Ухвала
від 09.10.2023 по справі 521/14993/23
МАЛИНОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 521/14993/23

Номер провадження № 2/521/4152/23

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

09 жовтня 2023 року м. Одеса

Суддя Малиновського районного суду м.Одеси Роїк Д.Я.., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Альфа-прайд» про захист прав споживачів та стягнення грошових коштів та моральної шкоди,-

в с т а н о в и в:

Позивач звернулась до Малиновського районного суду м.Одеси з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «Альфа-прайд» про захист прав споживачів та стягнення грошових коштів та моральної шкоди.

Позовна заява подана з додержанням вимог статей 175-177 ЦПК України. Підстави, визначені статтями 185-186 ЦПК України, для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні. Тому позовну заяву слід прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі.

Відповідно до положень ч. 4 ст. 19 ЦПК України дана справа може бути розглянута в порядку загального позовного провадження.

На підставі наведеного та керуючись ст.ст. 84, 81 187, 260 ЦПК України,

у х в а л и в:

Прийняти до розгляду позовну заяву ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Альфа-прайд» про захист прав споживачів та стягнення грошових коштів та моральної шкоди та відкрити провадження у справі.

Розгляд справи проводити в порядку загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання на 30.10.2023 року о 11:45 год., яке провести у залі судового засідання № 207 в приміщенні Малиновського районного суду м. Одеси,за участю учасників справи.

Встановити відповідачу строк п`ятнадцять днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі, протягом якого відповідач має право подати відзив на позовну заяву, з урахуванням вимог статті 178 ЦПК України. Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) позивачу та третім особам одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Відповідно до ч. 1 ст. 193 ЦПК України у строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Встановити позивачу строк п`ять днів із дня отримання відзиву, протягом якого позивач має право подати відповідь на відзив, до якої застосовуються правила, встановлені частинами третьою-п`ятою ст. 178 ЦПК України. Копія відповіді на відзив та доданих до неї документів повинна бути надіслана (надана) відповідачу та третім особам одночасно з надісланням (наданням) відповіді на відзив до суду.

Встановити відповідачу строк п`ять днів із дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, до якого застосовуються правила, встановлені частинами третьою - п`ятою ст.178 ЦПК України. Копія заперечення на відповідь на відзив та доданих до неї документів повинна бути надіслана (надана) позивачу та третім особам одночасно з надісланням (наданням) заперечення на відповідь на відзив до суду.

Встановити третій особі строк в п`ять днів з дня отримання відзиву для подання пояснення щодо відзиву, та строк в п`ять днів з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі разом з позовом для подання пояснень щодо позову, у відповідності з правилами встановленими частинами третьою-шостою статті 178 ЦПК України. Копії пояснень щодо позову або відзиву повинні бути надіслані позивачу та відповідачу одночасно з надісланням (наданням) пояснень до суду.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://court.gov.ua/.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі надіслати позивачу.

Копію ухвали про відкриття провадження разом з копією позовної заяви та копіями доданих до неї матеріалів надіслати відповідачу та третій особі.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя Д.Я. Роїк

Дата ухвалення рішення09.10.2023
Оприлюднено12.10.2023
Номер документу114052920
СудочинствоЦивільне
Сутьзахист прав споживачів та стягнення грошових коштів та моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —521/14993/23

Ухвала від 30.01.2024

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Роїк Д. Я.

Ухвала від 09.10.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Роїк Д. Я.

Ухвала від 16.06.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Роїк Д. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні