

За заявою: Комінтернівсь кого районного центру зайнят ості в Одеській області

про визнання банкрутом С ільськогосподарського това риства з обмеженою відповіда льністю „Сербське” (код ЄДРП ОУ 00855243).

Суддя Б ахарєв Б.О.

ПРЕДСТАВНИКИ СТОРІН:

Від кредиторів:

РЦЗ в Комінтернівському ра йоні: Мокросноп І.А. (довіреніс ть);

НАК „Украгролізинг”: Бистр ік П.О. (довіреність);

УПФУ в Комінтернівському р -ні: Василинич Д.М. (довіреніст ь);

ФСС з ТВВ та ПЗ в Комінтерні вському р-ні: Конів Н.А. (довіре ність);

ДП „Куліндорівський комбі нат хлібопродуктів”: Стетюра А.І. (довіреність);

Ліквідатор: Колмикова Т.О. (л іцензія, ухвала).

Суть спору: про визнання ба нкрутом

Комінтернівський район ний центр зайнятості в Одесь кій області звернувся в госп одарський суд Одеської облас ті з заявою про порушення про вадження у справі про банкру тство товариства з обмеженою відповідальністю „Сербське ” згідно ст. 52 Закону України „ Про відновлення платоспромо жності боржника або визнання його банкрутом”, оскільки ос танній неспроможний сплатит и заборгованість у сумі 71074,27 гр н.

Розглянувши матеріали спр ави, суд встановив, що боржник неспроможний сплатити забор гованість в сумі 71074,27 грн., що пі дтверджується матеріалами с прави, а саме: розрахунковою в ідомістю про нарахування і п ерерахування страхових внес ків до Фонду загальнообов' я зкового державного соціальн ого страхування України на в ипадок безробіття за 2007 р. та за перший квартал 2008 р., актом дер жавного виконавця від 25.12.2007 р.

Крім того, боржник не подає бухгалтерську звітність до Д ПІ з червня місяця 2005 р., що підт верджується актом ОДПІ Комін тернівського району Одесько ї області № 1020/15 від 06.06.2008 р.

На виконання ухвали господ арського суду Одеської облас ті від 07.08.2008 р., Одеський обласни й відділ з питань банкрутств а надав кандидатуру арбітра жного керуючого Деркач Світл ану Олександрівну для призна чення його ліквідатором сіль ськогосподарського товарис тва з обмеженою відповідальн істю „Сербське”.

Постановою господарсько го суду Одеської області від 19.08.2008р. визнано банкрутом сільс ькогосподарське товариство з обмеженою відповідальніст ю „Сербське”, відкрито відно сно нього ліквідаційну проце дуру, ліквідатором банкрута призначено арбітражного кер уючого Деркач Світлану Олекс андрівну (ліцензія НОМЕР_1 від 13.11.2006 р.).

Ухвалою господарськ ого суду Одеської області ві д 02.12.2008р. призначено розгляд спр ави в засіданні суду.

Ухвалою господарського с уду Одеської області від 10.09.2009р . припинено повноваження лік відатора арбітражного керую чого Деркач С. О., ліквідатором банкрута призначено арбітра жного керуючого Колмикову Т. О., зобов' язано ліквідатора провести ліквідаційні заход и передбачені Законом Україн и „Про відновлення платоспро можності боржника або визнан ня його банкрутом” та надати звіт про проведену роботу в л іквідаційній процедурі.

З заявою про визнання кред итором сільськогосподарськ ого товариства з обмеженою в ідповідальністю „Сербське” до господарського суду Одес ької області звернулись Упра вління пенсійного фонду Укра їни в Комінтернівському райо ні Одеської області з грошов ими вимогами до банкрута на с уму 74789,43 грн., яка була збільшена на суму 6855,27 грн. відповідно до з аяви УПФУ в Комінтернівськом у районі Одеської області пр о збільшення кредиторських в имог, яка надійшла до господа рського суду 18.06.2009р. та збільше на на суму 2346,72 грн. відповідно д о заяви УПФУ в Комінтернівсь кому районі Одеської області , яка надійшла до господарськ ого суду 12.11.2009р.; Одеська філія В ідкритого акціонерного това риства „Украгролізинг” з гро шовими вимогами до банкрута на суму 59457,99 грн., Відділення вик онавчої дирекції Фонду соціа льного страхування від нещас них випадків на виробництві та професійних захворювань У країни в Комінтернівському р айоні Одеської області з гро шовими вимогами до банкрута на суму 37979,09 грн., Виробничо-наук ове об' єднання птахівничої промисловості „Укрптахопро м” з грошовими вимогами до ба нкрута на суму 511883,16 грн., які виз нані ліквідатором та господа рським судом у повному обсяз і. Інших заяв про визнання кре дитором сільськогосподарсь кого товариства з обмеженою відповідальністю „Сербське ” до господарського суду Оде ської області не надходило.

На виконання постано ви суду від 19.08.2008р. за результат ами роботи ліквідатором нада но суду ліквідаційний баланс , в якому активи не відображен і, та звіт ліквідатора з підтв ерджуючими документами, які свідчать про відсутність у б анкрута майна, транспортних засобів, грошових коштів та і нших активів, що підтверджує ться довідками КП Комінтерні вське РБТІ № 226 від 05.02.2010р., Комінт ернівського РВ ГУМВС України в Одеській області № 60/2107 від 06.02. 2009р., Одеської обласної дирекц ії „Раффайзен Банк Аваль”, Од еської регіональної філії ДП „Центр державного земельног о кадастру”, інспекції Держт ехнагляду по Комінтернівськ ому району у зв' язку з чим не можливе погашення грошових в имог кредитора в порядку ст. 31 Закону України “Про відновл ення платоспроможності борж ника або визнання його банкр утом”. За довідкою ліквідато ра банкрута ознак фіктивного банкрутства або доведення д о банкрутства не виявлено.

В звіті ліквідатор повідо мляє, що в процесі ліквідацій ної процедури до нього зверн улось ДП „Куліндорівський ко мбінат хлібопродуктів” з зая вою про визнання його кредит ором сільськогосподарськог о товариства з обмеженою від повідальністю „Сербське” на суму 27794, 40 грн. вказані вимоги л іквідатор визнає в повному о бсязі.

Заперечень кредиторів від носно затвердження звіту лік відатора, а також скарг на дії ліквідатора до господарсько го суду не надійшло.

Керуючись п. п. 5, 6 ст. 31 Закону України „Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом”, в имоги, заявлені після закінч ення строку, встановленого д ля їх подання, не розглядають ся і вважаються погашеними т а вимоги, не задоволені за нед остатністю майна, вважаються погашеними.

Приймаючи до уваги о знаки, що свідчать про відсут ність підприємницької діял ьності боржника, а також врах овуючи, відсутність у банкру та майна та грошових коштів д ля погашення кредиторської з аборгованості і платоспромо жність відновити неможливо, суд керуючись п. 6 ст. 40, ст. 52 Зако ну України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ” затверджує звіт ліквідатор а та ліквідаційний баланс ба нкрута і ліквідує сільського сподарське товариство з обме женою відповідальністю „Сер бське”, припиняє юридичну ос обу та виключає з Єдиного дер жавного реєстру юридичних ос іб та фізичних осіб відповід но до ст. 39 Закону України “Про державну реєстрацію юридичн их осіб та фізичних осіб - пі дприємців”.

Керуючись п. 6 ст. 40, ст. 52 Закону України “Про відновле ння платоспроможності боржн ика або визнання його банкру том”, суд, -

У Х В А Л И В:

1. Затвердити звіт л іквідатора та ліквідаційн ий баланс сільськогосподар ського товариства з обмежено ю відповідальністю „Сербськ е” (57510, Одеська обл., Комінтерні вський р-н, с. Сербка, вул. Центр альна, 74 Б, ЄДРПОУ 00855243).

2. Ліквідувати та припинити юридичну особу сільськогосп одарське товариство з обмеже ною відповідальністю „Сербс ьке”, виключити його з Єдиног о державного реєстру підприє мств та організацій України.

3. Вимоги, які не задоволені за недостатністю майна вваж ати погашеними.

4. Зобов' язати ліквідатора провести заходи щодо ліквід ації підприємства, забезпечи ти збереженість архівних док ументів банкрута і за погодж енням із спеціально уповнова женим центральним органом ви конавчої влади у сфері архів ної справи і діловодства або уповноваженою ним архівною установою, визначити місце п одальшого їх зберігання у ві дповідності з ч.2 ст.34 Закону Ук раїни “Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом”, про щ о повідомити суд.

5.Повноваження ліквідатора припинити.

6.Провадження у справі припи нити.

Копію ухвали надіслати: к редиторам, ліквідатору, держ авному органу з питань банкр утства, державному реєстрато ру.

Суддя

СудГосподарський суд Одеської області
Дата ухвалення рішення25.03.2010
Оприлюднено29.09.2010
Номер документу11367498
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —2/128-08-2737

Ухвала від 25.03.2010

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 12.03.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарев Б.О.

Ухвала від 21.05.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарев Б.О.

Ухвала від 13.08.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарев Б.О.

Ухвала від 26.02.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарев Б.О.

Ухвала від 30.07.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарев Б.О.

Ухвала від 30.04.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарев Б.О.

Ухвала від 03.02.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарев Б.О.

Ухвала від 09.04.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарев Б.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні