Ухвала
від 02.10.2023 по справі 445/1961/23
ЗОЛОЧІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 445/1961/23

Провадження № 2/445/632/23

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду

та відкриття провадження у справі

"02" жовтня 2023 р. суддя Золочівського районного суду Львівської області Сивак В. М.,

перевіривши позовну заяву, з доданими до неї документами, ОСОБА_1 до Військового госпіталю Національної гвардії України (військова частина НОМЕР_1 ) про поновлення на роботі та стягнення середньомісячного заробітку за час вимушеного прогулу,-

в с т а н о в и в:

Позовна заява подана з додержанням вимог статтей 175,177 ЦПК України, підлягає розгляду в судах загальної юрисдикції та підсудна Золочівському районному суду Львівської області.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, її повернення, відмови у відкритті провадження відсутні.

Ознайомившись із матеріалами позовної заяви, враховуючи приписист. 274 ЦПКУкраїни, предмет позову, категорію справи, суддя приходить до висновку, що вищезазначена позовна заява підлягає розгляду в порядку спрощеного позовного провадження.

На підставі вищенаведеного та керуючись ст. 19,28,83,175,177,178,187,190,258-260,274,277 ЦПК України, суддя -

п о с т а н о в и в :

прийняти до розгляду позовну заяву та відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Військового госпіталю Національної гвардії України (військова частина НОМЕР_1 ) поновлення на роботі та стягнення середньомісячного заробітку за час вимушеного прогулу.

Розгляд справи проводитиза правилами спрощеного позовного провадження з викликом учасників справи.

Судове засідання для розгляду справи по суті призначити на 08.11.2023 року о 13 год. 10 хв.у залі судових засідань Золочівського районного суду Львівської області, розташованому за адресою: Львівська область, Золочівський район, м. Золочів, вул. С.Стрільців, 24.

Встановити відповідачу строк для подачі відзивуп`ятнадцять днів з дня вручення йому ухвали про відкриття провадження у справі.

Роз`яснити відповідачу, що вимоги до оформлення відзиву передбаченіст. 178 ЦПК України, а також, що у разі ненадання відповідачами відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Відповідач має право пред`явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

Документи, що підтверджують надіслання (надання) копії відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи необхідно подати до суду одночасно з надіслання (поданням) відзиву до суду.

Роз`яснити позивачу, що він вправі, в порядкуст. 179 ЦПК України, викласти свої пояснення, міркування і аргументи щодо наведених відповідачами у відзиві заперечень і мотиви їх визнання або відхилення у відповіді на відзив. До відповіді на відзив застосовуються правила, встановлені частинами третьою - пятоюстатті 178 ЦПК України.

Встановити позивачу строк для подачі відповіді на відзивтри дні з дня отримання ним відзиву.

Роз`яснити відповідачу, що він вправі, в порядкуст. 180 ЦПК України, викласти свої пояснення, міркування і аргументи щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань і аргументів і мотиви їх визнання або відхилення у запереченні. До заперечення застосовуються правила, встановлені частинами третьою п`ятою статті 178 ЦПК України.

Встановити відповідачу строк для подачі запереченнятри дні з дня отримання ним відповіді на відзив.

Роз`яснити сторонам, що якщо в результаті ухвалення судового рішення сторона може набути право стосовно третьої особи або третя особа може пред`явити вимоги до сторони, така сторона зобов`язана сповістити цю особу про відкриття провадження у справі і подати до суду заяву про залучення її до участі у справі як третю особу, яка не заявляє самостійні вимоги щодо предмета спору. До такої заяви повинні бути додані докази про направлення її копії особі, про залучення якої як третьої особи подана заява.

Копію ухвали надіслати учасникам справи.

Копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів надіслати відповідачу.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://court.gov.ua/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя В. М.Сивак

Дата ухвалення рішення02.10.2023
Оприлюднено13.10.2023
Номер документу114080959
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про поновлення на роботі

Судовий реєстр по справі —445/1961/23

Рішення від 17.04.2024

Цивільне

Золочівський районний суд Львівської області

Сивак В. М.

Рішення від 17.04.2024

Цивільне

Золочівський районний суд Львівської області

Сивак В. М.

Ухвала від 12.02.2024

Цивільне

Золочівський районний суд Львівської області

Сивак В. М.

Ухвала від 20.11.2023

Цивільне

Золочівський районний суд Львівської області

Сивак В. М.

Ухвала від 02.10.2023

Цивільне

Золочівський районний суд Львівської області

Сивак В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні