Ухвала
від 02.10.2023 по справі 951/784/23
КОЗІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про прийняття заяви до розгляду

та відкриття провадження у справі

02 жовтня 2023 рокуСправа № 951/784/23 Провадження №2-о/951/56/2023

Суддя Козівського районного суду Тернопільської області Братків І. І., перевіривши матеріали заяви ОСОБА_1 , заінтересована особа: Головне управління Пенсійного фонду України у Волинській області, Козівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Тернопільському районі Тернопільської області Західного міжрегіонального управління юстиції про встановлення факту належності правовстановлюючого документу та факту родинних відносин,-

в с т а н о в и в:

ОСОБА_1 звер нулася до суду із заявою в порядку окремого провадження про встановлення факту належності правовстановлюючого документу та факту родинних відносин.

Заява відповідає вимогам ст.ст. 175, 177, 318 ЦПК України і віднесена до предметної, суб`єктної, інстанційної та територіальної юрисдикції Козівського районного суду Тернопільської області. Підстави для залишення заяви без руху, її повернення, відмови у відкритті провадження відсутні. Справа підлягає розгляду в порядку цивільного судочинства за правилами окремого провадження.

Згідно ч. 3 ст. 294 ЦПК України справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду. Інші особливості розгляду цих справ встановлені цим розділом.

Частиною 1 ст. 187 ЦПК України встановлено, що за відсутності підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження суд відкриває провадження у справі протягом п`яти днів з дня надходження позовної заяви або заяви про усунення недоліків, поданої в порядку, передбаченому статтею 185 цього Кодексу.

Вказана справа не може бути розглянута в порядку спрощеного позовного провадження відповідно до ч. 4 ст. 274 ЦПК України і її розгляд слід здійснювати за правилами загального позовного провадження, з врахуванням особливостей Розділу IV «Окреме провадження».

На підставі наведеного, керуючись ст.ст.19, 175-177, 187,293,315,316,318 ЦПК України, суддя.

постановив:

Прийняти заявудо розглядута відкритипровадження уцивільній справіза заявоюОСОБА_1 , заінтересована особа: Головне управління Пенсійного фонду України у Волинській області, Козівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Тернопільському районі Тернопільської області Західного міжрегіонального управління юстиції про встановлення факту належності правовстановлюючого документу та факту родинних відносин.

Розгляд справи здійснювати за правилами окремого провадження з додержанням загальних правил, встановлених ЦПК України, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду.

Призначити судове засідання в приміщенні Козівського районного суду Тернопільської області (смт Козова, вул. Соборна, 2, Тернопільської області) на 15:00 год. 11.10.2023.

У судове засідання викликати заявника та заінтересованих осіб.

Копії даної ухвали надіслати особам, які беруть участь у справі. Одночасно, з копією ухвали про прийняття заяви до розгляду та відкриття провадження у справі надіслати заінтересованій особі копію заяви з копіями доданих до неї документів.

Запропонувати заінтересованій особі подати письмові заперечення (пояснення) стосовно заяви з посиланням на докази, якими вони обґрунтовуються.

Інформацію щодо даної справи учасники справи можуть отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі інтернет за веб-адресою: http://kz.te.court.gov.ua/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Ірина БРАТКІВ

Дата ухвалення рішення02.10.2023
Оприлюднено05.10.2023
Номер документу113915799
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: інших фактів, з них:.

Судовий реєстр по справі —951/784/23

Рішення від 25.10.2023

Цивільне

Козівський районний суд Тернопільської області

Братків І. І.

Ухвала від 02.10.2023

Цивільне

Козівський районний суд Тернопільської області

Братків І. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні