Ухвала
від 02.10.2023 по справі 208/1919/19
ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКА 

справа № 208/1919/19

№ провадження 2-во/208/60/23

УХВАЛА

Іменем України

02 жовтня 2023 р. м. Кам`янське

Заводськийрайонний судм.Дніпродзержинська Дніпропетровськоїобласті ускладі:Головуючого суддіПохвалітої С.М.,за участюсекретаря судовогозасідання Грищенко О.Л.,

розглянувши в судовому засіданні заяву представника Виконавчого комітету Кам`янської міської ради Тарасюка О.Л. щодо про виправлення описки в рішенні Заводського районного суду м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області від 01.08.2023 року по цивільній справі за позовною заявою Виконавчого комітету Кам`янської міської ради Дніпропетровської області до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, Департамент комунальної власності земельних відносин та реєстрації речових прав на нерухоме майна міської ради, Приватний нотаріус Кам`янського міського нотаріального округу Моісєєнко Денис Олександрович, про визнання договорів недійсними, скасування запису про державну реєстрацію права власності,-

в с т а н о в и в:

В провадженні Заводського районного суду м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області знаходилась цивільна справа за позовною заявою Виконавчого комітету Кам`янської міської ради Дніпропетровської області до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, Департамент комунальної власності земельних відносин та реєстрації речових прав на нерухоме майна міської ради, Приватний нотаріус Кам`янського міського нотаріального округу Моісєєнко Денис Олександрович, про визнання договорів недійсними, скасування запису про державну реєстрацію права власності.

01.08.2023 р. рішенням Заводського районного суду м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області позовні вимоги Виконавчого комітету Кам`янської міської ради Дніпропетровської області до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, Департамент комунальної власності земельних відносин та реєстрації речових прав на нерухоме майна міської ради, Приватний нотаріус Кам`янського міського нотаріального округу Моісєєнко Денис Олександрович, про визнання договорів недійсними, скасування запису про державну реєстрацію права власності, задоволені.

28.09.2023 року надійшла заява представника Виконавчого комітету Кам`янської міської ради Тарасюка О.Л. щодо про виправлення описки в рішенні Заводського районного суду м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області від 01.08.2023 року, а саме в описовій та резолютивній частинах рішення позивачем зазначено Кам`янська міська рада, в також ЄДРПОУ міської ради. А в резолютивній частині рішення позивач в графі «Відомості сторін» та в частині стягнення з відповідачів ОСОБА_1 , ОСОБА_5 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 судового збору.

Згідно до матеріалів справи позивачем є Виконавчий комітет Кам`янської міської ради ЄДРПОУ: 04052072, а не Кам`янська міська рада.

Суд, вивчивши матеріали цивільної справи, матеріали заяви, вважає, що необхідно виправити описку в рішенні суду.

Так, згідно до ст. 269 ЦПК України, суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи виправити допущені в рішенні чи ухвалі описки чи арифметичні помилки.

Відповідно допостанови Пленуму Верховного Суду України від 18 грудня 2009 року № 14 «Про судове рішення у цивільній справі»вирішуючи питання про виправлення описок чи арифметичних помилок, допущених у судовому рішенні (рішення або ухвала), суд усуває такі неточності, які впливають на можливість реалізації судового рішення чи його правосудності.

Суд вважає необхідним виправити описку, в описовій та резолютивній частинах рішення Заводського районного суду м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області від 01.08.2023 р., оскільки дійсно позивач по справі Виконавчий комітет Кам`янської міської ради, а не Кам`янська міська рада.

Враховуючи вищезазначене та керуючись ст. ст. 260, 261, 269 ЦПК України суд, -

у х в а л и в:

Заяву представника Виконавчого комітету Кам`янської міської ради Тарасюка О.Л. щодо про виправлення описки в рішенні Заводського районного суду м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області від 01.08.2023 року по цивільній справі за позовною заявою Виконавчого комітету Кам`янської міської ради Дніпропетровської області до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, Департамент комунальної власності земельних відносин та реєстрації речових прав на нерухоме майна міської ради, Приватний нотаріус Кам`янського міського нотаріального округу Моісєєнко Денис Олександрович, про визнання договорів недійсними, скасування запису про державну реєстрацію права власності, задовольнити.

Виправити описку в описовій та резолютивній частинах рішення Заводського районного суду м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області від 01.08.2023 р. по цивільній справі за позовною заявою Виконавчого комітету Кам`янської міської ради Дніпропетровської області до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, Департамент комунальної власності земельних відносин та реєстрації речових прав на нерухоме майна міської ради, Приватний нотаріус Кам`янського міського нотаріального округу Моісєєнко Денис Олександрович, про визнання договорів недійсними, скасування запису про державну реєстрацію права власності, зазначивши вірно позивачем Виконавчий комітет Кам`янської міської ради, ЄДРПОУ: 04052072.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення безпосередньо до суду апеляційної інстанції.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Суддя Похваліта С. М.

СудЗаводський районний суд м.Дніпродзержинська 
Дата ухвалення рішення02.10.2023
Оприлюднено04.10.2023
Номер документу113885907
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі)

Судовий реєстр по справі —208/1919/19

Ухвала від 19.03.2024

Цивільне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Похваліта С. М.

Постанова від 24.01.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Пищида М. М.

Ухвала від 27.10.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Пищида М. М.

Ухвала від 27.10.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Пищида М. М.

Ухвала від 05.10.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Пищида М. М.

Ухвала від 02.10.2023

Цивільне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Похваліта С. М.

Рішення від 01.08.2023

Цивільне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Похваліта С. М.

Ухвала від 07.12.2022

Цивільне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Похваліта С. М.

Ухвала від 19.05.2021

Цивільне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Похваліта С. М.

Ухвала від 19.05.2021

Цивільне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Похваліта С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні