Ухвала
від 02.10.2023 по справі 213/3189/23
ІНГУЛЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

г Інгулецький районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області

Справа № 213/3189/23

Номер провадження 2/213/1365/23

У Х В А Л А

02 жовтня 2023 року місто Кривий Ріг

Інгулецький районнийсуд містаКривого РогуДніпропетровської областів складісудді МазуренкаВ.В.,розглянувши клопотанняпрокурора Широківськоговідділу окружноїпрокуратури ХристиниВедути пророзглядсправи запозовом керівника Криворізької південної окружної прокуратури Дніпропетровської області, поданої в інтересах держави в особі Національної Служби Здоров`я України, Криворізької міської ради, до ОСОБА_1 , третя особа без самостійних вимог щодо предмету спору Комунальне некомерційне підприємство «Криворізька міська клінічна лікарня №17» Криворізької міської ради, про відшкодування витрат на лікування особи, яка потерпіла від кримінального правопорушення, -

ВСТАНОВИВ:

01 серпня 2023 року до суду надійшла вищезазначена позовна заява про стягнення з ОСОБА_1 коштів, витрачених на лікування потерпілого від злочину ОСОБА_2 в сумі 1185,69 грн на користь держави в особі Криворізької міської ради, та 11214,94 грн. на користь держави в особі Національної Служби Здоров`я України.

Ухвалою Інгулецького районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області від 15 серпня 2023 року відкрито провадження у справі, постановлено розгляд справи здійснювати в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін.

28 вересня 2023 року на адресу суду надійшла заява прокурора Широківського відділу окружної прокуратури Х.Ведути, в якій просить розгянути справу в судовому засідання з викликом сторін, оскільки спірні правовідносини мають досить важливе значення для позивача та вимагають повного і всебічного встановлення обставин справи, а також позивач бажає давати усні пояснення по суті справи.

Відповідно до ч.5ст.279 ЦПК України, суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Враховуючи обставини, встановлені при вивченні матеріалів справи після відкриття провадження у справі, до початку розгляду справи, суд вважає за необхідне розглядати справу в порядку спрощеного провадження з викликом (повідомленням) сторін.

Таким чином, суд вважає за необхідне, здійснити перехід з розгляду справи в порядку спрощеного провадження без виклику (повідомлення) сторін до розгляду справи в порядку спрощеного провадження з викликом (повідомленням) сторін.

На підставі викладеного, керуючисьст. 279 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Здійснити перехідз розглядуцивільної справи за позовною заявою керівника Криворізької південної окружної прокуратури Дніпропетровської області, поданої в інтересах держави в особі Національної Служби Здоров`я України, Криворізької міської ради, до ОСОБА_1 , третя особа без самостійних вимог щодо предмету спору Комунальне некомерційне підприємство «Криворізька міська клінічна лікарня №17» Криворізької міської ради, про відшкодування витрат на лікування особи, яка потерпіла від кримінального правопорушення, в порядку спрощеного провадження без виклику (повідомлення) сторін до розгляду справи в порядку спрощеного провадження з викликом (повідомленням) сторін.

Призначити судове засідання у приміщенні Інгулецького районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області о 11:30 год. 21 листопада 2023 року.

Копію ухвали надіслати учасникам справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.В.Мазуренко

Дата ухвалення рішення02.10.2023
Оприлюднено04.10.2023
Номер документу113885923
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування витрат на лікування особи, яка потерпіла від кримінального правопорушення

Судовий реєстр по справі —213/3189/23

Рішення від 16.01.2024

Цивільне

Інгулецький районний суд м.Кривого Рогу

Мазуренко В. В.

Ухвала від 02.10.2023

Цивільне

Інгулецький районний суд м.Кривого Рогу

Мазуренко В. В.

Ухвала від 15.08.2023

Цивільне

Інгулецький районний суд м.Кривого Рогу

Мазуренко В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні