Ухвала
від 23.10.2023 по справі 730/861/23
БОРЗНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

БОРЗНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

16400, м. Борзна, Чернігівської обл., вул. Незалежності, буд. 4 тел.: 0 (4653) 21-202

Справа №730/861/23

Провадження № 2/730/217/2023

У Х В А Л А

підготовчого засідання

"23" жовтня 2023 р. м. Борзна

Борзнянський районний суд Чернігівської області в складі:

головуючого судді Ріхтера В.В.,

з участю секретаря судового засідання Магомедової О.В.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду м. Борзни в порядку загального позовного провадження справу за позовом Комарівської сільської ради Ніжинського району Чернігівської області, заявленої в інтересах малолітньої дитини ОСОБА_1 , до ОСОБА_2 , третя особа: Служба у справах дітей Комарівської сільської ради Ніжинського району Чернігівської області, про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів,

ВСТАНОВИВ:

07 серпня 2023 року до Борзнянського районного суду Чернігівської області надійшла позовна заява Комарівської сільської ради Ніжинського району Чернігівської області, заявленої в інтересах малолітньої дитини ОСОБА_1 , до ОСОБА_2 , третя особа: Служба у справах дітей Комарівської сільської ради Ніжинського району Чернігівської області, про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

Ухвалою Борзнянського районного суду Чернігівської області від 11 серпня 2023 року позовна заява була прийнята до розгляду та по ній було відкрито загальне позовне провадження та призначено до підготовчого судового засідання.

Підстави для відкладення підготовчого засідання, визначені ч. 2ст. 198 ЦПК України, відсутні.

Сторони в судове засідання не з`явилися, про день та час розгляду справи повідомлялися.

Обставини, що перешкоджали б призначенню справи до розгляду по суті, судом не встановлено.

Під час підготовчого засідання по справі за вищезазначеним позовом судом були виконані всі дії, передбачені ч. 2ст. 197 ЦПК України.

Дослідивши матеріали справи, з`ясувавши питання, передбачені вимогами ст. 197 ЦПК України, необхідні для досягнення завдань підготовчого провадження, визначені ст. 189 ЦПК України, суд, у відповідності до положень п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, дійшов висновку про можливість закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

Справа підлягає розгляду суддею одноособово.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.189,196-198,200 ЦПК України,

ПОСТАНОВИВ :

Закрити підготовче провадження та справу за позовом Комарівської сільської ради Ніжинського району Чернігівської області, заявленої в інтересах малолітньої дитини ОСОБА_1 , до ОСОБА_2 , третя особа: Служба у справах дітей Комарівської сільської ради Ніжинського району Чернігівської області, про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів призначити до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні в приміщенні Борзнянського районного суду Чернігівської області (м. Борзна Чернігівської області, вул. Незалежності, 4) на 13 листопада 2023 року о 10-00 год.

Розгляд справи проводити суддею одноособово.

В судове засідання викликати сторони.

Встановити загальний порядок дослідження доказів: надання вступного слова учасникам справи, з`ясування обставин, на які учасники посилаються як на вимогу своїх підстав та заперечень, дослідження письмових доказів.

Копію ухвали про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті надіслати сторонам, викликати їх в судове засідання.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається: https://br.cn.court.gov.ua/sud2503/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ріхтер В.В.

Дата ухвалення рішення23.10.2023
Оприлюднено24.10.2023
Номер документу114337637
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав та стягнення аліментів

Судовий реєстр по справі —730/861/23

Ухвала від 13.11.2023

Цивільне

Борзнянський районний суд Чернігівської області

Ріхтер В. В.

Рішення від 13.11.2023

Цивільне

Борзнянський районний суд Чернігівської області

Ріхтер В. В.

Ухвала від 23.10.2023

Цивільне

Борзнянський районний суд Чернігівської області

Ріхтер В. В.

Ухвала від 11.08.2023

Цивільне

Борзнянський районний суд Чернігівської області

Ріхтер В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні