Постанова
від 13.11.2007 по справі б-19/74-07
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Б-19/74-07

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під'їзд, майдан Свободи, 5, м. Харків, 61022,  

тел. приймальня (057) 705-14-50, тел. канцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


УХВАЛА

про затвердження ліквідаційного балансу

"13" листопада 2007 р.                                                             Справа № Б-19/74-07

вх. № 3732/2-19

Суддя господарського суду Міньковський С.В.

при секретарі судового засідання Вострікова О.О.

За участю:

представника Дергачівської МДПІ - Гостіщевої І.В. дов.№1461/10/10-025 від 04.04.2007 року

Розглянувши звіт ліквідатора про виконану роботу і ліквідаційний баланс

По справі  за заявою Дергачівська МДПІ м. Дергачі

до Приватного підприємства "Науково-виробничої фірми "Укрекспорт", м. Дергачі Харківської області

про визнання банкрутом  

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою господарського суду від 18.10.2007р. суд призначив до розгляду звіт ліквідатора.

В  судовому засіданні  ліквідатор банкрута  в особі Дергачівської МДПІ надав повний звіт ліквідатора, ліквідаційний баланс і документи Приватного підприємства «Науково-виробничої фірми «Укрекспорт» м. Дергачі.

Розглянувши наданий суду повний звіт про роботу ліквідатора і документи, що свідчать про виконання ліквідаційної процедури, вислухавши пояснення ліквідатора, суд встановив, що після визнання Приватного підприємства «Науково-виробничої фірми «Укрекспорт» банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури (Постанова господарського суду  від 05.04.2007р.) і призначення ліквідатора була проведена наступна робота по ліквідації відсутнього боржника у відповідності до положень ст.52 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

В звіті ліквідатора та документах, доданих  ліквідатором, виконані всі належні дії щодо банкрута, а саме: направлені відповідні запити до Дергачівського МРВ УМВСУ в Харківській області, Дергачівського міського бюро технічної інвентаризації Харківської області, Дергачівському відділу Держтехнагляду, Державному реєстратору ХРФ ДП Центр державного земельного кадастру, ДВС у Дергачівському районі, активів у банкрута на праві власності не зареєстровано (листи - відповіді у матеріалах справи).

Ліквідатором складений реєстр вимог кредиторів на загальну суму 84043,55тис. грн., а саме: Дергачівської МДПІ у розмірі 83254,11грн., Управління ПФУ у Дергачівському районі у розмірі 659грн., Відділення Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Дергачівському районі у розмірі 37,28грн., ВД Харківського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності у розмірі 93,16грн. Вимоги кредиторів ліквідатором не були задоволені та залишені неоплаченими, в зв'язку з недостатністю ліквідаційної маси та грошових коштів у банкрута.

Ліквідатор виконав інші заходи по ліквідації банкрута, а саме: закрив поточні рахунки банкрута в установі банку (повідомлення про закриття розрахункових рахунків знаходиться в матеріалах справи), сповіщено відповідні державні органи про закінчення ліквідаційної процедури по банкруту, а саме: Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Дергачівському районі Харківської області, Харківське обласне відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, Управління Пенсійного Фонду України у Дергачівському районі Харківської області, Фонд загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття в особі Дергачівського міського районного центру зайнятості (листи - відповіді у матеріалах справи).

Ліквідатором дана об'ява про недійсність печаток, штампів банкрута, відсутність засновницьких документів банкрута та будь-якої фінансово-господарської документації (газета „Вісті Дергачівщини” від 12.05.2007р.).

В судовому засіданні ліквідатор пояснив суду, що по банкруту не проведена інвентаризація майна в зв'язку з тим, що немає ніяких доказів, які б свідчили про наявність у банкрута будь-яких активів, розрахунки з працівниками підприємства також не зроблені, в зв'язку з відсутністю у банкрута фінансово-господарської документації та активів, які б можна було направити на задоволення вимог кредиторів, у тому числі по заробітній платі.

Враховуючи, що ліквідатор виконав всі роботи по ліквідації банкрута, суду надані документи, які свідчать про ліквідацію банкрута, у тому числі ліквідаційний баланс з непогашеною кредиторською заборгованістю на загальну суму 4370,68грн. в зв'язку з відсутністю у банкрута будь-яких активів, які можна було б направити на погашення кредиторської заборгованості, при таких обставинах суд вважає за необхідне затвердити ліквідаційний баланс, звіт ліквідатора та припинити провадження по справі і сповістити державні органи про ліквідацію банкрута.

На підставі вищенаведеного та керуючись ст. 32,п.6.ст.40, 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст. 86 ГПК України,

УХВАЛИВ:

1.Затвердити наданий суду звіт ліквідатора і ліквідаційний баланс.

2. Ліквідувати юридичну особу – Приватне підприємство  „Науково-виробнича фірма Укрекспорт", м. Дергачі, код 32201318, зареєстроване Дергачівською районною державною адміністрацією від 21.11.2002 року, про що зроблено запису журналі обліку реєстраційних справ за №24129939Ю0020126, місцезнаходження: Харківська область, м. Дергачі, площа Перемоги, буд.5-а, кв.1.

3. Провадження по справі припинити.

4.Зобов`язати державного реєстратора внести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців запис про проведення державної реєстрації припинення юридичної особи Приватне підприємство „Науково-виробнича фірма Укрекспорт" та передати органам, які здійснювали облік, відповідне повідомлення про знаття юридичної особи з обліку.

5. Ухвалу направити ліквідатору, Харківському обласному відділу з питань банкрутства, державному реєстратору, ДВС Дергачівського Харківської області, кредиторам.

Суддя                                                                                            Міньковський С.В. 

СудГосподарський суд Харківської області
Дата ухвалення рішення13.11.2007
Оприлюднено27.11.2007
Номер документу1140709
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б-19/74-07

Постанова від 13.11.2007

Господарське

Господарський суд Харківської області

Міньковський С.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні