Постанова
від 12.11.2007 по справі б-39/151-07
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Б-39/151-07

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під'їзд, майдан Свободи, 5, м. Харків, 61022,  

тел. приймальня (057) 705-14-50, тел. канцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


УХВАЛА

про затвердження ліквідаційного балансу

"12" листопада 2007 р.                                                             Справа № Б-39/151-07

вх. № 9608/2-39

Суддя господарського суду Швидкін А.О.

при секретарі судового засідання Бурма Т.В.

за участю:

представників ліквідатора –Іваніщев Я.А. дов. б/н від 09.07.2007 року

 

По справі  за заявою ТОВ "Промспецсервіс", м. Харків

до ТОВ "Промспецсервіс", м. Харків

про визнання банкрутом  

ВСТАНОВИВ:

Ліквідатор Товариства з обмеженою відповідальністю „ПРОМСПЕЦСЕРВІС” м. Харків Мороз С.В. надав суду звіт про виконану роботу з ліквідації банкрута, ліквідаційний баланс і документи, що свідчать про завершення ліквідаційної процедури банкрута.

     Присутній в судовому засіданні представник ліквідатора пояснив, що ліквідатором були здійснені всі заходи щодо ліквідації банкрута.

     Розглянувши наданий суду звіт про виконану роботу з ліквідації банкрута, документи, що свідчать про виконання ліквідаційної процедури, вислухавши пояснення представників ліквідатора, суд встановив, що після визнання Товариства з обмеженою відповідальністю „ПРОМСПЕЦСЕРВІС” банкрутом, призначення ліквідатора і відкриття ліквідаційної процедури ліквідатором було проведені необхідні дії з ліквідації банкрута, у тому числі: надано оголошення про визнання боржника банкрутом. Також проведена інвентаризація за результатами якої, майна банкрута, яке підлягає включенню до ліквідаційної маси не виявлено, ліквідатор закрив поточний рахунок банкрута в установі банку, документи довгострокового зберігання передав до архіву, печатки і штампи банкрута знешкоджені, про що суду надані відповідні довідки. Оцінка майна боржника та його реалізація ліквідатором не здійснювалась у зв'язку з відсутністю майна. Дебіторська заборгованість у банкрута також відсутня. Вимоги кредиторів не задовольнялись.

     На підставі вищевикладеного, враховуючи, що ліквідатор здійснив всі заходи з ліквідації банкрута, суду надані документи, що свідчать про завершення ліквідаційної процедури, у тому числі, баланс з якого вбачається, що у Товариства з обмеженою відповідальністю „ПРОМСПЕЦСЕРВІС” відсутні майнові активи для функціонування згідно із законодавством, суд вважає за необхідне затвердити звіт ліквідатора і ліквідаційний баланс, ліквідувати Товариство з обмеженою відповідальністю „ПРОМСПЕЦСЕРВІС”  та припинити провадження у справі.

     Керуючись ст. ст. 32, 40 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст. 86 ГПК України,

-

УХВАЛИВ:

Затвердити наданий суду звіт ліквідатора і ліквідаційний баланс.  Ліквідувати юридичну особу – Товариство з обмеженою відповідальністю „ПРОМСПЕЦСЕРВІС” , зареєстроване Харківською районною державною адміністрацією номер рішення №14711020000023407 від 11.07.2006року, код ЄДРПОУ 34445848, за адресою: м. Харків, пр-т Московський, 94.

     Провадження у справі припинити.

     Зобов'язати реєструючий орган і інші державні органи, в яких знаходився на обліку банкрут, виключити його з державних реєстрів.

     Ухвалу направити ліквідатору, власнику майна банкрута, ДПІ у Московському районі, державному реєстратору, Харківському обласному відділу з питань банкрутства, Управлінню ПФУ у Московському районі, Центру зайнятості у Московському районі.

Суддя                                                                                            Швидкін А.О. 

Дата ухвалення рішення12.11.2007
Оприлюднено27.11.2007
Номер документу1142292
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б-39/151-07

Постанова від 12.11.2007

Господарське

Господарський суд Харківської області

Швидкін А.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні