Ухвала
від 13.11.2007 по справі 01/2800
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКА СЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"13" листопада 2007 р. Справ а № 01/2800

Господарський суд Черкас ької області в складі: голову ючого - судді Чевгуза О.В., секр етаря судового засідання Олі йник І.С.,

за участю представників:

від ліквідатора: Сопілкова Т.І. - представник за довірені стю,

розглянувши у відкритому с удовому засіданні в приміщен і господарського суду Черкас ької області матеріали справ и за заявою державної податк ової інспекції у місті Черка си

до товариства з обмеженою відповідальністю “Українсь кий бізнес” м. Черкаси

про визнання банкрутом ві дсутнього боржника, -

ВСТАНОВИВ:

Господарський суд Черка ської області 01 червня 2007 року за заявою кредитора порушив провадження у справі про бан крутство боржника.

Постановою господар ського суду Черкаської облас ті від 19 червня 2007 року товарис тво з обмеженою відповідальн істю “Український бізнес” м. Черкаси визнано банкрутом т а відкрито ліквідаційну проц едуру строком на шість місяц ів.

До суду з клопотанням про затвердження ліквідацій ного балансу, звіту ліквідат ора про проведену роботу по л іквідації товариства з обмеж еною відповідальністю “Укра їнський бізнес” м. Черкаси зв ернувся ліквідатор.

В судовому засіданні встановлено, що майнові акти ви та майно відсутні, керівн і органи відсутні, заборгова ність не погашена.

Розглянувши матеріал и справи, звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс, а тако ж заслухавши ліквідатора, я ка ствердила, що виконані всі необхідні дії для встановле ння активів боржника і врахо вуючи, що за результатами лік відаційного балансу у боржни ка немає майна для задоволен ня вимог кредиторів необхідн о затвердити звіт ліквідатор а та ліквідаційний баланс, а б оржника, як юридичну особу лі квідувати.

Згідно з п. 6 ст. 40 Закону Укра їни „Про відновлення платосп роможності боржника або визн ання його банкрутом” господа рський суд припиняє провадже ння у справі про банкрутство , якщо затверджено звіт лікві датора в порядку, передбачен ому статтею 32 цього Закону.

Керуючись ст. 32 Закон у України „Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом”, суд -

УХВАЛИВ:

Затвердити звіт лік відатора державної податков ої інспекції у м. Черкаси та лі квідаційний баланс товарист ва з обмеженою відповідальні стю “Український бізнес” м. Ч еркаси.

Ліквідувати товарис тво з обмеженою відповідальн істю “Український бізнес” м. Черкаси, вул. 30 років Перемоги , 17, кв.223-224, код ЄДРПОУ 32268414 як юриди чну особу в зв'язку із банкрут ством.

Провадження по справі при пинити.

Суддя О.В. Чевгуз

Дата ухвалення рішення13.11.2007
Оприлюднено24.06.2010
Номер документу1141066
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —01/2800

Ухвала від 13.11.2007

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні