Ухвала
від 16.10.2023 по справі 373/1751/23
ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 373/1751/23

Номер рядка звіту 61

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті

16 жовтня 2023 р. Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області в складі:

головуючого - судді Реви О. І.

розглянувши у підготовчому провадженні в м. Переяславі цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Ташанської сільської ради Бориспільського району Київської області, треті особи: Друга Переяславська державна нотаріальна контора Київської області та ОСОБА_2 про визначення додаткового строку для прийняття спадщини,

встановив:

Позивачка ОСОБА_1 30.08.2023 звернулась до суду із позовом про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини після смерті ІНФОРМАЦІЯ_1 її батька ОСОБА_3 .

Ухвалою Переяслав-Хмельницького міськрайонного суду Київської області від 04.09.2023 було відкрито провадження в даній справі та призначено підготовче судове засідання на 03.10.2023.

18.09.2023 від імені відповідача Другої Переяславської державної нотаріальної контори Київської області до суду надійшла заява про розгляд справи та про прийняття рішення в справі за відсутності її представника.

19.09.2023 від імені відповідача Ташанської сільської ради Бориспільського району Київської області електронною поштою надійшла заява про визнання позову, про розгляд справи без участі її представника та про вирішення питання про судові витрати.

03.10.2023 у підготовчому засіданні було з`ясовано питання про можливість заміни особи відповідачів у справі та про залучення інших осіб до участі в справі. За клопотанням позивача підготовче засідання було відкладене.

13.10.2023 позивач подала заяву з уточненими вимогами, зазначивши особу відповідача як Ташанська сільська рада Бориспільського району Київської області, а третьою особою, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Другу Переяславську державну нотаріальну контору Київської області.

У підготовчому засіданні 13.10.2023 ухвалою суду до участі в справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору було залучено дружину спадкодавця ОСОБА_2 , яка доводиться матір`ю позивачці.

13.10.2023 від імені відповідача Ташанської сільської ради Бориспільського району Київської області електронною поштою повторно надійшла заява про визнання позову, про розгляд справи без участі її представника та про вирішення питання про судові витрати.

З`ясувавши остаточно в підготовчому засіданні обставини, що визначені ст. 197 ЦПК України суд приходить до наступного висновку.

Позивач уточнила свої позовні вимоги, відповідач не подав відзиву на позов; питання про вступ в справу інших осіб сторонами не порушувалося, а вирішено судом; необхідності в заміні неналежного відповідача чи залучення співвідповідача немає; зустрічного позову не подано; суд роз`яснив сторонам, які обставини входять до предмета доказування, які докази мають бути подані ними; сторони повідомили суд про всі обставини справи, які їм відомі; сторони надали всі докази на підтвердження та заперечення позовних вимог; питання про витребування додаткових доказів чи про забезпечення доказів сторонами не порушувалося; питання про забезпечення позову не порушувалося; судові доручення відсутні; докази щодо судових витрат подані.

Сторонам слід роз`яснити, що їм необхідно довести факти на які він посилається, як на підставу своїх вимог та заперечень.

Порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень та порядок їх дослідження слід встановити такий:

-вступне слово учасників справи;

-з`ясування обставин, на які учасники справи посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень;

-дослідження письмових доказів;

-закінчення з`ясування обставин справи та перевірки їх доказами;

-судові дебати.

Згідно ст. 197-198, 200, 206 ЦПК України, суд

постановив:

Встановити такий порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень та порядок їх дослідження:

-вступне слово учасників справи;

-з`ясування обставин, на які учасники справи посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень;

-дослідження письмових доказів;

-закінчення з`ясування обставин справи та перевірки їх доказами;

-судові дебати.

Призначити дану справу до судового розгляду по суті 26 жовтня 2023 року на 13:00 год. у приміщенні Переяслав-Хмельницького міськрайонного суду.

Підготовче провадження в даній справі закрити.

Суддя О. І. Рева

СудПереяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області
Дата ухвалення рішення16.10.2023
Оприлюднено17.10.2023
Номер документу114170984
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —373/1751/23

Рішення від 26.10.2023

Цивільне

Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області

Рева О. І.

Рішення від 26.10.2023

Цивільне

Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області

Рева О. І.

Ухвала від 16.10.2023

Цивільне

Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області

Рева О. І.

Ухвала від 04.09.2023

Цивільне

Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області

Рева О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні