Ухвала
від 12.10.2023 по справі 757/35849/23-ц
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/35849/23-ц

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

12 жовтня 2023 року cуддя Печерського районного суду м. Києва Козлов Р.Ю., розглянувши матеріали заяви Товариства з обмеженою відповідальністю "Житлово-комунальне господарство «Геолог» про видачу судового наказу про стягнення заборгованості за надані житлово-комунальні послуги з утримання будинку та прибудинкової території солідарно з ОСОБА_1 , ОСОБА_2 .,-

В С Т А Н О В И В :

Товариство з обмеженою відповідальністю "Житлово-комунальне господарство «Геолог» звернулося до Печерського районного суду міста Києва із заявою про видачу судового наказу про видачу судового наказу про стягнення заборгованості за надані житлово-комунальні послуги з утримання будинку та прибудинкової території солідарно з ОСОБА_1 , ОСОБА_2 .

Відповідно до ст. 162 ЦПК України, заява про видачу судового наказу подається до суду першої інстанції за загальними правилами підсудності, встановленими цим Кодексом.

Згідно ч. 1 ст. 27 ЦПК України, позови до фізичної особи пред`являються в суд за зареєстрованим у встановленому законом порядку місцем її проживання або перебування, якщо інше не передбачено законом.

Відповідно до ч. 5 ст. 165 ЦПК України, судом було здійснено запит від 31.08.2023 року до Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання/перебування фізичної особи боржника та одержано відповідь №206967, №206953 від 31.08.2023 року про те, що боржники ОСОБА_1 та ОСОБА_2 по м. Києву та Київській області зареєстрованими не значяться.

Отже, отримана судом інформація не дає можливості встановити зареєстроване у встановленому законом порядку місце проживання (перебування) фізичної особи - боржника.

Згідно ч. 9 ст. 165 ЦПК України, у разі якщо отримана судом інформація не дає можливості встановити зареєстроване у встановленому законом порядку місце проживання (перебування) фізичної особи - боржника, суд відмовляє у видачі судового наказу.

За таких обставин, у видачі судового наказу за заявою Товариство з обмеженою відповідальністю "Житлово-комунальне господарство «Геолог» - слід відмовити.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст. 162, 165 ЦПК України, -

У Х В А Л И В :

Відмовити у видачі судового наказу за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю "Житлово-комунальне господарство «Геолог» про видачу судового наказу про стягнення заборгованості за надані житлово-комунальні послуги з утримання будинку та прибудинкової території солідарно з ОСОБА_1 , ОСОБА_2 .

Ухвала суду може бути оскаржена в апеляційному порядку.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її складання до Київського апеляційного суду через Печерський районний суд міста Києва.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя

Дата ухвалення рішення12.10.2023
Оприлюднено16.10.2023
Номер документу114127836
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи наказного провадження Справи щодо стягнення заборгованості за оплату житлово-комунальних послуг, телекомунікаційних послуг, послуг телебачення та радіомовлення з урахуванням індексу інфляції та трьох відсотків річних, нарахованих заявником на суму заборгованості

Судовий реєстр по справі —757/35849/23-ц

Ухвала від 12.10.2023

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Козлов Р. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні