Ухвала
від 26.09.2023 по справі 705/1730/23
УМАНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №705/1730/23

2/705/1434/23

УХВАЛА

про проведення судового засідання в режимі відеоконференції

26.09.2023 м. Умань

Суддя Уманського міськрайонного суду Черкаської області Єщенко О.І., розглянувши клопотання прокурора Монастирищенського відділу Уманської окружної прокуратури Олега Семеруня про забезпечення проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду,

ВСТАНОВИВ:

У провадженніУманського міськрайонногосуду Черкаськоїобласті перебуваєцивільна справаза позовноюзаявоюзаступника керівника Уманської окружної прокуратури в інтересах держави в особі: Уманської міської ради до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Комунальне некомерційне підприємство «Уманська центральна міська лікарня» Уманської міської ради, про стягнення витрат на лікування потерпілого внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Судове засідання призначене на 09 годину 00 хвилин 27 вересня 2023 року.

Прокурором Монастирищенського відділу Уманської окружної прокуратури О.Семерунь до суду подане клопотання про забезпечення проведення судового засідання у справі в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду. В клопотанні просив суд з метою забезпечення оперативності судового провадження провести судове засідання у справі, яке призначене на 09 год. 00 хв. 27.09.2023, в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду. Просив проведення відеоконференції доручити Монастирищенському районному суду Черкаської області.

Відповідно до ч. 1 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості.

Судом, до якого може прибути представник позивача для участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції, є Монастирищенський районний суд Черкаської області, тому з метою реалізації процесуальних прав та обов`язків позивача, забезпечення оперативності розгляду справи вважаю за необхідне постановити ухвалу про участь представника позивача у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Проведення відеоконференції доручити Монастирищенському районному суду Черкаської області.

Керуючись ст. 212 ЦПК України,

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання задовольнити.

Доручити Монастирищенському районному суду Черкаської області забезпечити проведення відеоконференції та організувати виконання цієї ухвали проучасть прокурора Монастирищенського відділу Уманської окружної прокуратури Олега Семеруня у судовому засіданні, яке призначене на 09 год. 00 хв. 27 вересня 2023 року, в режимі відеоконференції.

Зобов`язати прокурора Монастирищенського відділу Уманської окружної прокуратури Олега Семеруня прибути на 09годину 00 хвилин 27 вересня 2023року у судове засідання, яке буде проведене у режимі відеоконференції, до Монастирищенського районного суду Черкаської області.

Копії ухвали для виконання направити до Монастирищенського районного суду Черкаської області.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.І.Єщенко

Дата ухвалення рішення26.09.2023
Оприлюднено28.09.2023
Номер документу113727258
СудочинствоЦивільне
Сутьзабезпечення проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду

Судовий реєстр по справі —705/1730/23

Рішення від 27.09.2023

Цивільне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Єщенко О. І.

Ухвала від 26.09.2023

Цивільне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Єщенко О. І.

Ухвала від 28.04.2023

Цивільне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Єщенко О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні