Ухвала
від 13.10.2023 по справі 380/23854/23
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

справа№ 380/23854/23

У Х В А Л А

про виправлення описки у судовому рішенні

13 жовтня 2023 року

м. Львів

Львівський окружний адміністративний суд у складі головуючої судді Грень Н.М., розглянувши у письмовому провадженні питання про виправлення описки в ухвалі Львівського окружного адміністративного суду від 13.10.2023 про залишення позовної заяви без руху у справі за позовом Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області до Державного підприємства «Екотрансенерго» про стягнення заборгованості,-

в с т а н о в и в:

на розгляд Львівського окружного адміністративного суду надійшла позовна заява Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області до Державного підприємства «Екотрансенерго» про стягнення заборгованості.

Ухвалою Львівського окружного адміністративного суду від 13.10.2023 позовну заяву залишено без руху.

Слід зазначити, що у вступній та описовій частинах ухвали Львівського окружного адміністративного суду від 13.10.2023 про залишення позовної заяви без руху допущено описку, а саме, помилково зазначено: «Державного підприємства Львівриба», замість вірного: Державного підприємства «Екотрансенерго».

Відповідно до ч. 1 ст. 253 Кодексу адміністративного судочинства України суд, який постановив судове рішення, може з власної ініціативи або за заявою учасника справи чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

В контексті викладеного вище, суд дійшов висновку, що зазначена описка підлягає виправленню.

Керуючись ст. 253 Кодексу адміністративного судочинства України, суд -

у х в а л и в:

Виправити допущену у вступній та описовій частинах ухвали Львівського окружного адміністративного суду від 13.10.2023 про залишення позовної заяви без руху описку, зазначивши вірно: «Державного підприємства «Екотрансенерго», замість помилково зазначеного: Державного підприємства Львівриба».

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення, якщо інше не передбачено цим Кодексом.

Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею (суддями).

Ухвала може бути оскаржена в порядку та строки, передбачені статями 294, 295, 297 Кодексу адміністративного судочинства України

СуддяГрень Н.М.

Дата ухвалення рішення13.10.2023
Оприлюднено18.10.2023
Номер документу114197531
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи зі спорів з приводу реалізації публічної політики у сферах праці, зайнятості населення та соціального захисту громадян та публічної житлової політики, зокрема зі спорів щодо управління, нагляду, контролю та інших владних управлінських функцій (призначення, перерахунку та здійснення страхових виплат) у сфері відповідних видів загальнообов’язкового державного соціального страхування, з них загальнообов’язкового державного пенсійного страхування

Судовий реєстр по справі —380/23854/23

Рішення від 07.12.2023

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Грень Наталія Михайлівна

Ухвала від 30.10.2023

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Грень Наталія Михайлівна

Ухвала від 13.10.2023

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Грень Наталія Михайлівна

Ухвала від 13.10.2023

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Грень Наталія Михайлівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні