Ухвала
від 24.10.2023 по справі 354/645/21
ЯРЕМЧАНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 

Справа № 354/645/21

Провадження № 2/354/335/23

У Х В А Л А

про участь учасника справи у судовому засіданні

в режимі відеоконференції

24 жовтня 2023 року м. Яремче

Яремчанський міський судІвано-Франківськоїобласті в складі:

головуючої судді Ваврійчук Т.Л.,

за участю секретаря судового засідання Старунчак Н.М.

представник позивача адвоката Романко В.М.

представника відповідачів адвоката Гайтанюк М.М.

представника третьої особи Дяк Ю.М.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в місті Яремче питанняпро участьучасника справиу судовомузасіданні врежимі відеоконференціїза клопотаннямпредставника третьоїособи Міністерстваохорони здоров`я України уцивільній справіза позовом Державного закладу «Дитячий спеціалізований (спеціальний) санаторій «Прикарпатський» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , Яремчанської міської ради Івано-Франківської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору - Міністерство охорони здоров`я України, Головне управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області, приватний нотаріус Яремчанського міського нотаріального округу Питлюк Василь Іванович, Орган опіки та піклування виконавчого комітету Яремчанської міської ради Івано-Франківської області про визнання недійсними рішень Яремчанської міської ради, визнання недійсним договору дарування житлового будинку, скасування державної реєстрації права власності в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, припинення права власності та витребування земельних ділянок з чужого незаконного володіння,-

В С Т А Н О В И В :

У провадженніЯремчанського міськогосуду Івано-Франківськоїобласті перебуває справаза вказанимцивільним позовом.

Від представника третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Міністерства охорони здоров`я України Дяк Ю.М. надійшло клопотання про забезпечення її участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції із приміщення Вищого антикорупційного суду (01601, м.Київ, вул.Хрещатик, 42-А), мотивоване територіальною віддаленістю та неможливістю особисто прибути у судове засідання.

У судовому засіданні представник третьої особи подане клопотання підтримала та просила забезпечити її участь у наступних судових засіданнях у вказаній справі у режимі відеоконференції.

Згідно ч.ч.5,7 ст.212 ЦПК України суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом. У клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду в обов`язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення. Таке клопотання може бути подано не пізніш як за п`ять днів до відповідного судового засідання.

У відповідності до ч.8 ст.212 ЦПК України копія ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду негайно надсилається до суду, який зобов`язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Враховуючи наявність відповідного клопотання представника позивача, суд вважає за можливе задовольнити останнє, відповідно до приписів ст.212 ЦПК України.

За таких обставин, враховуючи те,що представник третьої особи немає можливостіприбути особистона судовезасідання у зв`язку із територіальною віддаленістю, суд вважає, що забезпечення проведення судового засідання в режимі відеоконференції у вказаній цивільній справі слід доручити Вищому антикорупційному суду (01601, м.Київ, вул.Хрещатик, 42-А).

Особою,яка братимеучасть усудовому засіданнів режимівідеоконференції єпредставник третьоїособи, якане заявляєсамостійних вимогщодо предметаспоруМіністерства охорони здоров`я України Дяк Ю.М.

Враховуючи вищевикладене та керуючись ст. 212 ЦПК України, суд,-

П О С Т А Н О В И В:

Клопотанняпредставника третьоїособи, якане заявляєсамостійних вимогщодо предметаспоруМіністерства охорони здоров`я України Дяк Юлії Михайлівни - задовольнити.

Доручити забезпечити проведення судового засідання у режимі відеоконференції у цивільній справі №354/645/21 за позовом Державного закладу «Дитячий спеціалізований (спеціальний) санаторій «Прикарпатський» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , Яремчанської міської ради Івано-Франківської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору - Міністерство охорони здоров`я України, Головне управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області, приватний нотаріус Яремчанського міського нотаріального округу Питлюк Василь Іванович, Орган опіки та піклування виконавчого комітету Яремчанської міської ради Івано-Франківської області про визнання недійсними рішень Яремчанської міської ради, визнання недійсним договору дарування житлового будинку, скасування державної реєстрації права власності в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, припинення права власності та витребування земельних ділянок з чужого незаконного володіння-Вищому антикорупційному суду (01601, м.Київ, вул.Хрещатик, 42-А).

Особою, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції є представник третьої особи,яка незаявляє самостійнихвимог щодопредмета споруМіністерства охорони здоров`я України Дяк Ю.М.

Підготовче судове засідання проводитиметься 10листопада 2023рокуо13год.00хв. в приміщенні Яремчанського міського суду Івано-Франківської області, 78501, вул. О.Довбуша, 32 м. Яремче Івано-Франківської області.

Копію ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції негайно надіслати Вищому антикорупційному суду (01601, м.Київ, вул.Хрещатик, 42-А) та представнику Міністерству охорони здоров`я України Дяк Ю.М. (01021, м.Київ, вул.Грушевського, 7).

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення та оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя: Т. Л. Ваврійчук

Дата ухвалення рішення24.10.2023
Оприлюднено25.10.2023
Номер документу114366397
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання недійсними рішень Яремчанської міської ради, визнання недійсним договору дарування житлового будинку, скасування державної реєстрації права власності в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, припинення права власності та витребування земельних ділянок з чужого незаконного володіння

Судовий реєстр по справі —354/645/21

Ухвала від 21.03.2024

Цивільне

Яремчанський міський суд Івано-Франківської області

Ваврійчук Т. Л.

Ухвала від 01.03.2024

Цивільне

Яремчанський міський суд Івано-Франківської області

Ваврійчук Т. Л.

Ухвала від 12.12.2023

Цивільне

Яремчанський міський суд Івано-Франківської області

Ваврійчук Т. Л.

Ухвала від 12.12.2023

Цивільне

Яремчанський міський суд Івано-Франківської області

Ваврійчук Т. Л.

Ухвала від 24.10.2023

Цивільне

Яремчанський міський суд Івано-Франківської області

Ваврійчук Т. Л.

Ухвала від 20.09.2023

Цивільне

Яремчанський міський суд Івано-Франківської області

Ваврійчук Т. Л.

Ухвала від 20.09.2023

Цивільне

Яремчанський міський суд Івано-Франківської області

Ваврійчук Т. Л.

Ухвала від 19.09.2023

Цивільне

Яремчанський міський суд Івано-Франківської області

Ваврійчук Т. Л.

Ухвала від 16.08.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Ігнатенко Вадим Миколайович

Постанова від 20.06.2023

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Максюта І. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні