Ухвала
від 03.10.2023 по справі 333/2361/23
КОМУНАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЗАПОРІЖЖЯ

Справа №333/2361/23

Провадження №2/333/1759/23

У Х В А Л А

03 жовтня 2023 року м. Запоріжжя

Комунарський районний суд м. Запоріжжя у складі:

головуючого судді Михайлової А.В.,

за участю секретаря судового засідання Панченко К.О.,

позивача ОСОБА_1 ,

представника позивача ОСОБА_2 ,

відповідача ОСОБА_3 ,

представника відповідача ОСОБА_4 ,

відповідача ОСОБА_5 ,

третьої особи ОСОБА_6 ,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні цивільну справу за первісною позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_3 , ОСОБА_5 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: ОСОБА_6 , про визнання договору купівлі-продажу недійсним,

В С Т А Н О В И В:

До суду надійшла вищезазначена позовна заява.

Ухвалою суд від 11.05.2023 року відкрито провадження по цивільній справі за вищевказаним позовом та розпочато підготовче засідання у справі.

Позивач та його представник в підготовчому засіданні не заперечували проти проведення підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду, представник заявила клопотання про витребування документів по справі.

Відповідачі та їх представник в підготовчому засіданні не заперечували проти проведення підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду, не заперечували проти задоволення клопотання представника позивача про витребування документів по справі.

Третя особа в підготовчому засіданні не заперечував проти проведення підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду, не заперечував проти задоволення клопотання представника позивача про витребування документів по справі.

Положеннями ч. 1ст. 196 ЦПК Українивизначено, що для виконання завдання підготовчого провадження в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче засідання.

Під час проведення підготовчого засідання судом визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників судового процесу, визначено обставини справи, які підлягають встановленню, та зібрані відповідні докази, визначено порядок розгляду справи, а також вчинено інші дії з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Заяв про бажання укласти мирову угоду, або звернутися до суду для проведення врегулювання спори за участю судді від сторін не надходило, також як і не надходило зустрічного позову, уточнення позовних вимог, інших заяв та клопотань.

Підстав для вирішення питань, визначених пунктами 8-14 ч.2ст. 197 ЦПК Україниу даній справі не встановлено.

Згідно п. 15 ч.2ст. 197 ЦПК Україниу підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декілька судових засіданьу разі складності справи) для розгляду справи по суті. Відповідно до п. 3 ч.2ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи вище викладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно 84 ЦПК України у випадках, коли щодо отримання доказів у сторін та інших осіб, які беруть участь у справі, є складнощі, суд за їх клопотанням зобов`язаний витребувати такі докази.

Виходячи із вищевикладеного, суд вважає за необхідне задовольнити клопотання про витребування письмових доказів.

Керуючись ст. ст.84, 189, 196-198, 200 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_3 , ОСОБА_5 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: ОСОБА_6 , про визнання договору купівлі-продажу недійсним, та призначити справу до судового розгляду по суті у залі судових засідань в приміщенні Комунарського районного суду м. Запоріжжя на 06 листопада 2023 року о 14 год. 00 хв.

Про дату, час і місце судового засідання повідомити сторони.

Клопотання про витребування інформації - задовольнити.

Витребувати у приватного нотаріуса Запорізького міського нотаріального округу Нарохи Ольги Василівни копію нотаріальної справи, яка заведена у зв`язку із посвідченням договору купівлі-продажу часток житлового будинку від 06.04.2021 року, який укладено між ОСОБА_5 та ОСОБА_3 зареєстрованим у реєстрі за № 519.

Витребувати у приватного нотаріуса Запорізького міського нотаріального округу Нарохи Ольги Василівни копію нотаріальної справи, яка заведена у зв`язку з посвідченням довіреності 05.04.2021 року виданої ОСОБА_7 на імя ОСОБА_5 , зареєстровано в реєстрі за № 511.

Витребувати у Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги №6» (код ЄДРПОУ 38969678, 69104, м. Запоріжжя, вул. Чумаченка, 21) належним чином завірену копію медичну карту амбулаторного хворого ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

Сторони можуть отримати інформацію про стан розгляду справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України: http://court.gov.ua/fair/sud0812/.

Суддя Комунарського районного суду

м. Запоріжжя А.В.Михайлова

Дата ухвалення рішення03.10.2023
Оприлюднено11.10.2023
Номер документу114013768
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання договору купівлі-продажу недійсним

Судовий реєстр по справі —333/2361/23

Ухвала від 03.10.2023

Цивільне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Михайлова А. В.

Ухвала від 30.05.2023

Цивільне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Михайлова А. В.

Ухвала від 11.05.2023

Цивільне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Михайлова А. В.

Ухвала від 30.03.2023

Цивільне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Михайлова А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні