Ухвала
від 26.08.2010 по справі 7/243-10-2854
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬК ОЇ ОБЛАСТІ



У Х В А Л А

про ліквідацію банкрута та

припинення провадження у справі

"26" серпня 2010 р. Спра ва № 7/243-10-2854

За заявою кредитора: ФОП ОСОБА_1, смт. Чорноморс ьке

до боржника: ТОВ „Мело с Груп”, м. Одеса

про визнання банкру том

Суддя Лепе ха Г.А.

Представники:

Від ініціюючого кредито ра (ліквідатор банкрута) - ОСОБА_1

СУТЬ СПОРУ: Фізичн а особа-підприємець ОСОБА_1 звернувся до господарс ького суду з заявою про визна ння товариства з обмеженою в ідповідальністю „Мелос Груп ” банкрутом в порядку ст.52 Зак ону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ”, оскільки останнє неспромо жне сплатити заборгованість після настання встановленог о строку у сумі 3 500,00 грн.

Ухвалою від 01.07.2010р. порушено п ровадження у справі про банк рутство відсутнього боржник а - ТОВ „Мелос Груп”, введено мораторій на задоволення ви мог кредиторів.

Постановою від 15.07.2010р. ТОВ „Ме лос Груп” визнано банкрутом як відсутнього боржника, від крито ліквідаційну процедур у, ліквідатором банкрута при значено ініціюючого кредито ра у справі.

За результатами роботи лік відатором надано суду звіт т а ліквідаційний баланс банкр ута.

У представленому звіті лік відатор доповідає наступне: документація, печатки і штам пи відсутнім боржником лікві датору не передавались, в ход і проведення ліквідаційної п роцедури ні самого боржника, ні його документації не знай дено.

В ході виявлення майна, заре єстрованого за ТОВ „Мелос Гр уп”, були направлені запити д о Одеського МБТІ та РОН, УДАІ Г УМВС України в Одеській обла сті, банку, що обслуговує борж ника.

Згідно отриманих відповід ей нерухомого майна та транс портних засобів за боржником не зареєстровано, що підтвер джується довідками УДАІ ГУМВ С України в Одеській області №42/1-3095 від 15.07.2010р., КП „Одеське МБТІ та РОН” №6377-06/1641 від 12.07.2010р.

Відповідно до звіту ліквід атора залишок грошових кошті в на рахунку боржника відсут ній.

Враховуючи зазначене, лікв ідатор банкрута пропонує про вадження у справі припинити, кредиторську заборгованіст ь банкрута списати як безнад ійну, вимоги, незадоволені за відсутністю майна, вважати п огашеними, ТОВ „Мелос Груп” л іквідувати.

Розглянувши матеріали спр ави, заслухавши у судовому за сіданні ліквідатора, який ви казав прохання про затвердже ння ліквідаційного балансу б анкрута та його звіту, суд дій шов до висновку, що підприємс тво підлягає ліквідації, а кр едиторські вимоги слід вважа ти погашеними, оскільки майн а банкрута не виявлено, згідн о наданого ліквідбалансу акт иви та пасиви банкрута відсу тні.

На підставі викладеного, ке руючись ст.32, п.6 ст.40, ст.52 Закону У країни „Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом”, п.5 ст .39 Закону України „Про державн у реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців ”, п.3 ст.104 Цивільного кодексу У країни, ст.ст. 68, 86 ГПК України, су д

У Х В А Л И В:

1. Затвердити зв іт ліквідатора.

2. Затвердити лік відаційний баланс товариств а з обмеженою відповідальніс тю „Мелос Груп”.

3. Припинити юрид ичну особу - товариство з об меженою відповідальністю „М елос Груп” (м.Одеса, вул. Ніжин ська, буд. 11. Код ЄДРПОУ 36436568).

4. Зобов' язати д ержавного реєстратора не піз ніше наступного робочого дня з дати надходження цієї ухва ли заповнити реєстраційну ка ртку про державну реєстрацію припинення юридичної особи - ТОВ „Мелос Груп” (код ЄДРПО У 36436568), внести до Єдиного держав ного реєстру запис про прове дення державної реєстрації припинення юридичної особи та передати органам статист ики, державної податкової сл ужби, Пенсійного фонду Украї ни, фондів соціального страх ування повідомлення про внес ення до Єдиного державного р еєстру запису про проведення державної реєстрації припи нення для зняття юридичної о соби з обліку.

5. Кредиторську з аборгованість банкрута спис ати як безнадійну. Вимоги, нез адоволені за відсутністю май на, вважати погашеними.

6. Скасувати мора торій та інші заходи по забез печенню заяви, вжиті ухвалою господарського суду Одесько ї області від 01.07.2010р.

7. Припинити повн оваження ліквідатора банкру та - фізичної особи-підприєм ця ОСОБА_1.

8. Провадження у с праві припинити.

Примірник ухвали н адіслати: кредитору (ліквіда тору банкрута), Другій ДВС При морського району м.Одеси, від ділу державної реєстрації юр идичних осіб та фізичних осі б-підприємців м.Одеси.

Суддя

Дата ухвалення рішення26.08.2010
Оприлюднено04.10.2010
Номер документу11418463
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкру том

Судовий реєстр по справі —7/243-10-2854

Ухвала від 26.08.2010

Господарське

Господарський суд Одеської області

Лепеха Г.А.

Постанова від 15.07.2010

Господарське

Господарський суд Одеської області

Лепеха Г.А.

Ухвала від 01.07.2010

Господарське

Господарський суд Одеської області

Лепеха Г.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні