Рішення
від 13.10.2023 по справі 904/2595/23
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Володимира Винниченка 1, м. Дніпро, 49027

E-mail: inbox@dp.arbitr.gov.ua, тел. (056) 377-18-49, fax (056) 377-38-63

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

13.10.2023м. ДніпроСправа № 904/2595/23

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Т-Ойл", м. Київ

до 1. Товариства з обмеженою відповідальністю "ПРОПУС ОЙЛ", м. Кривий Ріг, Дніпропетровська область;

2. ОСОБА_1 , м. Кривий Ріг, Дніпропетровська область

про визнання недійсним рішення

Суддя Ярошенко В.І.

Секретар судового засідання Бублич А.В.

Представники:

від позивача: Кім Г.В.;

від відповідача-1: не з`явився;

від відповідача-2: не з`явився.

ПРОЦЕДУРА

Товариство з обмеженою відповідальністю "Т-ОЙЛ" звернулося до Господарського суду Дніпропетровської області з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю "ПРОПУС ОЙЛ" та ОСОБА_1 , в якому просить суд:

- визнати недійсним рішення № 1 одноосібного засновника Товариства з обмеженою відповідальністю ПРОПУС ОЙЛ від 13 березня 2023 року в частині наділення Товариства з обмеженою відповідальністю ПРОПУС ОЙЛ статутним капіталом у вигляді майнового вкладу - виробничого обладнання за переліком згідно додатку № 1 до рішення;

Ухвалою суду від 30.05.2023 позовну заяву залишено без руху. Запропоновано Товариству з обмеженою відповідальністю "Т-ОЙЛ" протягом десяти днів з дня вручення ухвали суду усунути недоліки позовної заяви, а саме: надати докази сплати судового збору у розмірі 827 446, 88 грн.

23.06.2023 від позивача надійшла заява про усунення недоліків. Відповідно до якої позивач просить прийняти до розгляду нову редакцію позовної заяви, з якої виключити вимогу про визнання права власності.

Ухвалою суду від 27.06.2023 прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі. Розгляд справи вирішено здійснювати за правилами загального позовного провадження. Призначено підготовче засідання на 07.08.2023.

В судове засідання 07.08.2023 з`явився представник позивача. Представники відповідачів до судового засідання не з`явились.

Ухвалою суду від 07.08.2023 підготовче засідання відкладено до 04.09.2023.

Ухвалою суду від 04.09.2023 закрито підготовче провадження. Справу призначено до розгляду в засіданні на 09.10.2023.

В судове засідання 09.10.2023 представники відповідач-1, 2 не з`явилися, причини неявки суду не повідомили.

Щодо повідомлення відповідачів суд зазначає, що зі своєї сторони ним здійснені всі необхідні заходи щодо належного його повідомлення про розгляд цієї справи.

Згідно із частинами 2, 3 статті 120 Господарського процесуального суду України суд повідомляє учасників справи про дату, час і місце судового засідання чи вчинення відповідної процесуальної дії, якщо їх явка є не обов`язковою; виклики і повідомлення здійснюються шляхом вручення ухвали в порядку, передбаченому цим Кодексом для вручення судових рішень.

Ухвала суду від 27.06.2023 була надіслана відповідачам на адресу, що підтверджені даними з Єдиного державного демографічного реєстру, а саме: Товариство з обмеженою відповідальністю "ПРОПУС ОЙЛ" на адресу: вул. Кобилянського, буд. 219, поверх 4, оф. 50, м. Кривий Ріг, Дніпропетровська область, 50002 та ОСОБА_1 на адресу: АДРЕСА_1 .

Відповідно до положень частини 6 статті 242 Господарського процесуального суду України днем вручення судового рішення є, зокрема, день проставлення у поштовому повідомленні відмітки про відмову отримати копію судового рішення чи відмітки про відсутність особи за адресою місцезнаходження, місця проживання чи перебування особи, яка зареєстрована у встановленому законом порядку, якщо ця особа не повідомила суду іншої адреси.

При цьому, частина 7 статті 120 Господарського процесуального суду України зобов`язує учасників судового процесу повідомляти суд про зміну свого місцезнаходження чи місця проживання під час розгляду справи. У разі відсутності заяви про зміну місця проживання ухвала про повідомлення чи виклик надсилається учасникам судового процесу, які не мають офіційної електронної адреси, та за відсутності можливості сповістити їх за допомогою інших засобів зв`язку, які забезпечують фіксацію повідомлення або виклику, за останньою відомою суду адресою і вважається врученою, навіть якщо відповідний учасник судового процесу за цією адресою більше не знаходиться або не проживає.

07.08.2023 на адресу суду повернулася направлена відповідачу-2 конверт із копією ухвали суду від 27.06.2023, до яких відділенням поштового зв`язку додано довідку про причину невручення поштового відправлення - "за закінченням терміну зберігання".

09.08.2023 на адресу суду повернулася направлена відповідачу-1 конверт із копією ухвали суду від 27.06.2023, до яких відділенням поштового зв`язку додано довідку про причину невручення поштового відправлення - "за закінченням терміну зберігання".

Вказаний факт свідчить про належне повідомлення відповідачів про відкриття провадження у справі та можливість подання до суду заяв по суті справи.

В ході судового засідання 09.10.2023 розглянуто справу по суті, встановлено обставини справи та досліджено наявні у матеріалах справи докази.

В судовому засіданні 09.10.2023 у нарадчій кімнаті ухвалено судове рішення в порядку статті 240 Господарського процесуального кодексу України з оформленням вступної та резолютивної частин.

АРГУМЕНТИ СТОРІН

Позиція позивача викладена у позовній заяві

Позовні вимоги мотивовані тим, що відповідачі, в зв`язку з прийняттям оспорюваного рішенні № 1 одноосібного засновника Товариства з обмеженою відповідальністю «ПРОПУС ОЙЛ» ОСОБА_1 , порушили право власності позивача на спірне майно.

Позиція відповідача-1

Відповідач не скористався своїм процесуальним правом на подання відзиву на позов.

Позиція відповідача-2

Відповідач не скористався своїм процесуальним правом на подання відзиву на позов.

ОБСТАВИНИ СПРАВИ ВСТАНОВЛЕНІ СУДОМ ТА ДОКАЗИ, ЩО ЇХ ПІДТВЕРДЖУЮТЬ

30.09.2020 між Товариством з обмеженого відповідальністю «ІК АКТИВ» (далі - продавець) та Товариством з обмеженою відповідальністю «Т-ОЙЛ» (далі - покупець) було укладено договір купівлі-продажу виробничого обладнання.

Відповідно до пункту 1.1 договору купівлі-продажу в порядку та на умовах, визначених цим Договором, Продавець передає у власність Покупцеві виробниче обладнання (надалі за текстом цього Договору: виробниче обладнання), Покупець приймає та зобов`язується сплатити за виробниче обладнання його вартість в розмір порядку та строки, що визначаються відповідно до розділів 3 та 4 цього Договору.

Виробниче обладнання на момент укладання цього Договору є власністю Продавця і знаходиться в його володінні на території МаслоЕкстракційного Заводу, який розташований в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області по вулиці Коломойцівська, 3.

Повний Перелік (номенклатура) виробничого обладнання із зазначенням найменування складених ліній та кожної одиниці (речі) окремо із зазначенням інвентарного номеру наведені Додатку № 1 до цього Договору (пункт 1.2 договору).

Пунктами 6.1 6.2 договору сторони встановили, що виробниче обладнання за цим Договором передається Продавцем та приймається Покупцем в день укладання цього Договору або на наступний робочий день після укладання цього Договору. Місцем передання та приймання виробничого обладнання Сторони визначили місце його знаходження, а саме МаслоЕкстракційний Завод (який є власністю Продавця), що розташований за адресою: Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Коломойцівська, 3. Передання виробничого обладнання збоку Продавця здійснюється його Керівником або належним чином уповноваженим Керівником представником Продавця. Приймання виробничого обладнання збоку Покупця здійснюється його Керівником або належним чином уповноваженим Керівником представником Покупця.

Факт передання Продавцем та приймання Покупцем всього виробничого обладнання, усіх приналежностей та документів до нього за цим Договором засвідчується шляхом підписання уповноваженими особами та скріплення печатками Сторін Актів приймання-передання виробничого обладнання за Договором купівлі-продажу № 30.09/20 від 30.09.2020, які є Додатками до цього Договору (пункт 6.5 договору).

Згідно з пунктом 6.9 договору право власності на усе виробниче обладнання, його приналежності та документи і нього переходить від Продавця до Покупця в момент укладання цього Договору.

Факт передання обладнання продавцем та приймання покупцем всього виробничого обладнання, усіх приналежностей та документів до нього за цим Договором засвідчується шляхом підписання уповноваженими особами та скріплення печатками сторін актів приймання-передання виробничого обладнання за Договором купівлі-продажу № 30.09/20 від 30.09.2020.

В подальшому, 01.10.2020 між Товариством з обмеженою відповідальністю «Санпро» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Т-ОЙЛ» було укладено договір оренди обладнання № 1.

Відповідно до пункту 1.1 договору в порядку та на умовах, визначених цим Договором, Орендодавець зобов`язується передати Орендареві, а Орендар зобов`язується прийняти в строкове платне користування виробниче обладнання (далі іменується - «майно», що орендується») та зобов`язується сплачувати Орендодавцю оренду плату.

Найменування та кількість майна, що орендується визначається Сторонами у додатку № 1 до даного Договору, що є його невід`ємною частиною (підпункт 1.2.1 пункту 1.2 договору).

Цей Договір вважається укладеним та набирає чинності з моменту його підписання Сторонами та скріплення печатками Сторін. Строк цього Договору починає свій перебіг у момент, визначений у п. 10.1 цього Договору (пункти 10.1 10.2 договору).

Додатком № 1 до договору оренди обладнання № 1 від 01.10.2020 є Акт приймання-передавання виробничого обладнання (в оренду) від 01.10.2020, відповідно до якого ТОВ «Т-Ойл» передало, а ТОВ «Санпро» прийняло у своє користування наступне виробниче обладнання:

Обладнання екстрактораКількість10/ЕХ-8 Десольвентізатор тостер (DTDC)111/ЕХ-8А Ущільнювач кільцевий112/ЕХ-9 Пиловловлювач: ф1800 mm11З/ЕХ-10 Горизонтальний трубний конденсатор - 300м2114/ЕХ-10А Горизонтальний трубний конденсатор 80м2115/ЕХ-10В Горизонтальний трубний конденсатор - 30м2117/ЕХ-12 Паровий охолоджувач118/ЕХ-І2А Сепаратор тонкого очищення119/ЕХ-12В Сепаратор топкого очищення12/ЕХ-2 Завантажувальний бункер120/ЕХ-ІЗ Резервуар для міцели 10м3121/ЕХ-ІЗА Резервуар для міцели 10м3122/ЕХ-І4 Сепаратор для видалення води з розчинника123/ЕХ-14А Приймальний пристрій для розчинника124/ЕХ-15 Пристрій для видалення розчинника з використаної води125/ЕХ-15А Пристрій для видалення розчинника з використаної води (02158)125/ЕХ-15А Пристрій для видалення розчинника з використаної води (02159)126/ЕХ-15В Резервуар для води (гаряча вода) (02224)126/ЕХ-І5В Резервуар для води (гаряча вода) (02225)127/EX-15D Пластинчастий теплообмінник площа 10м2 (02232)127/EX-15D Пластинчастий теплообмінник площа 10м2 (02233)127/ЕХ-І5С Горизонтальний трубний конденсатор (02236)127/ЕХ-І5С горизонтальний трубний конденсатор (02237)128/ЕХ-І6 Економайзер - 325м2129/ЕХ-І6А Сепаратор130/ЬХ-17 Випаровувач міцели131/LX-J7A Сепаратор132/ЕХ-І7В Теплообмінник133/ЕХ-І8 Нагрівач масла134/LX-J9 Сепаратор135/ЕХ-20 Горизонтальний трубний конденсатор - 375м2136/ЕХ-2J Десорбер масла колонного типу: особливе проектування137/ЕХ-21А Нагрівач - 20 м2138/EX-2JB Вакуумна сушарка відповідної потужності139/F.X-21C Охолоджувач готового масла 60м214/ЕХ-4 Екстрактор безперервної роботи тип 18001Вал-шестерня з 17-мя зубцями для редуктора1Вентилятор ВРАН б-4-В-У2-1-Зх2835-220/380-ЛО-0 (02604)1Вентилятор ВРАН 6-4-В-У2-1-Зх2835-220/380-ЛО-0 (02605)1Вентилятор ОСА-300-063/Б-50-В-00110/4-У2-01(02660)1Вентилятор ОСА-300-063/Б-50-В-00110/4-У2-01(0266!)1Вентилятор ОСА-300-063/Б-52-В-001 І0/4-У2-01 (02662)1Вентилятор ОСА-300-063/Б-52-В-00110/4-У2-01 (02663)1Вентилятор ОСА-300-063/Б-52-В-001 10/4-У2-01 (02664)1Вентилятор ОСА-300-080/Л-57-В-00550/4-У2-01 (02665)1Вентилятор ОСА-300-080/Л-57-В-00550/4-У2-01 (02666)1Вентилятор ОСА-300-080/Л-57-В-00550/4-У2-01 (02667)1Вибухозахищений мотор MARELLI 4 кВт - 1500 об/хв струм змінний, 380В, 3 фази1Вибухозахищений мотор MARELLI 5,5 кВт - 1500 об/хв струм змінний, 380В, 3 фази1Вібратор ViBSiS Тип: VV 10N/2 з мотором 0,25 кВ (02153)1Вібратор ViBSiS Тип: VV 10N/2 з мотором 0,25 кВ (02154)1Вібратор ViBSiS Тип: VV 10N/2 з мотором 0,25 кВ (02155)1Вібратор ViBSiS Тип: VV 10N/2 з мотором 0,25 кВ (02156)1Відцентровий насос для олії STANDART; Тип: SNT32-160; 4кВт-2900 об/хв1Відцентровий насос для олії STANDART; Тип: SNT32-200; 11 кВт-2900 об/хв1Відцентровий насос для олії STANDART; Тип: SNT40-160; 2,2кВт-2900 об/хв1Відцентровий насос для олії STANDART; Тип: SNT40-I60; 5,5кВт-2900 об/хв (02365)1Відцентровий насос для олії STANDART; Тип: SNT40-160: 5,5кВт-2900 об/хв (02366) 1Відцентровий Hacoc; STANDART;Tip:PC50-200; 11 Kw-2900 о/м (02142)1Відцентровий nacoc; STANDART;Tip:PC50-200;11 Kw-2900 о/м (02143)1Відцентровий nacoc; STANDART;Tip:PC50-200;11 Kw-2900 о/м (02144)1Відцентровий Hacoc; STANDART;Tip:PC50-200; 3 Kw-1450 о/м (02376)1Відцентровий Hacoc; STANDART;Tip:PC50-200; 3 Kw-l450 о/м (02377)1Відцентровий nacoc; STANDART;Tip:PC50-200; 3 Kw-1450 о/м (02378)1Відцентровий nacoc; STANDART;Tip:SNT32-l60; 3 Kw-2900 о/м (02380)1Відцентровий nacoc; STANDART;Tip:SNT32-160; 3 Kw-2900 о/м (02381)1Відцентровий Hacoc; STANDART;Tip:SNT32-160;3 Kо/м (02382)1Відцентровий nacoc; STANDART;Tip:SNT32-160;4 Kw-2900 о/м (02387)1Відцентровий nacoc; STANDART;Tip:SNT32-160;4 Kw-2900 о/м (02388)1Відцентровий nacoc; STANDART;Tip:SNT40-160;4 Kw-2900 о/м (02392)1Відцентровий nacoc; STANDART;Tip:SNT40-l60;4 Kw-2900 о/м (02393)1Гвинтовий повітряний компрессор DALGAK1RAN модель: DVK-751Датчик тиску РТ-І1Датчик тиску РТ-51Ежекторна вакуумна система CROLL REYNOLDS - серійний № 89406-2 (02399)1Ежекторна вакуумна система CROLL REYNOLDS - серійний № 89406-2 (02400)1Ежекторна вакуумна система CROLL REYNOLDS - серійний № 89406-3 (02408)1Ежекторна вакуумна система CROLL REYNOLDS - серійний № 89406-3 (02409)1Екран та з`єднувальний блок для ваг шроту (02474)1Екран та з`єднувальний блок для ваг шроту (02475)1Електродвигун GAMAK.-45kB, 989 об/хв.1Електродвигун GAMAK-75kB, 2975 об/хв.1Електронні ваги EE-RK-2201Компенсуюча панель ARSEL MEKATRONIK 300 кВАр для потужності 450/750 кВА з 12-ю ступенями трифазного1Компенсуюча панель ARSEL MEKATRONIK 300 кВАр для потужності 450/750 кВА з 12-ю ступенями трифазного1Компенсуюча панель ARSEL MEKATRONIK 400 кВАр для потужності 600/1000 кВА з 12-ю ступенями трифазного1Компенсуюча панель ARSEL MEKATRONIK 500 кВАр для потужності 750/1250 кВА з 12-ю ступенями трифазного1Компенсуюча панель ARSEL MEKATRONIK. 500 кВАр для потужності 750/1250 кВА з 12-ю ступенями трифазного1Компенсуюча панелі. ARSEL MEKATRONIK 500 кВАр для потужності 900/1500 кВА з 12-ю ступенями трифазного1Конденсатор прямого контактного типу CROLL REYNOLDS - серійний № 89406-2-YZ1Конденсатор прямого контактного типу CROLL REYNOLDS - серійний № 89406-3-YZ1Крильчатка насоса - нержавіюча сталь - STANDART POMPA Tip: SNT 200/400 (02145)1Крильчатка насоса - нержавіюча стань - STANDART РОМРЛ Tip: SNT 200/400 (02146)1Крильчатка насоса - нержавіюча сталь - STANDART POMPA Tip: SNT 200/400 (02147)1Крильчатка насоса - нержавіюча сталь - STANDART POMPA Tip: SNT 200/400 (02148)1Машина автоматичного оброблення інформації EX-COL (02464)1Машина автоматичного оброблення інформації EX-COL (02465)1Насос YILDIZ POMPA Тип:2І/2 Sen no: 201709ІЗ. J4153.1 /2 (02467)1Насос YILDIZ POMPA Тип:21/2 Sen no: 201709ІЗ. 14153.1 /2 (02468)1Осушувач повітря DALGAKIRAN модель: DK-1101Паровий пневмоклапан ESVAN DN50-PN25 Серійний № 63787/88 (02607)1Паровий пневмоклапан ESVAN DN50-PN25 Серійний № 63787/88 (02608)1Поворотний клапан для циклонів (02423)1Поворотний клапан для циклонів (02424)1Ротор мононасоса1Система відводу парового конденсату1Циклон СК ЦН 40-24001Повітряний циклон (02644)1Повітряний циклон (02711)1Силос для зернових (02645)1Силос для зернових (02712)1Система конвеєрів (38 шт)1Компресор гвинтовий без ресивера TIDY 101Пластинчатий теплообмінник1Теплообмінник ALFA LAVAL1Обладнання оліє-пресове Вертикальний живильник преса з моторедуктором потужністю 5,5 кВт1Вертикальний живильник преса з моторедуктором потужністю 5,5 кВт1Відцентровий насос SNM 50-200 з двигуном 22 кВт1Воздуходувка з 30 кВ мотором1Гвинтовий насос ЕК651Гвинтовий nacoc;EMSE;Tip:EK-65;3Kvv-1450 о/м1Гвинтовий шнек 350/7500 мм в комплекті з 3 Кв редуктором1Гвинтовий шнек 350/7500 мм о комплекті з 3 Кв редуктором1Гвинтовий шнек з моторедуктором 1,5кВт (02362)1Гвинтовий шнек з моторедуктором 1,5кВт (02363)1Горизонтальний живильник преса з моторедуктором потужністю 4 кВт (02369)1Горизонтальний живильник преса з моторедуктором потужністю 4 кВт (02370)1Гущеловушка Maksaii Модель: ТЕ-61Двигун пресу 250 кВт model GMM2E 355 М 4а (02373)1Двигун пресу 250 кВт model GMM2E 355 М 4а (02374)1Експандер 12 в розібраному стані1Електричний вальцевий верстат 2-х валковий з мотором (02396)1Електричний вальцевий верстат 2-х валковий з мотором (02397)1Електричний вальцевий верстат 2-х валковий з мотором (02398)1Електронний датчик ріння масла (02385)140/EX-22 Горизонтальний трубний конденсатор - 8Ом2141/ЕХ-22А Горизонтїільгіий трубний конденсатор - 40м2142/ЕХ-22В Горизонтальний трубний конденсатор - 50м2143/ЕХ-23 Резервуар для олії145/ЕХ-25 Абсорбційна установка146/ЕХ-25А Ресивер147/ЕХ-26 Нагрівач масла селектиипого очищення148/ЕХ-26А Теплообмінник149/ЕХ-27 Кінцевий вертикальний десорбер15/ЕХ-4А Пристрій струминного очищення транспортерів150.1/ЕХ-28 Маслоохолоджувач151/ЕХ-28А Маслоохолоджувач16/ЕХ-5 Бункер для розвантаження160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02504)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02505)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02506)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02507)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02508)160/ЕХ-З6 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02509)160/ЕХ-36 Насос безперерлної роботи з електричним двигуном (02510)160/ЕХ-З6 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02511)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02512)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02513)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02514)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02515)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (025 16)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02517)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02518)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02519)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02520)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02521)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02522)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02523)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02524)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02525)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02526)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02527)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02528)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02529)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02530)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02531)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02532)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02533)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02534)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02535)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02536)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02537)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним диигуном (02538)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02539)165/ЕХ-41 Пневматично керована станція зниженого тиску166/ЕХ-42 Електрична панель керування з PLC конгроллером169/ЕХ-МТ Електродвигун (02546)169/ЕХ-МТ Електродвигун (02547)169/ЕХ-МТ Електродвигун (02548)169/ЕХ-МТ Електродвигун (02549)169/ЕХ-МТ Електродвигун (02550)169/ЕХ-МТ Електродвигун (02551)169/ЕХ-МТ Електродвигун (02552)169/ЕХ-МТ Електродвигун (02553)169/ЕХ-МТ Електродвигун (02554)169/ЕХ-МТ Електродвигун (02555)169/ЕХ-МТ Електродвигун (02556)169/ЕХ-МТ Електродвигун (02557)17/ЕХ-5А Ущільнювач кільцевий170/EX-GB Редуктор, Діаметр вихідного валу 0.5" (02569)170/EX-GB Редуктор. Діаметр вихідного валу 0.5" (02570)170/EX-GB Редуктор. Діаметр вихідного валу 0.5" (02571)170/EX-GB Редуктор. Діаіметр вихідного валу 0.5" (02572)170/EX-GB Редуктор. Діаметр вихідного валу 4", передаточне число 25:1 (02576)170/EX-GB Редуктор. Діаметр вихідного валу 4", передаточне число 25:1 (02577)170/EX-GB Редуктор. Діаметр вихідного палу 4", передаточне число 30:1 (02579)170/EX-GB Редуктор. Діаметр вихідного валу 4", передаточне число 30:1 (02580)170/EX-GB Редуктор, Діаметр вихідного валу 4", передаточне число 30:1 (0258!)170/EX-GB Редуктор. Діаметр вихідного валу 4", передаточне число 30:1 (02582)170/EX-GB Редуктор. Діаметр вихідного валу 6" (02583)170/EX-GB Редуктор. Діаметр вихідного валу 6" (02584)170/EX-GB Редуктор. Діаметр вихідного валу 6" (02585)170/EX-GB Редуктор, Діаметр вихідного валу 6" (02586)170/EX-GB Редуктор. Діаметр вихідного валу б" (02587)170/EX-GB Редуктор. Діаметр вихідного валу 6" (02588)170/EX-GB Редуктор. Діаметр вихідного валу 7" (02589)170/EX-GB Редуктор. Діаметр вихідного валу 7" (02590)170/EX-GB Редуктори (02591)170/EX-GB Редуктори (02592)170/EX-GB Редуктори (02593)170/EX-GB Редуктори (02594)170/EX-GB Редуктори (02595)170/EX-GB Редуктори (02596)170/EX-GB Редуктори (02597)170/EX-GB Редуктори (02598)170/EX-GB Редуктори (02599)170/EX-GB Редуктори (02600)170/EX-GB Редуктори (02601)170/EX-GB Редуктори (02602)171.1/ЕХ-СРС Охолоджуючий резервуар води для охолоджуючого блоку (02332)171.1/ЕХ-СРС Охолоджуючий резервуар поли для охолоджуючого блоку (02333)171.2/ЕХ-СРН Резервуар гарячої води для охолоджуючого блоку (02334)171.2/ЕХ-СРН Резервуар гарячої лоди для охолоджуючого блоку (02335)171 /ЕХ-СР Охолоджувач (02340)171ПІХ-СР Охолоджувач (02341)172/EX-AU1 Система автоматичного керування технологічними процесами18/ЕХ-6 Пароізоляційний ланцюговий конвеєр: тип 400, проточний19/ЕХ-7 Ротаційний повітряний шлюз: з сальниками/механічним ущільненням1Ваги для бесперервного зважування1Трансформатор ТИП TSPH -88048/900 серія Т-1423-88 виробник ESAS потужн. 2000кВЛ11 рубний економайзер DN2011 рубний екран DN=32mm1Трубний екран DN20/ DN501Трубний екран DN50 (02322)1Трубний екран DN50 (02323)1Трубний екран DN50 (02324)1Трубний екран DN50 (02325)1Трубний екран DN50 (02326)1Трубний екран DN50 (02327)1Трубний екран DN50 (02328)1Трубний екран DN50 (02329)1Трубний екран DN50 (02330)1Трубний екран DN50 (02331)1Циклон СЦН -40-1000x4 з бункером, по узгодженному кресленню, товщ.метала - 4мм, фарба КО 811 (02336)1Циклон СЦН -40-1000x4 з бункером, по узгодженному кресленню, товщ.метала - 4мм, фарба КО 811 (02337)1Циклон СЦН -40-1000x4 з бункером, по узгодженному кресленню, товщ.метала - 4мм, фарба КО 811 (02338)1Циклом СЦН -40-1000x4 з бункером, по узгодженому кресленню, товщ.метала - 4мм. фарба КО 811 (02339)1Шестеренчастий насос YILD1Z Tip: YKF 2-1/2 з 5,5 кВ двигуном та 350rpm редуктором1Насосна станція пожежогасіння Fire-Unit 2 DPNM 50/200-15/2 DPC1Паровий колектор1Обладнання градирні Відцетровий насос тип: SNT 100/200 з мотором 30 кВ1Водяний насос без приводу1Градирня НРМ 14x14 (02540)1Градирня НРМ 14x14(02541)1Одноступінчастий відцентровий насос - 132кВт1Пластинчастий охолоджувач мастила TL10-BFM ALS - 41 р1Пульт керування градирні1Шестеренчастий насос 15кВт 400 об/хв з нержавіючої сталі YKBF-3 50 m3/h-70mss1Обладнання і інструменти Аналізатор інфрачервоний "ІНФРАСКАН-105"1Аналізатор ЦУ ТЕМП-І-3;41Аналізатор ЦУ ТЕП-І - 3; 41Апарат АРНС-1М цифровий1Конденсатор дистиляційний DK8 для VAP10s-50s з розподільною головкою зі скла VK7 12-03631Повітронагрівач електричний канальний C-EVN-70-40-451Пробовідбірник жмиха GENCASLAN MARINA DN801Пробовідбірник насіння GENCASLAN MAK1NA DN501Апарат ТВЗ з термометром1Баня водяна Memtnert WNB 141Ваги KERN ALT 310-4АМ (2-КЛ, НВП 310г)1Вентилятор C-KVARK-P-S-40-35--2-380B1Вологоаналізатор галогеновий KERN DBS 60-31Касета для пробірок EG 1251Автомобілерозвантажувач АРПр-0940 (L ші.9м„в/п 40(45)т.)-розвант автомобілів ч-з боковий бьборт1Антомобілерозітнтажувач АРГБ-0940 МУ-2 (L пл.9м..и/ц 40(45)т.) - рознант.антомоб. ч/з боковий борг1Агрегат насосний НД 100/63 ск. зб.1Агрегат опалювальний АОЄ 121Агрегат опалювальний АОЄ 30 (02652)1Агрегат опалювальний АОЄ ЗО (02653)1Агрегат опалювальний АОЄ 30 (02654)1Агрегат опалювальний АОЄ 152Агрегат опалювальний АОЄ" 301Блок автономного включення BAV/TEL-220-021Блок живлення PS 307-5A-120/230AC-24VDC-5A1Вентилятор ОСА-300-040/А-40-В-00055/2-У2-022Вентилятор ОСА-301-040/А-40-Н-00018/4-У2-011Вентилятор ОСА-301-04S/A-45-H-00018/4-У2-011Візуальний колориметр Lovibond model У (US 684) для аналізу тваринних і рослинних жирів1Ганновері пневматичний 1" DR. .1500 об/хв, 2445Нм1Висушувач повітря Dr\ Ліг DK-401Водолічильник ультразвуковий з мереж,живленням"Ергомера125.БВ-ОН200/В1ПОО/1,0 Мпа/500С/Ст20-И0-Д11Водонаї рігсач а т/вим. "Oalmet" SGW(S) Tower 500 ska;1Ваги автомобільні "80ВА1ПМ-18П1Ваги автомобільні 80ВА-1-1ПМ-181Джерело безперебійного живлення DAKER DK 3 кВа (02625)1Джерело безперебійного живлення DAKER DK 3 кВа (02626)1Зварювальний апарат INVERTEC 270SX К12040-1 (2670)1Зварювальний апарат INVERTEC 270SX К12040-І (2671)1Зварювальний апарат INVERTEC 270SX К12040-1 (2672)1Комірка КСО-298 ЕД-8.1ВВ - 630 УЗ (02629)1Комірка КСО-298 ЕД-8.1ВВ - 630 УЗ (02630)1Комірка КСО-298 ЕД-8. ІВВ - 630 УЗ (02631)1Комірка КСО-298 ЕД-8.їBR - 630 УЗ (02632)1Комірка КСО-298 11Д-8.1 ВВ - 630 УЗ (02633)1Комірка КСО-298 ЕД-8.1ВВ - 630 УЗ (02634)1Комірка КСО-298 ЕД-8.ІВВ -630УЗ (02635)1Комірка КСО-298 ЕД-8.1 ВВ - 630 УЗ (02636)1Машина насіннєвійна НВХ инв.02058ІМашина насіннєвійна НВХ инв.020591Нарізчик швів FS4I31Насос 100 WQ 65-20-7,51Паропровід (Котельня - Екстрактор)1Поперечно-стругальний верстат б/в1Радіостанція Motorola DP440I КХ (403-470МГ (02704)1Радіостанція Motorola DP440I ЕХ (403-470МГц) (02705)1Самохідна підйомна платформа Hautotte мод. НА12DE 2000 p.в.1Система автоматичного пожежогасіння1Система відеоспостереження1Система контролю доступу1Система охоронної сигналізації1Таль ланцюгова ручна (5.0 т. 12 м. підсилена)1Установка для екстракції за методом Сокслета1Шафовий газорегуляторний пункт ШРП є 2-ми лініями редуціювання RBE-4032 АС-5 DN80)1Електродвигун АИР ІІ2МЛ6ІМ108І ЗкВт*1000об/хв1Електрокотел настіний "Титан"-30-4.1.111Зварювальний інвертор ВДІ-280 Профі3Катодна станція на газопроводі середнього тиск1Компресорнії установка Tyhpoon TVIO (7.5bar) з висушувачем повітря МР 01201Котел електричний "Galmet" Inteligo EKW- AsZN 211Бункер дробалки - лист 5мм1Бункер золи1Бункер палива1Вентилятор1Вентилятор-j мотором 18, 5 кв (02234)1Вентилятор j мотором 18 ,5 кв (02235)1Вентиляційна система1Вимірювальний перетворювач тиску електронного типу - ENDRESS+HAUSER PMC131-A51F1AIR -O-6Bar-4-20mA 1Вимірювальний перетворювач тиску електронного типу - ENDRESS+HAUSER PMC131-A51F1AIR-0-6Ваг-4-20 mA1Вимірюїзальний перетворювач тиску електронного типу - ENDRESS+HAUSER PMC131-А51 1-1D1 RO-0-100 Ваг -4-20 mA1Вимірювальний перетворювач тиску електронного типу - ENDRESS+HAUSER PMCI31-A51F1D1RO-0-100Bar-4-20mA1Воздухозбірник D=800 з краном DN80 DN501Генератор парової турбіни змінного струму "GARBE LAHMEYER" модель 1987р. потужн.1627 кВ1Гідравлична система управління колосніками1Гідравлична система управління колосніками1Гідравлічний поршень (02489)1Гідравлічний поршень (02490)1Горловина подачі палива Лист-бмм1Деаераторний бак D=2500mm1Димосос1Димохід DN10001Дробарка вугілля1Електрична панель1Ємкість харчова вертикальна EV 10000 (02437)1Ємкість харчова вертикальна EV 10000 (02438)1Ємкість харчова вертикальна EV 10000 (02439)1Ємкість харчова вертикальна EV 10000 (02440)1Ємність горизонтальна циліндричної форми з чорного металу 22 мЗ товщина стінки 10мм1Ємність для викиду димових газів -DN6001З`єднання опори вентилятора1З`єднувальний фланець пальника (02453)1З`єднувальний фланець пальника (02454)1Зірочка ланцюгової передачі1Канал подачі палива - 4мм (02394)1Канал подачі палива - 4мм (02395)1Канал подачі палива - 5мм (02389)1Канал подачі палива - 5мм (02390)1Канал подачі повітря вентилятора1Карта пам`яті ММС - 4 MB1Колектор з двома кранами1Комплект відводів 850 мм1Комплект двигунів1Комплект клапанів та кранів1Комплект насосів SNT1Комплект парових труб1Конвеєр золи1Кондесатний бак D=600мм з кранами та оглядовим склом1Магнітний датчик рівня VALFTBK-DN20 I'N 4O-A1SI3161. (02-199)1Магнітний датчик ріння VAUTEK-DN20 PN 4U-A1SI3161. (02500)1Мікроімпульсвний рівнемір - ENDRESS Н-ІАШЕК FM1\54-2F8T2/O-LEVELI:1,EX - 4 - 20mA1Модуль вводу аналогових сигналів в SM 33I-V-Ma-R-RTD-8A1-I3 bit-40 pin (02461)1Модуль вводу аналогових сигналів в SM 33 I-V-Ma-R-RTD-8A1-13 bil-40 pm (02462)1Модуль вводу вводу-виводу дискретних сигналів в SM 323-24VDC-40Pin-16DІ1Модуль виведення аналогових сигналів в SM 332-VMa-4AO-12 bit-20 pin (02443)1Модуль виведення аналогових сигналів в SM 332-VMa-4AO-12 bit-20 pin (02444)1Моторедуктор 0,75 кв 1450 обор/хв.1Моторедуктор 5,5 кв 1450 оборот/хв.1Моторедуктор YILMAZ тип KR573-37dd (02260)1Моторедуктор YILMAZ тип KR573-37dc! (0226!)1Насос діфрагменний ANTECH - 0.25 кВ1Насос дозуючий SI-KO TPG300N! ІН10001Панель управління котла1Панель управління парової турбіни з PLC контролером1Парова турбіна ТИП CFR 5 G5 "ККК" модель 1987р. потужн. 1707 кВІПаровий колектор-DN 300 в комплекті з паровими кранами DN 150,3 и DN501Паровий котел1Підставка для колосників (швелер 14)1Підставка для колосників (швелер 140) (02352)1Підставка для колосників (швелер 140) (02353)1Підставка колосників (лист 5мм)1Пневматичний регулюючий клапан SAMSON тип 324I-DN40-PNI61Повітродувка ROOTS типу LT80 з двигуном потужністю 22 кВ1Повітродувка UKA Тип: 1501Прилад для економії електроенергії1Пристрій керування швидкості - SIEMENS (02469)1Пристрій керування швидкості - SIEMKNS (02470)1Пристрій керування швидкості - SIEMENS (0247I)1Пристрій керування швидкості - SIEMENS (02472)1Пристрій керування швидкості - SIEMENS (02473)1Пристрій контролю температури - ELIMKO-E-200-3-1-0-0 (02574)1Пристрій контролю температури - ELIMKO-E-200-3-1-0-0 (02575)1Процесор CPU-3 15-2DP-256 Kb-MPI PROFIBUS DP1Радіатор (02449)ІРадіатор (02450)1Регулятор тиску пари1Редуктор (02240)1Редуктор (02617)1Редуктор 950 обор/мин.1Редуктор YILMAZ KR 53 11-5.5/7.5 кВ (02252)1Редуктор YILMAZ KR 53 11-5.5/7.5 кВ (02253)1Редуктор з двигуном YILMAZ REDUKTOR KR 573.00-100L/6-l.5kw-1 Id/d (02245)1Редуктор j двигуном YILMAZ REDUKTOR KR 573.00-I00I./6-1.5kl Id/cl (02246)1Розподільна панель управління силовим трансформатором 400/10000В1Система аспірації1Система водопідготовки води на основі зворотного осмосу і ультрафільтрації1Система чппалювпшгя (дизпапиво) - 1 комплект1Система запалювання (природний газ) з панеллю управління1Система охолодження перегрітого пару1Ступінчастий подяний насос (02230)1Ступінчастий водяний насос (02231)1Сходи1Галь ручна1Електронний датчик рівня масла (02386)1Жаровня Maksan моделі, РТЗООО (02403)1Жаровня Maksan модель РТЗООО (02404)1Конвеєр гвинтовий Ш-KOIL-400 15Н-781 довж. 11.7пм (жолоб 4мм:пера5мм;вкладиші із бронзи; жарот. фабрика1Конвеєр гвинтовий Ш-KOIL-400 15Н-781 довж. 12,4пм (жолоб 4мм:пера5мм;вкладиші із бронзи; жарот. фабрика1Конвеєр гвинтовий Ш-KOIL-400 15Н-781 довж. 6.3пм (жолоб 4мм:пера5мм;вкладиші із бронзи; жарот. фабрика1Машина для очищення насіння MODERN MAK1NE з моторедуктором 7,5 кВт модель: MOD-TE 940-4-5350-1/6001Моторедуктор 4 кВт/11 об/xu струм змінний, з редуктором, 380В, 3 фази1Моторедуктор 4 кЗт / 97 об/хв струм змінний, з редуктором, 380В, 3 фази1Моторедуктор 5,5 кВт/ 40 об/хв струм змінний, з редуктором, 380В, 3 фази1Моторедуктор 7,5 к-Вт/40 об/хн струм змінний, з редуктором. 3803, 3 фази1Нория Н 100 вис 12,5 п.м.1Нория Н 20 вис. 12,4 п.м,1Пневмопривід з оглядовим склом та компенсатором а комплекті1Повітродувка з двигуном потужністю 5,5 кВт1Попередня жаровня Maksan модель РТ30001Прес для віджиму олійного насіння з редуктором. Модель: М35-3 10 (02355)1Прес для віджиму олійного насіння з редуктором. Модель: Н35-310 (02356)1Пульт управління МПЦ1Система подачі лузги в комплекті з бункером і трьома шнекам1Фільтр Tumex для соняшниковоь иерафінованої олії (02457)1Фільтр Tumex для соняшниковою нерафінованої олії (02458)1Шпіидель преса Model: H35-3101Обладнання підбілюваний олії Бункер для відбілюючої землі з шлюзовим затвором, потужністю 0,75 кВ1Вал с полумуфтого YILDI2; Tip:YKF 21Вал с полумуфтою YILDIZ; Tip:YKF 21Вал с полумуфтою YILDIZ; Tip:YKF 2 1/2 (02264)1Вал с полумуфтою YILDIZ; Tip:YKF 2 1/2 (02265)ІВитратомір води DN25 PN 40 H250-KROI-INE (02182)1Витратомір води DN25 PN 40 H250-KROHNE (02183)1Витратомір води DN25 PN 40 H250-KROHNE (02184)1Витратомір оливи DN50 PN 40 H250-KROHNE1Відцентровий сепаратор ALFA LAVAL PX651Гумовий статор насосу EMSE (02267)1Гумовий статор насосу EMSE (02268)1Ексцентріковий бункер для дозування відбілюючої землі1Електродвигун MJ80 0.37 KW 4P 55CL В05 W/O SB (02197)1Електродвигун MJ80 0.37 KW 4Р 55CL В05 W/O SB (02198)1Кришка з валом для насоса YILDIZ POMPA-YKF21Кришка з валом для насоса YILDIZ POMPA-YKF21Кришка з валом для насоса YILDIZ POMPA-YKF21Кришка насосу з вхідним валом YILDIZ; Tip.YKF 2 (02228)1Кришка насосу з вхідним валом YILDIZ; Tip:YKl; 2 (02229)1Кришка насосу з вхідним палом YILDIZ; Tip: YKF 2 1/2 (02238)1Кришка насосу з вхідним валом YILDIZ; Tip: VK11 2 1/2 (02239)1Пластинчастий теплообмінник ALFA LAVAL TL101Редуктор освітлення оливи з моторедуктором 5,5 кВт!Редуктор D1SSAN3 двигуном 15кВт Тип: DNMFI-120 Серійний № 31.795-1/2 (02162)1Редуктор DISSAN з двигуном - 15кВт Тип: DNMF1-120 Серійний № 3 1.795-1/2 (02163)1Редуктор ІМАК Тип: 1MRF 93/С112 М4 з двигуном 5,5 кВт (02164)1Редуктор ІМАК Тип: IMRF 93/C112 М4 з двигуном 5.5 кВт (02165)1Редукційний паровий клапан DN50 SAMSON1Ротор насоса EMSE ЕК 65Іі емпературний датчик (IT-15) з ущільненням1Температурний датчик з ущільненням (02173)1Температурний датчик з ущільненням (02174)ІШестеренчастий насос YILDIZ; Tip: YKF 2-1/2-С з моторомредуктором 5,5кВт, 350 об/хв. (02217)1Шестеренчастий насос YILDIZ; Tip:YKF 2-І/2-Сз моторомредуїстором 5,5кВт, 350 об/хв. (02218)1Шестеренчастий масос YILDIZ; Tip:YKF 2-С з моторомредуктором 4кВт, 350 об/хв. (02242)1Шестеренчастий насос YILDIZ; Tip:YKF 2-С з моторомредуїстором 4кВт, 350 об/хв. (02243)1Шестеренчастий пасос YILDIZ; Тип: YKF 2 з редуктором 350 об/хв без двигуна1Шестеренчастий пасос YILDIZ: Тип: YKF 2 з редуктором 350 об/хв без двигуна1Шестеренчастий насос YILDIZ: Тип: YKF2 з редуктором 350 об/хв без двигуна1Шестеренчастий насос YILDIZ: Тип: YKF 2-I/2 з двигуном 4кВт та редуктором 350 об/хв1Шлюзовий затвор POLIMAK Тип: FT220DT - з редуктором, 0,75кВт - 23 об./хвил. (02275)ІШлюзовий затвор POLIMAK Тип: FT220DT - з редуктором, 0,75кВт - 23 об./хвил. (02276)1Шлюзовий затвор POLIMAK Тип: FT220DT - з редуктором, 0,75кВт - 23 об./хвил. (02277)1Шлюзовий затвор POLIMAK Тип: FT220DT - з редуктором, 0,75кВт - 23 об./хвил. (02278)ІШлюзовий затвор POLIMAK Тип: FT220DT - з редуктором, 0.75кВт - 23 об./хвил. (02279)1Обладнання силосних бункерів Вентилятор з мотором 7,5 кВт (02291)1Вентилятор з мотором 7,5 кВт (02292)ІВентилятор з мотором 7,5 кВт (02293)1Вентилятор з мотором 7,5 кВт (02294)1Вентилятор з мотором 7,5 кВт (02295)1Вентилятор з мотором 7,5 кВт (02296)1Вентилятор з мотором 7,5 кВт (02297)1Вентилятор з мотором 7,5 кВт (02298)1Гвинтовий шнек з двигуном 7,5 кВт (02302)1Гвинтовий шнек з двигуном 7,5 кВт (02303)ІГвинтовий шнек з двигуном 7,5 кВт (02304)1Гвинтовий шнек з двигуном 7,5 кВт (02305)ІКорпус вакуумного насоса POVMAK1Очищуючий шнек з мотор-редуктором 7,5кВту комплекті з приводом переміщення шнека з мотор-редуктором1Очищуючий шнек з мотор-редуктором 7,5кВт у комплекті з приводом переміщення шнека з мотор-редуктором1Очищуючий шнек з мотор-редуктором 7,5кВту комплекті з приводом переміщення шнека з мотор-редуктором1Очищуючий шнек з мотор-редуктором 7,5кВт у комплекті з приводом переміщення шнека з мотор-редуктором1Система термоконтролю зерна1Обладнання твердопаливної котельні DNIO0 SAMSON Клапан регулювання тиску- Іір:3 - укомплектований панеллю і набором контролерів (023461DN100 SAMSON Клапан регулювання тиску- Тір:3 -укомплектований панеллю І набором контролерів (023471DN100 Поршньовий паровий клапан-VALFTEK- BONETTI - Piston type sleam valve) (02566)1DN100 Поршньоний паровий клалан- VALFTEK- BONETTI - (Piston type sleam valve) (02567)1DN150 Поршневий паровий клапап- VALFTEK- BONETTI1DN80 лічильник ішли1Бак попереднього нагрівання деаератора D-I0001Барабан котла D= 1700мм1Барабан подачі палива (швелер №14)1Кран -балка ТЗ-3,21Кран -балка Т3-3,2,24м1Лестница-стремянка дюраль 2,8 м (9 ступ.)1МінімийкаBasic К 5 + подарунок Акція (9,180-580)ІМлин лабораторний зерновий ЛМТ-21Насос-дозатор діафрагменний-EMSE- (Diaphrnm type dosing pump) -1, 1 kw2Перевізник піддонів ручний Feeler I-1PT201Прибор контролю температури ELIMKO E-200-3-J-0-01Прилад для екстракції Gerhard Soxihcim SOX 412, 2-місішй macro1Прилад для екстракції" Gerhard Soxtherm SOX 412, 2-місиий macro з ПО SOXTHERM Manager SX PC1Пристрій магнітної обробки води УМОВ - 73Пристрій перекачування пального YTB-60 220V 50Hz1Солидолонагнетатель рич/ручн.шланг 30 смІВаги KERN DE 6К0,5А (НПВ 6/кг, ц д 0,5 г, платформа 3 15x305x75 мм)1Витратомір (ротаметр) РТ-32 /POLISULFON/250...2500 л/год вода)№5 PNI6-PVC/nonfl. 316L1Електронасос циркуляційний з "мокрим" ротором GPD 32-8S-I80, приєднувальний комплектІПатрон токарний D 250 мм1Патрон токарний D 315 мм1Пробовідбірник для масла ППМН 50-430-0,7 н/ж сталь1Кутова шліфмашина GA 9020 МАКІТА, 2200Вт (230 мм)1Кутошліфувальна машина GL-125S DNIPRO-M2Мотокоса IRON ANGEL BC 33ІНабір викруток кутових подовж. 1,5-10мм 9шт1Набір інструментів в кейсі1Набір інструменту професійний 1/2" 1/4" 72 од (гол.4-32мм, гол.удл.5-9мм. кл.комб. 10-19мм)1Таль ланцюгова 0,5т, підйом 12м, відстань між крюками 330мм,0 ланцюга 5мм, 21,5кг, ланцюг типу 801Трубогиб гідравлічний 16т1Лічильник х/в ду-150ІТабло світлодіодне ТСМ2-І60 (с функцією світлофора)2Фільтр фланцевий осадковий (ФОФ) DN250/PN164Майно Диван 3м 266 шкіра Натутці мод.В5361Диван Атлантик NEW KSL Avokado8045309 (02700)1Диван Атлантик NEW KSL Avokado8045309 (02701)1Стіл лабораторний (02687)1Стіл лабораторний (02688)ІСтіл лабораторний (02689)1Стіл лабораторний (02690)1Стіл лабораторний з ящиками (02691)1Стіл лабораторний з ящиками (02692)1Диван Визит1Диван Капри1Кондиционер Samsung 076Кондиционер Samsung 091Кондиционер Samsung 09 с ионизатор.1Кондиционер Samsung 125Кондиционер Samsung 182Коидициоиер Samsung 18 с ионазатор1Кондиционер Samsung 241Кондиціонер мобільний M1DEA MPPD- 12ERN12Пояс запобіжний мод 12110 (строп-ланцюг)3Сектор Визит1Стіл лабораторний пристінний СП-2-ЮІ-І.21Стіл лабораторний пристінний СП-2-ЛЗ-1,21Стол лабораторний компл.1СТУЛ ISO BLACK А-1430LED Телевізор Samsung 40115510 з кріпленням Itech FLV 4 Wh1LED Телевізор Samsung 55.15500 з кріпленням Itech PLB2 В1Багатофункціональний пристрій: Принтер Canon MF229DW with Wi-Fi (9540B077)1Каркас до мийки лабораторної МЛ-2ф-1.81Комп`ютер МОЕП RIM 2000:PATRIOT S300 1484857 Core ІЗ-4150 3.5GHz;H8l,DVI,D-Sub,USB3.0,8ch,GbLAN:4GB1Комп`ютер МОЕП РИМ2000 PATRIOT:Pentium G2030 3.0GHz;H61,D-Sub,DVJ,audio,GbLAN;4GB;500Gb 7.2K:ATX 4502Кондиціонер IDEA ISR-12 HR-XNI1Кондиціонер IDEA ISR-24 HR-XNI1Крісло DOSS KD TILT PL64 (CH) ECO-30 чорний3Крісло BOSTON STEEL CHROME (COMFORT+TILT) (CH) ECO-30 чорм3Крісло Лрактик/АМФ-1 А-І4 сіро-чорний3Кулер "HOTFROST" VI18 компресорний мапольмий3Ноутбук LENOVO 59-422949 IdeaPad 4G /500А /17"1Ноутбук Lenovo IdeaPad 100-15 (80MJ004IUA) Black1Прожектор LED I00W ELI006500 ECOLAMP АІСЦИЯ20Шафа витяжна для роботи з агресивними середовищами ШВ-2-1.91Шафа для рсактипів 02-01.8131Щит освітлення ЩО-І8Н (265x330x120)1Шафа витяжна для роботи з агресивними середовищами ШВ-2-1,21Шафа витяжна ШВ-2 -1,5ІШафа сушильна СНО 64/3501

03.04.2023 на адресу Товариства з обмеженою відповідальністю «Т-ОЙЛ» від Товариства з обмеженою відповідальністю «САНПРО» надійшов лист із повідомленням про отримання від Товариства з обмеженою відповідальністю «ПРОПУС ОЙЛ» листа від 31.03.2023 № 01/03-1 щодо необхідності укласти додаткову угоду до Договору оренди обладнання № 1 від 01.10.2023, у зв`язку з набуттям відповідачем у власність майна - виробничого обладнання згідно переліку.

ТОВ «САНПРО» також просило підтвердити факт вибуття обладнання з власності ТОВ «Т-ОЙЛ» з метою вирішення питання про укладення додаткової угоди до Договору оренди обладнання № 1 та сплати орендної плати на користь ТОВ «ПРОПУС ОЙЛ».

Як встановлено позивачем, відповідно до пункту 1 додаткової угоди сторони мають визначити, що з 03 квітня 2023 року Орендодавцем за Договором оренди обладнання № 1 від 20 березня 2020 року є Товариство з обмеженою відповідальністю «ПРОПУС ОЙЛ».

Відповідне право власності встановлене в прийнятому рішенні № 1 одноосібного засновника Товариства з обмеженою відповідальністю «ПРОПУС ОЙЛ» ОСОБА_1 .

Згідно якого вирішено створити юридичну особу - Товариство з обмеженою відповідальністю «ПРОПУС ОЙЛ» (пункт 1 Рішення)

Пунктом 3 Рішення вирішено наділити Товариство статутним капіталом у розмірі 1 010 000 (один мільйон десять тисяч гривень) з розподіленням наступним чином:

- грошовим вкладом у розмірі 10 000, 00 (десять тисяч) гривень;

- майновим вкладом - виробничим обладнанням за переліком згідно додатку № 1 до рішення, грошова оцінка такого обладнання затверджена на рівні 1 000 000, 00 гривень.

Однак, позивач зазначає, що із даного переліку обладнання, внесеного до статутного капіталу відповідача, вбачається повна ідентичність обладнанню, яке належить позивачу та передане останнім в оренду ТОВ «САНПРО».

Так, позивач володіє на законних підставах виробничим обладнанням, яке зазначене у Додатку № 1 до листа вих № 01/03-1 від 31.03 2023 року на підставі Договору купівлі-продажу виробничого обладнання № 30.09/20 від 30.09.2020.

Вищезазначене і стало причиною звернення позивача до суду.

ОЦІНКА АРГУМЕНТІВ СТОРІН, ВИСНОВКИ СУДУ

Відповідно до статті 55 Конституції України права і свободи людини і громадянина захищаються судом. Кожен має право будь-якими не забороненими законом засобами захищати свої права і свободи від порушень і протиправних посягань.

Згідно зі статтею 15 Цивільного кодексу України кожна особа має право на захист свого цивільного права у разі його порушення, невизнання або оспорювання та право на захист свого інтересу, який не суперечить загальним засадам цивільного законодавства.

Ця норма визначає об`єктом захисту порушене, невизнане або оспорюване право чи цивільний інтерес. Порушення права пов`язане із позбавленням його володільця можливості здійснити (реалізувати) своє право повністю або частково. При оспорюванні або невизнанні права виникає невизначеність у праві, спричинена поведінкою іншої особи.

Таким чином, порушення, невизнання або оспорювання суб`єктивного права є підставою для звернення особи за захистом цього права із застосуванням відповідного способу захисту.

За змістом частини 1 статті 16 Цивільного кодексу України кожна особа має право звернутися до суду за захистом свого особистого немайнового або майнового права та інтересу.

У частині 2 статті 16 Цивільного кодексу України визначені способи здійснення захисту цивільних справ та інтересів судом. До них належать: 1) визнання права; 2) визнання правочину недійсним; 3) припинення дії, яка порушує право; 4) відновлення становища, яке існувало до порушення; 5) примусове виконання обов`язку в натурі; 6) зміна правовідношення; 7) припинення правовідношення; 8) відшкодування збитків та інші способи відшкодування майнової шкоди; 9) відшкодування моральної (немайнової) шкоди; 10) визнання незаконними рішення, дії чи бездіяльності органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування, їхніх посадових і службових осіб.

Застосування конкретного способу захисту цивільного права залежить як від змісту суб`єктивного права, за захистом якого звернулася особа, так і від характеру його порушення, невизнання або оспорення. Такі право чи інтерес мають бути захищені судом у спосіб, який є ефективним, тобто таким, що відповідає змісту відповідного права чи інтересу, характеру його порушення, невизнання або оспорення та спричиненим цими діяннями наслідкам. Аналогічні висновки викладені у постановах Великої Палати Верховного Суду від 05.06.2018 у справі № 338/180/17, від 11.09.2018 у справі №905/1926/16, від 30.01.2019 у справі № 569/17272/15-ц, від 02.07.2019 у справі № 48/340, від 22.10.2019 у справі № 923/876/16, від 03.12.2019 у справі № 904/10956/16.

З цією метою суд повинен з`ясувати характер спірних правовідносин сторін (предмет та підставу позову), характер порушеного права позивача та можливість його захисту в обраний ним спосіб.

Відповідно до ст. 317 Цивільного кодексу України, власникові належать права володіння, користування та розпоряджання своїм майном.

Як вбачається з матеріалів справи, 30.09.2020 Товариством з обмеженого відповідальністю «ІК АКТИВ» на підставі договору купівлі-продажу виробничого обладнання передано у власність Товариству з обмеженою відповідальністю «Т-ОЙЛ» виробниче обладнання згідно з Додатком № 1 до Договору.

Пунктом 6.9 цього ж договору встановлено, що право власності на усе виробниче обладнання, його приналежності та документи і нього переходить від Продавця до Покупця в момент укладання цього Договору.

Згідно зі ст. 321 Цивільного кодексу України, право власності є непорушним. Ніхто не може бути протиправно позбавлений цього права чи обмежений у його здійсненні.

Власник майна має право вимагати усунення перешкод у здійсненні ним права користування та розпорядження своїм майном (ст. 391 Цивільного кодексу України).

Статтею 392 Цивільного кодексу України передбачено, що власник майна може пред`явити позов про визнання його права власності, якщо це право оспорюється або не визнається іншою особою, а також у разі втрати ним документа, який засвідчує його право власності.

Таким чином, як вбачається з наведеного вище, власником виробничого обладнання, розташованого за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Коломійцівська, буд. 3, є Товариство з обмеженою відповідальністю "Т-Ойл".

Згідно статті 328 Цивільного кодексу України право власності набувається на підставах, що не заборонені законом, зокрема із правочинів. Право власності вважається набутим правомірно, якщо інше прямо не випливає із закону або незаконність набуття права власності чи необґрунтованість активів, які перебувають у власності, не встановлені судом.

Право власності у набувача майна за договором виникає з моменту передання майна, якщо інше не встановлено договором або законом. Переданням майна вважається вручення його набувачеві або перевізникові, організації зв`язку тощо для відправлення, пересилання набувачеві майна, відчуженого без зобов`язання доставки. До передання майна прирівнюється вручення коносамента або іншого товарно-розпорядчого документа на майно (частини 1, 2 статті 334 ЦК України).

З моменту передання виробничого обладнання позивачу згідно актів приймання-передачі виробничого обладнання за Договором купівлі-продажу № 30.09./20 від 30.09.2020, саме позивач є його законним власником.

Правом власності є право особи на річ (майно), яке вона здійснює відповідно до закону за своєю волею, незалежно від волі інших осіб (частина 1 статті 316 Цивільного кодексу України).

Власникові належать права володіння, користування та розпоряджання своїм майном. На зміст права власності не впливають місце проживання власника та місцезнаходження майна (стаття 317 Цивільного кодексу України).

Власник володіє, користується, розпоряджається своїм майном на власний розсуд. Власник має право вчиняти щодо свого майна будь-які дії, які не суперечать закону. При здійсненні своїх прав та виконанні обов`язків власник зобов`язаний додержуватися моральних засад суспільства. Усім власникам забезпечуються рівні умови здійснення своїх прав (частина 1-3 статті 319 ЦК України).

Відповідно до ст. 13 Закону України «Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю» вкладом учасника ТОВ можуть бути гроші, цінні папери, інше майно, якщо інше не встановлено законом. Вклад у негрошовій формі повинен мати грошову оцінку, що затверджується одностайним рішенням загальних зборів учасників, у яких узяли участь усі учасники товариства. Під час створення товариства така оцінка визначається рішенням засновників про створення товариства.

За положеннями статті 115 Цивільного кодексу України господарське товариство є власником:

1) майна, переданого йому учасниками товариства у власність як вклад до статутного (складеного) капіталу;

2) продукції, виробленої товариством у результаті господарської діяльності;

3) одержаних доходів;

4) іншого майна, набутого на підставах, що не заборонені законом.

Вкладом до статутного (складеного) капіталу господарського товариства можуть бути гроші, цінні папери, інші речі або майнові чи інші відчужувані права, що мають грошову оцінку, якщо інше не встановлено законом.

Грошова оцінка вкладу учасника господарського товариства здійснюється за згодою учасників товариства, а у випадках, встановлених законом, вона підлягає незалежній експертній перевірці.

Передання майна до складу статутного капіталу товариства є розпорядженням та тягне за собою набуття права власності на майно новоствореним товариством, а отже, внесення майна до статутного капіталу може здійснюватись виключно його власником.

Виходячи з викладеного, Рішення № 1 одноосібного засновника Товариства з обмеженою відповідальністю «ПРОПУС ОЙЛ» підлягає визнанню недійсним в частині передання прав на виробниче обладнання до відповідача 1.

Відповідно до статті 215 Цивільного кодексу України підставою недійсності правочину є недодержання в момент вчинення правочину стороною (сторонами) вимог, які встановлені частинами першою - третьою, п`ятою та шостою статті 203 цього Кодексу.

Недійсним є правочин, якщо його недійсність встановлена законом (нікчемний правочин). У цьому разі визнання такого правочину недійсним судом не вимагається.

У випадках, встановлених цим Кодексом, нікчемний правочин може бути визнаний судом дійсним.

Якщо недійсність правочину прямо не встановлена законом, але одна із сторін або інша заінтересована особа заперечує його дійсність на підставах, встановлених законом, такий правочин може бути визнаний судом недійсним (оспорюваний правочин).»

Відповідно до статті 203 Цивільного кодексу України зміст правочину не може суперечити цьому Кодексу, іншим актам цивільного законодавства, а також інтересам держави і суспільства, його моральним засадам. Особа, яка вчиняє правочин, повинна мати необхідний обсяг цивільної дієздатності. Волевиявлення учасника правочину має бути вільним і відповідати його внутрішній волі. Правочин має вчинятися у формі, встановленій законом. Правочин має бути спрямований на реальне настання правових наслідків, що обумовлені ним.

Відповідно до ч.ч. 1, 2 ст. 16 Цивільного кодексу кожна особа має право звернутися до суду за захистом свого особистого немайнового або майнового права та інтересу.

Таким способом захисту цивільних прав та інтересів може бути, зокрема, визнання правочину недійсним.

Як встановлено судом, укладення директором ( ОСОБА_1 ) ТОВ «ПРОПУС ОЙЛ» оспорюваного правочину (рішення) вчинено з порушенням прав позивача щодо володіння майном ТОВ «Т-ОЙЛ».

Водночас, суд зауважує, що відповідно до положень ст. ст. 202, 204 Цивільного кодексу України, правочином є дія особи, спрямована на набуття, зміну або припинення цивільних прав та обов`язків. Правочини можуть бути односторонніми та дво - чи багатосторонніми (договори). Дво - чи багатостороннім правочином є погоджена дія двох або більше сторін. Правочин має бути спрямований на реальне настання правових наслідків, що обумовлені ним. Правочин є правомірним, якщо його недійсність прямо не встановлена законом або якщо він не визнаний судом недійсним.

Відповідно до ст. 217 Цивільного кодексу України, недійсність окремої частини правочину не має наслідком недійсності інших його частин і правочину в цілому, якщо можна припустити, що правочин був би вчинений і без включення до нього недійсної частини.

Яка було зазначено раніше, право власності за відповідачем-1 на виробниче обладнання начебто встановлене в прийнятому рішенні № 1 одноосібного засновника Товариства з обмеженою відповідальністю «ПРОПУС ОЙЛ» ОСОБА_1 , відповідно до якого вирішено наділити Товариство статутним капіталом у розмірі 1 010 000 (один мільйон десять тисяч гривень) з розподіленням наступним чином:

- грошовим вкладом у розмірі 10 000, 00 (десять тисяч) гривень;

- майновим вкладом - виробничим обладнанням за переліком згідно додатку № 1 до рішення, грошова оцінка такого обладнання затверджена на рівні 1 000 000, 00 гривень.

Водночас, судом встановлено, що Товариством з обмеженою відповідальністю "Т-Ойл" не передавало Товариству з обмеженою відповідальністю "ПРОПУС ОЙЛ" зі свого володіння виробниче обладнання, яке було ним набуте відповідно до договору купівлі-продажу виробничого обладнання № 30.09/20 від 30.09.2020.

Проаналізувавши викладені позивачем посилання та зазначені норми законодавства, що регулює спірні правовідносини, суд приходить до висновку про задоволення позову щодо визнання недійсним рішення № 1 одноосібного засновника Товариства з обмеженою відповідальністю «ПРОПУС ОЙЛ» від 13 березня 2023 року в частині наділення Товариства з обмеженою відповідальністю «ПРОПУС ОЙЛ» статутним капіталом у вигляді майнового вкладу - виробничого обладнання за переліком згідно додатку № 1 до рішення.

Водночас, позивачем надано всі належні докази, які підтверджують кожну зазначену ним обставину та підтверджують факт набуття права власності виробничого обладнання.

Відповідно до ст.ст. 74, 76 Господарського процесуального кодексу України, кожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог або заперечень. Належними є докази, на підставі яких можна встановити обставини, які входять в предмет доказування. Суд не бере до розгляду докази, які не стосуються предмета доказування.

Згідно ч.1 ст. 77 Господарського процесуального кодексу України обставини, які відповідно до законодавства повинні бути підтверджені певними засобами доказування, не можуть підтверджуватися іншими засобами доказування.

Достовірними є докази, на підставі яких можна встановити дійсні обставини справи. (ст.78 Господарського процесуального кодексу України,)

Згідно з ст.79 Господарського процесуального кодексу України наявність обставини, на яку сторона посилається як на підставу своїх вимог або заперечень, вважається доведеною, якщо докази, надані на підтвердження такої обставини, є більш вірогідними, ніж докази, надані на її спростування. Питання про вірогідність доказів для встановлення обставин, що мають значення для справи, суд вирішує відповідно до свого внутрішнього переконання.

Відповідно до ст.86 Господарського процесуального кодексу України суд оцінює докази за своїм внутрішнім переконанням, що ґрунтується на всебічному, повному, об`єктивному та безпосередньому дослідженні наявних у справі доказів. Жодні докази не мають для суду заздалегідь встановленої сили. Суд оцінює належність, допустимість, достовірність кожного доказу окремо, а також вірогідність і взаємний зв`язок доказів у їх сукупності.

З урахуванням викладено, надані позивачем докази є вірогідними, тому заявлені позовні вимоги підлягають задоволенню у повному обсязі.

СУДОВІ ВИТРАТИ

Згідно пункту 2 частини 1 статті 129 Господарського процесуального кодексу України у спорах, що виникають при виконанні договорів та з інших підстав судовий збір покладається на сторони пропорційно розміру задоволених позовних вимог.

Тому судовий збір прокурора покладається на відповідачів 1, 2 пропорційно розміру задоволених позовних вимог, тобто, на кожного по 1 342 грн.

Керуючись статями 2, 73, 74, 76-79, 86, 91, 129, 165, 178, 233, 238, 240, 241, 252 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд

УХВАЛИВ:

Позов задовольнити повністю.

Визнати недійсним рішення № 1 одноосібного засновника Товариства з обмеженою відповідальністю «ПРОПУС ОЙЛ» від 13 березня 2023 року в частині наділення Товариства з обмеженою відповідальністю «ПРОПУС ОЙЛ» статутним капіталом у вигляді майнового вкладу - виробничого обладнання за переліком згідно додатку № 1 до рішення:

Перелік

виробничого обладнання

Обладнання екстрактораКількість10/ЕХ-8 Десольвентізатор тостер (DTDC)111/ЕХ-8А Ущільнювач кільцевий112/ЕХ-9 Пиловловлювач: ф1800 mm11З/ЕХ-10 Горизонтальний трубний конденсатор - 300м2114/ЕХ-10А Горизонтальний трубний конденсатор 80м2115/ЕХ-10В Горизонтальний трубний конденсатор - 30м2117/ЕХ-12 Паровий охолоджувач118/ЕХ-І2А Сепаратор тонкого очищення119/ЕХ-12В Сепаратор топкого очищення12/ЕХ-2 Завантажувальний бункер120/ЕХ-ІЗ Резервуар для міцели 10м3121/ЕХ-ІЗА Резервуар для міцели 10м3122/ЕХ-І4 Сепаратор для видалення води з розчинника123/ЕХ-14А Приймальний пристрій для розчинника124/ЕХ-15 Пристрій для видалення розчинника з використаної води125/ЕХ-15А Пристрій для видалення розчинника з використаної води (02158)125/ЕХ-15А Пристрій для видалення розчинника з використаної води (02159)126/ЕХ-15В Резервуар для води (гаряча вода) (02224)126/ЕХ-І5В Резервуар для води (гаряча вода) (02225)127/EX-15D Пластинчастий теплообмінник площа 10м2 (02232)127/EX-15D Пластинчастий теплообмінник площа 10м2 (02233)127/ЕХ-І5С Горизонтальний трубний конденсатор (02236)127/ЕХ-І5С горизонтальний трубний конденсатор (02237)128/ЕХ-І6 Економайзер - 325м2129/ЕХ-І6А Сепаратор130/ЬХ-17 Випаровувач міцели131/LX-J7A Сепаратор132/ЕХ-І7В Теплообмінник133/ЕХ-І8 Нагрівач масла134/LX-J9 Сепаратор135/ЕХ-20 Горизонтальний трубний конденсатор - 375м2136/ЕХ-2J Десорбер масла колонного типу: особливе проектування137/ЕХ-21А Нагрівач - 20 м2138/EX-2JB Вакуумна сушарка відповідної потужності139/F.X-21C Охолоджувач готового масла 60м214/ЕХ-4 Екстрактор безперервної роботи тип 18001Вал-шестерня з 17-мя зубцями для редуктора1Вентилятор ВРАН б-4-В-У2-1-Зх2835-220/380-ЛО-0 (02604)1Вентилятор ВРАН 6-4-В-У2-1-Зх2835-220/380-ЛО-0 (02605)1Вентилятор ОСА-300-063/Б-50-В-00110/4-У2-01(02660)1Вентилятор ОСА-300-063/Б-50-В-00110/4-У2-01(0266!)1Вентилятор ОСА-300-063/Б-52-В-001 І0/4-У2-01 (02662)1Вентилятор ОСА-300-063/Б-52-В-00110/4-У2-01 (02663)1Вентилятор ОСА-300-063/Б-52-В-001 10/4-У2-01 (02664)1Вентилятор ОСА-300-080/Л-57-В-00550/4-У2-01 (02665)1Вентилятор ОСА-300-080/Л-57-В-00550/4-У2-01 (02666)1Вентилятор ОСА-300-080/Л-57-В-00550/4-У2-01 (02667)1Вибухозахищений мотор MARELLI 4 кВт - 1500 об/хв струм змінний, 380В, 3 фази1Вибухозахищений мотор MARELLI 5,5 кВт - 1500 об/хв струм змінний, 380В, 3 фази1Вібратор ViBSiS Тип: VV 10N/2 з мотором 0,25 кВ (02153)1Вібратор ViBSiS Тип: VV 10N/2 з мотором 0,25 кВ (02154)1Вібратор ViBSiS Тип: VV 10N/2 з мотором 0,25 кВ (02155)1Вібратор ViBSiS Тип: VV 10N/2 з мотором 0,25 кВ (02156)1Відцентровий насос для олії STANDART; Тип: SNT32-160; 4кВт-2900 об/хв1Відцентровий насос для олії STANDART; Тип: SNT32-200; 11 кВт-2900 об/хв1Відцентровий насос для олії STANDART; Тип: SNT40-160; 2,2кВт-2900 об/хв1Відцентровий насос для олії STANDART; Тип: SNT40-I60; 5,5кВт-2900 об/хв (02365)1Відцентровий насос для олії STANDART; Тип: SNT40-160: 5,5кВт-2900 об/хв (02366) 1Відцентровий Hacoc; STANDART;Tip:PC50-200; 11 Kw-2900 о/м (02142)1Відцентровий nacoc; STANDART;Tip:PC50-200;11 Kw-2900 о/м (02143)1Відцентровий nacoc; STANDART;Tip:PC50-200;11 Kw-2900 о/м (02144)1Відцентровий Hacoc; STANDART;Tip:PC50-200; 3 Kw-1450 о/м (02376)1Відцентровий Hacoc; STANDART;Tip:PC50-200; 3 Kw-l450 о/м (02377)1Відцентровий nacoc; STANDART;Tip:PC50-200; 3 Kw-1450 о/м (02378)1Відцентровий nacoc; STANDART;Tip:SNT32-l60; 3 Kw-2900 о/м (02380)1Відцентровий nacoc; STANDART;Tip:SNT32-160; 3 Kw-2900 о/м (02381)1Відцентровий Hacoc; STANDART;Tip:SNT32-160;3 Kо/м (02382)1Відцентровий nacoc; STANDART;Tip:SNT32-160;4 Kw-2900 о/м (02387)1Відцентровий nacoc; STANDART;Tip:SNT32-160;4 Kw-2900 о/м (02388)1Відцентровий nacoc; STANDART;Tip:SNT40-160;4 Kw-2900 о/м (02392)1Відцентровий nacoc; STANDART;Tip:SNT40-l60;4 Kw-2900 о/м (02393)1Гвинтовий повітряний компрессор DALGAK1RAN модель: DVK-751Датчик тиску РТ-І1Датчик тиску РТ-51Ежекторна вакуумна система CROLL REYNOLDS - серійний № 89406-2 (02399)1Ежекторна вакуумна система CROLL REYNOLDS - серійний № 89406-2 (02400)1Ежекторна вакуумна система CROLL REYNOLDS - серійний № 89406-3 (02408)1Ежекторна вакуумна система CROLL REYNOLDS - серійний № 89406-3 (02409)1Екран та з`єднувальний блок для ваг шроту (02474)1Екран та з`єднувальний блок для ваг шроту (02475)1Електродвигун GAMAK.-45kB, 989 об/хв.1Електродвигун GAMAK-75kB, 2975 об/хв.1Електронні ваги EE-RK-2201Компенсуюча панель ARSEL MEKATRONIK 300 кВАр для потужності 450/750 кВА з 12-ю ступенями трифазного1Компенсуюча панель ARSEL MEKATRONIK 300 кВАр для потужності 450/750 кВА з 12-ю ступенями трифазного1Компенсуюча панель ARSEL MEKATRONIK 400 кВАр для потужності 600/1000 кВА з 12-ю ступенями трифазного1Компенсуюча панель ARSEL MEKATRONIK 500 кВАр для потужності 750/1250 кВА з 12-ю ступенями трифазного1Компенсуюча панель ARSEL MEKATRONIK. 500 кВАр для потужності 750/1250 кВА з 12-ю ступенями трифазного1Компенсуюча панелі. ARSEL MEKATRONIK 500 кВАр для потужності 900/1500 кВА з 12-ю ступенями трифазного1Конденсатор прямого контактного типу CROLL REYNOLDS - серійний № 89406-2-YZ1Конденсатор прямого контактного типу CROLL REYNOLDS - серійний № 89406-3-YZ1Крильчатка насоса - нержавіюча сталь - STANDART POMPA Tip: SNT 200/400 (02145)1Крильчатка насоса - нержавіюча стань - STANDART РОМРЛ Tip: SNT 200/400 (02146)1Крильчатка насоса - нержавіюча сталь - STANDART POMPA Tip: SNT 200/400 (02147)1Крильчатка насоса - нержавіюча сталь - STANDART POMPA Tip: SNT 200/400 (02148)1Машина автоматичного оброблення інформації EX-COL (02464)1Машина автоматичного оброблення інформації EX-COL (02465)1Насос YILDIZ POMPA Тип:2І/2 Sen no: 201709ІЗ. J4153.1 /2 (02467)1Насос YILDIZ POMPA Тип:21/2 Sen no: 201709ІЗ. 14153.1 /2 (02468)1Осушувач повітря DALGAKIRAN модель: DK-1101Паровий пневмоклапан ESVAN DN50-PN25 Серійний № 63787/88 (02607)1Паровий пневмоклапан ESVAN DN50-PN25 Серійний № 63787/88 (02608)1Поворотний клапан для циклонів (02423)1Поворотний клапан для циклонів (02424)1Ротор мононасоса1Система відводу парового конденсату1Циклон СК ЦН 40-24001Повітряний циклон (02644)1Повітряний циклон (02711)1Силос для зернових (02645)1Силос для зернових (02712)1Система конвеєрів (38 шт)1Компресор гвинтовий без ресивера TIDY 101Пластинчатий теплообмінник1Теплообмінник ALFA LAVAL1Обладнання оліє-пресове Вертикальний живильник преса з моторедуктором потужністю 5,5 кВт1Вертикальний живильник преса з моторедуктором потужністю 5,5 кВт1Відцентровий насос SNM 50-200 з двигуном 22 кВт1Воздуходувка з 30 кВ мотором1Гвинтовий насос ЕК651Гвинтовий nacoc;EMSE;Tip:EK-65;3Kvv-1450 о/м1Гвинтовий шнек 350/7500 мм в комплекті з 3 Кв редуктором1Гвинтовий шнек 350/7500 мм о комплекті з 3 Кв редуктором1Гвинтовий шнек з моторедуктором 1,5кВт (02362)1Гвинтовий шнек з моторедуктором 1,5кВт (02363)1Горизонтальний живильник преса з моторедуктором потужністю 4 кВт (02369)1Горизонтальний живильник преса з моторедуктором потужністю 4 кВт (02370)1Гущеловушка Maksaii Модель: ТЕ-61Двигун пресу 250 кВт model GMM2E 355 М 4а (02373)1Двигун пресу 250 кВт model GMM2E 355 М 4а (02374)1Експандер 12 в розібраному стані1Електричний вальцевий верстат 2-х валковий з мотором (02396)1Електричний вальцевий верстат 2-х валковий з мотором (02397)1Електричний вальцевий верстат 2-х валковий з мотором (02398)1Електронний датчик ріння масла (02385)140/EX-22 Горизонтальний трубний конденсатор - 8Ом2141/ЕХ-22А Горизонтїільгіий трубний конденсатор - 40м2142/ЕХ-22В Горизонтальний трубний конденсатор - 50м2143/ЕХ-23 Резервуар для олії145/ЕХ-25 Абсорбційна установка146/ЕХ-25А Ресивер147/ЕХ-26 Нагрівач масла селектиипого очищення148/ЕХ-26А Теплообмінник149/ЕХ-27 Кінцевий вертикальний десорбер15/ЕХ-4А Пристрій струминного очищення транспортерів150.1/ЕХ-28 Маслоохолоджувач151/ЕХ-28А Маслоохолоджувач16/ЕХ-5 Бункер для розвантаження160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02504)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02505)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02506)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02507)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02508)160/ЕХ-З6 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02509)160/ЕХ-36 Насос безперерлної роботи з електричним двигуном (02510)160/ЕХ-З6 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02511)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02512)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02513)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02514)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02515)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (025 16)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02517)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02518)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02519)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02520)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02521)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02522)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02523)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02524)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02525)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02526)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02527)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02528)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02529)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02530)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02531)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02532)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02533)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02534)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02535)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02536)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02537)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним диигуном (02538)160/ЕХ-36 Насос безперервної роботи з електричним двигуном (02539)165/ЕХ-41 Пневматично керована станція зниженого тиску166/ЕХ-42 Електрична панель керування з PLC конгроллером169/ЕХ-МТ Електродвигун (02546)169/ЕХ-МТ Електродвигун (02547)169/ЕХ-МТ Електродвигун (02548)169/ЕХ-МТ Електродвигун (02549)169/ЕХ-МТ Електродвигун (02550)169/ЕХ-МТ Електродвигун (02551)169/ЕХ-МТ Електродвигун (02552)169/ЕХ-МТ Електродвигун (02553)169/ЕХ-МТ Електродвигун (02554)169/ЕХ-МТ Електродвигун (02555)169/ЕХ-МТ Електродвигун (02556)169/ЕХ-МТ Електродвигун (02557)17/ЕХ-5А Ущільнювач кільцевий170/EX-GB Редуктор, Діаметр вихідного валу 0.5" (02569)170/EX-GB Редуктор. Діаметр вихідного валу 0.5" (02570)170/EX-GB Редуктор. Діаметр вихідного валу 0.5" (02571)170/EX-GB Редуктор. Діаіметр вихідного валу 0.5" (02572)170/EX-GB Редуктор. Діаметр вихідного валу 4", передаточне число 25:1 (02576)170/EX-GB Редуктор. Діаметр вихідного валу 4", передаточне число 25:1 (02577)170/EX-GB Редуктор. Діаметр вихідного палу 4", передаточне число 30:1 (02579)170/EX-GB Редуктор. Діаметр вихідного валу 4", передаточне число 30:1 (02580)170/EX-GB Редуктор, Діаметр вихідного валу 4", передаточне число 30:1 (0258!)170/EX-GB Редуктор. Діаметр вихідного валу 4", передаточне число 30:1 (02582)170/EX-GB Редуктор. Діаметр вихідного валу 6" (02583)170/EX-GB Редуктор. Діаметр вихідного валу 6" (02584)170/EX-GB Редуктор. Діаметр вихідного валу 6" (02585)170/EX-GB Редуктор, Діаметр вихідного валу 6" (02586)170/EX-GB Редуктор. Діаметр вихідного валу б" (02587)170/EX-GB Редуктор. Діаметр вихідного валу 6" (02588)170/EX-GB Редуктор. Діаметр вихідного валу 7" (02589)170/EX-GB Редуктор. Діаметр вихідного валу 7" (02590)170/EX-GB Редуктори (02591)170/EX-GB Редуктори (02592)170/EX-GB Редуктори (02593)170/EX-GB Редуктори (02594)170/EX-GB Редуктори (02595)170/EX-GB Редуктори (02596)170/EX-GB Редуктори (02597)170/EX-GB Редуктори (02598)170/EX-GB Редуктори (02599)170/EX-GB Редуктори (02600)170/EX-GB Редуктори (02601)170/EX-GB Редуктори (02602)171.1/ЕХ-СРС Охолоджуючий резервуар води для охолоджуючого блоку (02332)171.1/ЕХ-СРС Охолоджуючий резервуар поли для охолоджуючого блоку (02333)171.2/ЕХ-СРН Резервуар гарячої води для охолоджуючого блоку (02334)171.2/ЕХ-СРН Резервуар гарячої лоди для охолоджуючого блоку (02335)171 /ЕХ-СР Охолоджувач (02340)171ПІХ-СР Охолоджувач (02341)172/EX-AU1 Система автоматичного керування технологічними процесами18/ЕХ-6 Пароізоляційний ланцюговий конвеєр: тип 400, проточний19/ЕХ-7 Ротаційний повітряний шлюз: з сальниками/механічним ущільненням1Ваги для бесперервного зважування1Трансформатор ТИП TSPH -88048/900 серія Т-1423-88 виробник ESAS потужн. 2000кВЛ11 рубний економайзер DN2011 рубний екран DN=32mm1Трубний екран DN20/ DN501Трубний екран DN50 (02322)1Трубний екран DN50 (02323)1Трубний екран DN50 (02324)1Трубний екран DN50 (02325)1Трубний екран DN50 (02326)1Трубний екран DN50 (02327)1Трубний екран DN50 (02328)1Трубний екран DN50 (02329)1Трубний екран DN50 (02330)1Трубний екран DN50 (02331)1Циклон СЦН -40-1000x4 з бункером, по узгодженному кресленню, товщ.метала - 4мм, фарба КО 811 (02336)1Циклон СЦН -40-1000x4 з бункером, по узгодженному кресленню, товщ.метала - 4мм, фарба КО 811 (02337)1Циклон СЦН -40-1000x4 з бункером, по узгодженному кресленню, товщ.метала - 4мм, фарба КО 811 (02338)1Циклом СЦН -40-1000x4 з бункером, по узгодженому кресленню, товщ.метала - 4мм. фарба КО 811 (02339)1Шестеренчастий насос YILD1Z Tip: YKF 2-1/2 з 5,5 кВ двигуном та 350rpm редуктором1Насосна станція пожежогасіння Fire-Unit 2 DPNM 50/200-15/2 DPC1Паровий колектор1Обладнання градирні Відцетровий насос тип: SNT 100/200 з мотором 30 кВ1Водяний насос без приводу1Градирня НРМ 14x14 (02540)1Градирня НРМ 14x14(02541)1Одноступінчастий відцентровий насос - 132кВт1Пластинчастий охолоджувач мастила TL10-BFM ALS - 41 р1Пульт керування градирні1Шестеренчастий насос 15кВт 400 об/хв з нержавіючої сталі YKBF-3 50 m3/h-70mss1Обладнання і інструменти Аналізатор інфрачервоний "ІНФРАСКАН-105"1Аналізатор ЦУ ТЕМП-І-3;41Аналізатор ЦУ ТЕП-І - 3; 41Апарат АРНС-1М цифровий1Конденсатор дистиляційний DK8 для VAP10s-50s з розподільною головкою зі скла VK7 12-03631Повітронагрівач електричний канальний C-EVN-70-40-451Пробовідбірник жмиха GENCASLAN MARINA DN801Пробовідбірник насіння GENCASLAN MAK1NA DN501Апарат ТВЗ з термометром1Баня водяна Memtnert WNB 141Ваги KERN ALT 310-4АМ (2-КЛ, НВП 310г)1Вентилятор C-KVARK-P-S-40-35--2-380B1Вологоаналізатор галогеновий KERN DBS 60-31Касета для пробірок EG 1251Автомобілерозвантажувач АРПр-0940 (L ші.9м„в/п 40(45)т.)-розвант автомобілів ч-з боковий бьборт1Антомобілерозітнтажувач АРГБ-0940 МУ-2 (L пл.9м..и/ц 40(45)т.) - рознант.антомоб. ч/з боковий борг1Агрегат насосний НД 100/63 ск. зб.1Агрегат опалювальний АОЄ 121Агрегат опалювальний АОЄ 30 (02652)1Агрегат опалювальний АОЄ ЗО (02653)1Агрегат опалювальний АОЄ 30 (02654)1Агрегат опалювальний АОЄ 152Агрегат опалювальний АОЄ" 301Блок автономного включення BAV/TEL-220-021Блок живлення PS 307-5A-120/230AC-24VDC-5A1Вентилятор ОСА-300-040/А-40-В-00055/2-У2-022Вентилятор ОСА-301-040/А-40-Н-00018/4-У2-011Вентилятор ОСА-301-04S/A-45-H-00018/4-У2-011Візуальний колориметр Lovibond model У (US 684) для аналізу тваринних і рослинних жирів1Ганновері пневматичний 1" DR. .1500 об/хв, 2445Нм1Висушувач повітря Dr\ Ліг DK-401Водолічильник ультразвуковий з мереж,живленням"Ергомера125.БВ-ОН200/В1ПОО/1,0 Мпа/500С/Ст20-И0-Д11Водонаї рігсач а т/вим. "Oalmet" SGW(S) Tower 500 ska;1Ваги автомобільні "80ВА1ПМ-18П1Ваги автомобільні 80ВА-1-1ПМ-181Джерело безперебійного живлення DAKER DK 3 кВа (02625)1Джерело безперебійного живлення DAKER DK 3 кВа (02626)1Зварювальний апарат INVERTEC 270SX К12040-1 (2670)1Зварювальний апарат INVERTEC 270SX К12040-І (2671)1Зварювальний апарат INVERTEC 270SX К12040-1 (2672)1Комірка КСО-298 ЕД-8.1ВВ - 630 УЗ (02629)1Комірка КСО-298 ЕД-8.1ВВ - 630 УЗ (02630)1Комірка КСО-298 ЕД-8. ІВВ - 630 УЗ (02631)1Комірка КСО-298 ЕД-8.їBR - 630 УЗ (02632)1Комірка КСО-298 11Д-8.1 ВВ - 630 УЗ (02633)1Комірка КСО-298 ЕД-8.1ВВ - 630 УЗ (02634)1Комірка КСО-298 ЕД-8.ІВВ -630УЗ (02635)1Комірка КСО-298 ЕД-8.1 ВВ - 630 УЗ (02636)1Машина насіннєвійна НВХ инв.02058ІМашина насіннєвійна НВХ инв.020591Нарізчик швів FS4I31Насос 100 WQ 65-20-7,51Паропровід (Котельня - Екстрактор)1Поперечно-стругальний верстат б/в1Радіостанція Motorola DP440I КХ (403-470МГ (02704)1Радіостанція Motorola DP440I ЕХ (403-470МГц) (02705)1Самохідна підйомна платформа Hautotte мод. НА12DE 2000 p.в.1Система автоматичного пожежогасіння1Система відеоспостереження1Система контролю доступу1Система охоронної сигналізації1Таль ланцюгова ручна (5.0 т. 12 м. підсилена)1Установка для екстракції за методом Сокслета1Шафовий газорегуляторний пункт ШРП є 2-ми лініями редуціювання RBE-4032 АС-5 DN80)1Електродвигун АИР ІІ2МЛ6ІМ108І ЗкВт*1000об/хв1Електрокотел настіний "Титан"-30-4.1.111Зварювальний інвертор ВДІ-280 Профі3Катодна станція на газопроводі середнього тиск1Компресорнії установка Tyhpoon TVIO (7.5bar) з висушувачем повітря МР 01201Котел електричний "Galmet" Inteligo EKW- AsZN 211Бункер дробалки - лист 5мм1Бункер золи1Бункер палива1Вентилятор1Вентилятор-j мотором 18, 5 кв (02234)1Вентилятор j мотором 18 ,5 кв (02235)1Вентиляційна система1Вимірювальний перетворювач тиску електронного типу - ENDRESS+HAUSER PMC131-A51F1AIR -O-6Bar-4-20mA 1Вимірювальний перетворювач тиску електронного типу - ENDRESS+HAUSER PMC131-A51F1AIR-0-6Ваг-4-20 mA1Вимірюїзальний перетворювач тиску електронного типу - ENDRESS+HAUSER PMC131-А51 1-1D1 RO-0-100 Ваг -4-20 mA1Вимірювальний перетворювач тиску електронного типу - ENDRESS+HAUSER PMCI31-A51F1D1RO-0-100Bar-4-20mA1Воздухозбірник D=800 з краном DN80 DN501Генератор парової турбіни змінного струму "GARBE LAHMEYER" модель 1987р. потужн.1627 кВ1Гідравлична система управління колосніками1Гідравлична система управління колосніками1Гідравлічний поршень (02489)1Гідравлічний поршень (02490)1Горловина подачі палива Лист-бмм1Деаераторний бак D=2500mm1Димосос1Димохід DN10001Дробарка вугілля1Електрична панель1Ємкість харчова вертикальна EV 10000 (02437)1Ємкість харчова вертикальна EV 10000 (02438)1Ємкість харчова вертикальна EV 10000 (02439)1Ємкість харчова вертикальна EV 10000 (02440)1Ємність горизонтальна циліндричної форми з чорного металу 22 мЗ товщина стінки 10мм1Ємність для викиду димових газів -DN6001З`єднання опори вентилятора1З`єднувальний фланець пальника (02453)1З`єднувальний фланець пальника (02454)1Зірочка ланцюгової передачі1Канал подачі палива - 4мм (02394)1Канал подачі палива - 4мм (02395)1Канал подачі палива - 5мм (02389)1Канал подачі палива - 5мм (02390)1Канал подачі повітря вентилятора1Карта пам`яті ММС - 4 MB1Колектор з двома кранами1Комплект відводів 850 мм1Комплект двигунів1Комплект клапанів та кранів1Комплект насосів SNT1Комплект парових труб1Конвеєр золи1Кондесатний бак D=600мм з кранами та оглядовим склом1Магнітний датчик рівня VALFTBK-DN20 I'N 4O-A1SI3161. (02-199)1Магнітний датчик ріння VAUTEK-DN20 PN 4U-A1SI3161. (02500)1Мікроімпульсвний рівнемір - ENDRESS Н-ІАШЕК FM1\54-2F8T2/O-LEVELI:1,EX - 4 - 20mA1Модуль вводу аналогових сигналів в SM 33I-V-Ma-R-RTD-8A1-I3 bit-40 pin (02461)1Модуль вводу аналогових сигналів в SM 33 I-V-Ma-R-RTD-8A1-13 bil-40 pm (02462)1Модуль вводу вводу-виводу дискретних сигналів в SM 323-24VDC-40Pin-16DІ1Модуль виведення аналогових сигналів в SM 332-VMa-4AO-12 bit-20 pin (02443)1Модуль виведення аналогових сигналів в SM 332-VMa-4AO-12 bit-20 pin (02444)1Моторедуктор 0,75 кв 1450 обор/хв.1Моторедуктор 5,5 кв 1450 оборот/хв.1Моторедуктор YILMAZ тип KR573-37dd (02260)1Моторедуктор YILMAZ тип KR573-37dc! (0226!)1Насос діфрагменний ANTECH - 0.25 кВ1Насос дозуючий SI-KO TPG300N! ІН10001Панель управління котла1Панель управління парової турбіни з PLC контролером1Парова турбіна ТИП CFR 5 G5 "ККК" модель 1987р. потужн. 1707 кВІПаровий колектор-DN 300 в комплекті з паровими кранами DN 150,3 и DN501Паровий котел1Підставка для колосників (швелер 14)1Підставка для колосників (швелер 140) (02352)1Підставка для колосників (швелер 140) (02353)1Підставка колосників (лист 5мм)1Пневматичний регулюючий клапан SAMSON тип 324I-DN40-PNI61Повітродувка ROOTS типу LT80 з двигуном потужністю 22 кВ1Повітродувка UKA Тип: 1501Прилад для економії електроенергії1Пристрій керування швидкості - SIEMENS (02469)1Пристрій керування швидкості - SIEMKNS (02470)1Пристрій керування швидкості - SIEMENS (0247I)1Пристрій керування швидкості - SIEMENS (02472)1Пристрій керування швидкості - SIEMENS (02473)1Пристрій контролю температури - ELIMKO-E-200-3-1-0-0 (02574)1Пристрій контролю температури - ELIMKO-E-200-3-1-0-0 (02575)1Процесор CPU-3 15-2DP-256 Kb-MPI PROFIBUS DP1Радіатор (02449)ІРадіатор (02450)1Регулятор тиску пари1Редуктор (02240)1Редуктор (02617)1Редуктор 950 обор/мин.1Редуктор YILMAZ KR 53 11-5.5/7.5 кВ (02252)1Редуктор YILMAZ KR 53 11-5.5/7.5 кВ (02253)1Редуктор з двигуном YILMAZ REDUKTOR KR 573.00-100L/6-l.5kw-1 Id/d (02245)1Редуктор j двигуном YILMAZ REDUKTOR KR 573.00-I00I./6-1.5kl Id/cl (02246)1Розподільна панель управління силовим трансформатором 400/10000В1Система аспірації1Система водопідготовки води на основі зворотного осмосу і ультрафільтрації1Система чппалювпшгя (дизпапиво) - 1 комплект1Система запалювання (природний газ) з панеллю управління1Система охолодження перегрітого пару1Ступінчастий подяний насос (02230)1Ступінчастий водяний насос (02231)1Сходи1Галь ручна1Електронний датчик рівня масла (02386)1Жаровня Maksan моделі, РТЗООО (02403)1Жаровня Maksan модель РТЗООО (02404)1Конвеєр гвинтовий Ш-KOIL-400 15Н-781 довж. 11.7пм (жолоб 4мм:пера5мм;вкладиші із бронзи; жарот. фабрика1Конвеєр гвинтовий Ш-KOIL-400 15Н-781 довж. 12,4пм (жолоб 4мм:пера5мм;вкладиші із бронзи; жарот. фабрика1Конвеєр гвинтовий Ш-KOIL-400 15Н-781 довж. 6.3пм (жолоб 4мм:пера5мм;вкладиші із бронзи; жарот. фабрика1Машина для очищення насіння MODERN MAK1NE з моторедуктором 7,5 кВт модель: MOD-TE 940-4-5350-1/6001Моторедуктор 4 кВт/11 об/xu струм змінний, з редуктором, 380В, 3 фази1Моторедуктор 4 кЗт / 97 об/хв струм змінний, з редуктором, 380В, 3 фази1Моторедуктор 5,5 кВт/ 40 об/хв струм змінний, з редуктором, 380В, 3 фази1Моторедуктор 7,5 к-Вт/40 об/хн струм змінний, з редуктором. 3803, 3 фази1Нория Н 100 вис 12,5 п.м.1Нория Н 20 вис. 12,4 п.м,1Пневмопривід з оглядовим склом та компенсатором а комплекті1Повітродувка з двигуном потужністю 5,5 кВт1Попередня жаровня Maksan модель РТ30001Прес для віджиму олійного насіння з редуктором. Модель: М35-3 10 (02355)1Прес для віджиму олійного насіння з редуктором. Модель: Н35-310 (02356)1Пульт управління МПЦ1Система подачі лузги в комплекті з бункером і трьома шнекам1Фільтр Tumex для соняшниковоь иерафінованої олії (02457)1Фільтр Tumex для соняшниковою нерафінованої олії (02458)1Шпіидель преса Model: H35-3101Обладнання підбілюваний олії Бункер для відбілюючої землі з шлюзовим затвором, потужністю 0,75 кВ1Вал с полумуфтого YILDI2; Tip:YKF 21Вал с полумуфтою YILDIZ; Tip:YKF 21Вал с полумуфтою YILDIZ; Tip:YKF 2 1/2 (02264)1Вал с полумуфтою YILDIZ; Tip:YKF 2 1/2 (02265)ІВитратомір води DN25 PN 40 H250-KROI-INE (02182)1Витратомір води DN25 PN 40 H250-KROHNE (02183)1Витратомір води DN25 PN 40 H250-KROHNE (02184)1Витратомір оливи DN50 PN 40 H250-KROHNE1Відцентровий сепаратор ALFA LAVAL PX651Гумовий статор насосу EMSE (02267)1Гумовий статор насосу EMSE (02268)1Ексцентріковий бункер для дозування відбілюючої землі1Електродвигун MJ80 0.37 KW 4P 55CL В05 W/O SB (02197)1Електродвигун MJ80 0.37 KW 4Р 55CL В05 W/O SB (02198)1Кришка з валом для насоса YILDIZ POMPA-YKF21Кришка з валом для насоса YILDIZ POMPA-YKF21Кришка з валом для насоса YILDIZ POMPA-YKF21Кришка насосу з вхідним валом YILDIZ; Tip.YKF 2 (02228)1Кришка насосу з вхідним валом YILDIZ; Tip:YKl; 2 (02229)1Кришка насосу з вхідним палом YILDIZ; Tip: YKF 2 1/2 (02238)1Кришка насосу з вхідним валом YILDIZ; Tip: VK11 2 1/2 (02239)1Пластинчастий теплообмінник ALFA LAVAL TL101Редуктор освітлення оливи з моторедуктором 5,5 кВт!Редуктор D1SSAN3 двигуном 15кВт Тип: DNMFI-120 Серійний № 31.795-1/2 (02162)1Редуктор DISSAN з двигуном - 15кВт Тип: DNMF1-120 Серійний № 3 1.795-1/2 (02163)1Редуктор ІМАК Тип: 1MRF 93/С112 М4 з двигуном 5,5 кВт (02164)1Редуктор ІМАК Тип: IMRF 93/C112 М4 з двигуном 5.5 кВт (02165)1Редукційний паровий клапан DN50 SAMSON1Ротор насоса EMSE ЕК 65Іі емпературний датчик (IT-15) з ущільненням1Температурний датчик з ущільненням (02173)1Температурний датчик з ущільненням (02174)ІШестеренчастий насос YILDIZ; Tip: YKF 2-1/2-С з моторомредуктором 5,5кВт, 350 об/хв. (02217)1Шестеренчастий насос YILDIZ; Tip:YKF 2-І/2-Сз моторомредуїстором 5,5кВт, 350 об/хв. (02218)1Шестеренчастий масос YILDIZ; Tip:YKF 2-С з моторомредуктором 4кВт, 350 об/хв. (02242)1Шестеренчастий насос YILDIZ; Tip:YKF 2-С з моторомредуїстором 4кВт, 350 об/хв. (02243)1Шестеренчастий пасос YILDIZ; Тип: YKF 2 з редуктором 350 об/хв без двигуна1Шестеренчастий пасос YILDIZ: Тип: YKF 2 з редуктором 350 об/хв без двигуна1Шестеренчастий насос YILDIZ: Тип: YKF2 з редуктором 350 об/хв без двигуна1Шестеренчастий насос YILDIZ: Тип: YKF 2-I/2 з двигуном 4кВт та редуктором 350 об/хв1Шлюзовий затвор POLIMAK Тип: FT220DT - з редуктором, 0,75кВт - 23 об./хвил. (02275)ІШлюзовий затвор POLIMAK Тип: FT220DT - з редуктором, 0,75кВт - 23 об./хвил. (02276)1Шлюзовий затвор POLIMAK Тип: FT220DT - з редуктором, 0,75кВт - 23 об./хвил. (02277)1Шлюзовий затвор POLIMAK Тип: FT220DT - з редуктором, 0,75кВт - 23 об./хвил. (02278)ІШлюзовий затвор POLIMAK Тип: FT220DT - з редуктором, 0.75кВт - 23 об./хвил. (02279)1Обладнання силосних бункерів Вентилятор з мотором 7,5 кВт (02291)1Вентилятор з мотором 7,5 кВт (02292)ІВентилятор з мотором 7,5 кВт (02293)1Вентилятор з мотором 7,5 кВт (02294)1Вентилятор з мотором 7,5 кВт (02295)1Вентилятор з мотором 7,5 кВт (02296)1Вентилятор з мотором 7,5 кВт (02297)1Вентилятор з мотором 7,5 кВт (02298)1Гвинтовий шнек з двигуном 7,5 кВт (02302)1Гвинтовий шнек з двигуном 7,5 кВт (02303)ІГвинтовий шнек з двигуном 7,5 кВт (02304)1Гвинтовий шнек з двигуном 7,5 кВт (02305)ІКорпус вакуумного насоса POVMAK1Очищуючий шнек з мотор-редуктором 7,5кВту комплекті з приводом переміщення шнека з мотор-редуктором1Очищуючий шнек з мотор-редуктором 7,5кВт у комплекті з приводом переміщення шнека з мотор-редуктором1Очищуючий шнек з мотор-редуктором 7,5кВту комплекті з приводом переміщення шнека з мотор-редуктором1Очищуючий шнек з мотор-редуктором 7,5кВт у комплекті з приводом переміщення шнека з мотор-редуктором1Система термоконтролю зерна1Обладнання твердопаливної котельні DNIO0 SAMSON Клапан регулювання тиску- Іір:3 - укомплектований панеллю і набором контролерів (023461DN100 SAMSON Клапан регулювання тиску- Тір:3 -укомплектований панеллю І набором контролерів (023471DN100 Поршньовий паровий клапан-VALFTEK- BONETTI - Piston type sleam valve) (02566)1DN100 Поршньоний паровий клалан - VALFTEK- BONETTI - (Piston type sleam valve) (02567)1DN150 Поршневий паровий клапап - VALFTEK- BONETTI1DN80 лічильник ішли1Бак попереднього нагрівання деаератора D-I0001Барабан котла D= 1700мм1Барабан подачі палива (швелер №14)1Кран - балка ТЗ-3,21Кран - балка Т3-3,2,24м1Лестница-стремянка дюраль 2,8 м (9 ступ.)1МінімийкаBasic К 5 + подарунок Акція (9,180-580)ІМлин лабораторний зерновий ЛМТ-21Насос-дозатор діафрагменний-EMSE- (Diaphrnm type dosing pump) -1, 1 kw2Перевізник піддонів ручний Feeler I-1PT201Прибор контролю температури ELIMKO E-200-3-J-0-01Прилад для екстракції Gerhard Soxihcim SOX 412, 2-місішй macro1Прилад для екстракції" Gerhard Soxtherm SOX 412, 2-місиий macro з ПО SOXTHERM Manager SX PC1Пристрій магнітної обробки води УМОВ - 73Пристрій перекачування пального YTB-60 220V 50Hz1Солидолонагнетатель рич/ручн.шланг 30 смІВаги KERN DE 6К0,5А (НПВ 6/кг, ц д 0,5 г, платформа 3 15x305x75 мм)1Витратомір (ротаметр) РТ-32 /POLISULFON/250...2500 л/год вода)№5 PNI6-PVC/nonfl. 316L1Електронасос циркуляційний з "мокрим" ротором GPD 32-8S-I80, приєднувальний комплектІПатрон токарний D 250 мм1Патрон токарний D 315 мм1Пробовідбірник для масла ППМН 50-430-0,7 н/ж сталь1Кутова шліфмашина GA 9020 МАКІТА, 2200Вт (230 мм)1Кутошліфувальна машина GL-125S DNIPRO-M2Мотокоса IRON ANGEL BC 33ІНабір викруток кутових подовж. 1,5-10мм 9шт1Набір інструментів в кейсі1Набір інструменту професійний 1/2" 1/4" 72 од (гол.4-32мм, гол.удл.5-9мм. кл.комб. 10-19мм)1Таль ланцюгова 0,5т, підйом 12м, відстань між крюками 330мм,0 ланцюга 5мм, 21,5кг, ланцюг типу 801Трубогиб гідравлічний 16т1Лічильник х/в ду-150ІТабло світлодіодне ТСМ2-І60 (с функцією світлофора)2Фільтр фланцевий осадковий (ФОФ) DN250/PN164Майно Диван 3м 266 шкіра Натутці мод.В5361Диван Атлантик NEW KSL Avokado8045309 (02700)1Диван Атлантик NEW KSL Avokado8045309 (02701)1Стіл лабораторний (02687)1Стіл лабораторний (02688)ІСтіл лабораторний (02689)1Стіл лабораторний (02690)1Стіл лабораторний з ящиками (02691)1Стіл лабораторний з ящиками (02692)1Диван Визит1Диван Капри1Кондиционер Samsung 076Кондиционер Samsung 091Кондиционер Samsung 09 с ионизатор.1Кондиционер Samsung 125Кондиционер Samsung 182Коидициоиер Samsung 18 с ионазатор1Кондиционер Samsung 241Кондиціонер мобільний M1DEA MPPD- 12ERN12Пояс запобіжний мод 12110 (строп-ланцюг)3Сектор Визит1Стіл лабораторний пристінний СП-2-ЮІ-І.21Стіл лабораторний пристінний СП-2-ЛЗ-1,21Стіл лабораторний компл.1СТУЛ ISO BLACK А-1430LED Телевізор Samsung 40115510 з кріпленням Itech FLV 4 Wh1LED Телевізор Samsung 55.15500 з кріпленням Itech PLB2 В1Багатофункціональний пристрій: Принтер Canon MF229DW with Wi-Fi (9540B077)1Каркас до мийки лабораторної МЛ-2ф-1.81Комп`ютер МОЕП RIM 2000:PATRIOT S300 1484857 Core ІЗ-4150 3.5GHz;H8l,DVI,D-Sub,USB3.0,8ch,GbLAN:4GB1Комп`ютер МОЕП РИМ2000 PATRIOT:Pentium G2030 3.0GHz;H61,D-Sub,DVJ,audio,GbLAN;4GB;500Gb 7.2K:ATX 4502Кондиціонер IDEA ISR-12 HR-XNI1Кондиціонер IDEA ISR-24 HR-XNI1Крісло DOSS KD TILT PL64 (CH) ECO-30 чорний3Крісло BOSTON STEEL CHROME (COMFORT+TILT) (CH) ECO-30 чорн3Крісло Практик/АМФ-1 А-І4 сіро-чорний3Кулер "HOTFROST" VI18 компресорний напольний3Ноутбук LENOVO 59-422949 IdeaPad 4G /500А /17"1Ноутбук Lenovo IdeaPad 100-15 (80MJ004IUA) Black1Прожектор LED I00W ELI006500 ECOLAMP АІСЦИЯ20Шафа витяжна для роботи з агресивними середовищами ШВ-2-1.91Шафа для реактивів 02-01.8131Щит освітлення ЩО-І8Н (265x330x120)1Шафа витяжна для роботи з агресивними середовищами ШВ-2-1,21Шафа витяжна ШВ-2 -1,5ІШафа сушильна СНО 64/3501

Стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю "ПРОПУС ОЙЛ" (5002, Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Кобилянського, буд. 219, поверх 4,оф. 50; ідентифікаційний код 44936493) на користь Товариства з обмеженою відповідальністю «Т-ОЙЛ» (01024, м. Київ, вул. Круглоуніверситетська, буд. 7, оф. 31; ідентифікаційний код 43407420) витрати зі сплати судового збору в розмірі 1 342 грн.

Стягнути з ОСОБА_1 ( АДРЕСА_2 ; ідентифікаційний код НОМЕР_1 ) на користь Товариства з обмеженою відповідальністю «Т-ОЙЛ» (01024, м. Київ, вул. Круглоуніверситетська, буд. 7, оф. 31; ідентифікаційний код 43407420) витрати зі сплати судового збору в розмірі 1 342 грн.

Наказ видати після набрання рішенням законної сили.

Рішення суду може бути оскаржене протягом двадцяти днів з дня підписання рішення шляхом подання апеляційної скарги до Центрального апеляційного господарського суду.

Рішення господарського суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Повне рішення складено 13.10.2023.

Суддя В.І. Ярошенко

СудГосподарський суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення13.10.2023
Оприлюднено16.10.2023
Номер документу114149981
СудочинствоГосподарське
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають з корпоративних відносин

Судовий реєстр по справі —904/2595/23

Рішення від 13.10.2023

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Ярошенко Вікторія Ігорівна

Ухвала від 04.09.2023

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Ярошенко Вікторія Ігорівна

Ухвала від 07.08.2023

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Ярошенко Вікторія Ігорівна

Ухвала від 27.06.2023

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Ярошенко Вікторія Ігорівна

Ухвала від 30.05.2023

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Ярошенко Вікторія Ігорівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні