Ухвала
від 16.10.2023 по справі 465/8068/23
ФРАНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

465/8068/23

2/465/3214/23

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

"16" жовтня 2023 р. місто Львів

Суддя Франківського районного суду міста Львова Мигаль Г.П., отримавши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації про визнання протиправними наказів,

встановив:

ОСОБА_1 звернулась до суду з позовом до Управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації про визнання протиправними наказів, з підстав викладених у позовній заяві.

Позовна заява відповідає вимогам, встановленим ст.ст.175-177 ЦПК України та підсудна Франківському районному суду м. Львова.

Відповідно до ч.1 ст.187 ЦПК України, за відсутності підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження суд відкриває провадження у справі протягом п`яти днів з дня надходження позовної заяви або заяви про усунення недоліків, поданої в порядку, передбаченомустаттею 185цього Кодексу.

Суд визначає в межах, встановлених цим Кодексом, порядок здійснення провадження у справі відповідно до принципу пропорційності, враховуючи: завдання цивільного судочинства; забезпечення розумного балансу між приватними й публічними інтересами; особливості предмета спору; ціну позову; складність справи; значення розгляду справи для сторін, час, необхідний для вчинення тих чи інших дій, розмір судових витрат, пов`язаних із відповідними процесуальними діями, тощо (ст.11 ЦПК України).

Загальне позовне провадження призначене для розгляду справ, які через складність або інші обставини недоцільно розглядати у спрощеному позовному провадженні (ч.4 ст.19 ЦПК України).

Керуючись ст. 187 ЦПК України, -

постановив:

Відкрити провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації про визнання протиправними наказів

Розгляд справипроводити заправилами загального позовного провадження з викликом сторін.

Підготовче судове засідання по справі призначити на 21листопада 2023року о09годині 45хвилин у приміщенні Франківського районного суду м. Львова, за адресою: м. Львів, вул. Ген. Чупринки, 69.

Копію ухвали про відкриття провадження направити учасникам справи.

Надіслати відповідачам копію позовної заяви разом з копіями доданих до неї документів.

Встановити відповідачам строк - п`ятнадцять днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження у справі, для подання відзиву на позов, який повинен відповідати вимогам ст.178 ЦПК України.

Роз`яснити відповідачам, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Подання заяв по суті справи є правом учасників справи. Суд може зобов`язати державний орган чи орган місцевого самоврядування подати відповідну заяву по суті справи (крім позовної заяви).

Роз`яснити учасникам справи, що докази, не подані у встановлений законом або судом строк, до розгляду судом не приймаються, крім випадку, коли особа, яка їх подає, обґрунтувала неможливість їх подання у вказаний строк з причин, що не залежали від неї.

Копії доказів (крім речових доказів), що подаються до суду, заздалегідь надсилаються або надаються особою, яка їх подає, іншим учасникам справи. Суд не бере до уваги відповідні докази у разі відсутності підтвердження надсилання (надання) їх копій іншим учасникам справи, крім випадку, якщо такі докази є у відповідного учасника справи або обсяг доказів є надмірним, або вони подані до суду в електронній формі, або є публічно доступними.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, яка розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою http://court.gov.ua/fair/ .

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення на ухвалу може бути включено до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Мигаль Г.П.

Дата ухвалення рішення16.10.2023
Оприлюднено17.10.2023
Номер документу114182553
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання протиправними наказів

Судовий реєстр по справі —465/8068/23

Ухвала від 14.05.2024

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мигаль Г. П.

Ухвала від 14.05.2024

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мигаль Г. П.

Ухвала від 06.12.2023

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мигаль Г. П.

Ухвала від 16.10.2023

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мигаль Г. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні