Ухвала
від 25.09.2023 по справі 904/5874/19
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Володимира Винниченка 1, м. Дніпро, 49027

E-mail: inbox@dp.arbitr.gov.ua, тел. (056) 377-18-49, fax (056) 377-38-63

УХВАЛА

25.09.2023м. ДніпроСправа № 904/5874/19за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Фінгруп Фактор", м.Дніпро

до боржника Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Агросвіт", с. Промінь

про визнання банкрутом

Суддя Мартинюк С.В.

за участю секретаря судового засідання Рибалка Г.Д.

Представники:

Ліквідатор: Лукашук В.В.

Інші учасники провадження по справі у судове засідання не з`явились.

ВСТАНОВИВ:

Постановою Господарського суду Дніпропетровської області від 06.06.2023 припинено процедуру розпорядження майном СТОВ "Агрофірма "Агросвіт"; припинено повноваження розпорядника майна арбітражного керуючого Лукашука В.В.; визнано СТОВ "Агрофірма "Агросвіт" банкрутом. Відкрито ліквідаційну процедуру у справі строком на 12 місяців, до 06.06.2024. та призначено ліквідатором СТОВ "Агрофірма "Агросвіт" арбітражного керуючого Лукашука В.В. (свідоцтво про право здійснення діяльності арбітражного керуючого №1885 від 21.12.2018).

14.09.2023 до господарського суду надійшла заява арбітражного керуючого Лукашука В.В. про скасування арештів та інших обтяжень, накладених на майно банкрута.

Ухвалою господарського суду від 15.09.2023 призначено судове засідання на 25.09.2023 об 11:30 год. для розгляду клопотання ліквідатора банкрута Лукашука Віталія Васильовича про скасування арештів та інших обтяжень, накладених на майно банкрута.

19.09.2023 до суду від арбітражного керуючого Лукашука В.В. надійшло клопотання про долучення до матеріалів справи.

25.09.2023 до суду від Савран Н.В. надійшло клопотання про проведення судового засідання без її участі та повідомлено суд, що не працює на посаді державного реєстратора та не має можливості переглянути відомості про виконані реєстраційні дії в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майна стосовно даного питання.

Розглянувши клопотання ліквідатора банкрута Лукашука Віталія Васильовича про скасування арештів та інших обтяжень, накладених на майно банкрута, господарський суд зазначає наступне.

В обґрунтування клопотання про скасування арештів, ліквідатор посилається на те, що існування не скасованих заборон на відчуження активів банкрута перешкоджає ліквідатору у виконанні покладених на нього Кодексом України з процедур банкрутства обов`язків щодо формування ліквідаційної маси та продажу майна банкрута для задоволення вимог кредиторів.

Відповідно до частини першої статті 2 Кодексу України з процедур банкрутства провадження у справах про банкрутство регулюється цим Кодексом, Господарським процесуальним кодексом України, іншими законами України.

Згідно із ч. 6 ст. 12 Господарського процесуального кодексу України господарські суди розглядають справи про банкрутство у порядку, передбаченому цим Кодексом для позовного провадження, з урахуванням особливостей, встановлених Кодексом про банкрутство.

Згідно зі ст. 59 Кодексу України з процедур банкрутства, з дня ухвали господарським судом постанови про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури: продаж майна банкрута допускається в порядку, передбаченому цим Кодексом; скасовуються арешт, накладений на майно боржника, визнаного банкрутом, та інші обмеження щодо розпорядження майном такого боржника. Накладення нових арештів або інших обмежень щодо розпорядження майном банкрута не допускається.

Отже, з моменту відкриття щодо боржника ліквідаційної процедури всі, без винятку, обтяження його активів підлягають скасуванню.

При цьому господарський зазначає, що зняття заборон, арештів, обтяжень (обмежень) іпотек, застав із майна банкрута у відповідності до статті 59 Кодексу України з процедур банкрутства є безумовним, і стосується будь-яких органів і посадових осіб.

Слід також зазначити, що Кодексу України з процедур банкрутства є спеціальним законом та має пріоритет перед іншим законодавством при розгляді справ про банкрутство.

Тому органи виконавчої служби, нотаріуси, адміністратори Єдиних та Державних реєстрів, держателем яких є Міністерство юстиції України повинні виконувати вимоги Кодексу про банкрутство в частині зняття таких обтяжень.

Відповідно до ст. 43 Закону України «Про забезпечення вимог кредиторів та реєстрацію обтяжень» передбачено, що відомості про припинення обтяження реєструються держателем або реєстратором Реєстру на підставі рішення суду або відповідної заяви обтяжувана, в якій зазначаються реєстраційний номер запису, найменування боржника, ідентифікаційний код боржника в Єдиному державному реєстрі підприємств та організацій України чи індивідуальний ідентифікаційний номер боржника в Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків та інших обов`язкових платежів та інформація про припинення обтяження.

Статтею 124 Конституції України передбачено поширення юрисдикції судів на всі правовідносини, що виникають в державі. Судові рішення ухвалюються іменем України і є обов`язковими до виконання на всій території України.

Проведення реєстрації відомостей про припинення публічного обтяження покладається на уповноважений орган чи на уповноважену ним особу.

Зняття заборон та арештів з майна боржника в порядку ст. 59 Кодексу України з процедур банкрутства є безумовним, стосується будь-яких органів і посадових осіб, у тому числі реєструючих та правоохоронних органів.

Відповідно до частини 5 статті 59 Закону України "Про виконавче провадження", арешт з майна може бути знятий за рішенням суду.

Частиною 2 статті 59 Закону України "Про виконавче провадження", передбачено, що у разі набрання законної сили судовим рішенням про зняття арешту з майна боржника арешт з такого майна знімається згідно з постановою виконавця не пізніше наступного дня, коли йому стало відомо про такі обставини.

Відповідно до п.87.10 ст. 87 Податкового кодексу України з моменту винесення судом ухвали про порушення провадження у справі про банкрутство платника податків порядок погашення грошових зобов`язань, які включені до конкурсних кредиторських вимог контролюючих органів до такого боржника, визначається згідно з Кодексом України з процедур банкрутства без застосування норм цього Кодексу.

Враховуючи, що податкова застава є способом забезпечення виконання податкового зобов`язання, а порядок виконання цього зобов`язання платником податків, щодо якого порушено провадження у справі про банкрутство, Податковим кодексом України не регулюється, то не може бути застосована податкова застава на час провадження у справі про банкрутство, а активи боржника повинні бути звільнені з податкової застави.

Згідно з п. 93.1.3 ст. 93 Податкового кодексу України майно платника податків звільняється з податкової застави з дня набрання законної сили відповідним рішенням суду про припинення податкової застави у межах процедур, визначених законодавством з питань банкрутства.

Отже, скасування всіх арештів, накладених на майно СТОВ "Агрофірма "Агросвіт", та інших обмежень щодо розпорядження його майном, є передбаченим законом правовим наслідком визнання особи банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури.

Враховуючи вищевикладене, господарський суд задовольняє ліквідатора банкрута Лукашука Віталія Васильовича про скасування арештів та інших обтяжень, накладених на майно банкрута.

Керуючись ст.ст. 59, 60, 61 Кодексу України з процедур банкрутства, ст.ст. 121, 216, 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд

УХВАЛИВ:

1. Клопотання ліквідатора банкрута Лукашука Віталія Васильовича про скасування арештів та інших обтяжень, накладених на майно банкрута - задовольнити.

2. Скасувати усі арешти та інші обтяження, а також заборону відчуження, накладені на майно Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Агросвіт» (52300, Дніпропетровська область, Криничанський район, село Промінь; ідентифікаційний номер юридичної особи 31004437) з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна, а саме:

1) номер запису про обтяження: 31007060 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Ганюкова Альона Валеріївна, Криничанський районний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області, Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна, серія та номер: 58794102, виданий 03.04.2019, видавник: Криничанський РВ ДВС ГТУЮ у Дніпропетровській області. Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 46287804 від 03.04.2019 16:15:39, Ганюкова Альона Валеріївна, Криничанський районний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області, Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна, заборона відчуження. Відомості про суб`єктів обтяження: Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Агросвіт", код ЄДРПОУ: 31004437, адреса: Україна, 52341, Дніпропетровська обл., Криничанський р., с. Промінь. Орган державної влади, Обтяжувач: Криничанський районний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області, код ЄДРПОУ: 34621562, країна реєстрації: Україна, адреса: Україна, 52300, Дніпропетровська обл., Криничанський р., смт. Кринички, вулиця Будівельників, будинок 7. Опис предмета обтяження: все нерухоме майно в межах суми боргу 4552160,00 грн.;

2) номер запису про обтяження: 32241053 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Сивокозов Олександр Миколайович, Приватний виконавець Сивокозов О.М., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: ВП 59461593, виданий 03.07.2019, видавник: Приватний виконавець Виконавчого округу Дніпропетровської області Сивокозов Олександр Миколайович. Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 47614481 від 04.07.2019 09:39:30, Сивокозов Олександр Миколайович, Приватний виконавець Сивокозов О.М., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна. Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Сивокозов Олександр Миколайович, причина відсутності РНОКПП: інша причина відсутності коду, службове посвідчення, серія та номер: 0003, виданий 30.05.2017, видавник: Міністерство юстиції України, країна громадянства: Україна. Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Агросвіт", код ЄДРПОУ: 31004437, адреса: Україна, 52341, Дніпропетровська обл., Криничанський р., с. Промінь. Опис предмета обтяження: все нерухоме майно;

3) номер запису про обтяження: 32241861 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Сивокозов Олександр Миколайович, Приватний виконавець Сивокозов О.М., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: ВП 59461593, виданий 03.07.2019, видавник: Приватний виконавець Виконавчого округу Дніпропетровської області Сивокозов Олександр Миколайович Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 47615376 від 04.07.2019 10:03:43, Сивокозов Олександр Миколайович, Приватний виконавець Сивокозов О.М., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна. Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Сивокозов Олександр Миколайович, причина відсутності РНОКПП: інша причина відсутності коду, службове посвідчення, серія та номер: 0003, виданий 30.05.2017, видавник: Міністерство юстиції України, країна громадянства: Україна. Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Агросвіт", код ЄДРПОУ: 31004437, адреса: Україна, 52341, Дніпропетровська обл., Криничанський р., с. Промінь. Опис предмета обтяження: нежитлова будівля загальною площею 335,1 кв.м., площа земельної ділянки 504,0 кв.м., розташована за адресою: Дніпропетровська обл., Криничанський р., с. Єгорівка, вул. Центральна, буд. 28 - А (реєстраційний номер майна 8813278);

4) номер запису про обтяження: 32242228 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Сивокозов Олександр Миколайович, Приватний виконавець Сивокозов О.М., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: ВП 59461593, виданий 03.07.2019, видавник: Приватний виконавець Виконавчого округу Дніпропетровської області Сивокозов Олександр Миколайович Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 47615791 від 04.07.2019 10:15:03, Сивокозов Олександр Миколайович, Приватний виконавець Сивокозов О.М., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Сивокозов Олександр Миколайович, причина відсутності РНОКПП: інша причина відсутності коду, службове посвідчення, серія та номер: 0003, виданий 30.05.2017, видавник: Міністерство юстиції України, країна громадянства: Україна Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Агросвіт", код ЄДРПОУ: 31004437, адреса: Україна, 52341, Дніпропетровська обл., Криничанський р., с. Промінь. Опис предмета обтяження: нежитлова будівля загальною площею 89,7 кв.м., площа земельної ділянки 655,0 кв.м., розташована за адресою: Дніпропетровська обл., Криничанський р., с. Червоний Промінь, вул. Кооперативна, буд. 4 (реєстраційний номер майна 8831651);

5) номер запису про обтяження: 32242420 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Сивокозов Олександр Миколайович, Приватний виконавець Сивокозов О.М., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: ВП 59461593, виданий 03.07.2019, видавник: Приватний виконавець Виконавчого округу Дніпропетровської області Сивокозов Олександр Миколайович Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 47615964 від 04.07.2019 10:19:47, Сивокозов Олександр Миколайович, Приватний виконавець Сивокозов О.М., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Сивокозов Олександр Миколайович, причина відсутності РНОКПП: інша причина відсутності коду, службове посвідчення, серія та номер: 0003, виданий 30.05.2017, видавник: Міністерство юстиції України, країна громадянства: Україна Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Агросвіт", код ЄДРПОУ: 31004437, адреса: Україна, 52341, Дніпропетровська обл., Криничанський р., с. Промінь Опис предмета обтяження: нежитлова будівля загальною площею 1782,6 кв.м., площа земельної ділянки 2366,0 кв.м., розташована за адресою: Дніпропетровська обл., Криничанський р., с. Червоний Промінь, вул. Островського, буд. 24 - А (реєстраційний номер майна 8804897);

6) номер запису про обтяження: 32242548 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Сивокозов Олександр Миколайович, Приватний виконавець Сивокозов О.М., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: ВП 59461593, виданий 03.07.2019, видавник: Приватний виконавець Виконавчого округу Дніпропетровської області Сивокозов Олександр Миколайович Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 47616158 від 04.07.2019 10:25:00, Сивокозов Олександр Миколайович, Приватний виконавець Сивокозов О.М., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Сивокозов Олександр Миколайович, причина відсутності РНОКПП: інша причина відсутності коду, службове посвідчення, серія та номер: 0003, виданий 30.05.2017, видавник: Міністерство юстиції України, країна громадянства: Україна Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Агросвіт", код ЄДРПОУ: 31004437, адреса: Україна, 52341, Дніпропетровська обл., Криничанський р., с. Промінь Опис предмета обтяження: будівля зерноскладу загальною площею 1155,7 кв.м., площа земельної ділянки 1564,0 кв.м., розташована за адресою: Дніпропетровська обл., Криничанський р., с. Володимирівка, вул. Степова, буд. 16 (реєстраційний номер майна 11264246);

7) Номер запису про обтяження: 32242713 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Сивокозов Олександр Миколайович, Приватний виконавець Сивокозов О.М., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: ВП 59461593, виданий 03.07.2019, видавник: Приватний виконавець Виконавчого округу Дніпропетровської області Сивокозов Олександр Миколайович Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 47616353 від 04.07.2019 10:29:35, Сивокозов Олександр Миколайович, Приватний виконавець Сивокозов О.М., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Сивокозов Олександр Миколайович, причина відсутності РНОКПП: інша причина відсутності коду, службове посвідчення, серія та номер: 0003, виданий 30.05.2017, видавник: Міністерство юстиції України, країна громадянства: Україна Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Агросвіт", код ЄДРПОУ: 31004437, адреса: Україна, 52341, Дніпропетровська обл., Криничанський р., с. Промінь Опис предмета обтяження: комплекс загальною площею 2004,7 кв.м., площа земельної ділянки 6416,0 кв.м., розташований за адресою: Дніпропетровська обл., Криничанський р., с. Оленівка, вул. Запорізька, буд. 22 (реєстраційний номер майна 23063272);

8) Номер запису про обтяження: 32242904 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Сивокозов Олександр Миколайович, Приватний виконавець Сивокозов О.М., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: ВП 59461593, виданий 03.07.2019, видавник: Приватний виконавець Виконавчого округу Дніпропетровської області Сивокозов Олександр Миколайович Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 47616530 від 04.07.2019 10:34:05, Сивокозов Олександр Миколайович, Приватний виконавець Сивокозов О.М., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Сивокозов Олександр Миколайович, причина відсутності РНОКПП: інша причина відсутності коду, службове посвідчення, серія та номер: 0003, виданий 30.05.2017, видавник: Міністерство юстиції України, країна громадянства: Україна Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Агросвіт", код ЄДРПОУ: 31004437, адреса: Україна, 52341, Дніпропетровська обл., Криничанський р., с. Промінь. Опис предмета обтяження: комплекс загальною площею 352,4 кв.м., площа земельної ділянки 9967,0 кв.м., розташований за адресою: Дніпропетровська обл., Криничанський р., с. Червоний Промінь, вул. 24 з`їзду КПРС, буд. 1 - Г (реєстраційний номер майна 7803401);

9) Номер запису про обтяження: 32243089 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Сивокозов Олександр Миколайович, Приватний виконавець Сивокозов О.М., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: ВП 59461593, виданий 03.07.2019, видавник: Приватний виконавець Виконавчого округу Дніпропетровської області Сивокозов Олександр Миколайович Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 47616748 від 04.07.2019 10:38:47, Сивокозов Олександр Миколайович, Приватний виконавець Сивокозов О.М., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Сивокозов Олександр Миколайович, причина відсутності РНОКПП: інша причина відсутності коду, службове посвідчення, серія та номер: 0003, виданий 30.05.2017, видавник: Міністерство юстиції України, країна громадянства: Україна Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Агросвіт", код ЄДРПОУ: 31004437, адреса: Україна, 52341, Дніпропетровська обл., Криничанський р., с. Промінь Опис предмета обтяження: комплекс будівель тракторної бригади № 1 загальною площею 1304,4 кв.м., площа земельної ділянки 18630,0 кв.м., розташований за адресою: Дніпропетровська обл., Криничанський р., с. Володимирівка, вул. Степова, буд. 19 (реєстраційний номер майна 11260029);

10) Номер запису про обтяження: 32243270 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Сивокозов Олександр Миколайович, Приватний виконавець Сивокозов О.М., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: ВП 59461593, виданий 03.07.2019, видавник: Приватний виконавець Виконавчого округу Дніпропетровської області Сивокозов Олександр Миколайович Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 47616964 від 04.07.2019 10:43:33, Сивокозов Олександр Миколайович, Приватний виконавець Сивокозов О.М., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Сивокозов Олександр Миколайович, причина відсутності РНОКПП: інша причина відсутності коду, службове посвідчення, серія та номер: 0003, виданий 30.05.2017, видавник: Міністерство юстиції України, країна громадянства: Україна Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Агросвіт", код ЄДРПОУ: 31004437, адреса: Україна, 52341, Дніпропетровська обл., Криничанський р., с. Промінь Опис предмета обтяження: комплекс будівель СТФ № 2 загальною площею 2171,9 кв.м., площа земельної ділянки 33350,0 кв.м., розташований за адресою: Дніпропетровська обл., Криничанський р., с. Єгорівка, вул. Гагаріна, буд. 1-Г (реєстраційний номер майна 38163209);

11) Номер запису про обтяження: 32243451 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Сивокозов Олександр Миколайович, Приватний виконавець Сивокозов О.М., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: ВП 59461593, виданий 03.07.2019, видавник: Приватний виконавець Виконавчого округу Дніпропетровської області Сивокозов Олександр Миколайович Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 47617145 від 04.07.2019 10:48:08, Сивокозов Олександр Миколайович, Приватний виконавець Сивокозов О.М., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна. Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Сивокозов Олександр Миколайович, причина відсутності РНОКПП: інша причина відсутності коду, службове посвідчення, серія та номер: 0003, виданий 30.05.2017, видавник: Міністерство юстиції України, країна громадянства: Україна Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Агросвіт", код ЄДРПОУ: 31004437, адреса: Україна, 52341, Дніпропетровська обл., Криничанський р., с. Промінь Опис предмета обтяження: комплекс загальною площею 1394,1 кв.м., площа земельної ділянки 7848,0 кв.м., розташований за адресою: Дніпропетровська обл., Криничанський р., с. Червоний Промінь, вул. 24 з`їзду КПРС, буд. 1 - Б (реєстраційний номер майна 7788724);

12) Номер запису про обтяження: 32243629 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Сивокозов Олександр Миколайович, Приватний виконавець Сивокозов О.М., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: ВП 59461593, виданий 03.07.2019, видавник: Приватний виконавець Виконавчого округу Дніпропетровської області Сивокозов Олександр Миколайович Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 47617345 від 04.07.2019 10:53:00, Сивокозов Олександр Миколайович, Приватний виконавець Сивокозов О.М., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна. Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Сивокозов Олександр Миколайович, причина відсутності РНОКПП: інша причина відсутності коду, службове посвідчення, серія та номер: 0003, виданий 30.05.2017, видавник: Міністерство юстиції України, країна громадянства: Україна Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Агросвіт", код ЄДРПОУ: 31004437, адреса: Україна, 52341, Дніпропетровська обл., Криничанський р., с. Промінь Опис предмета обтяження: нежитлова будівля загальною площею 251,0 кв.м., площа земельної ділянки 676,0 кв.м., розташована за адресою: Дніпропетровська обл., Криничанський р., с. Червоний Промінь, вул. Кооперативна, буд. 4 - А (реєстраційний номер майна 7813215);

13) Номер запису про обтяження: 32243781 (спеціальний розділ). Дата, час державної реєстрації: 04.07.2019 10:57:03 Державний реєстратор: Сивокозов Олександр Миколайович, Приватний виконавець Сивокозов О.М., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: ВП 59461593, виданий 03.07.2019, видавник: Приватний виконавець Виконавчого округу Дніпропетровської області Сивокозов Олександр Миколайович Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 47617533 від 04.07.2019 10:57:19, Сивокозов Олександр Миколайович, Приватний виконавець Сивокозов О.М., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Сивокозов Олександр Миколайович, причина відсутності РНОКПП: інша причина відсутності коду, службове посвідчення, серія та номер: 0003, виданий 30.05.2017, видавник: Міністерство юстиції України, країна громадянства: Україна Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Агросвіт", код ЄДРПОУ: 31004437, адреса: Україна, 52341, Дніпропетровська обл., Криничанський р., с. Промінь. Опис предмета обтяження: нежитлова будівля загальною площею 83,7 кв.м., площа земельної ділянки 699,0 кв.м., розташована за адресою: Дніпропетровська обл., Криничанський р., с. Червоний Промінь, вул.Кооперативна, буд. 3 (реєстраційний номер майна 1595264);

14) Номер запису про обтяження: 32244001 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Сивокозов Олександр Миколайович, Приватний виконавець Сивокозов О.М., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: ВП 59461593, виданий 03.07.2019, видавник: Приватний виконавець Виконавчого округу Дніпропетровської області Сивокозов Олександр Миколайович Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 47617707 від 04.07.2019 11:01:40, Сивокозов Олександр Миколайович, Приватний виконавець Сивокозов О.М., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Сивокозов Олександр Миколайович, причина відсутності РНОКПП: інша причина відсутності коду, службове посвідчення, серія та номер: 0003, виданий 30.05.2017, видавник: Міністерство юстиції України, країна громадянства: Україна Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Агросвіт", код ЄДРПОУ: 31004437, адреса: Україна, 52341, Дніпропетровська обл., Криничанський р., с. Промінь Опис предмета обтяження: нежитлова будівля загальною площею 351,0 кв.м., площа земельної ділянки 848,0 кв.м., розташована за адресою: Дніпропетровська обл., Криничанський р., с. Червоний Промінь, вул. 24 з`їзду КПРС, буд. 1а (реєстраційний номер майна 1521983);

15) Номер запису про обтяження: 32311176 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Меняйло Тетяна Сергіївна, Верхньодніпровська районна державна адміністрація, Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: АКТ опису майна, серія та номер: №73, виданий 05.07.2019, видавник: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДФС У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ; РІШЕННЯ про опис майна у податкову заставу, серія та номер: №618-55, виданий 29.05.2019, видавник: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДФС У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 47689419 від 09.07.2019 14:03:23, Меняйло Тетяна Сергіївна, Верхньодніпровська районна державна адміністрація, Дніпропетровська обл. Вид обтяження: податкова застава Можливість відчуження: за погодженням з обтяжувачем Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДФС У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ, код ЄДРПОУ: 39394856, країна реєстрації: Україна Боржник: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Агросвіт", код ЄДРПОУ: 31004437, країна реєстрації: Україна Опис предмета обтяження: НЕЖИТЛОВА БУДІВЛЯ;

16) Номер запису про обтяження: 32311390 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Меняйло Тетяна Сергіївна, Верхньодніпровська районна державна адміністрація, Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: АКТ опису майна, серія та номер: №73, виданий 05.07.2019, видавник: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДФС У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ; РІШЕННЯ про опис майна у податкову заставу, серія та номер: №618-55, виданий 29.05.2019, видавник: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДФС У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 47689731 від 09.07.2019 14:12:22, Меняйло Тетяна Сергіївна, Верхньодніпровська районна державна адміністрація, Дніпропетровська обл. Вид обтяження: податкова застава Можливість відчуження: за погодженням з обтяжувачем. Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДФС У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ, код ЄДРПОУ: 39394856, країна реєстрації: Україна Боржник: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Агросвіт", код ЄДРПОУ: 31004437, країна реєстрації: Україна. Опис предмета обтяження: НЕЖИТЛОВА БУДІВЛЯ;

17) Номер запису про обтяження: 32311661 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Меняйло Тетяна Сергіївна, Верхньодніпровська районна державна адміністрація, Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: акт опису майна, серія та номер: 73, виданий 05.07.2019, видавник: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДФС У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ; РІШЕННЯ, серія та номер: 618-55, виданий 29.05.2019, видавник: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДФС У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 47690044 від 09.07.2019 14:20:45, Меняйло Тетяна Сергіївна, Верхньодніпровська районна державна адміністрація, Дніпропетровська обл. Вид обтяження: податкова застава Можливість відчуження: за погодженням з обтяжувачем. Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДФС У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ, код ЄДРПОУ: 39394856, країна реєстрації: Україна Боржник: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Агросвіт", код ЄДРПОУ: 31004437, країна реєстрації: Україна Опис предмета обтяження: нежитлова будівля;

18) Номер запису про обтяження: 32312156 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Меняйло Тетяна Сергіївна, Верхньодніпровська районна державна адміністрація, Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: РІШЕННЯ, серія та номер: 618-55, виданий 29.05.2019, видавник: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДФС У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ; акт опису майна, серія та номер: 73, виданий 05.07.2019, видавник: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДФС У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 47690418 від 09.07.2019 14:30:43, Меняйло Тетяна Сергіївна, Верхньодніпровська районна державна адміністрація, Дніпропетровська обл. Вид обтяження: податкова застава Можливість відчуження: за погодженням з обтяжувачем. Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДФС У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ, код ЄДРПОУ: 39394856, країна реєстрації: Україна Боржник: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Агросвіт", код ЄДРПОУ: 31004437, країна реєстрації: Україна Опис предмета обтяження: КОМПЛЕКС;

19) Номер запису про обтяження: 32325374 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Меняйло Тетяна Сергіївна, Верхньодніпровська районна державна адміністрація, Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: АКТ опису майна, серія та номер: №73, виданий 05.07.2019, видавник: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДФС У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ; РІШЕННЯ про опис майна у податкову заставу, серія та номер: №618-55, виданий 29.05.2019, видавник: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДФС У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ. Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 47705233 від 10.07.2019 11:18:35, Меняйло Тетяна Сергіївна, Верхньодніпровська районна державна адміністрація, Дніпропетровська обл. Вид обтяження: податкова застава Можливість відчуження: за погодженням з обтяжувачем Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДФС У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ, код ЄДРПОУ: 39394856, країна реєстрації: Україна. Боржник: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Агросвіт", код ЄДРПОУ: 31004437, країна реєстрації: Україна Опис предмета обтяження: КОМПЛЕКС БУДІВЕЛЬ СТФ №2;

20) Номер запису про обтяження: 32326119 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Меняйло Тетяна Сергіївна, Верхньодніпровська районна державна адміністрація, Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: АКТ опису майна, серія та номер: №73, виданий 05.07.2019, видавник: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДФС У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ; РІШЕННЯ про опис майна у податкову заставу, серія та номер: №618-55, виданий 29.05.2019, видавник: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДФС У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ. Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 47705801 від 10.07.2019 11:31:18, Меняйло Тетяна Сергіївна, Верхньодніпровська районна державна адміністрація, Дніпропетровська обл. Вид обтяження: податкова застава. Можливість відчуження: за погодженням з обтяжувачем Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДФС У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ, код ЄДРПОУ: 39394856, країна реєстрації: Україна Боржник: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Агросвіт", код ЄДРПОУ: 31004437, країна реєстрації: Україна Опис предмета обтяження: КОМПЛЕКС БУДІВЕЛЬ ТРАКТОРНОЇ БРИГАДИ №1;

21) Номер запису про обтяження: 32340161 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Меняйло Тетяна Сергіївна, Верхньодніпровська районна державна адміністрація, Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: АКТ опису майна, серія та номер: №73, виданий 05.07.2019, видавник: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДФС У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ; РІШЕННЯ про опис майна у податкову заставу, серія та номер: №618-55, виданий 29.05.2019, видавник: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДФС У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 47721293 від 11.07.2019 08:34:59, Меняйло Тетяна Сергіївна, Верхньодніпровська районна державна адміністрація, Дніпропетровська обл. Вид обтяження: податкова застава. Можливість відчуження: за погодженням з обтяжувачем Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДФС У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ, код ЄДРПОУ: 39394856, країна реєстрації: Україна Боржник: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Агросвіт", код ЄДРПОУ: 31004437, країна реєстрації: Україна Опис предмета обтяження: КОМПЛЕКС;

22) Номер запису про обтяження: 32340708 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Меняйло Тетяна Сергіївна, Верхньодніпровська районна державна адміністрація, Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: РІШЕННЯ про опис майна у податкову заставу, серія та номер: №618-55, виданий 29.05.2019, видавник: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДФС У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ; АКТ опису майна, серія та номер: №73, виданий 05.07.2019, видавник: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДФС У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ. Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 47721915 від 11.07.2019 09:00:01, Меняйло Тетяна Сергіївна, Верхньодніпровська районна державна адміністрація, Дніпропетровська обл. Вид обтяження: податкова застава Можливість відчуження: за погодженням з обтяжувачем. Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДФС У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ, код ЄДРПОУ: 39394856, країна реєстрації: Україна Боржник: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Агросвіт", код ЄДРПОУ: 31004437, країна реєстрації: Україна Опис предмета обтяження: КОМПЛЕКС;

23) Номер запису про обтяження: 32347167 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Савран Наталія Василівна, Царичанська районна державна адміністрація, Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: Рішення про опис майна у податкову заставу, серія та номер: 618-55, виданий 29.05.2019, видавник: Головне управління Державної фіскальної служби у Дніпропетровській області; акт опису майна, серія та номер: 73, виданий 05.07.2019, видавник: Головне управління Державної фіскальної служби у Дніпропетровській області. Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 47728350 від 11.07.2019 11:42:57, Савран Наталія Василівна, Царичанська районна державна адміністрація, Дніпропетровська обл. Вид обтяження: податкова застава Можливість відчуження: заборонено відчужувати Відомості про суб`єктів обтяження: Орган державної влади, Обтяжувач: Головне управління Державної фіскальної служби у Дніпропетровській області, код ЄДРПОУ: 39394856, країна реєстрації: Україна Боржник: Сільськогосподарське товариство з обмеженогю відповідальністю Агрофірма "Агросвіт", код ЄДРПОУ: 31004437, країна реєстрації: Україна Об`єктом обтяження є майнові права / речові права. Опис предмета обтяження: Будівля зерноскладу, загальною площею 11,557 кв.м., площа земельної ділянки 1564,0 кв.м.;

24) Номер запису про обтяження: 32350191 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Савран Наталія Василівна, Царичанська районна державна адміністрація, Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: акт опису майна, серія та номер: 73, виданий 05.07.2019, видавник: Головне управління Державної фіскальної служби у Дніпропетровській області; рішення про опис майна у податкову заставу, серія та номер: 618-55, виданий 29.05.2019, видавник: Головне управління Державної фіскальної служби у Дніпропетровській області. Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 47731870 від 11.07.2019 13:23:30, Савран Наталія Василівна, Царичанська районна державна адміністрація, Дніпропетровська обл. Вид обтяження: податкова застава Можливість відчуження: заборонено відчужувати Відомості про суб`єктів обтяження: Орган державної влади, Обтяжувач: Головне управління Державної фіскальної служби у Дніпропетровській області, код ЄДРПОУ: 39394856, країна реєстрації: Україна Боржник: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Агросвіт», код ЄДРПОУ: 31004437, країна реєстрації: Україна Об`єктом обтяження є майнові права / речові права Опис предмета обтяження: нежитлова будівля загальною площею 335,1 кв.м., площа земельної ділянки 504,0 кв.м., розташована за адресою: Дніпропетровська обл., Криничанський р., с. Єгорівка, вул. Центральна, буд. 28 - А (реєстраційний номер майна 8813278);

25) Номер запису про обтяження: 32350950 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Савран Наталія Василівна, Царичанська районна державна адміністрація, Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: рішення про опис майна у податкову заставу, серія та номер: 618-55, виданий 29.05.2019, видавник: Головне управління Державної фіскальної служби у Дніпропетровській області; акт опису майна, серія та номер: 73, виданий 05.07.2019, видавник: Головне управління Державної фіскальної служби у Дніпропетровській області Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 47732946 від 11.07.2019 13:57:51, Савран Наталія Василівна, Царичанська районна державна адміністрація, Дніпропетровська обл. Вид обтяження: податкова застава Можливість відчуження: заборонено відчужувати Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Головне управління Державної фіскальної служби у Дніпропетровській області, код ЄДРПОУ: 39394856, країна реєстрації: Україна Боржник: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Агросвіт», код ЄДРПОУ: 31004437, країна реєстрації: Україна Об`єктом обтяження є майнові права / речові права Опис предмета обтяження: нежитлова будівля загальною площею 1782,6 кв.м., площа земельної ділянки 2366,0 кв.м., розташована за адресою: Дніпропетровська обл., Криничанський р., с. Червоний Промінь, вул. Островського, буд. 24 - А (реєстраційний номер майна 8804897);

26) Номер запису про обтяження: 32351405 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Савран Наталія Василівна, Царичанська районна державна адміністрація, Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: рішення про опис майна у податкову заставу, серія та номер: 618-55, виданий 29.05.2019, видавник: Головне управління Державної фіскальної служби у Дніпропетровській області; акт опису майна, серія та номер: 73, виданий 05.07.2019, видавник: Головне управління Державної фіскальної служби у Дніпропетровській області Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 47733404 від 11.07.2019 14:12:07, Савран Наталія Василівна, Царичанська районна державна адміністрація, Дніпропетровська обл. Вид обтяження: податкова застава Можливість відчуження: заборонено відчужувати Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Головне управління Державної фіскальної служби у Дніпропетровській області, код ЄДРПОУ: 39394856, країна реєстрації: Україна Боржник: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Агросвіт», код ЄДРПОУ: 31004437, країна реєстрації: Україна Об`єктом обтяження є майнові права / речові права Опис предмета обтяження: нежитлова будівля загальною площею 89,7 кв.м., площа земельної ділянки 655,0 кв.м., розташована за адресою: Дніпропетровська обл., Криничанський р., с. Червоний Промінь, вул. Кооперативна, буд. 4 (реєстраційний номер майна 8831651);

27) Номер запису про обтяження: 32917552 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Сивокозов Олександр Миколайович, Приватний виконавець Сивокозов О.М., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: ВП 59872934, виданий 21.08.2019, видавник: Приватний виконавець виконавчого округу Дніпропетровської області Сивокозов Олександр Миколайович Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 48347117 від 22.08.2019 10:05:27, Сивокозов Олександр Миколайович, Приватний виконавець Сивокозов О.М., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Сивокозов Олександр Миколайович, причина відсутності РНОКПП: інша причина відсутності коду, службове посвідчення, серія та номер: 0003, виданий 30.05.2017, видавник: Міністерство юстиції України, країна громадянства: Україна. Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Агросвіт", код ЄДРПОУ: 31004437, адреса: Україна, Дніпропетровська обл., Криничанський р., с. Промінь Опис предмета обтяження: все нерухоме майно в межах заявлених позовних вимог у розмірі 9 937 325,72 грн. (дев`ять мільйонів дев`ятсот тридцять сiм тисяч триста двадцять п`ять гривень 72 копiйки) UAH Українська гривня;

28) Номер запису про обтяження: 33459790 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: 60184087, виданий 30.09.2019, видавник: приватний виконавець Макушев Є.П. Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 48936148 від 30.09.2019 18:12:55, Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна. Відомості про суб`єктів обтяження: Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Агросвіт", код ЄДРПОУ: 31004437 Обтяжувач: Макушев Євгеній Петрович, причина відсутності РНОКПП: інша причина відсутності коду, службове посвідчення, серія та номер: 0262, виданий 10.12.2018, видавник: МЮУ, країна громадянства: Україна. Опис предмета обтяження: все нерухоме майно належне на праві власності сільськогосподарському ТОВ "Агрофірма "Агросвіт" в межах суми стягнення 188360,25 грн.;

29) Номер запису про обтяження: 33505398 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: 60184087, виданий 03.10.2019, видавник: приватний виконавець виконавчого округу Дніпропетровської області Макушев Є.П. Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 48984892 від 03.10.2019 10:10:48, Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна. Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Макушев Євгеній Петрович, реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1 , службове посвідчення, серія та номер: 0262, виданий 10.12.2018, видавник: МЮУ, країна громадянства: Україна. Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Агросвіт", код ЄДРПОУ: 31004437;

30) Номер запису про обтяження: 33513861 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: 60184087, виданий 03.10.2019, видавник: приватний виконавець виконавчого округу Дніпропетровської області Макушев Є.П. Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 48994820 від 03.10.2019 14:23:27, Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна. Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Макушев Євгеній Петрович, реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1 , службове посвідчення, серія та номер: 0262, виданий 10.12.2018, видавник: МЮУ, країна громадянства: Україна. Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Агросвіт», код ЄДРПОУ: 31004437;

31) Номер запису про обтяження: 33514408 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: 60184087, виданий 03.10.2019, видавник: приватний виконавець виконавчого округу Дніпропетровської області Макушев Є.П. Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 48995763 від 03.10.2019 14:45:41, Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна. Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Макушев Євгеній Петрович, реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1 , службове посвідчення, серія та номер: 0262, виданий 10.12.2018, видавник: МЮУ, країна громадянства: Україна. Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Агросвіт», код ЄДРПОУ: 31004437;

32) Номер запису про обтяження: 33515806 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: 60184087, виданий 03.10.2019, видавник: приватний виконавець виконавчого округу Дніпропетровської області Макушев Є.П. Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 48997265 від 03.10.2019 15:18:03, Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна. Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Макушев Євгеній Петрович, реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1 , службове посвідчення, серія та номер: 0262, виданий 10.12.2018, видавник: МЮУ, країна громадянства: Україна. Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Агросвіт», код ЄДРПОУ: 31004437;

33) Номер запису про обтяження: 33517675 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: 60184087, виданий 03.10.2019, видавник: приватний виконавець виконавчого округу Дніпропетровської області Макушев Є.П. Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 48999106 від 03.10.2019 16:00:10, Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна. Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Макушев Євгеній Петрович, реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1 , службове посвідчення, серія та номер: 0262, виданий 10.12.2018, видавник: МЮУ, країна громадянства: Україна. Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Агросвіт», код ЄДРПОУ: 31004437;

34) Номер запису про обтяження: 33518615 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: 60184087, виданий 03.10.2019, видавник: приватний виконавець виконавчого округу Дніпропетровської області Макушев Є.П. Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 49000317 від 03.10.2019 16:28:36, Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна. Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Макушев Євгеній Петрович, реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1 , службове посвідчення, серія та номер: 0262, виданий 10.12.2018, видавник: МЮУ, країна громадянства: Україна. Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Агросвіт», код ЄДРПОУ: 31004437;

35) Номер запису про обтяження: 33519460 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: 60184087, виданий 03.10.2019, видавник: приватний виконавець виконавчого округу Дніпропетровської області Макушев Є.П. Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 49001258 від 03.10.2019 16:53:07, Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна. Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Макушев Євгеній Петрович, реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1 , службове посвідчення, серія та номер: 0262, виданий 10.12.2018, видавник: МЮУ, країна громадянства: Україна. Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Агросвіт», код ЄДРПОУ: 31004437;

36) Номер запису про обтяження: 33520462 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: 60184087, виданий 03.10.2018, видавник: приватний виконавець виконавчого округу Дніпропетровської області Макушев Є.П. Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 49002262 від 03.10.2019 17:26:03, Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна. Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Макушев Євгеній Петрович, реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1 , службове посвідчення, серія та номер: 0262, виданий 10.12.2018, видавник: МЮУ, країна громадянства: Україна. Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Агросвіт», код ЄДРПОУ: 31004437;

37) Номер запису про обтяження: 33520720 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: 60184087, виданий 03.10.2019, видавник: приватний виконавець виконавчого округу Дніпропетровської області Макушев Є.П. Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 49002650 від 03.10.2019 17:40:02, Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна. Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Макушев Євгеній Петрович, реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1 , службове посвідчення, серія та номер: 0262, виданий 10.12.2018, видавник: МЮУ, країна громадянства: Україна. Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Агросвіт», код ЄДРПОУ: 31004437;

38) Номер запису про обтяження: 33520960 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: 60184087, виданий 03.10.2019, видавник: приватний виконавець виконавчого округу Дніпропетровської області Макушев Є.П. Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 49002921 від 03.10.2019 17:51:51, Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна. Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Макушев Євгеній Петрович, реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1 , службове посвідчення, серія та номер: 0262, виданий 10.12.2018, видавник: МЮУ, країна громадянства: Україна. Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Агросвіт», код ЄДРПОУ: 31004437;

39) Номер запису про обтяження: 33521171 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: 60184087, виданий 03.10.2019, видавник: приватний виконавець виконавчого округу Дніпропетровської області Макушев Є.П. Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 49003128 від 03.10.2019 18:02:24, Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна. Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Макушев Євгеній Петрович, реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1 , службове посвідчення, серія та номер: 0262, виданий 10.12.2016, видавник: МЮУ, країна громадянства: Україна. Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Агросвіт», код ЄДРПОУ: 31004437;

40) Номер запису про обтяження: 33521396 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: 60184087, виданий 03.10.2019, видавник: приватний виконавець виконавчого округу Дніпропетровської області Макушев Є.П. Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 49003330 від 03.10.2019 18:15:15, Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна. Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Макушев Євгеній Петрович, реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1 , службове посвідчення, серія та номер: 0262, виданий 10.12.2018, видавник: МЮУ, країна громадянства: Україна. Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Агросвіт», код ЄДРПОУ: 31004437;

41) Номер запису про обтяження: 33898194 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: 60314225, виданий 21.10.2019, видавник: приватний виконавець виконавчого округу Дніпропетровської області Макушев Є.П. Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 49410079 від 29.10.2019 15:32:30, Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна. Відомості про суб`єктів обтяження: Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Агросвіт», код ЄДРПОУ: 31004437. Обтяжувач: Макушев Євгеній Петрович, причина відсутності РНОКПП: інша причина відсутності коду, службове посвідчення, серія та номер: 0262, виданий 10.12.2018, видавник: МЮУ, країна громадянства: Україна;

42) Номер запису про обтяження: 33899862 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: 60314225, виданий 21.10.2019, видавник: приватний виконавець виконавчого округу Дніпропетровської області Макушев Є.П. Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 49410948 від 29.10.2019 15:50:45, Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна Відомості про суб`єктів обтяження: Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Агросвіт», код ЄДРПОУ: 31004437. Обтяжувач: Макушев Євгеній Петрович , причина відсутності РНОКПП: інша причина відсутності коду, службове посвідчення, серія та номер: 0262, виданий 10.12.2018, видавник: МЮУ, країна громадянства: Україна;

43) Номер запису про обтяження: 33900714 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: 60314225, виданий 21.10.2019, видавник: приватний виконавець виконавчого округу Дніпропетровської області Макушев Є.П. Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 49412777 від 29.10.2019 16:38:58, Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Макушев Євгеній Петрович, причина відсутності РНОКПП: інша причина відсутності коду, службове посвідчення, серія та номер: 0262, виданий 10.12.2018, видавник: МЮУ, країна громадянства: Україна. Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Агросвіт», код ЄДРПОУ: 31004437;

44) Номер запису про обтяження: 33901718 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: 60314225, виданий 21.10.2019, видавник: приватний виконавець виконавчого округу Дніпропетровської області Макушев Є.П. Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 49413790 від 29.10.2019 17:05:24, Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна. Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Макушев Євгеній Петрович, причина відсутності РНОКПП: інша причина відсутності коду, службове посвідчення, серія та номер: 0262, виданий 10.12.2018, видавник: МЮУ, країна громадянства: Україна. Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Агросвіт», код ЄДРПОУ: 31004437;

45) Номер запису про обтяження: 33902515 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: 60314225, виданий 21.10.2019, видавник: приватний виконавець виконавчого округу Дніпропетровської області Макушев Є.П. Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 49414381 від 29.10.2019 17:25:28, Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна. Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Макушев Євгеній Петрович, причина відсутності РНОКПП: інша причина відсутності коду, службове посвідчення, серія та номер: 0262, виданий 10.12.2018, видавник: МЮУ, країна громадянства: Україна Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Агросвіт», код ЄДРПОУ: 31004437;

46) Номер запису про обтяження: 33992342 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: 60314225, виданий 21.10.2019, видавник: приватний виконавець виконавчого округу Дніпропетровської області Макушев Є.П. Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 49512904 від 04.11.2019 17:02:51, Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна. Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Макушев Євгеній Петрович, реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1 , службове посвідчення, серія та номер: 0262, виданий 10.12.2018, видавник: МЮУ, країна громадянства: Україна. Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Агросвіт», код ЄДРПОУ: 31004437;

47) Номер запису про обтяження: 33992820 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: 60314225, виданий 21.10.2019, видавник: приватний виконавець виконавчого округу Дніпропетровської області Макушев Є.П. Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 49513431 від 04.11.2019 17:22:12, Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна. Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Макушев Євгеній Петрович, реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1 , службове посвідчення, серія та номер: 0262, виданий 10.12.2018, видавник: МЮУ, країна громадянства: Україна. Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Агросвіт», код ЄДРПОУ: 31004437;

48) Номер запису про обтяження: 33993240 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: 60314225, виданий 21.10.2019, видавник: приватний виконавець виконавчого округу Дніпропетровської області Макушев Є.П. Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 49513920 від 04.11.2019 17:45:28, Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна Відомості про суб`єктів обтяження: Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Агросвіт», код ЄДРПОУ: 31004437. Обтяжувач: Макушев Євгеній Петрович, реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1 , службове посвідчення, серія та номер: 0262, виданий 10.12.2018, видавник: МЮУ, країна громадянства: Україна;

49) Номер запису про обтяження: 33993428 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: 60314225, виданий 21.10.2019, видавник: приватний виконавець виконавчого округу Дніпропетровської області Макушев Є.П. Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 49514144 від 04.11.2019 17:57:58, Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна. Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Макушев Євгеній Петрович, реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1 , службове посвідчення, серія та номер: 0262, виданий 10.12.2018, видавник: МЮУ, країна громадянства: Україна. Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Агросвіт», код ЄДРПОУ: 31004437;

50) Номер запису про обтяження: 34006076 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника , серія та номер: 60314225, виданий 21.10.2019, видавник: приватний виконавець виконавчого округу Дніпропетровської області Макушев Є.П. Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 49528195 від 05.11.2019 13:56:47, Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна. Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Макушев Євгеній Петрович, реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1 , службове посвідчення, серія та номер: 0262, виданий 10.12.2018, видавник: МЮУ, країна громадянства: Україна. Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Агросвіт», код ЄДРПОУ: 31004437;

51) Номер запису про обтяження: 34006415 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: 60314225, виданий 21.10.2019, видавник: приватний виконавець виконавчого округу Дніпропетровської області Макушев Є.П. Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 49528611 від 05.11.2019 14:08:00, Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна. Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Макушев Євгеній Петрович, реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1 , службове посвідчення, серія та номер: 0262, виданий 10.12.2018, видавник: МЮУ, країна громадянства: Україна. Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Агросвіт», код ЄДРПОУ: 31004437;

52) Номер запису про обтяження: 34006762 (спеціальний розділ). Державний реєстратор: Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: 60314225, виданий 21.10.2019, видавник: приватний виконавець виконавчого округу Дніпропетровської області Макушев Є.П. Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 49528991 від 05.11.2019 14:17:17, Макушев Євгеній Петрович, Приватний виконавець Макушев Є.П., Дніпропетровська обл. Вид обтяження: арешт нерухомого майна Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Макушев Євгеній Петрович, реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1 , службове посвідчення, серія та номер: 0262, виданий 10.12.2018, видавник: МЮУ, країна громадянства: Україна. Особа, майно/права якої обтяжуються: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Агросвіт», код ЄДРПОУ: 31004437;

2. Звільнити активи Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Агросвіт» (52300, Дніпропетровська область, Криничанський район, село Промінь; ідентифікаційний номер юридичної особи 31004437) з податкової застави шляхом скасування податкової застави згідно наступних записів про обтяження:

1) Номер запису про обтяження: 26722816. Вид обтяження: публічне обтяження. Тип реєстрації: Поточна. Тип обтяження: податкова застава. Документ-підстава: статті 88 та 89 Податкового кодексу України, серія та номер: б/н, виданий: 09.08.2018, видавник: Головне управління ДФС у Дніпропетровській області. Об`єкт обтяження: Майно платника податків згідно з Актом опису майна від 13.06.2019 №68. Відомості про обмеження відчуження: за погодженням з обтяжувачем. Боржник: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю Агрофірма "Агросвіт", код: 31004437, Україна, 52300, Дніпропетровська обл., Криничанський р., с. Промінь. Обтяжувач: Головне управління ДФС у Дніпропетровській області, код: 39394856, Україна, 49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вулиця Сімферопольська, будинок 17-а. Термін дії: 18.06.2024;

2) Номер запису про обтяження: 26667518. Вид обтяження: публічне обтяження. Тип реєстрації: Поточна. Тип обтяження: податкова застава. Документ-підстава: статті 88 та 89 Податкового кодексу України, серія та номер: б/н, виданий: 14.11.2018, видавник: Головне управління ДФС у Дніпропетровській області Об`єкт обтяження: Майно платника податків згідно з Актом опису майна від 29.05.2019р. № 64 Відомості про обмеження відчуження: за погодженням з обтяжувачем Боржник: СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АГРОФІРМА "АГРОСВІТ", код: 31004437, Україна, 52341, Дніпропетровська обл., Криничанський р., с. Промінь, вулиця Кооперативна, будинок 6. Обтяжувач: Головне управління ДФС у Дніпропетровській області, код: 39394856, Україна, 49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вулиця Сімферопольська, будинок 17, корпус А Термін дії: 29.05.2024;

3) Номер запису про обтяження: 26807330. Вид обтяження: публічне обтяження. Тип реєстрації: Поточна. Тип обтяження: податкова застава. Документ-підстава: статті 88 та 89 Податкового кодексу України, серія та номер: б/н, виданий: 14.11.2018, видавник: Головне управління ДФС у Дніпропетровській області. Об`єкт обтяження: Майно платника податків згідно з Актом опису майна від 12.07.2019 №74 Відомості про обмеження відчуження: за погодженням з обтяжувачем Боржник: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю Агрофірма "Агросвіт", код: 31004437, Україна, 52300, Дніпропетровська обл., Криничанський р., с. Промінь. Обтяжувач: Головне управління ДФС у Дніпропетровській області, код: 39394856, Україна, 49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вулиця Сімферопольська, будинок 17-а Термін дії: 17.07.2024.

Ухвала набирає законної сили 25.09.2023 та може бути оскаржена в порядку, передбаченому статтями 256, 257 Господарського процесуального кодексу України.

Повний текст ухвали складено - 26.09.2023.

Суддя С.В. Мартинюк

Дата ухвалення рішення25.09.2023
Оприлюднено28.09.2023
Номер документу113725616
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —904/5874/19

Ухвала від 14.05.2024

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Мартинюк Сергій Віталійович

Ухвала від 07.05.2024

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Мартинюк Сергій Віталійович

Ухвала від 25.04.2024

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Мартинюк Сергій Віталійович

Ухвала від 15.04.2024

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Мартинюк Сергій Віталійович

Судовий наказ від 05.04.2024

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Мартинюк Сергій Віталійович

Судовий наказ від 05.04.2024

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Мартинюк Сергій Віталійович

Судовий наказ від 05.04.2024

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Мартинюк Сергій Віталійович

Судовий наказ від 05.04.2024

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Мартинюк Сергій Віталійович

Судовий наказ від 05.04.2024

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Мартинюк Сергій Віталійович

Судовий наказ від 05.04.2024

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Мартинюк Сергій Віталійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні