Ухвала
від 02.10.2023 по справі 332/2833/23
ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

Заводський районний суд м. Запоріжжя

69106 Україна м. Запоріжжя вул. Лізи Чайкіної 65 тел.(061) 236-59-98

Справа № 332/2833/23

Провадження №: 2/332/1036/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

02 жовтня 2023 р. м.Запоріжжя

Заводський районний суд м.Запоріжжя у складі: головуючого судді РетинськоїЮ.І., за участю секретаря судового засідання Божко В.О., розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом Першого заступника керівника Пологівської окружної прокуратури Запорізької області, в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області до ОСОБА_1 , третя особа, на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Товариство з обмеженою відповідальністю «Агро-Континент» про конфіскацію земельної ділянки, -

ВСТАНОВИВ:

Перший заступник керівника Пологівської окружної прокуратури Запорізької області, в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області звернувся до Заводського районного суду м.Запоріжжя із позовом до ОСОБА_1 , третя особа, на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Товариство з обмеженою відповідальністю «Агро-Континент» про конфіскацію земельної ділянки.

На підставі ухвали суду з метою виконання вимог ч.1 ст.189 ЦПК України розпочато підготовче провадження у справі.

Представник позиавча у підготовче судове засідання не з`явився, через канцелярію суду надійшло клопотання про проведення підготовчого судового засідання без його участі, а також без фіксації судового процесу. Просить закрити підготовче судове засідання та призначити слухання справи по суті.

Відповідач ОСОБА_1 та Представник третьої особи, на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: ТОВ «Агро-Континент» у підготовче судове засідання не з`явилися, про дату та час проведення підготовчого судового засідання були повідомлені належним чином шляхом розміщення оголошення про виклик до суду на офіційному веб-порталі судової лади України, жодних заяв та клопотань від них не надходило.

Під час проведення підготовчого судового засідання судом визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги, визначено обставини справи, які підлягають встановленню, та зібрані відповідні докази, визначено порядок розгляду справи, а також вчинено інші дії з метою забезпечення правильного, своєчасного розгляду справи по суті. Відповідачем, у строк, встановлений в ухвалі суду, відзиву на позовну заяву не надано. Заяв про бажання укласти мирову угоду, передати справу на розгляд третейського суду або звернутися до суду для проведення врегулювання спору за участю судді від сторін не надходило, також як і не надходило зустрічного позову, інших заяв та клопотань.

Підстав для вирішення питань, визначених пунктами 8-11, 13, 14 ч.2 ст. 197 ЦПК України у даній справі не встановлено.

Згідно п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому судовому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декілька судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті. Відповідно до п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи вищевикладене, суд приходить до висновку про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду.

Керуючись ст. ст. 197, 200 ЦПК України -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадженняпо цивільнійсправі запозовом Першогозаступника керівникаПологівської окружноїпрокуратури Запорізькоїобласті,в інтересахдержави вособі Головногоуправління Держгеокадаструу Запорізькійобласті до ОСОБА_1 ,третя особа,на сторонівідповідача,яка незаявляє самостійнихвимог напредмет спору:Товариство зобмеженою відповідальністю«Агро-Континент»про конфіскаціюземельної ділянкитапризначити справудо судовогорозгляду на 10-00 годину 24.10.2023 року.

Копію ухвали направити всім учасникам по справі.

В судове засідання викликати учасників по справі.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення.

Суддя: Ю.І. Ретинська

Дата ухвалення рішення02.10.2023
Оприлюднено03.10.2023
Номер документу113851672
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: спори про припинення права власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —332/2833/23

Рішення від 10.04.2024

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Ретинська Ю. І.

Рішення від 10.04.2024

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Ретинська Ю. І.

Ухвала від 02.10.2023

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Ретинська Ю. І.

Ухвала від 21.06.2023

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Ретинська Ю. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні