Ухвала
від 20.10.2023 по справі 947/29873/23
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ОДЕСИ

Справа № 947/29873/23

Провадження № 1-кс/947/13321/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

20.10.2023 року м.Одеса

Слідчий суддя Київського районного суду міста Одеси ОСОБА_1 , при секретарі судового засідання ОСОБА_2 , прокурора ОСОБА_3 , власника майна ОСОБА_4 , її захисника адвоката ОСОБА_5 , представника власника майна Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків ОСОБА_6 , розглянувши у судовому засіданні в м.Одесі клопотання прокурора відділу Одеської обласної прокуратури ОСОБА_3 про арешт майна у кримінальному провадженні №42023160000000043 від 30.01.2023, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.369-2 КК України,-

ВСТАНОВИВ:

Як вбачається з клопотання сторони обвинувачення про арешт майна, слідчим управлінням ГУНП в Одеській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №42023160000000043 від 30.01.2023, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.369-2 КК України.

Нагляд за додержанням законів під час здійснення досудового розслідування у формі процесуального керівництва здійснюється Одеською обласною прокуратурою.

Досудовим розслідуванням встановлено, що наказом в.о. начальника Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків від 26.07.2022 №106-о ОСОБА_4 призначено на посаду начальника управління податкового адміністрування підприємств агропромислового комплексу Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків.

Відповідно до положення про Південне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків, затвердженого Наказом Державної податкової служби від 12.11.2020 №643, Південне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків (далі - Міжрегіональне управління) є територіальним органом, утвореним на правах відокремленого підрозділу Державної податкової служби України (далі - ДПС).

Міжрегіональне управління у своїй діяльності керується Конституцією і законами України, указами Президента України та постановами Верховної Ради України, прийнятими відповідно до Конституції та законів України, актами Кабінету Міністрів України, наказами Мінфіну, що належать до компетенції ДПС, наказами ДПС, дорученнями керівництва ДПС, іншими актами законодавства.

Згідно посадової інструкції начальника управління податкового адміністрування підприємств агропромислового комплексу Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків ОСОБА_4 серед іншого має наступні посадові обов`язки: забезпечення виконання завдань і функцій вимог Положення про Південне міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків; Організація проведення документальних перевірок юридичних осіб, фізичних осіб (само зайнятих осіб), фактичних перевірок платників податків, зустрічних звірок; Організація особистого прийому громадян посадовими особами управління та розгляду звернень громадян, забезпечення доступу до публічної інформації; інформаційно-аналітичне забезпечення.

Крім того, посадовою інструкцією ОСОБА_4 передбачено здійснення діяльності за допомогою зовнішньої службової комунікації із Державною податковою службою, структурними і самостійними структурними підрозділами Міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків, територіальними органами ДПС, органами державної влади та місцевого самоврядування, підприємствами, установами, організаціями, громадськими організаціями.

Згідно з приміткою статті 364 КК України службовими особами є особи, які постійно, тимчасово чи за спеціальним повноваженням здійснюють функції представників влади чи місцевого самоврядування, а також обіймають постійно чи тимчасово в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, на державних чи комунальних підприємствах, в установах чи організаціях посади, пов`язані з виконанням організаційно-розпорядчих чи адміністративно-господарських функцій, або виконують такі функції за спеціальним повноваженням, яким особа наділяється повноважним органом державної влади, органом місцевого самоврядування, центральним органом державного управління із спеціальним статусом, повноважним органом чи повноважною особою підприємства, установи, організації, судом або законом, а тому ОСОБА_4 , будучи начальником управління податкового адміністрування підприємств агропромислового комплексу Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків, є службовою особою.

Відповідно до ст.ст.19,68 Конституції України ОСОБА_4 зобов`язана діяти лише на підставі, в межах та у спосіб, що передбачений Конституцією та законами України.

Також ОСОБА_4 є суб`єктом відповідальності за корупційні правопорушення, передбаченим статтею 3 Закону України «Про запобігання корупції» №1700-VII від 14.10.2014.

Згідно ст.ст.22,24 Закону України «Про запобігання корупції» особам, зазначеним у частині першій статті 3 цього закону, забороняється використовувати свої службові обов`язки використовувати свої службові повноваження або своє становище та пов`язані з цим можливості з метою одержання неправомірної вигоди для себе. Особи уповноважені на виконання функцій держави у разі надходження пропозиції щодо неправомірної вигоди, незважаючи на приватні інтереси, зобов`язані невідкладно вжити заходів на запобігання проявів корупції.

Крім того, ст.28 Закону України «Про запобігання корупції» передбачено, що особи, уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, не можуть прямо чи опосередковано спонукати у будь-який спосіб підлеглих до прийняття рішень, вчинення дій або бездіяльності всупереч закону на користь своїх приватних інтересів або приватних інтересів третіх осіб.

Встановлено, що ОСОБА_4 , діючи всупереч взятих на себе службових обов`язків, достовірно розуміючи суть кримінального правопорушення та передбачену за його скоєння кримінальну відповідальність, незважаючи на обізнаність з вимогами наведених нормативно-правових актів, усупереч обов`язку їх неухильного дотримання, усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер свого діяння, передбачаючи його суспільно-небезпечні наслідки і бажаючи їх настання, тобто діючи умисно, з корисливих мотивів, з метою особистого збагачення стала на шлях злочинної діяльності за наступних обставин.

Так, у вересні 2021 року, точний час в ході досудового розслідування не встановлено, посадовими особами ГУ ДПС в Одеській області заблоковано податкові накладі ТОВ «Гринер». Вказаному підприємству виставлено ризики, а саме п. 8 критеріїв ризиковості платника податку на додану вартість зазначеного у Додатку 1 до «Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 грудня 2019 року № 1165, у зв`язку з наявністю в контролюючих органах податкової інформації, яка стала відома у процесі провадження поточної діяльності під час виконання покладених на контролюючі органи завдань і функцій, що визначає ризиковість здійснення господарської операції, зазначеної в поданих для реєстрації податковій накладній/розрахунку коригування, тож діяльність вказаного підприємства було заблоковано.

На початку січня 2023 року, точний час в ході досудового розслідування не встановлено, представник ТОВ «Гринер» ОСОБА_7 , діючи на підставі довіреності від 24.01.2023 виданої директором ТОВ «Гринер» ОСОБА_8 , з метою зняття податкових ризиків з підприємства, а саме п. 8 критеріїв ризиковості платника податку на додану вартість, звернувся до раніше знайомої ОСОБА_4 з метою з`ясування порядку зняття податкових ризиків та переліку необхідної звітної документації, яку підприємство має надати до податкових органів. В ході розмови остання повідомила ОСОБА_7 про необхідність надання їй даних щодо підприємства, зокрема коду ЄДРПОУ, для подальшого з`ясування нею причин виставлення такому підприємству ризиків та можливі шляхи вирішення проблеми. На виконання домовленостей із ОСОБА_4 . 02.02.2023 ОСОБА_7 за допомогою месенджеру What`s up надіслав останній код ЄДРПОУ ТОВ «Гринер».

13.02.2023, більш точний час в ході досудового розслідування не встановлено, ОСОБА_4 за допомогою месенджеру What`s up в ході листування із ОСОБА_7 повідомила останньому, що для зняття податкових ризиків з ТОВ «Гринер» необхідно підтвердити прибуток по експортним операціям на суму 27 мільйонів гривень, показати основні фонди, працевлаштувати людей на роботу та подати звітність за всі періоди.

В подальшому, 16.02.2023, точний час та місце в ході досудового розслідування не встановлено, в ході особистої зустрічі ОСОБА_4 керуючись корисливим мотивом, маючи умисел, спрямований на особисте збагачення шляхом одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особами, уповноваженими на виконання функцій держави, достовірно знаючи всю процедуру виключення платника податків з переліку ризикових суб`єктів господарювання, під час розмови з ОСОБА_7 , повідомила останньому, що для вирішенні питання зняття податкових ризиків з підприємства та розблокування його діяльності він має надати їй неправомірну вигоди у розмірі 2500 доларів США за вплив останньої на посадових осіб ДПС в Одеській області.

Продовжуючи свої злочинні дій, 01.03.2023 приблизно о 15 год. 54 хв., ОСОБА_4 перебуваючи в приміщенні кафе «Дім кави» за адресою: м.Одеса, вул.Довженко,15/2, керуючись корисливим мотивом, маючи умисел, спрямований на особисте збагачення шляхом одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особами, уповноваженими на виконання функцій держави, достовірно знаючи всю процедуру виключення платника податків з переліку ризикових суб`єктів господарювання, під час розмови з ОСОБА_7 , повторно повідомила ОСОБА_7 , що «пройти» всю вищезазначену процедуру щодо зняття податкових ризиків з підприємства ТОВ «Гринер» із гарантованим позитивним рішенням та подальшим розблокуванням підприємницької діяльності суб`єкта господарювання можливо шляхом надання їй неправомірної вигоди однак у розмірі 5 000 доларів США, що за курсом НБУ станом на 01.03.2023 складало 182843 гривень за здійснення нею впливу на відповідних посадових осіб ГУ ДПС в Одеській області.

31.08.2023повідомлено пропідозру начальникууправління податковогоадміністрування підприємствагропромислового комплексуПівденного міжрегіональногоуправління ДПСпо роботіз великимиплатниками податків ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.369-2 КК України прийняття пропозиції неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особами, уповноваженими на виконання функцій держави, та надання обіцянки здійснити такий вплив.

31.08.2023 на підставі ухвали слідчого судді було проведено санкціонований обшук за місцем роботи ОСОБА_4 , а саме в приміщенні Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків, а саме обшуку об`єкту нерухомості, розташованого за адресою: м.Одеса, пр.Шевченко,15/1, в ході якого виявлено та вилучено речі, які мають вагоме значення для встановлення об`єктивної істини у вказаному кримінальному провадженні, а саме:

-Моноблок марки «НР» із серійним номером 8CG9451N7z у корпусі чорного кольору.

-Мобільний телефон ОСОБА_4 марки «iPhone» модель «14 Pro max», imei 1: НОМЕР_1 , imei 2: НОМЕР_2 , із сім-карткою мобільного оператора «Київстар» з номером НОМЕР_3 , в корпусі фіолетового кольору у прозорому силіконовому чохлі, із системою логічного захисту з паролем «080809».

-Мобільний телефон ОСОБА_4 марки «iPhone» модель «7», в корпусі золотистого кольору у бежевому силіконовому чохлі, із системою логічного захисту з паролем «080809».

-Грошові купюри номіналом по 1000 гривень кожна у кількості 21 шт.

-Грошові купюри номіналом по 500 гривень кожна у кількості 28 шт.

-Грошові купюри номіналом по 200 гривень кожна у кількості 36 шт.

-Грошові купюри номіналом 100 гривень у кількості 1 шт.

-Грошові купюри номіналом 20 гривень у кількості 1 шт.

-Грошові купюри номіналом по 100 доларів США кожна у кількості 5 шт.

-Аркуш паперу із чорновими записами та чорновий аркуш, в якому містились грошові кошти.

-Мобільний телефон ОСОБА_9 марки «Redmi Note 11 Pro», imei 1: НОМЕР_4 , imei 2: НОМЕР_5 , із сім-карткою мобільного оператора «Водафон» з номером НОМЕР_6 , із системою логічного захисту у вигляді графічного паролю.

-Копія особової справи ОСОБА_4 на 108 арк. із описом документів особової справи на 2 арк.

-Наказ ДПС України від 15.06.2023 № 469 «Про внесення змін до наказу ДПС України від 12.11.2020 № 463» на 15 арк.

-Наказ Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків від 22.06.2023 № 114 «Про внесення змін до наказу Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків від 27.05.2022 № 49» на 41 арк.

-Довідка № 25/34-00-04-02-01/44437592 від 17.01.2023 на 3 арк.

-Довідка № 53/34-00-04-02-01/44437592 від 16.2.2023 на 5 акр.

-Довідка № 120/34-00-04-02-01/44437592 від 22.03.2023 на 3 акр.

-Довідка № 161/34-00-04-02-01/44437592 від 18.04.2023 на 4 акр.

-Довідка № 248/34-00-04-02-01/44437592 від 17.05.2023 на 5 акр.

-Довідка № 339/34-00-04-02-01/44437592 від 20.06.2023 на 4 акр.

-Довідка № 392/34-00-04-02-01/44437592 від 19.07.2023 на 4 акр.

-Довідка № 449/34-00-04-02-01/44437592 від 17.08.2023 на 4 акр.

-Довідка № 61/34-00-04-02-01/05758730 від 30.05.2023 на 4 акр.

-Довідка № 343/34-00-04-02-01/05758730 від 20.06.2023 на 4 акр.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 31.05.2022 № 16/62-22 на 6 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 14.06.2022 № 19/62-22 на 7 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 29.06.2022 № 21/62-22 на 6 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 15.07.2022 № 23/62-22 на 6 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 27.07.2022 № 25/62-22 на 2 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 28.07.2022 № 26/62-22 на 2 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 10.08.2022 № 27/62-22 на 2 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 17.08.2022 № 28/62-22 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 18.08.2022 № 29/62-22 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 26.08.2022 № 34/62-22 на 7 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 12.09.2022 № 38/62-22 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 22.09.2022 № 44/62-22 на 7 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 29.09.2022 № 45/62-22 на 2 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 06.10.2022 № 47/62-22 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 12.10.2022 № 49/62-22 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 19.10.2022 № 54/62-22 на 5 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 02.11.2022 № 57/62-22 на 10 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 03.11.2022 № 58/62-22 на 11 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 10.11.2022 № 60/62-22 на 2 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 06.12.2022 № 70/62-22 на 2 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 07.12.2022 № 73/62-22 на 2 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 09.12.2022 № 74/62-22 на 2 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 13.12.2022 № 75/62-22 на 2 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 19.12.2022 № 81/62-22 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 21.12.2022 № 84/62-22 на 2 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 27.12.2022 № 92/62-22 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 30.12.2022 № 93/62-22 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 04.01.2023 № 1/62-23 на 2 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 10.01.2023 № 2/62-23 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 12.01.2023 № 3/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 13.01.2023 № 4/62-23 на 2 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 16.01.2023 № 5/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 17.01.2023 № 6/62-23 на 2 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 18.01.2023 № 7/62-23 на 2 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 20.01.2023 № 8/62-23 на 11 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 25.01.2023 № 9/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 27.01.2023 № 10/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 31.01.2023 № 11/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 03.02.2023 № 12/62-23 на 7 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 08.02.2023 № 13/62-23 на 2 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 09.02.2023 № 14/62-23 на 8 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 13.02.2023 № 15/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 17.02.2023 № 18/62-23 на 5 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 21.02.2023 № 19/62-23 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 27.02.2023 № 20/62-23 на 7 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 03.03.2023 № 22/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 08.03.2023 № 24/62-23 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 10.03.2023 № 26/62-23 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 13.03.2023 № 27/62-23 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 14.03.2023 № 29/62-23 на 6 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 20.03.2023 № 31/62-23 на 5 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 22.03.2023 № 34/62-23 на 7 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 23.03.2023 № 35/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 27.03.2023 № 36/62-23 на 9 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 30.03.2023 № 37/62-23 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 03.04.2023 № 38/62-23 на 5 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 05.04.2023 № 39/62-23 на 7 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 06.04.2023 № 40/62-23 на 8 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 10.04.2023 № 42/62-23 на 11 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 13.04.2023 № 44/62-23 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 17.04.2023 № 46/62-23 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 18.04.2023 № 47/62-23 на 5 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 20.04.2023 № 49/62-23 на 5 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 24.04.2023 № 50/62-23 на 5 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 26.04.2023 № 54/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 27.04.2023 № 56/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 01.05.2023 № 58/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 01.05.2023 № 58/62-23 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 03.05.2023 № 59/62-23 на 5 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 04.05.2023 № 61/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 08.05.2023 № 62/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 12.05.2023 № 65/62-23 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 15.05.2023 № 66/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 16.05.2023 № 67/62-23 на 9 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 18.05.2023 № 70/62-23 на 6 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 23.05.2023 № 73/62-23 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 25.05.2023 № 76/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 31.05.2023 № 78/62-23 на 6 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 05.06.2023 № 81/62-23 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 07.06.2023 № 83/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 14.06.2023 № 86/62-23 на 5 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 22.06.2023 № 94/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 27.06.2023 № 98/62-23 на 6 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 30.06.2023 № 101/62-23 на 7 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 04.07.2023 № 102/62-23 на 5 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 06.07.2023 № 102/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 12.07.2023 № 108/62-23 на 5 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 14.07.2023 № 110/62-23 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 18.07.2023 № 114/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 19.07.2023 № 115/62-23 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 21.07.2023 № 116/62-23 на 6 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 26.07.2023 № 118/62-23 на 7 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 01.08.2023 № 120/62-23 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 08.08.2023 № 122/62-23 на 9 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 14.08.2023 № 126/62-23 на 5 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 18.08.2023 № 128/62-23 на 9 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 21.08.2023 № 129/62-23 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 22.08.2023 № 130/62-23 на 7 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 28.08.2023 № 132/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 31.08.2023 № 133/62-23.

-Довідка № 258/34-00-04-01-01/37083810 від 17.05.2023 на 5 арк.

-Довідка № 261/34-00-04-01-01/13952156 від 17.05.2023 на 3 арк.

-Довідка № 257/34-00-04-01-01/30702633 від 17.05.2023 на 3 арк.

-Довідка № 247/34-00-04-01-01/23393195 від 17.05.2023 на 6 арк.

-Довідка № 254/34-00-04-01-01/25207363 від 17.05.2023 на 6 арк.

-Довідка № 251/34-00-04-01-01/39675472 від 17.05.2023 на 6 арк.

-Довідка № 253/34-00-04-01-01/35919521 від 17.05.2023 на 6 арк.

-Довідка № 256/34-00-04-01-01/31333767 від 17.05.2023 на 5 арк.

-Довідка № 342/34-00-04-01-01/13952156 від 20.06.2023 на 3 арк.

-Довідка № 259/34-00-04-01-01/37083810 від 17.05.2023 на 5 арк.

-Довідка № 330/34-00-04-01-02/41161689 від 20.06.2023 на 5 арк.

-Довідка № 263/34-00-04-01-02/41161689 від 17.05.2023 на 5 арк.

-Довідка № 159/34-00-04-01-02/41161689 від 18.04.2023 на 5 арк.

-Довідка № 116/34-00-04-01-02/41161689 від 22.03.2023 на 5 арк.

-Довідка № 441/34-00-04-01-02/41161689 від 17.08.2023 на 5 арк.

-Довідка № 327/34-00-04-01-02/37042858 від 20.06.2023 на 7 арк.

-Довідка № 113/34-00-04-01-02/37042858 від 22.03.2023 на 6 арк.

-Довідка № 59/34-00-04-01-02/37042858 від 17.02.2023 на 6 арк.

-Довідка № 26/34-00-04-01-02/37042858 від 19.01.2023 на 6 арк.

-Довідка № 447/34-00-04-01-02/31496816 від 17.08.2023 на 5 арк.

-Довідка № 334/34-00-04-01-02/37042858 від 20.06.2023 на 5 арк.

-Довідка № 262/34-00-04-01-02/37042858 від 17.05.2023 на 5 арк.

-Довідка № 437/34-00-04-01-02/34863309 від 17.08.2023 на 5 арк.

-Довідка № 164/34-00-04-01-02/34863309 від 18.04.2023 на 4 арк.

-Довідка № 328/34-00-04-01-02/31522243 від 20.06.2023 на 5 арк.

-Довідка № 350/34-00-04-01-02/31496816 від 18.11.2022 на 5 арк.

-Довідка № 205/34-00-04-01-01 від 14.10.2022 на 5 арк.

-Довідка № 54/34-00-04-01-01/23393195 від 17.02.2023 на 6 арк.

-Довідка № 58/34-00-04-01-01/39675472 від 17.02.2023 на 6 арк.

-Довідка № 56/34-00-04-01-01/35919521 від 17.02.2023 на 5 арк.

-Довідка № 57/34-00-04-01-02/31333767 від 17.02.2023 на 5 арк.

-Довідка № 342/34-00-04-01-01/13952156 від 20.06.2023 на 6 арк.

-Довідка № 340/34-00-04-01-01/33486731 від 20.06.2023 на 3 арк.

-Довідка № 333/34-00-04-01-01/31333767 від 20.06.2023 на 5 арк.

-Довідка № 331/34-00-04-01-01/25207363 від 20.06.2023 на 5 арк.

-Довідка № 342/34-00-04-01-01/13952156 від 20.06.2023 на 3 арк.

-Довідка № 315/34-00-04-01-01/35052335 від 16.06.2023 на 5 арк.

-Довідка № 332/34-00-04-01-01/23393195 від 20.06.2023 на 6 арк.

-Довідка № 336/34-00-04-01-01/39675472 від 20.06.2023 на 6 арк.

-Довідка № 338/34-00-04-01-01/35919521 від 20.06.2023 на 6 арк.

-Довідка № 337/34-00-04-01-01/37083810 від 20.06.2023 на 5 арк.

-Довідка № 335/34-00-04-01-01/37083810 від 20.06.2023 на 5 арк.

-Довідка № 443/34-00-04-01-01/31333767 від 17.08.2023 на 3 арк.

-Довідка № 445/34-00-04-01-01/37083810 від 17.08.2023 на 3 арк.

-Довідка № 446/34-00-04-01-01/37083810 від 17.08.2023 на 3 арк.

-Довідка № 370/34-00-04-01-01/23393195 від 16.12.2022 на 6 арк.

-Довідка № 382/34-00-04-01-01/39675472 від 20.12.2022 на 6 арк.

-Довідка № 308/34-00-04-01-01/23393195 від 14.11.2022 на 6 арк.

-Довідка № 117/34-00-04-01-01/33486731 від 21.03.2023 на 2 арк.

-Довідка № 119/34-00-04-01-01/39675472 від 22.03.2023 на 6 арк.

-Довідка № 111/34-00-04-01-01/35919521 від 22.03.2023 на 5 арк.

-Довідка № 115/34-00-04-01-01/31333767 від 22.03.2023 на 5 арк.

-Довідка № 387/34-00-04-01-01/25207363 від 19.07.2023 на 5 арк.

-Довідка № 394/34-00-04-01-01/23393195 від 19.07.2023 на 6 арк.

-Довідка № 395/34-00-04-01-01/39675472 від 19.07.2023 на 6 арк.

-Довідка № 393/34-00-04-01-01/35919521 від 19.07.2023 на 5 арк.

-Довідка № 396/34-00-04-01-01/31333767 від 19.07.2023 на 5 арк.

-Довідка № 402/34-00-04-01-01/37083810 від 20.07.2023 на 5 арк.

-Довідка № 400/34-00-04-01-01/13952156 від 19.07.2023 на 3 арк.

-Довідка № 399/34-00-04-01-01/33486731 від 19.07.2023 на 3 арк.

-Довідка № 397/34-00-04-01-01/37083810 від 19.07.2023 на 5 арк.

-Довідка № 401/34-00-04-01-01/30702633 від 19.07.2023 на 3 арк.

-Довідка № 150/34-00-04-01-01/33486731 від 14.04.2023 на 3 арк.

-Довідка № 165/34-00-04-01-01/23393195 від 14.04.2023 на 6 арк.

-Довідка № 163/34-00-04-01-01/39674572 від 18.04.2023 на 6 арк.

-Довідка № 158/34-00-04-01-01/35919521 від 18.04.2023 на 6 арк.

-Довідка № 162/34-00-04-01-01/32478033 від 18.04.2023 на 5 арк.

-Довідка № 436/34-00-04-01-01/23393195 від 17.08.2023 на 6 арк.

-Довідка № 440/34-00-04-01-01/39675472 від 17.08.2023 на 6 арк.

-Довідка № 439/34-00-04-01-01/25207363 від 17.08.2023 на 6 арк.

-Довідка № 450/34-00-04-01-01/33486731 від 17.08.2023 на 3 арк.

-Довідка № 451/34-00-04-01-01/13952156 від 17.08.2023 на 3 арк.

-Довідка № 448/34-00-04-01-01/13952156 від 17.08.2023 на 5 арк.

-Довідка № 252/34-00-50/38180739 від 17.05.2023 на 6 арк.

-Довідка № 325/34-00-50/38180739 від 20.06.2023 на 5 арк.

-Довідка № 391/34-00-50/38180739 від 19.07.2023 на 6 арк.

-Довідка № 444/34-00-50/38180739 від 17.08.2023 на 6 арк.

-Довідка № 391/34-00-50/38180739 від 19.07.2023 на 6 арк.

-Довідка № 62/34-00-04-02-02/14291113 від 01.06.2022 на 7 арк.

-Довідка № 99/34-00-04-01-01/14291113 від 19.08.2022 на 5 арк.

-Довідка № 148/34-00-04-01-01/14291113 від 19.09.2022 на 7 арк.

-Довідка № 347/34-00-04-01-01/14291113 від 18.11.2022 на 6 арк.

-Довідка № 379/34-00-04-01-01/14291113 від 20.12.2022 на 7 арк.

-Довідка № 14/34-00-50/14291113 від 13.01.2023 на 6 арк.

-Довідка № 55/34-00-50/14291113 від 17.02.2023 на 6 арк.

-Довідка № 112/34-00-50/14291113 від 22.03.2023 на 6 арк.

-Довідка № 147/34-00-50/14291113 від 14.04.2023 на 6 арк.

-Довідка № 255/34-00-50/14291113 від 17.05.2023 на 6 арк.

-Довідка № 329/34-00-50/14291113 від 20.06.2023 на 6 арк.

-Довідка № 388/34-00-50/14291113 від 19.07.2023 на 6 арк.

-Довідка № 442/34-00-50/14291113 від 17.08.2023 на 6 арк.

-Довідка № 19/34-00-50/35623200 від 13.01.2023 на 6 арк.

-Довідка № 60/34-00-50/35623200 від 17.02.2023 на 6 арк.

-Довідка № 114/34-00-50/35623200 від 22.03.2023 на 6 арк.

-Довідка № 160/34-00-50/35623200 від 18.04.2023 на 6 арк.

-Довідка № 250/34-00-50/35623200 від 17.05.2023 на 6 арк.

-Довідка № 326/34-00-50/35623200 від 20.06.2023 на 6 арк.

-Довідка № 389/34-00-50/35623200 від 19.07.2023 на 6 арк.

-Довідка № 249/34-00-50/33268860 від 17.05.2023 на 6 арк.

-Довідка № 390/34-00-50/33268860 від 19.07.2023 на 6 арк.

-Довідка № 438/34-00-50/35623200 від 17.08.2023 на 6 арк.

-Акт № 63/34-00-07-04/37281801 від 28.06.2022 на 8 арк.

-Акт № 66/34-00-07-04/37281801 від 15.07.2022 на 7 арк.

-Акт № 97/34-00-07-04/37281801 від 19.08.2022 на 7 арк.

-Акт № 112/34-00-07-04/00206539 від 05.09.2022 на 12 арк.

-Акт № 113/34-00-07-04/32834564 від 05.09.2022 на 11 арк.

-Акт № 170/34-00-07-04/37281801 від 27.09.2022 на 7 арк.

-Акт № 229/34-00-07-04/37281801 від 24.10.2022 на 7 арк.

-Акт № 355/34-00-07-04/31952591 від 24.11.2022 на 12 арк.

-Акт № 362/34-00-07-04/39374096 від 14.12.2022 на 14 арк.

-Акт № 384/34-00-07-04/37281801 від 29.12.2022 на 12 арк.

-Довідка № 122/34-00-07-04/33623350 від 28.03.2023 на 7 арк.

-Довідка № 123/34-00-07-04/37405944 від 29.03.2023 на 7 арк.

-Акт № 124/34-00-07-04/37678707 від 29.03.2023 на 11 арк.

-Довідка № 126/34-00-07-04/30132761 від 30.03.2023 на 13 арк.

-Довідка № 127/34-00-07-04/19202597 від 30.03.2023 на 6 арк.

-Акт № 126/34-00-07-04/33143011 від 31.03.2023 на 13 арк.

-Акт № 168/34-00-07-04/00412056 від 21.04.2023 на 14 арк.

-Довідка № 169/34-00-07-04/00412027 від 21.04.2023 на 7 арк.

-Акт № 172/34-00-07-04/05758730 від 26.04.2023 на 14 арк.

-Довідка № 175/34-00-07-04/37405944 від 27.04.2023 на 6 арк.

-Акт № 240/34-00-07-04/0413966 від 17.05.2023 на 11 арк.

-Довідка № 264/34-00-07-04/32478033 від 18.05.2023 на 8 арк.

-Довідка № 270/34-00-07-04/30356854 від 19.05.2023 на 8 арк.

-Довідка № 274/34-00-07-04/36279482 від 23.05.2023 на 8 арк.

-Акт № 286/34-00-07-04/38180739 від 31.05.2023 на 11 арк.

-Довідка № 287/34-00-07-04/32834564 від 31.05.2023 на 6 арк.

-Довідка № 288/34-00-07-04/31867274 від 31.05.2023 на 7 арк.

-Довідка № 323/34-00-07-04/41161689 від 19.06.2023 на 7 арк.

-Довідка № 347/34-00-07-04/37078234 від 23.06.2023 на 11 арк.

-Довідка № 348/34-00-07-04/33268860 від 23.06.2023 на 28 арк.

-Акт № 350/34-00-07-04/36143538 від 29.06.2023 на 13 арк.

-Довідка № 351/34-00-07-04/33143011 від 30.06.2023 на 8 арк.

-Довідка № 353/34-00-07-04/39374096 від 30.06.2023 на 6 арк.

-Довідка № 354/34-00-07-04/32478033 від 30.06.2023 на 8 арк.

-Акт № 409/34-00-07-04/36020648 від 25.07.2023 на 12 арк.

-Довідка № 410/34-00-07-04/41255380 від 26.07.2023 на 20 арк.

-Довідка № 413/34-00-07-04/00412027 від 28.07.2023 на 7 арк.

-Акт № 414/34-00-07-04/05758730 від 31.07.2023 на 11 арк.

-Акт № 423/34-00-07-04/43058939 від 08.08.2023 на 11 арк.

-Довідка № 454/34-00-07-04/22480087 від 23.08.2023 на 9 арк.

-Акт № 466/34-00-07-04/34469015 від 28.08.2023 на 8 арк.

-Акт ПзІІ «Вайтерра Україна» № 80/34-00-07-01/23393195 від 27.07.2022 на 24 арк.

-Акт ПзІІ «Вайтерра Україна» № 312/34-00-07-02/23393195 від 15.11.2022 на 88 арк.

-Акт ПзІІ «Вайтерра Україна» № 319/34-00-07-02/23393195 від 16.11.2022 на 33 арк.

-Акт ПзІІ «Вайтерра Україна» № 320/34-00-07-02/23393195 від 16.11.2022 на 36 арк.

-Акт ПзІІ «Вайтерра Україна» № 218/34-00-07-02/23393195 від 18.11.2022 на 58 арк.

-Довідка ПзІІ «Вайтерра Україна» № 2/34-00-07-02/23393195 від 12.01.2023 на 104 арк.

-Акт ПзІІ «Вайтерра Україна» № 37/34-00-07-02/23393195 від 19.07.2023 на 112 арк.

-Акт ПзІІ «Вайтерра Україна» № 77/34-00-07-02/23393195 від 30.05.2023 на 104 арк.

-Акт ПзІІ «Вайтерра Україна» № 154/34-00-07-02/23393195 від 20.06.2023 на 32 арк.

-Акт «ЗАХІД АГРО МХП» № 305/34-00-07-02/37042858 від 15.06.2023 на 51 арк.

-Акт «Павлоградзернопродукт» № 78/34-00-07-02/31980957 від 14.03.2023 на 73 арк.

-Акт «Павлоградзернопродукт» № 95/34-00-07-02/31980957 від 16.03.2023 на 59 арк.

-Акт «Павлоградзернопродукт» №155/34-00-07-02/31980957 від 17.04.2023 на 54 арк.

-Акт «Павлоградзернопродукт» №213/34-00-07-02/31980957 від 15.05.2023 на 50 арк.

-Акт «Павлоградзернопродукт» №302/34-00-07-02/31980957 від 14.06.2023 на 56 арк.

-Довідка «Павлоградзернопродукт» № 383/34-00-07-02/31980957 від 17.07.2023 на 43 арк.

-Довідка «Павлоградзернопродукт» № 424/34-00-07-02/31980957 від 10.08.2023 на 22 арк.

-Акт ПрАТ «ПК ПОДІЛЛЯ» № 96/34-00-07-02/33143011 від 16.03.2023 на 81 арк.

-Акт ПрАТ «ПК ПОДІЛЛЯ» № 212/34-00-07-02/33143011 від 15.05.2023 на 26 арк.

-Акт ПрАТ «ПК ПОДІЛЛЯ» № 303/34-00-07-02/33143011 від 14.06.2023 на 28 арк.

-Акт ТОВ «СІЕФДЖИ ТРЕЙДІНГ» № 76/34-00-07-02/39675472 від 14.03.2023 на 18 арк.

-Довідка ТОВ «СІЕФДЖИ ТРЕЙДІНГ» № 4/34-00-07-02/39675472 від 12.01.2023 на 47 арк.

-Довідка ТОВ «СІЕФДЖИ ТРЕЙДІНГ» № 330/34-00-07-02/39675472 від 18.11.2022 на 54 арк.

-Акт ТОВ «НАТАША АГРО» № 229/34-00-07-02/35052335 від 16.05.2023 на 41 арк.

-Акт ТОВ «НАТАША АГРО» № 381/34-00-07-02/35052335 від 17.07.2023 на 32 арк.

-Акт ТОВ «ГРЕЙН ПАУЕР» № 36/34-00-07-02/40427580 від 09.02.2023 на 74 арк.

-Акт ТОВ «ГРЕЙН ПАУЕР» № 94/34-00-07-02/40427580 від 16.03.2023 на 52 арк.

-Довідка ТОВ «ГРЕЙН ПАУЕР» № 75/34-00-07-02/40427580 від 14.03.2023 на 12 арк.

-Акт ТОВ «ГРЕЙН ПАУЕР» № 156/34-00-07-02/40427580 від 17.04.2023 на 34 арк.

-Акт ТОВ «ГРЕЙН ПАУЕР» № 211/34-00-07-02/40427580 від 15.05.2023 на 16 арк.

-Довідка ТОВ «ГРЕЙН ПАУЕР» № 301/34-00-07-02/40427580 від 14.06.2023 на 13 арк.

-Довідка ТОВ «ГРЕЙН ПАУЕР» № 382/34-00-07-02/40427580 від 17.07.2023 на 21 арк.

-Довідка ТОВ «ГРЕЙН ПАУЕР» № 434/34-00-07-02/40427580 від 16.08.2023 на 12 арк.

-Довідка ТОВ «АГРІКОР ХОЛДИНГ» № 427/34-00-07-02/36279482 від 14.08.2023 на 15 арк.

-Акт ТОВ «АК Зелена Долина» № 299/34-00-07-02/32721857 від 13.06.2023 на 43 арк.

-Акт № 79/34-00-07-01/35919521 від 27.07.2022 на 9 арк.

-Акт № 341/34-00-07-01/35919521 від 18.11.2022 на 7 арк.

-Акт № 340/34-00-07-01/35919521 від 18.11.2022 на 12 арк.

-Акт № 324/34-00-07-01/35919521 від 16.11.2023 на 7 арк.

-Акт № 100/34-00-07-01/41041279 від 16.03.2023 на 5 арк.

-Акт № 308/34-00-07-01/31522243 від 15.06.2023 на 12 арк.

-Акт № 235/34-00-07-01/35919521 від 17.05.2023 на 20 арк.

-Акт № 73/34-00-07-01/37083810 від 25.07.2022 на 4 арк.

-Акт № 44/34-00-07-01/20010397 від 14.02.2023 на 18 арк.

-Акт № 7/34-00-07-01/20010397 від 30.01.2023 на 19 арк.

-Акт № 79/34-00-07-01/20010397 від 15.09.2023 на 22 арк.

-Акт № 99/34-00-07-01/20010397 від 16.03.2023 на 13 арк.

-Акт № 79/34-00-07-01/40427580 від 26.07.2023 на 61 арк.

-Акт № 323/34-00-07-01/20010397 від 16.11.2022 на 11 арк.

-Акт № 338/34-00-07-01/20010397 від 18.11.2023 на 21 арк.

-Акт № 321/34-00-07-01/20010397 від 16.11.2023 на 37 арк.

-Акт № 35/34-00-07-01/05758730 від 06.02.2023 на 62 арк.

-Акт № 14/34-00-07-01/32307678 від 14.07.2023 на 59 арк.

-Акт № 337/34-00-07-01/20010397 від 18.11.2022 на 20 арк.

-Акт № 338/34-00-07-01/20010397 від 18.11.2022 на 7 арк.

-Акт № 83/34-00-07-01/40427580 від 27.07.2022 на 17 арк.

-Акт № 1051/34-00-07-01/34833309 від 25.07.2022 на 16 арк.

-Акт № 322/34-00-07-01/35916521 від 25.07.2022 на 14 арк.

-Акт № 81/34-00-07-01/20010397 від 27.07.2022 на 33 арк.

-Акт № 334/34-00-07-01/34863309 від 18.11.2022 на 14 арк.

-Акт № 365/34-00-07-01/31764816 від 07.07.2023 на 88 арк.

-Акт № 125/34-00-07-01/20942526 від 30.03.2023 на 36 арк.

-Акт № 335/34-00-07-01/34863309 від 18.11.2022 на 9 арк.

-Акт № 298/34-00-07-01/37281801 від 08.06.2023 на 48 арк.

-Акт № 80/34-00-07-01/23393195 від 27.07.2022 на 18 арк.

-Акт № 237/34-00-07-01/20010397 від 17.05.2023 на 24 арк.

-Акт № 307/34-00-07-01/20010397 від 15.06.2023 на 17 арк.

-Акт № 370/34-00-07-01/20010397 від 13.07.2023 на 48 арк.

-Акт № 132/34-00-07-01/20010397 від 13.04.2023 на 5 арк.

-Довідка № 27/34-00-07-01/33268860 від 20.01.2023 на 9 арк.

-Акт № 333/34-00-07-01/33268860 від 18.11.2022 на 14 арк.

-Акт № 82/34-00-07-01/41041279 від 27.07.2022 на 9 арк.

-Акт № 67/34-00-07-01/39675472 від 22.07.2022 на 12 арк.

-Акт № 333/34-00-07-01/33268860 від 18.11.2022 на 14 арк.

-Акт № 82/34-00-07-01/41041279 від 27.07.2022 на 9 арк.

-Акт № 67/34-00-07-01/39675472 від 22.07.2022 на 12 арк.

-Довідка № 133/34-00-07-01/32886518 від 13.04.2023 на 6 арк.

-Акт № 106/34-00-07-01/32886518 від 20.03.2023 на 11 арк.

-Акт № 105/34-00-07-01/32886518 від 17.03.2023 на 13 арк.

-Акт № 68/34-00-07-01/41161689 від 22.07.2023 на 9 арк.

-Довідка № 244/34-00-07-01/34552569 від 17.05.2023 на 5 арк.

-Акт № 86/34-00-07-01/34863309 від 15.03.2023 на 15 арк.

-Акт № 313/34-00-07-01/41041279 від 15.11.2022 на 16 арк.

-Довідка № 241/34-00-07-01/31056059 від 17.05.2023 на 5 арк.

-Акт № 134/34-00-07-01/41041279 від 13.04.2022 на 7 арк.

-Акт № 306/34-00-07-01/41041279 від 15.06.2023 на 6 арк.

-Акт № 337/34-00-07-01/20010397 від 18.11.2022 на 20 арк.

-Акт № 336/34-00-07-01/20010397 від 18.11.2022 на 7 арк.

-Акт № 83/34-00-07-01/40427580 від 27.07.2022 на 17 арк.

-Акт № 1051/34-00-07-01/34833309 від 25.07.2022 на 16 арк.

-Акт № 322/34-00-07-01/35919521 від 16.11.2022 на 13 арк.

-Акт № 81/34-00-07-01/20010397 від 27.07.2022 на 32 арк.

-Акт № 314/34-00-07-01/41041279 від 15.11.2022 на 16 арк.

-Довідка № 6/34-00-07-01/33268860 від 13.01.2023 на 7 арк.

-Довідка № 33/34-00-07-01/33268860 від 06.02.2023 на 7 арк.

-Довідка № 328/34-00-07-01/41041279 від 16.11.2022 на 5 арк.

-Акт № 331/34-00-07-01/41041279 від 18.11.2022 на 12 арк.

-Акт № 332/34-00-07-01/41041279 від 18.11.2022 на 13 арк.

-Акт № 64/34-00-07-01/20942626 від 30.06.2022 на 40 арк.

-Довідка № 102/34-00-07-01/43257546 від 16.03.2023 на 5 арк.

-Акт № 136/34-00-07-06/36328597 від 14.04.2022 на 63 арк.

-Акт № 343/34-00-07-06/36328597 від 18.11.2022 на 43 арк.

-Акт № 429/34-00-07-06/36328597 від 14.08.2023 на 54 арк.

-Акт № 346/34-00-07-06/36328597 від 18.11.2022 на 43 арк.

-Акт № 327/34-00-07-06/36328597 від 16.11.2022 на 49 арк.

-Акт № 313/34-00-07-06/36328597 від 16.06.2022 на 61 арк.

-Акт № 5/34-00-07-06/36328597 від 12.01.2023 на 32 арк.

-Акт № 98/34-00-07-06/36328597 від 16.03.2023 на 31 арк.

-Акт № 39/34-00-07-06/36328597 від 09.02.2023 на 37 арк.

-Акт № 385/34-00-07-06/36328597 від 18.07.2023 на 41 арк.

-Акт № 81/34-00-07-06/36328597 від 15.03.2023 на 29 арк.

-Акт № 239/34-00-07-06/36328597 від 17.05.2023 на 62 арк.

-Акт № 3/34-00-07-06/41041279 від 12.01.2023 на 18 арк.

-Акт № 80/34-00-07-06/41041279 від 15.03.2023 на 22 арк.

-Акт № 368/34-00-07-06/30976452 від 12.07.2023 на 87 арк.

-Акт № 234/34-00-07-06/37078234 від 17.05.2023 на 16 арк.

-Акт № 296/34-00-07-06/38436690 від 08.06.2023 на 77 арк.

-Акт № 40/34-00-07-06/3192949 від 10.02.2023 на 69 арк.

-Акт № 104/34-00-07-06/37872468 від 16.03.2023 на 10 арк.

-Акт № 32/34-00-07-06/19202597 від 03.02.2023 на 50 арк.

-Акт № 315/34-00-07-06/41161689 від 15.11.2022 на 73 арк.

-Акт № 317/34-00-07-06/41161689 від 15.11.2022 на 51 арк.

-Акт № 326/34-00-07-06/41161689 від 16.11.2022 на 47 арк.

-Довідка № 426/34-00-07-06/41161689 від 14.08.2023 на 30 арк.

-Довідка № 82/34-00-07-06/41161689 від 15.03.2023 на 27 арк.

-Акт № 97/34-00-07-06/41161689 від 16.03.2023 на 52 арк.

-Довідка № 315/34-00-07-06/41161689 від 30.06.2023 на 63 арк.

-Довідка № 238/34-00-07-06/38180739 від 17.05.2023 на 23 арк.

-Акт № 342/34-00-07-06/41161689 від 18.11.2022 на 26 арк.

-Акт № 325/34-00-07-06/41161689 від 16.11.2022 на 22 арк.

-Акт № 107/34-00-07-06/31496816 від 20.03.2023 на 87 арк.

-Акт № 304/34-00-07-06/409275511 від 14.06.2023 на 57 арк.

-Акт № 103/34-00-07-06/00413966 від 16.03.2023 на 10 арк.

-Акт № 316/34-00-07-06/40427580 від 15.11.2022 на 82 арк.

-Акт № 236/34-00-07-06/32081777 від 17.05.2023 на 18 арк.

-Акт № 297/34-00-07-06/40976600 від 08.06.2023 на 18 арк.

Постановою слідчого 01.09.2023 перелічене вище майно, вилучене в ході обшуку, у відповідності до ст.98 КПК України, визнано речовими доказами, оскільки є достатньо підстав вважати, що вказане майно є предметом та об`єктом протиправних дій та зберегло на собі сліди вчинення кримінального правопорушення.

07.09.2023 слідчим суддею Київського районного суду м.Одеси винесено ухвалу по справі по повернення клопотання прокурору для усунення недоліків, встановивши строк 72 години з моменту отримання ухвали. Вказану ухвалу було отримано 18.09.2023.

20.09.2023 прокурором групи прокурорів до Київського районного суду м.Одеси було подано клопотання про арешт зазначеного вище майна. За результатом розгляду клопотання 21.09.2023 слідчим суддею Київського районного суду м.Одеси винесено ухвалу по повернення клопотання прокурору для усунення недоліків, встановивши строк 72 години з моменту отримання ухвали. Вказану ухвалу було отримано 06.10.2023.

Процесуальний керівник звертається з клопотанням про арешт майна з метою збереження речових доказів.

Прокурор в судовому засіданні підтримав клопотання просив його задовольнити з підстав викладених письмово.

Представник власника майна Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків ОСОБА_6 надала письмові заперечення на клопотання прокурора, посилаючись на те, що підстав для його задоволення немає. Вилучені речі та документи належать управлінню податкового аудиту, управління податкового адміністрування підприємств виробничої та невиробничої сфери, до яких ОСОБА_4 не має відношення. Зазначила, що вилучений комп`ютер функціонує лише по локальній мережі, без доступу до мережі Інтернет, доступ до інформації доступний лише в приміщенні податкової, тому фактично комп`ютер перебуваючи поза приміщенням Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків органу досудового розслідування обмежить доступ до інформації. Крім того, балансоутримувачем вилученої комп`ютерної техніки є управління ДПС, накладення арешту на зазначенене майно завдасть шкоди контролюючому органу і завадить роботі з інформаційно-комунікаційними системами «Податковий блок». Додала, що Південне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків не фігурує у кримінальному провадженні, не має жодного процесуального статусу, тому вилучене майно, що перебуває на балансі управління не буде мати доказової бази. Вилучені речі не відповідають ознакам, що встановлені ст.98 КПК України. Просила відмовити у задоволенні клопотання.

Представник ОСОБА_4 адвокат ОСОБА_5 заперечував проти клопотання прокурора, посилаючись на те, що підстав для його задоволення немає. Крім того, органом досудового розслідування пропущено строк звернення до слідчого судді із клопотанням про накладення арешту на вилучене майно. Зауважив, що прокурором не доведений факт, що вилучені під час обшуку грошові кошти: купюри номіналом по 1000 гривень кожна у кількості 21 шт.; грошові купюри номіналом по 500 гривень кожна у кількості 28 шт., грошові купюри номіналом по 200 гривень кожна у кількості 36 шт., грошові купюри номіналом 100 гривень у кількості 1 шт., грошові купюри номіналом 20 гривень у кількості 1 шт., грошові купюри номіналом по 100 доларів США кожна у кількості 5 шт. набуті кримінально протиправним шляхом. Надав в судовому засіданні розписку ОСОБА_4 про отримання грошових коштів в сумі 32 тисячі гривень від ОСОБА_9 в борг. Просив відмовити у задоволенні клопотання прокурора.

Власник майна ОСОБА_4 , підтримала думку адвоката, пояснила, що дійсно брала в борг 31.08.2023 у ОСОБА_9 грошові кошти та повернула їх з інших джерел, а тому вилучені грошові кошти не мають відношення до кримінального правопорушення.

Вивчивши клопотання та матеріали, які обґрунтовують доводи клопотання, вислухавши думку прокурора та представників власників майна, вважаю, що клопотання прокурорапідлягає частковому задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до п.1, п.2 ст.131 КПК України заходи забезпечення кримінального провадження застосовуються з метою досягнення дієвості цього провадження. Заходом забезпечення кримінального провадження є, зокрема, арешт майна.

Згідно з ч.1 ст.170 КПК України, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи.

У відповідності до ч.2 ст.170 КПК України, арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Відповідно до ч.10 ст.170 КПК України, арешт може бути накладений у встановленому цим Кодексом порядку на рухоме чи нерухоме майно, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковій формі, в тому числі кошти та цінності, що знаходяться на банківських рахунках чи на зберіганні у банках або інших фінансових установах, видаткові операції, цінні папери, майнові, корпоративні права, щодо яких ухвалою чи рішенням слідчого судді, суду визначено необхідність арешту майна.

Не може бути арештовано майно, якщо воно перебуває у власності добросовісного набувача, крім арешту майна з метою забезпечення збереження речових доказів.

В судовому засіданні встановлено, що вилучене в ході обшуку майно відповідає критеріям ч.1 ст.98 КПК України, оскільки вилучене майно могло зберегти на собі сліди вчинення зазначеного у клопотанні кримінального правопорушення, що в свою чергу свідчить про наявність необхідності в забезпеченні збереження вилученого майна.

Викладене в повній мірі підтверджується долученою до матеріалів клопотання постановою про визнання та залучення в якості речових доказів, згідно якої вищезазначене вилучене майно визнано речовими доказами у кримінальному провадженні.

Згідно з Конституцією України та Законом України «Про міжнародні договори і угоди», чинні міжнародні договори, згода на обов`язковість якихнадана Верховною Радою України, є частиною національного законодавства України і підлягає застосуванню поряд з національним законодавством України.

До основних стандартів у сфері правового регулювання відносин власності належить Загальна декларація прав людини (1948 р.) та Європейська конвенція про захист прав людини та основних свобод (1950 р.), учасником яких є Україна.

Статтею 1 Протоколу №1 (1952 р.) до Конвенції встановлено, що кожна фізична або юридична особа має право мирно володіти своїм майном, ніхто не може бути позбавлений свого майна, інакше як в інтересах суспільства і на умовах, передбачених законом або загальними принципами міжнародного права.

Як свідчить практика Європейського суду з прав людини (далі ЄСПЛ), найчастіше втручання в право власності фізичних та юридичних осіб відбувається з боку державних органів, зокрема, органів виконавчої влади, іноді органів законодавчої й судової влади, шляхом прийняття законодавчих актів чи при винесенні незаконного рішення суду, тоді як ст.1 Першого Протоколу до Європейської конвенції з прав людини забороняє будь-яке невиправдане втручання державних органів.

Практика ЄСПЛ визначає, що стаття 1 Протоколу 1, яка спрямована на захист особи (юридичної особи) від будь-якого посягання держави на право володіти своїм майном, також зобов`язує державу вживати необхідні заходи, спрямовані на захист права власності (рішення по справі «Броньовський (Broniowski) проти Польщі» від 22.06.2004р.).

У своїх висновках ЄСПЛ неодноразово нагадував, що перша та найважливіша вимога статті 1 Протоколу 1 полягає в тому, що будь-яке втручання публічної влади в право на мирне володіння майном має бути законним: друге речення п. 1 дозволяє позбавлення власності лише «на умовах, передбачених законом», а п. 2 визначає, що держави мають право здійснювати контроль за користуванням майном шляхом введення в дію «законів». Більше того, верховенство права, один з фундаментальних принципів демократичного суспільства, є наскрізним принципом усіх статей конвенції (рішення у справах «Амюр проти Франції», «Колишній король Греції та інші проти Греції» та «Малама проти Греції»).

Відповідно до ч.3ст.170 КПК України,у випадку, передбаченому п.1 ч.2 цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним устатті 98 цього Кодексу.

В судовому засіданні не встановлено факту того, що обшук за місцем роботи ОСОБА_4 , а саме в приміщенні Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків, а саме об`єкту нерухомості, розташованого за адресою: м.Одеса, пр.Шевченко,15/1, було проведено з порушенням норм КПК України.

У кримінальному провадженні відповідно до ст.91 КПК України підлягає доказуванню, зокрема подія кримінального правопорушення час, місце, спосіб та інші обставини вчинення кримінального правопорушення.

Стандарт доведення «достатні підстави», необхідність застосування якого передбачає ч.3ст.170 КПКУкраїни,не вимагає від сторони обвинувачення надання безумовних та беззаперечних доказів, а передбачає необхідність наведення достатньо вагомих фактів та об`єктивних відомостей, аналіз яких у їх взаємозв`язку між собою дозволяє дійти висновку про відповідність вилученого майна критеріям речових доказів.

Також, слідчий суддя на стадії досудового розслідування для вирішення питання, зокрема, про застосування заходу забезпечення кримінального провадження у вигляді арешту майна, не вправі вирішувати ті питання, які повинен вирішувати суд при розгляді кримінального провадження по суті, тобто не вправі оцінювати докази з точки зору їх достатності і допустимості для вирішення питання про арешт майна, а лише зобов`язаний на підставі розумної оцінки сукупності отриманих доказів визначити необхідність застосування такого заходу забезпечення кримінального провадження.

Щодо накладення арешту на вилучені під час проведення обшуку за місцем роботи ОСОБА_4 , за адресою: АДРЕСА_1 , речі, предмети, грошові кошти та документи, то зазначене майно, може свідчити про можливе одержання останньою неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особами, уповноваженими на виконання функцій держави щодо виключення платника податків з переліку ризикових суб`єктів господарювання, зокрема документи, електронні носії інформації, а грошові кошти, мають ознаки майна, що було предметом вчинення кримінального правопорушення, отримане в результаті неправомірних дій, а тому є важливими доказами можливого вчинення правопорушення, передбаченого ч.2 ст.369-2 КК України та накладення арешту на них є необхідним для збереження цих речових доказів та недопущення їх знищення.

Накладення арешту на моноблок марки «НР» із серійним номером 8CG9451N7z, мобільний телефон марки «iPhone» модель «14 Pro max», мобільний телефон марки «iPhone» модель «7», мобільний телефон марки «Redmi Note 11 Pro» необхідний для проведення їх огляду з метою встановлення наявності електронних доказів, що можуть мати суттєве значення для кримінального провадження. Крім того, сторони не оспорюють обставину користування зазначеним моноблоком з боку ОСОБА_4 .

Доводи адвоката ОСОБА_5 щодо отримання вилучених грошових коштів ОСОБА_4 у борг від ОСОБА_9 спростовуються записом на розписці про їх повернення останній. В судовому засіданні ОСОБА_4 пояснила, що грошові кошти по розписці повернула ОСОБА_9 раніше, що щ врахуванням дати складення розписки та знаходження грошових коштів саме у підозрюваної ставить під сумнів зазначений доказ.

Стороною обвинувачення під час судового розгляду доведено, що грошові кошти вилучені в ході проведення обшуку могли бути набуті кримінально протиправним шляхом. Так, в ході проведення обшуку за місцем роботи ОСОБА_4 з її сумочки було вилучено грошові кошти, обгорнуті в аркуш паперу білого кольору із запискою з розрахунками «1,7%», саме тому є всі підстави вважати, що вони і є відображенням суми грошових коштів та інших відомостей що були отримані підозрюваною від службової особи Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків ОСОБА_9 , а саме може свідчити, що ці грошові кошти отримані від одного з суб`єктів господарювання у якості неправомірної вигоди у розмірі 1,7% від загального обороту такого підприємства за вчинення певних дій на користь такого підприємства. Крім того, в ході проведення обшуку в робочому кабінеті ОСОБА_9 було виявлено аркуш паперу із схожими чорновими записами щодо розрахунку суми грошових коштів із врахуванням 1,7%, який було відкладено на робочому столі ОСОБА_9 з метою подальшого упакування після завершення обстеження кабінету. Зазначені обставини відповідають змісту підозри, яка повідомлена ОСОБА_4 ,

Доводи представника власника майна Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків ОСОБА_6 , щодо вилученого моноблоку (комп`ютера) про його належність управлінню податкового аудиту управління податкового адміністрування підприємств виробничої та невиробничої сфери та відсутності в ньому електронних доказів можуть бути перевірені лише в результаті здійснення огляду вищезазначеного електронного пристрою. В той же час, з врахуванням використання зазначеним пристроєм саме з боку підозрюваної, накладення арешту на нього є необхідним.

Щодо інших доводів Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків стосовно вилучених письмових доказів, то слідчим суддею встановлено, шо зазначені документи є копіями та були роздруковані під час здійснення обшуку, що не призводить до негативних наслідків в роботі зазначеної установи.

Щодо доводів сторони захисту, про пропуск строку звернення з відповідним клопотанням до слідчого судді, то слід зазначити наступне. Відповідно до ухвали слідчого судді Київського районного суду м.Одеси від 21.09.2023 року клопотання прокурора відділу Одеської обласної прокуратури ОСОБА_10 про арешт майна у кримінальному провадженні №42023160000000043 від 30.01.2023, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.369-2 КК України повернуто прокурору для усунення недоліків, викладених в мотивувальній частині ухвали протягом 72 годин з моменту отримання повного тексту ухвали. Процесуальним керівником фактично отримано ухвалу 06.10.2023 року, про що свідчить його особистий підпис. 07.10.2023 року прокурором групи прокурорів відділу Одеської обласної прокуратури ОСОБА_3 поштовим зв`язком скеровано до Київського районного суду м.Одеси клопотання про арешт майна в рамках кримінального провадження №42023160000000043 від 30.01.2023, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.369-2 КК України. У зв`язку з вищевикладеним слідчий суддя вважає, що доводи захисника щодо пропуску строку звернення із клопотанням про накладення арешту на майно не знайшли свого підтвердження.

В той же час, під час судового розгляду встановлено, що грошові купюри номіналом по 100 доларів США кожна у кількості 5 шт. є майном, що не має відношення до предмету розслідування кримінального провадження №42023160000000043 від 30.01.2023, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.369-2 КК України. Крім того, процесуальний керівник в судовому засіданні не підтримав клопотання про накладення арешту в цій частині. У зв`язку з чим у цій частині клопотання задоволенню не підлягає.

Таким чином, враховуючи наявність правових підстав для накладення арешту на вилучене майно, оскільки існує необхідність в забезпеченні його збереження, слідчий суддя приходить до переконання, що клопотання прокурора підлягає частковому задоволенню.

Керуючись ст.ст.170, 171, 172, 173, 309, 395 КПК України, слідчий суддя,-

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання прокурора відділу Одеської обласної прокуратури ОСОБА_3 про арешт майна у кримінальному провадженні №42023160000000043 від 30.01.2023, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.369-2 КК України задовольнити частково.

Накласти арешт на майно вилучене в ході проведення обшуку за адресою: АДРЕСА_1 , а саме:

-Моноблок марки «НР» із серійним номером 8CG9451N7z у корпусі чорного кольору.

-Мобільний телефон ОСОБА_4 марки «iPhone» модель «14 Pro max», imei 1: НОМЕР_1 , imei 2: НОМЕР_2 , із сім-карткою мобільного оператора «Київстар» з номером НОМЕР_3 , в корпусі фіолетового кольору у прозорому силіконовому чохлі, із системою логічного захисту з паролем «080809».

-Мобільний телефон ОСОБА_4 марки «iPhone» модель «7», в корпусі золотистого кольору у бежевому силіконовому чохлі, із системою логічного захисту з паролем «080809».

-Грошові купюри номіналом по 1000 гривень кожна у кількості 21 шт.

-Грошові купюри номіналом по 500 гривень кожна у кількості 28 шт.

-Грошові купюри номіналом по 200 гривень кожна у кількості 36 шт.

-Грошові купюри номіналом 100 гривень у кількості 1 шт.

-Грошові купюри номіналом 20 гривень у кількості 21 шт.

-Аркуш паперу із чорновими записами та чорновий аркуш, в якому містились грошові кошти.

-Мобільний телефон ОСОБА_9 марки «Redmi Note 11 Pro», imei 1: НОМЕР_4 , imei 2: НОМЕР_5 , із сім-карткою мобільного оператора «Водафон» з номером НОМЕР_6 , із системою логічного захисту у вигляді графічного паролю.

-Копія особової справи ОСОБА_4 на 108 арк. із описом документів особової справи на 2 арк.

-Наказ ДПС України від 15.06.2023 № 469 «Про внесення змін до наказу ДПС України від 12.11.2020 № 463» на 15 арк.

-Наказ Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків від 22.06.2023 № 114 «Про внесення змін до наказу Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків від 27.05.2022 № 49» на 41 арк.

-Довідку № 25/34-00-04-02-01/44437592 від 17.01.2023 на 3 арк.

-Довідку № 53/34-00-04-02-01/44437592 від 16.2.2023 на 5 акр.

-Довідку № 120/34-00-04-02-01/44437592 від 22.03.2023 на 3 акр.

-Довідку № 161/34-00-04-02-01/44437592 від 18.04.2023 на 4 акр.

-Довідку № 248/34-00-04-02-01/44437592 від 17.05.2023 на 5 акр.

-Довідку № 339/34-00-04-02-01/44437592 від 20.06.2023 на 4 акр.

-Довідку № 392/34-00-04-02-01/44437592 від 19.07.2023 на 4 акр.

-Довідку № 449/34-00-04-02-01/44437592 від 17.08.2023 на 4 акр.

-Довідку № 61/34-00-04-02-01/05758730 від 30.05.2023 на 4 акр.

-Довідку № 343/34-00-04-02-01/05758730 від 20.06.2023 на 4 акр.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 31.05.2022 № 16/62-22 на 6 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 14.06.2022 № 19/62-22 на 7 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 29.06.2022 № 21/62-22 на 6 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 15.07.2022 № 23/62-22 на 6 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 27.07.2022 № 25/62-22 на 2 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 28.07.2022 № 26/62-22 на 2 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 10.08.2022 № 27/62-22 на 2 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 17.08.2022 № 28/62-22 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 18.08.2022 № 29/62-22 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 26.08.2022 № 34/62-22 на 7 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 12.09.2022 № 38/62-22 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 22.09.2022 № 44/62-22 на 7 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 29.09.2022 № 45/62-22 на 2 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 06.10.2022 № 47/62-22 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 12.10.2022 № 49/62-22 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 19.10.2022 № 54/62-22 на 5 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 02.11.2022 № 57/62-22 на 10 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 03.11.2022 № 58/62-22 на 11 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 10.11.2022 № 60/62-22 на 2 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 06.12.2022 № 70/62-22 на 2 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 07.12.2022 № 73/62-22 на 2 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 09.12.2022 № 74/62-22 на 2 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 13.12.2022 № 75/62-22 на 2 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 19.12.2022 № 81/62-22 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 21.12.2022 № 84/62-22 на 2 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 27.12.2022 № 92/62-22 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 30.12.2022 № 93/62-22 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 04.01.2023 № 1/62-23 на 2 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 10.01.2023 № 2/62-23 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 12.01.2023 № 3/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 13.01.2023 № 4/62-23 на 2 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 16.01.2023 № 5/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 17.01.2023 № 6/62-23 на 2 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 18.01.2023 № 7/62-23 на 2 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 20.01.2023 № 8/62-23 на 11 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 25.01.2023 № 9/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 27.01.2023 № 10/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 31.01.2023 № 11/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 03.02.2023 № 12/62-23 на 7 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 08.02.2023 № 13/62-23 на 2 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 09.02.2023 № 14/62-23 на 8 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 13.02.2023 № 15/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 17.02.2023 № 18/62-23 на 5 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 21.02.2023 № 19/62-23 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 27.02.2023 № 20/62-23 на 7 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 03.03.2023 № 22/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 08.03.2023 № 24/62-23 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 10.03.2023 № 26/62-23 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 13.03.2023 № 27/62-23 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 14.03.2023 № 29/62-23 на 6 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 20.03.2023 № 31/62-23 на 5 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 22.03.2023 № 34/62-23 на 7 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 23.03.2023 № 35/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 27.03.2023 № 36/62-23 на 9 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 30.03.2023 № 37/62-23 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 03.04.2023 № 38/62-23 на 5 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 05.04.2023 № 39/62-23 на 7 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 06.04.2023 № 40/62-23 на 8 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 10.04.2023 № 42/62-23 на 11 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 13.04.2023 № 44/62-23 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 17.04.2023 № 46/62-23 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 18.04.2023 № 47/62-23 на 5 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 20.04.2023 № 49/62-23 на 5 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 24.04.2023 № 50/62-23 на 5 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 26.04.2023 № 54/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 27.04.2023 № 56/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 01.05.2023 № 58/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 01.05.2023 № 58/62-23 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 03.05.2023 № 59/62-23 на 5 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 04.05.2023 № 61/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 08.05.2023 № 62/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 12.05.2023 № 65/62-23 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 15.05.2023 № 66/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 16.05.2023 № 67/62-23 на 9 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 18.05.2023 № 70/62-23 на 6 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 23.05.2023 № 73/62-23 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 25.05.2023 № 76/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 31.05.2023 № 78/62-23 на 6 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 05.06.2023 № 81/62-23 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 07.06.2023 № 83/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 14.06.2023 № 86/62-23 на 5 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 22.06.2023 № 94/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 27.06.2023 № 98/62-23 на 6 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 30.06.2023 № 101/62-23 на 7 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 04.07.2023 № 102/62-23 на 5 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 06.07.2023 № 102/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 12.07.2023 № 108/62-23 на 5 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 14.07.2023 № 110/62-23 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 18.07.2023 № 114/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 19.07.2023 № 115/62-23 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 21.07.2023 № 116/62-23 на 6 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 26.07.2023 № 118/62-23 на 7 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 01.08.2023 № 120/62-23 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 08.08.2023 № 122/62-23 на 9 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 14.08.2023 № 126/62-23 на 5 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 18.08.2023 № 128/62-23 на 9 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 21.08.2023 № 129/62-23 на 4 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 22.08.2023 № 130/62-23 на 7 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 28.08.2023 № 132/62-23 на 3 арк.

-Протокол засідання комісії Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних від 31.08.2023 № 133/62-23.

-Довідку № 258/34-00-04-01-01/37083810 від 17.05.2023 на 5 арк.

-Довідку № 261/34-00-04-01-01/13952156 від 17.05.2023 на 3 арк.

-Довідку № 257/34-00-04-01-01/30702633 від 17.05.2023 на 3 арк.

-Довідку № 247/34-00-04-01-01/23393195 від 17.05.2023 на 6 арк.

-Довідку № 254/34-00-04-01-01/25207363 від 17.05.2023 на 6 арк.

-Довідку № 251/34-00-04-01-01/39675472 від 17.05.2023 на 6 арк.

-Довідку № 253/34-00-04-01-01/35919521 від 17.05.2023 на 6 арк.

-Довідку № 256/34-00-04-01-01/31333767 від 17.05.2023 на 5 арк.

-Довідку № 342/34-00-04-01-01/13952156 від 20.06.2023 на 3 арк.

-Довідку № 259/34-00-04-01-01/37083810 від 17.05.2023 на 5 арк.

-Довідку № 330/34-00-04-01-02/41161689 від 20.06.2023 на 5 арк.

-Довідку № 263/34-00-04-01-02/41161689 від 17.05.2023 на 5 арк.

-Довідку № 159/34-00-04-01-02/41161689 від 18.04.2023 на 5 арк.

-Довідку № 116/34-00-04-01-02/41161689 від 22.03.2023 на 5 арк.

-Довідку № 441/34-00-04-01-02/41161689 від 17.08.2023 на 5 арк.

-Довідку № 327/34-00-04-01-02/37042858 від 20.06.2023 на 7 арк.

-Довідку № 113/34-00-04-01-02/37042858 від 22.03.2023 на 6 арк.

-Довідку № 59/34-00-04-01-02/37042858 від 17.02.2023 на 6 арк.

-Довідку № 26/34-00-04-01-02/37042858 від 19.01.2023 на 6 арк.

-Довідку № 447/34-00-04-01-02/31496816 від 17.08.2023 на 5 арк.

-Довідку № 334/34-00-04-01-02/37042858 від 20.06.2023 на 5 арк.

-Довідку № 262/34-00-04-01-02/37042858 від 17.05.2023 на 5 арк.

-Довідку № 437/34-00-04-01-02/34863309 від 17.08.2023 на 5 арк.

-Довідку № 164/34-00-04-01-02/34863309 від 18.04.2023 на 4 арк.

-Довідку № 328/34-00-04-01-02/31522243 від 20.06.2023 на 5 арк.

-Довідку № 350/34-00-04-01-02/31496816 від 18.11.2022 на 5 арк.

-Довідку № 205/34-00-04-01-01 від 14.10.2022 на 5 арк.

-Довідку № 54/34-00-04-01-01/23393195 від 17.02.2023 на 6 арк.

-Довідку № 58/34-00-04-01-01/39675472 від 17.02.2023 на 6 арк.

-Довідку № 56/34-00-04-01-01/35919521 від 17.02.2023 на 5 арк.

-Довідку № 57/34-00-04-01-02/31333767 від 17.02.2023 на 5 арк.

-Довідку № 342/34-00-04-01-01/13952156 від 20.06.2023 на 6 арк.

-Довідку № 340/34-00-04-01-01/33486731 від 20.06.2023 на 3 арк.

-Довідку № 333/34-00-04-01-01/31333767 від 20.06.2023 на 5 арк.

-Довідку № 331/34-00-04-01-01/25207363 від 20.06.2023 на 5 арк.

-Довідку № 342/34-00-04-01-01/13952156 від 20.06.2023 на 3 арк.

-Довідку № 315/34-00-04-01-01/35052335 від 16.06.2023 на 5 арк.

-Довідку № 332/34-00-04-01-01/23393195 від 20.06.2023 на 6 арк.

-Довідку № 336/34-00-04-01-01/39675472 від 20.06.2023 на 6 арк.

-Довідку № 338/34-00-04-01-01/35919521 від 20.06.2023 на 6 арк.

-Довідку № 337/34-00-04-01-01/37083810 від 20.06.2023 на 5 арк.

-Довідку № 335/34-00-04-01-01/37083810 від 20.06.2023 на 5 арк.

-Довідку № 443/34-00-04-01-01/31333767 від 17.08.2023 на 3 арк.

-Довідку № 445/34-00-04-01-01/37083810 від 17.08.2023 на 3 арк.

-Довідку № 446/34-00-04-01-01/37083810 від 17.08.2023 на 3 арк.

-Довідку № 370/34-00-04-01-01/23393195 від 16.12.2022 на 6 арк.

-Довідку № 382/34-00-04-01-01/39675472 від 20.12.2022 на 6 арк.

-Довідку № 308/34-00-04-01-01/23393195 від 14.11.2022 на 6 арк.

-Довідку № 117/34-00-04-01-01/33486731 від 21.03.2023 на 2 арк.

-Довідку № 119/34-00-04-01-01/39675472 від 22.03.2023 на 6 арк.

-Довідку № 111/34-00-04-01-01/35919521 від 22.03.2023 на 5 арк.

-Довідку № 115/34-00-04-01-01/31333767 від 22.03.2023 на 5 арк.

-Довідку № 387/34-00-04-01-01/25207363 від 19.07.2023 на 5 арк.

-Довідку № 394/34-00-04-01-01/23393195 від 19.07.2023 на 6 арк.

-Довідку № 395/34-00-04-01-01/39675472 від 19.07.2023 на 6 арк.

-Довідку № 393/34-00-04-01-01/35919521 від 19.07.2023 на 5 арк.

-Довідку № 396/34-00-04-01-01/31333767 від 19.07.2023 на 5 арк.

-Довідку № 402/34-00-04-01-01/37083810 від 20.07.2023 на 5 арк.

-Довідку № 400/34-00-04-01-01/13952156 від 19.07.2023 на 3 арк.

-Довідку № 399/34-00-04-01-01/33486731 від 19.07.2023 на 3 арк.

-Довідку № 397/34-00-04-01-01/37083810 від 19.07.2023 на 5 арк.

-Довідку № 401/34-00-04-01-01/30702633 від 19.07.2023 на 3 арк.

-Довідку № 150/34-00-04-01-01/33486731 від 14.04.2023 на 3 арк.

-Довідку № 165/34-00-04-01-01/23393195 від 14.04.2023 на 6 арк.

-Довідку № 163/34-00-04-01-01/39674572 від 18.04.2023 на 6 арк.

-Довідку № 158/34-00-04-01-01/35919521 від 18.04.2023 на 6 арк.

-Довідку № 162/34-00-04-01-01/32478033 від 18.04.2023 на 5 арк.

-Довідку № 436/34-00-04-01-01/23393195 від 17.08.2023 на 6 арк.

-Довідку № 440/34-00-04-01-01/39675472 від 17.08.2023 на 6 арк.

-Довідку № 439/34-00-04-01-01/25207363 від 17.08.2023 на 6 арк.

-Довідку № 450/34-00-04-01-01/33486731 від 17.08.2023 на 3 арк.

-Довідку № 451/34-00-04-01-01/13952156 від 17.08.2023 на 3 арк.

-Довідку № 448/34-00-04-01-01/13952156 від 17.08.2023 на 5 арк.

-Довідку № 252/34-00-50/38180739 від 17.05.2023 на 6 арк.

-Довідку № 325/34-00-50/38180739 від 20.06.2023 на 5 арк.

-Довідку № 391/34-00-50/38180739 від 19.07.2023 на 6 арк.

-Довідку № 444/34-00-50/38180739 від 17.08.2023 на 6 арк.

-Довідку № 391/34-00-50/38180739 від 19.07.2023 на 6 арк.

-Довідку № 62/34-00-04-02-02/14291113 від 01.06.2022 на 7 арк.

-Довідку № 99/34-00-04-01-01/14291113 від 19.08.2022 на 5 арк.

-Довідку № 148/34-00-04-01-01/14291113 від 19.09.2022 на 7 арк.

-Довідку № 347/34-00-04-01-01/14291113 від 18.11.2022 на 6 арк.

-Довідку № 379/34-00-04-01-01/14291113 від 20.12.2022 на 7 арк.

-Довідку № 14/34-00-50/14291113 від 13.01.2023 на 6 арк.

-Довідку № 55/34-00-50/14291113 від 17.02.2023 на 6 арк.

-Довідку № 112/34-00-50/14291113 від 22.03.2023 на 6 арк.

-Довідку № 147/34-00-50/14291113 від 14.04.2023 на 6 арк.

-Довідку № 255/34-00-50/14291113 від 17.05.2023 на 6 арк.

-Довідку № 329/34-00-50/14291113 від 20.06.2023 на 6 арк.

-Довідку № 388/34-00-50/14291113 від 19.07.2023 на 6 арк.

-Довідку № 442/34-00-50/14291113 від 17.08.2023 на 6 арк.

-Довідку № 19/34-00-50/35623200 від 13.01.2023 на 6 арк.

-Довідку № 60/34-00-50/35623200 від 17.02.2023 на 6 арк.

-Довідку № 114/34-00-50/35623200 від 22.03.2023 на 6 арк.

-Довідку № 160/34-00-50/35623200 від 18.04.2023 на 6 арк.

-Довідку № 250/34-00-50/35623200 від 17.05.2023 на 6 арк.

-Довідку № 326/34-00-50/35623200 від 20.06.2023 на 6 арк.

-Довідку № 389/34-00-50/35623200 від 19.07.2023 на 6 арк.

-Довідку № 249/34-00-50/33268860 від 17.05.2023 на 6 арк.

-Довідку № 390/34-00-50/33268860 від 19.07.2023 на 6 арк.

-Довідку № 438/34-00-50/35623200 від 17.08.2023 на 6 арк.

-Акт № 63/34-00-07-04/37281801 від 28.06.2022 на 8 арк.

-Акт № 66/34-00-07-04/37281801 від 15.07.2022 на 7 арк.

-Акт № 97/34-00-07-04/37281801 від 19.08.2022 на 7 арк.

-Акт № 112/34-00-07-04/00206539 від 05.09.2022 на 12 арк.

-Акт № 113/34-00-07-04/32834564 від 05.09.2022 на 11 арк.

-Акт № 170/34-00-07-04/37281801 від 27.09.2022 на 7 арк.

-Акт № 229/34-00-07-04/37281801 від 24.10.2022 на 7 арк.

-Акт № 355/34-00-07-04/31952591 від 24.11.2022 на 12 арк.

-Акт № 362/34-00-07-04/39374096 від 14.12.2022 на 14 арк.

-Акт № 384/34-00-07-04/37281801 від 29.12.2022 на 12 арк.

-Довідка № 122/34-00-07-04/33623350 від 28.03.2023 на 7 арк.

-Довідка № 123/34-00-07-04/37405944 від 29.03.2023 на 7 арк.

-Акт № 124/34-00-07-04/37678707 від 29.03.2023 на 11 арк.

-Довідку № 126/34-00-07-04/30132761 від 30.03.2023 на 13 арк.

-Довідку № 127/34-00-07-04/19202597 від 30.03.2023 на 6 арк.

-Акт № 126/34-00-07-04/33143011 від 31.03.2023 на 13 арк.

-Акт № 168/34-00-07-04/00412056 від 21.04.2023 на 14 арк.

-Довідку № 169/34-00-07-04/00412027 від 21.04.2023 на 7 арк.

-Акт № 172/34-00-07-04/05758730 від 26.04.2023 на 14 арк.

-Довідку № 175/34-00-07-04/37405944 від 27.04.2023 на 6 арк.

-Акт № 240/34-00-07-04/0413966 від 17.05.2023 на 11 арк.

-Довідку № 264/34-00-07-04/32478033 від 18.05.2023 на 8 арк.

-Довідку № 270/34-00-07-04/30356854 від 19.05.2023 на 8 арк.

-Довідку № 274/34-00-07-04/36279482 від 23.05.2023 на 8 арк.

-Акт № 286/34-00-07-04/38180739 від 31.05.2023 на 11 арк.

-Довідку № 287/34-00-07-04/32834564 від 31.05.2023 на 6 арк.

-Довідку № 288/34-00-07-04/31867274 від 31.05.2023 на 7 арк.

-Довідку № 323/34-00-07-04/41161689 від 19.06.2023 на 7 арк.

-Довідку № 347/34-00-07-04/37078234 від 23.06.2023 на 11 арк.

-Довідку № 348/34-00-07-04/33268860 від 23.06.2023 на 28 арк.

-Акт № 350/34-00-07-04/36143538 від 29.06.2023 на 13 арк.

-Довідку № 351/34-00-07-04/33143011 від 30.06.2023 на 8 арк.

-Довідку № 353/34-00-07-04/39374096 від 30.06.2023 на 6 арк.

-Довідку № 354/34-00-07-04/32478033 від 30.06.2023 на 8 арк.

-Акт № 409/34-00-07-04/36020648 від 25.07.2023 на 12 арк.

-Довідку № 410/34-00-07-04/41255380 від 26.07.2023 на 20 арк.

-Довідку № 413/34-00-07-04/00412027 від 28.07.2023 на 7 арк.

-Акт № 414/34-00-07-04/05758730 від 31.07.2023 на 11 арк.

-Акт № 423/34-00-07-04/43058939 від 08.08.2023 на 11 арк.

-Довідку № 454/34-00-07-04/22480087 від 23.08.2023 на 9 арк.

-Акт № 466/34-00-07-04/34469015 від 28.08.2023 на 8 арк.

-Акт ПзІІ «Вайтерра Україна» № 80/34-00-07-01/23393195 від 27.07.2022 на 24 арк.

-Акт ПзІІ «Вайтерра Україна» № 312/34-00-07-02/23393195 від 15.11.2022 на 88 арк.

-Акт ПзІІ «Вайтерра Україна» № 319/34-00-07-02/23393195 від 16.11.2022 на 33 арк.

-Акт ПзІІ «Вайтерра Україна» № 320/34-00-07-02/23393195 від 16.11.2022 на 36 арк.

-Акт ПзІІ «Вайтерра Україна» № 218/34-00-07-02/23393195 від 18.11.2022 на 58 арк.

-Довідка ПзІІ «Вайтерра Україна» № 2/34-00-07-02/23393195 від 12.01.2023 на 104 арк.

-Акт ПзІІ «Вайтерра Україна» № 37/34-00-07-02/23393195 від 19.07.2023 на 112 арк.

-Акт ПзІІ «Вайтерра Україна» № 77/34-00-07-02/23393195 від 30.05.2023 на 104 арк.

-Акт ПзІІ «Вайтерра Україна» № 154/34-00-07-02/23393195 від 20.06.2023 на 32 арк.

-Акт «ЗАХІД АГРО МХП» № 305/34-00-07-02/37042858 від 15.06.2023 на 51 арк.

-Акт «Павлоградзернопродукт» № 78/34-00-07-02/31980957 від 14.03.2023 на 73 арк.

-Акт «Павлоградзернопродукт» № 95/34-00-07-02/31980957 від 16.03.2023 на 59 арк.

-Акт «Павлоградзернопродукт» №155/34-00-07-02/31980957 від 17.04.2023 на 54 арк.

-Акт «Павлоградзернопродукт» №213/34-00-07-02/31980957 від 15.05.2023 на 50 арк.

-Акт «Павлоградзернопродукт» №302/34-00-07-02/31980957 від 14.06.2023 на 56 арк.

-Довідку «Павлоградзернопродукт» № 383/34-00-07-02/31980957 від 17.07.2023 на 43 арк.

-Довідку «Павлоградзернопродукт» № 424/34-00-07-02/31980957 від 10.08.2023 на 22 арк.

-Акт ПрАТ «ПК ПОДІЛЛЯ» № 96/34-00-07-02/33143011 від 16.03.2023 на 81 арк.

-Акт ПрАТ «ПК ПОДІЛЛЯ» № 212/34-00-07-02/33143011 від 15.05.2023 на 26 арк.

-Акт ПрАТ «ПК ПОДІЛЛЯ» № 303/34-00-07-02/33143011 від 14.06.2023 на 28 арк.

-Акт ТОВ «СІЕФДЖИ ТРЕЙДІНГ» № 76/34-00-07-02/39675472 від 14.03.2023 на 18 арк.

-Довідку ТОВ «СІЕФДЖИ ТРЕЙДІНГ» № 4/34-00-07-02/39675472 від 12.01.2023 на 47 арк.

-Довідку ТОВ «СІЕФДЖИ ТРЕЙДІНГ» № 330/34-00-07-02/39675472 від 18.11.2022 на 54 арк.

-Акт ТОВ «НАТАША АГРО» № 229/34-00-07-02/35052335 від 16.05.2023 на 41 арк.

-Акт ТОВ «НАТАША АГРО» № 381/34-00-07-02/35052335 від 17.07.2023 на 32 арк.

-Акт ТОВ «ГРЕЙН ПАУЕР» № 36/34-00-07-02/40427580 від 09.02.2023 на 74 арк.

-Акт ТОВ «ГРЕЙН ПАУЕР» № 94/34-00-07-02/40427580 від 16.03.2023 на 52 арк.

-Довідку ТОВ «ГРЕЙН ПАУЕР» № 75/34-00-07-02/40427580 від 14.03.2023 на 12 арк.

-Акт ТОВ «ГРЕЙН ПАУЕР» № 156/34-00-07-02/40427580 від 17.04.2023 на 34 арк.

-Акт ТОВ «ГРЕЙН ПАУЕР» № 211/34-00-07-02/40427580 від 15.05.2023 на 16 арк.

-Довідку ТОВ «ГРЕЙН ПАУЕР» № 301/34-00-07-02/40427580 від 14.06.2023 на 13 арк.

-Довідку ТОВ «ГРЕЙН ПАУЕР» № 382/34-00-07-02/40427580 від 17.07.2023 на 21 арк.

-Довідку ТОВ «ГРЕЙН ПАУЕР» № 434/34-00-07-02/40427580 від 16.08.2023 на 12 арк.

-Довідку ТОВ «АГРІКОР ХОЛДИНГ» № 427/34-00-07-02/36279482 від 14.08.2023 на 15 арк.

-Акт ТОВ «АК Зелена Долина» № 299/34-00-07-02/32721857 від 13.06.2023 на 43 арк.

-Акт № 79/34-00-07-01/35919521 від 27.07.2022 на 9 арк.

-Акт № 341/34-00-07-01/35919521 від 18.11.2022 на 7 арк.

-Акт № 340/34-00-07-01/35919521 від 18.11.2022 на 12 арк.

-Акт № 324/34-00-07-01/35919521 від 16.11.2023 на 7 арк.

-Акт № 100/34-00-07-01/41041279 від 16.03.2023 на 5 арк.

-Акт № 308/34-00-07-01/31522243 від 15.06.2023 на 12 арк.

-Акт № 235/34-00-07-01/35919521 від 17.05.2023 на 20 арк.

-Акт № 73/34-00-07-01/37083810 від 25.07.2022 на 4 арк.

-Акт № 44/34-00-07-01/20010397 від 14.02.2023 на 18 арк.

-Акт № 7/34-00-07-01/20010397 від 30.01.2023 на 19 арк.

-Акт № 79/34-00-07-01/20010397 від 15.09.2023 на 22 арк.

-Акт № 99/34-00-07-01/20010397 від 16.03.2023 на 13 арк.

-Акт № 79/34-00-07-01/40427580 від 26.07.2023 на 61 арк.

-Акт № 323/34-00-07-01/20010397 від 16.11.2022 на 11 арк.

-Акт № 338/34-00-07-01/20010397 від 18.11.2023 на 21 арк.

-Акт № 321/34-00-07-01/20010397 від 16.11.2023 на 37 арк.

-Акт № 35/34-00-07-01/05758730 від 06.02.2023 на 62 арк.

-Акт № 14/34-00-07-01/32307678 від 14.07.2023 на 59 арк.

-Акт № 337/34-00-07-01/20010397 від 18.11.2022 на 20 арк.

-Акт № 338/34-00-07-01/20010397 від 18.11.2022 на 7 арк.

-Акт № 83/34-00-07-01/40427580 від 27.07.2022 на 17 арк.

-Акт № 1051/34-00-07-01/34833309 від 25.07.2022 на 16 арк.

-Акт № 322/34-00-07-01/35916521 від 25.07.2022 на 14 арк.

-Акт № 81/34-00-07-01/20010397 від 27.07.2022 на 33 арк.

-Акт № 334/34-00-07-01/34863309 від 18.11.2022 на 14 арк.

-Акт № 365/34-00-07-01/31764816 від 07.07.2023 на 88 арк.

-Акт № 125/34-00-07-01/20942526 від 30.03.2023 на 36 арк.

-Акт № 335/34-00-07-01/34863309 від 18.11.2022 на 9 арк.

-Акт № 298/34-00-07-01/37281801 від 08.06.2023 на 48 арк.

-Акт № 80/34-00-07-01/23393195 від 27.07.2022 на 18 арк.

-Акт № 237/34-00-07-01/20010397 від 17.05.2023 на 24 арк.

-Акт № 307/34-00-07-01/20010397 від 15.06.2023 на 17 арк.

-Акт № 370/34-00-07-01/20010397 від 13.07.2023 на 48 арк.

-Акт № 132/34-00-07-01/20010397 від 13.04.2023 на 5 арк.

-Довідку № 27/34-00-07-01/33268860 від 20.01.2023 на 9 арк.

-Акт № 333/34-00-07-01/33268860 від 18.11.2022 на 14 арк.

-Акт № 82/34-00-07-01/41041279 від 27.07.2022 на 9 арк.

-Акт № 67/34-00-07-01/39675472 від 22.07.2022 на 12 арк.

-Акт № 333/34-00-07-01/33268860 від 18.11.2022 на 14 арк.

-Акт № 82/34-00-07-01/41041279 від 27.07.2022 на 9 арк.

-Акт № 67/34-00-07-01/39675472 від 22.07.2022 на 12 арк.

-Довідку № 133/34-00-07-01/32886518 від 13.04.2023 на 6 арк.

-Акт № 106/34-00-07-01/32886518 від 20.03.2023 на 11 арк.

-Акт № 105/34-00-07-01/32886518 від 17.03.2023 на 13 арк.

-Акт № 68/34-00-07-01/41161689 від 22.07.2023 на 9 арк.

-Довідку № 244/34-00-07-01/34552569 від 17.05.2023 на 5 арк.

-Акт № 86/34-00-07-01/34863309 від 15.03.2023 на 15 арк.

-Акт № 313/34-00-07-01/41041279 від 15.11.2022 на 16 арк.

-Довідку № 241/34-00-07-01/31056059 від 17.05.2023 на 5 арк.

-Акт № 134/34-00-07-01/41041279 від 13.04.2022 на 7 арк.

-Акт № 306/34-00-07-01/41041279 від 15.06.2023 на 6 арк.

-Акт № 337/34-00-07-01/20010397 від 18.11.2022 на 20 арк.

-Акт № 336/34-00-07-01/20010397 від 18.11.2022 на 7 арк.

-Акт № 83/34-00-07-01/40427580 від 27.07.2022 на 17 арк.

-Акт № 1051/34-00-07-01/34833309 від 25.07.2022 на 16 арк.

-Акт № 322/34-00-07-01/35919521 від 16.11.2022 на 13 арк.

-Акт № 81/34-00-07-01/20010397 від 27.07.2022 на 32 арк.

-Акт № 314/34-00-07-01/41041279 від 15.11.2022 на 16 арк.

-Довідку № 6/34-00-07-01/33268860 від 13.01.2023 на 7 арк.

-Довідку № 33/34-00-07-01/33268860 від 06.02.2023 на 7 арк.

-Довідку № 328/34-00-07-01/41041279 від 16.11.2022 на 5 арк.

-Акт № 331/34-00-07-01/41041279 від 18.11.2022 на 12 арк.

-Акт № 332/34-00-07-01/41041279 від 18.11.2022 на 13 арк.

-Акт № 64/34-00-07-01/20942626 від 30.06.2022 на 40 арк.

-Довідку № 102/34-00-07-01/43257546 від 16.03.2023 на 5 арк.

-Акт № 136/34-00-07-06/36328597 від 14.04.2022 на 63 арк.

-Акт № 343/34-00-07-06/36328597 від 18.11.2022 на 43 арк.

-Акт № 429/34-00-07-06/36328597 від 14.08.2023 на 54 арк.

-Акт № 346/34-00-07-06/36328597 від 18.11.2022 на 43 арк.

-Акт № 327/34-00-07-06/36328597 від 16.11.2022 на 49 арк.

-Акт № 313/34-00-07-06/36328597 від 16.06.2022 на 61 арк.

-Акт № 5/34-00-07-06/36328597 від 12.01.2023 на 32 арк.

-Акт № 98/34-00-07-06/36328597 від 16.03.2023 на 31 арк.

-Акт № 39/34-00-07-06/36328597 від 09.02.2023 на 37 арк.

-Акт № 385/34-00-07-06/36328597 від 18.07.2023 на 41 арк.

-Акт № 81/34-00-07-06/36328597 від 15.03.2023 на 29 арк.

-Акт № 239/34-00-07-06/36328597 від 17.05.2023 на 62 арк.

-Акт № 3/34-00-07-06/41041279 від 12.01.2023 на 18 арк.

-Акт № 80/34-00-07-06/41041279 від 15.03.2023 на 22 арк.

-Акт № 368/34-00-07-06/30976452 від 12.07.2023 на 87 арк.

-Акт № 234/34-00-07-06/37078234 від 17.05.2023 на 16 арк.

-Акт № 296/34-00-07-06/38436690 від 08.06.2023 на 77 арк.

-Акт № 40/34-00-07-06/3192949 від 10.02.2023 на 69 арк.

-Акт № 104/34-00-07-06/37872468 від 16.03.2023 на 10 арк.

-Акт № 32/34-00-07-06/19202597 від 03.02.2023 на 50 арк.

-Акт № 315/34-00-07-06/41161689 від 15.11.2022 на 73 арк.

-Акт № 317/34-00-07-06/41161689 від 15.11.2022 на 51 арк.

-Акт № 326/34-00-07-06/41161689 від 16.11.2022 на 47 арк.

-Довідку № 426/34-00-07-06/41161689 від 14.08.2023 на 30 арк.

-Довідку № 82/34-00-07-06/41161689 від 15.03.2023 на 27 арк.

-Акт № 97/34-00-07-06/41161689 від 16.03.2023 на 52 арк.

-Довідку № 315/34-00-07-06/41161689 від 30.06.2023 на 63 арк.

-Довідку № 238/34-00-07-06/38180739 від 17.05.2023 на 23 арк.

-Акт № 342/34-00-07-06/41161689 від 18.11.2022 на 26 арк.

-Акт № 325/34-00-07-06/41161689 від 16.11.2022 на 22 арк.

-Акт № 107/34-00-07-06/31496816 від 20.03.2023 на 87 арк.

-Акт № 304/34-00-07-06/409275511 від 14.06.2023 на 57 арк.

-Акт № 103/34-00-07-06/00413966 від 16.03.2023 на 10 арк.

-Акт № 316/34-00-07-06/40427580 від 15.11.2022 на 82 арк.

-Акт № 236/34-00-07-06/32081777 від 17.05.2023 на 18 арк.

-Акт № 297/34-00-07-06/40976600 від 08.06.2023 на 18 арк.

шляхом заборони будь-кому користуватися та розпоряджатися ними до скасування арешту у порядку встановленому КПК України.

У задоволені клопотання в іншій частині - відмовити та повернути вилучене майно - його власникам.

Виконання ухвали покласти на прокурора відділу Одеської обласної прокуратури ОСОБА_3 .

Відповідно до ст.175 КПК України ухвала про арешт майна виконується негайно слідчим, прокурором.

Ухвала може бути оскаржена протягом п`яти діб з дня її проголошення до Одеського апеляційного суду.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудКиївський районний суд м. Одеси
Дата ухвалення рішення20.10.2023
Оприлюднено30.04.2024
Номер документу114354186
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —947/29873/23

Ухвала від 29.11.2023

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Тішко Д. А.

Ухвала від 13.11.2023

Кримінальне

Одеський апеляційний суд

Котелевський Р. І.

Ухвала від 13.11.2023

Кримінальне

Одеський апеляційний суд

Котелевський Р. І.

Ухвала від 27.10.2023

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Тішко Д. А.

Ухвала від 27.10.2023

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Тішко Д. А.

Ухвала від 20.10.2023

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Тішко Д. А.

Ухвала від 11.10.2023

Кримінальне

Одеський апеляційний суд

Котелевський Р. І.

Ухвала від 11.10.2023

Кримінальне

Одеський апеляційний суд

Котелевський Р. І.

Ухвала від 09.10.2023

Кримінальне

Одеський апеляційний суд

Котелевський Р. І.

Ухвала від 09.10.2023

Кримінальне

Одеський апеляційний суд

Котелевський Р. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні