Ухвала
від 16.10.2023 по справі 498/1269/23
ВЕЛИКОМИХАЙЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №498/1269/23

Провадження по справі №2/498/277/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

16 жовтня 2023 року смт. Велика Михайлівка Одеської області

Суддя Великомихайлівськогорайонного судуОдеської області ЧернецькаН.С.,розглянувши клопотанняпредставника відповідачаПрАТ «Київстар»-Горбатюк У.С.про участьв судовомузасіданні врежимі відеоконференціїпо цивільнійсправі запозовом ОСОБА_1 до ПрАТ"Київстар",заінтересована особа:Національна комісія,що здійснюєдержавне регулюванняу сферахелектронних комунікацій,радіочастотного спектрата наданняпослуг поштовогозв`язкупро захистправ споживачата стягненняморальної іматеріальної шкоди,

встановив:

В провадженні Великомихайлівського районного суду Одеської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ПрАТ "Київстар", заінтересована особа: Національна комісія , що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв`язку про захист прав споживача та стягнення моральної і матеріальної шкоди.

16 жовтня 2023 року через канцелярію суду від представника відповідача ПАТ «Київстар» - Горбатюк У.С. надійшло клопотання про проведення судового засідання призначеного о 12:00 год. 24.10.2023 року по даній цивільній справі в режимі відеоконференції через програму конференції, сервіс « Захищений відеоконференцзв`язок з судом» поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Відповідно до ч.1, 2, ст.212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Таким чином, з метою забезпечення оперативності розгляду справи у розумний строк і забезпечення процесуальних прав позивача на участь у розгляді справи, суд вважає можливим задовольнити клопотання представника відповідача і надати їй можливість взяти участь у судовому засіданні у даній справі 24.10.2023 року о 12:00 год. в режимі відеоконференції.

Керуючись ст.ст.212,258-260 ЦПК України,

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання представника відповідача ПрАТ «Київстар» - Горбатюк У.С. про проведення судового засідання в режимі відеоконференції через програму конференції, сервіс «Захищений відеоконференцзв`язок з судом» поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів - задовольнити.

Проведення судовогозасідання порозгляду справиза позовом ОСОБА_1 доПрАТ "Київстар",заінтересована особа:Національна комісія,що здійснюєдержавне регулюванняу сферахелектронних комунікацій,радіочастотного спектрата наданняпослуг поштовогозв`язкупро захистправ споживачата стягненняморальної іматеріальної шкоди, призначене о 12:00 год. 24 жовтня 2023 року проводити в режимі відеоконференції.

Про участь в засіданні в режимі відеоконференції з використанням програми конференції, сервіс « Захищений відеоконференцзв`язок з судом» повідомити особу, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Копію ухвали направити сторонам по справі до відома.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Н.С. Чернецька

Дата ухвалення рішення16.10.2023
Оприлюднено18.10.2023
Номер документу114207117
СудочинствоЦивільне
Сутьучастьв судовомузасіданні врежимі відеоконференціїпо цивільнійсправі запозовом ОСОБА_1 до ПрАТ"Київстар",заінтересована особа:Національна комісія,що здійснюєдержавне регулюванняу сферахелектронних комунікацій,радіочастотного спектрата наданняпослуг поштовогозв`язкупро захистправ споживачата стягненняморальної іматеріальної шкоди

Судовий реєстр по справі —498/1269/23

Ухвала від 30.01.2024

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Чернецька Н. С.

Ухвала від 29.01.2024

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Чернецька Н. С.

Ухвала від 23.11.2023

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Чернецька Н. С.

Ухвала від 24.10.2023

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Чернецька Н. С.

Ухвала від 16.10.2023

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Чернецька Н. С.

Ухвала від 06.09.2023

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Чернецька Н. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні