Ухвала
від 12.10.2023 по справі 534/1809/23
КОМСОМОЛЬСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №534/1809/23

Провадження №2/534/494/23

У Х В А Л А

12 жовтня 2023 року м. Горішні Плавні

Суддя Комсомольськогоміського суддяПолтавської областіМорозов В.Ю.,розглянувши позовнузаяву ОСОБА_1 до Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області, виконавчого комітету Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області, співвідповідачів міського голови Бикова Дмитра Геннадійовича, комунального закладу культури «Міський палац культури і творчості» про скасування розпорядження про звільнення, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу,

в с т а н о в и в:

У провадженні суду знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області, виконавчого комітету Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області, співвідповідачів міського голови Бикова Дмитра Геннадійовича, комунального закладу культури «Міський палац культури і творчості» про скасування розпорядження про звільнення, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Ухвалою від 11.09.2023 року позовну заяву прийнято до розгляду та відкрито провадження, справу призначено до розгляду за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін.

Відповідно до ч. 5 ст. 279 ЦПК України, суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

02.10.2023 від представника співвідповідача ОСОБА_2 адвокат Олешка С.С. надійшов відзив на позовну заяву про скасування розпорядження про звільнення, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, в якому він прохає проводити розгляд справи в порядку спрощеного провадження з викликом (повідомленням) сторін.

Враховуючи обставини, встановлені при вивченні матеріалів справи після відкриття провадження у справі, до початку розгляду справи, суддя вважає за необхідне, здійснити перехід з розгляду справи в порядку спрощеного провадження без повідомлення (виклику) до розгляду справи в порядку спрощеного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

Керуючись ст. 279 ЦПК України, суддя,

п о с т а н о в и в:

Клопотання представника співвідповідача ОСОБА_2 адвоката Олешка Сергія Сергійовича про розгляд справи у судовому засідання з викликом (повідомленням) сторін задовольнити.

Здійснити перехід з розгляду справи за позовом ОСОБА_1 до Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області, виконавчого комітету Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області, співвідповідачів міського голови Бикова Дмитра Геннадійовича, комунального закладу культури «Міський палац культури і творчості» про скасування розпорядження про звільнення, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу в порядку спрощеного провадження без повідомлення (виклику) сторін в розгляд справи в порядку спрощеного провадження з викликом (повідомленням) сторін.

Призначити судове засідання у справі в приміщенні Комсомольського міського суду Полтавської області (39800, Полтавська область, Кременчуцький район, м. Горішні Плавні, вул. Гірників, 17) на 21 листопада 2023року о 16 год 00 хв.

У судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В`ячеслав МОРОЗОВ

СудКомсомольський міський суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення12.10.2023
Оприлюднено16.10.2023
Номер документу114143152
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про поновлення на роботі

Судовий реєстр по справі —534/1809/23

Рішення від 15.02.2024

Цивільне

Комсомольський міський суд Полтавської області

Куц Т. О.

Рішення від 15.02.2024

Цивільне

Комсомольський міський суд Полтавської області

Куц Т. О.

Ухвала від 03.01.2024

Цивільне

Комсомольський міський суд Полтавської області

Куц Т. О.

Ухвала від 22.12.2023

Цивільне

Комсомольський міський суд Полтавської області

Морозов В. Ю.

Ухвала від 22.12.2023

Цивільне

Комсомольський міський суд Полтавської області

Морозов В. Ю.

Ухвала від 12.10.2023

Цивільне

Комсомольський міський суд Полтавської області

Морозов В. Ю.

Ухвала від 11.09.2023

Цивільне

Комсомольський міський суд Полтавської області

Морозов В. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні