Ухвала
від 05.10.2023 по справі 483/839/23
ОЧАКІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ОЧАКІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 483/839/23

Провадження № 2/483/310/2023

У Х В А Л А

про призначення судового засідання в режимі відео конференції

05 жовтня 2023 року м. Очаків

Суддя Очаківського міськрайонного суду Миколаївської області Рак Л.М., розглянувши в порядку письмового провадження заяву представника позивачки ОСОБА_1 адвоката Давидової Олени Юхимівни про проведення в режимі відеоконференції всіх судового засідань у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача управління освіти та гуманітарних питань Очаківської міської ради, про позбавлення батьківських прав, -

В С Т А Н О В И Л А:

В провадженні Очаківського міськрайонного суду Миколаївської області перебуває вказана цивільна справа.

04 жовтня 2023 року від представника позивачки ОСОБА_1 адвоката Давидової О.Ю. надійшло клопотання про проведення всіх судових засідань в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

За змістом ч.ч. 1-3 ст. 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи. Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-комунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

З урахуванням викладеного, а також того, що клопотання стосується організації судового процесу і його задоволення сприятиме реалізації права сторони бути присутньою в судовому засіданні, а також дотриманню процесуальних строків розгляду справи, приходжу до висновку, що клопотання представника є обгрунтованим та підлягає задоволенню.

Керуючись ст.ст. 212, 223, 353 ЦПК України,

У Х В А Л И Л А :

Клопотання представника позивачки ОСОБА_1 адвоката Давидової Олени Юхимівни про проведення в режимі відеоконференції всіх судових засідань у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача управління освіти та гуманітарних питань Очаківської міської ради, про позбавлення батьківських прав задовольнити.

Всі судовізасідання у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача управління освіти та гуманітарних питань Очаківської міської ради, про позбавлення батьківських прав, проводити в режимі відеоконференції з використанням адвокатом ДавидовоюОленою Юхимівною власнихтехнічних засобівпоза межамиприміщення судуза допомогоюсистеми «EasyCon» заідентифікатором ІНФОРМАЦІЯ_1

Ризики технічної неможливості участі в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо нестиме учасник справи, який подав відповідну заяву.

Копію ухвали направити представнику позивачки адвокату Давидовій О.Ю.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http:/court.gov.ua/fair/sud1420/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення05.10.2023
Оприлюднено06.10.2023
Номер документу113940667
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —483/839/23

Ухвала від 05.10.2023

Цивільне

Очаківський міськрайонний суд Миколаївської області

Рак Л. М.

Ухвала від 05.10.2023

Цивільне

Очаківський міськрайонний суд Миколаївської області

Рак Л. М.

Ухвала від 02.08.2023

Цивільне

Очаківський міськрайонний суд Миколаївської області

Рак Л. М.

Ухвала від 25.07.2023

Цивільне

Очаківський міськрайонний суд Миколаївської області

Рак Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні