Ухвала
від 05.10.2023 по справі зпп/320/124/23
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про залишення без розгляду

заяви про забезпечення позову

до подання позовної заяви

05 жовтня 2023 року ЗПП/320/124/23

Суддя Київського окружного адміністративного суду Терлецька О.О.,розглянувши в місті Києві у письмовому провадженні заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "Центр-авто" про забезпечення позову до подання позову до Національного агенства з акредитації Українни,

в с т а н о в и в:

До Київського окружного адміністративного суду звернулось Товариство з обмеженою відповідальністю "Центр-авто" з заявою про забезпечення позову до подання позовної заяви до Національного агенства з акредитації Українни.

Відповідно до ч.1 ст.150 КАС України суд за заявою учасника справи або з власної ініціативи має право вжити визначені цією статтею заходи забезпечення позову.

Згідно з ч.4 ст.152 КАС України до заяви додаються документи, що підтверджують сплату судового збору у встановлених порядку і розмірі.

В матеріалах заяви відсутня квитанція про сплату судового збору.

Відповідно до ч.7 ст.152 КАС України суд, встановивши, що заяву про забезпечення позову подано без додержання вимог статті 152 цього Кодексу, повертає її заявнику без розгляду, про що постановляє ухвалу. Керуючись статтями 150-157, 243, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

у х в а л и в:

1. Залишити без розгляду заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "Центр-авто" про забезпечення позову до подання позову.

2. Копію ухвали видати (надіслати) заявнику.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення. Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або у судовому засіданні у разі неявки учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженнні, набирає законної сили з моменту її підписання. Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Шостого апеляційного адміністративного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня складення повного тексту ухвали.

Суддя Терлецька О.О.

Дата ухвалення рішення05.10.2023
Оприлюднено09.10.2023
Номер документу113963647
СудочинствоАдміністративне
Сутьзабезпечення позову до подання позову до Національного агенства з акредитації Українни

Судовий реєстр по справі —зпп/320/124/23

Ухвала від 05.10.2023

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Терлецька О.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні