Ухвала
від 11.10.2023 по справі 398/4750/23
ОЛЕКСАНДРІЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №: 398/4750/23

провадження №: 2-о/398/197/23

УХВАЛА

"11" жовтня 2023 р. Суддя Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області Молонова Ю.В., розглянувши клопотання представника заінтересованої особи ДПС України Шпак Надії про проведення у режимі відеоконференції судового засіданні у цивільну справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Державна податкова служба України, Пенсійний фонд України, Адвокатське об`єднання «Гусарова і партнери», про встановлення факту припинення дії трудових відносин, -

ВСТАНОВИВ:

21 вересня 2023 року до Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області надійшла вказана заява.

Ухвалою судді від 26.09.2023 було відкрито провадження у справі в порядку окремого провадження та призначено справу до розгляду.

09.10.2023 року на адресу суду надійшло клопотання представника заінтересованої особи ДПС України Шпак Надії про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції у приміщенні Ленінського районного суду м. Кіровограда.

Відповідно до ст. 212 ЦПК України суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом. Копія ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду негайно надсилається до суду, який зобов`язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції. Суд, який забезпечує проведення відеоконференції, перевіряє явку і встановлює особи тих, хто з`явився, а також перевіряє повноваження представників.

Відповідно до ч. 7 ст. 11 Закону України «Про судоустрій та статус суддів» учасникам судового процесу на підставі судового рішення забезпечується можливість брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у порядку, встановленому законом. Обов`язок забезпечити проведення відеоконференції покладається на суд, який отримав судове рішення про проведення відеоконференції, незалежно від спеціалізації та інстанції суду, який прийняв таке рішення.

Враховуючи викладене, суд приходить до висновку, що клопотання представника заінтересованої особи ДПС України Шпак Надії про проведення судового засідання в режимі відеоконференції підлягає задоволенню.

Керуючись ст. 212 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Клопотання представника заінтересованої особи ДПС України Шпак Надії задовольнити.

Провести судове засідання у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Державна податкова служба України, Пенсійний фонд України, Адвокатське об`єднання «Гусарова і партнери», про встановлення факту припинення дії трудових відносин в режимі відеоконференції.

Доручити Ленінському районному суду м. Кіровограда (25006, м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 40) забезпечити участь представника заінтересованої особи ДПС України, в режимі відеоконференції у судовому засіданні, яке відбудеться 16жовтня 2023року о15год.30хв. в Олександрійському міськрайонному суді Кіровоградської області (м. Олександрія, вул. Поштова, 30).

Представнику заінтересованої особи ДПС України з документами, які посвідчують особу (паспорт), слід з`явитися до Ленінського районного суду м. Кіровограда (25006, м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 40) для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Копію ухвали направити до Ленінського районного суду м. Кіровограда для організації відеоконференції.

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області доручає відповідній службовій особі Ленінського районного суду м. Кіровограда перевірити документи, що посвідчують особу заінтересованої особи ДПС України та перебувати поряд з ним до закінчення судового засідання.

Учасникам судового засідання має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового засідання, ставити питання та отримувати відповіді, реалізовувати інші надані їм процесуальні права та виконувати процесуальні обов`язки, передбачені Цивільним процесуальним кодексом України.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя Ю.В. Молонова

Дата ухвалення рішення11.10.2023
Оприлюднено19.10.2023
Номер документу114068065
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту припинення дії трудових відносин

Судовий реєстр по справі —398/4750/23

Рішення від 15.02.2024

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Молонова Ю. В.

Рішення від 15.02.2024

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Молонова Ю. В.

Ухвала від 12.02.2024

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Молонова Ю. В.

Ухвала від 10.01.2024

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Молонова Ю. В.

Ухвала від 11.10.2023

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Молонова Ю. В.

Ухвала від 26.09.2023

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Молонова Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні