Ухвала
від 23.10.2023 по справі 186/47/23
ПЕРШОТРАВЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 186/47/23

Провадження № 2/0186/102/23

У Х В А Л А

23 жовтня 2023 року м. Першотравенськ.

Першотравенський міський суд, Дніпропетровській області в складі:

головуючої судді Кривошеї С.С.

при секретарі Кравченко А.Г.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Першотравенської міської ради Синельниківського району Дніпропетровської області, третя особа приватний нотаріус Синельниківського районного нотаріального округу Дніпропетровської області Смолова Аліна Олександрівна про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернулась до Першотравенського міського суду Дніпропетровської області з позовною заявою до Першотравенської міської ради Синельниківського району Дніпропетровської області, третя особа приватний нотаріус Синельниківського районного нотаріального округу Дніпропетровської області Смолова Аліна Олександрівна про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини.

23 жовтня 2023 року представником позивачки ОСОБА_1 адвокатом Маіляном А.С. було подано суду клопотання, в якому адвокат Маілян А.С. прохав суд витребувати у приватного нотаріуса Синельниківського районного нотаріального округу Дніпропетровської області Смолової Аліни Олександрівни належним чином завірену копію спадкової справи №74/2022, заведеної після смерті ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_2 .

У судове засідання позивачка ОСОБА_1 та її представник адвокат Маілян А.С. не з`явились, адвокат Маілян А.С. надав заяву про розгляд справи за його відсутності, заявлені вимоги підтримав повному обсязі.

Представник відповідача Першотравенської міської ради Синельниківського району Дніпропетровської області у судове засідання не з`явилась, надала заяву про розгляд справи за її відсутності.

Третя особа приватний нотаріус Синельниківського районного нотаріального кругу Дніпропетровської області Смолова Аліна Олександрівна у судове засідання не з`явилась, про час, дату та місце розгляду справи повідомлена належним чином.

Суд вивчивши матеріали справи, клопотання, приходить до наступного.

Згідно ст.76ЦПК України доказами є будь-які дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення учасників справи, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи.

Відповідно до ст.95 ЦПК України письмовими доказами є документи які містять дані про обставини, що мають значення для правильного вирішення спору.

Враховуючи вищевикладене, та те, що спадкова справа містить в собі нотаріальну таємницю, та може бути надана в порядку витребування доказів судом, суд вважає за необхідне задовольнити клопотання представника позивачки адвоката Маіляна А.С. та витребувати у приватного нотаріуса Синельниківського районного нотаріального округу Дніпропетровської області Смолової Аліни Олександрівни належним чином завірену копію спадкової справи №74/2022, відкритої після смерті ОСОБА_2 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_2 .

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 76, 95 ЦПК України, - суд

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання представника позивачки ОСОБА_1 адвоката Маіляна Армана Суреновича про витребування доказів, задовольнити.

Витребувати у приватного нотаріуса Синельниківського районного нотаріального округу Дніпропетровської області Смолової Аліни Олександрівни (52740, Дніпропетровська область, Синельниківський район, с. Дмитрівка, вул. Академіка Сайгака, буд.81), належним чином завірену копію спадкової справи №74/2022, відкритої після смерті ОСОБА_2 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: С.С.Кривошея.

Дата ухвалення рішення23.10.2023
Оприлюднено25.10.2023
Номер документу114366059
СудочинствоЦивільне
Сутьприйняття спадщини

Судовий реєстр по справі —186/47/23

Рішення від 23.11.2023

Цивільне

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Кривошея С. С.

Ухвала від 23.10.2023

Цивільне

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Кривошея С. С.

Ухвала від 01.03.2023

Цивільне

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Кривошея С. С.

Ухвала від 16.01.2023

Цивільне

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Кривошея С. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні